|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del
19.9.2009 12:27:09   
Onasiss
Aja pa še to... user posted image user posted image user posted image  mi neki zamuja.....user posted image user posted image user posted image user posted image  Pa upam, da kmalu pride.....user posted image  drugače bo šel Onasis "na lepš"user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3701
19.9.2009 13:14:56   
tanci29
mlea-superca za izpit, pa bravo kolumbo za varstvo....sem stiskala pesti pa še mislila sem nate...pa na kolumbo tud(kako je šlo) še z njene strani

oba spita....počasi se bo začelo prebujanje, daddy kje drugje kot v službiuser posted image , popoldne gremo pa na rojstni dan....hana je že pojedla kosilo, sem ji mal obroke obrnla dones....erik pa ko se zbudi upam da bo pospravil kej vase....danes bo jedel jetrca prvič, me prav zanima....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3702
19.9.2009 14:08:30   
BarbaraGS
ojla jaz sem res bolna :( pa tamala tudi kiha in ima poln nosek. Na sreco drugega ni, tak da je sam en prehladek.

user posted image user posted image user posted image Kaj res mora biti ena nosnica zaprta ko pucas drugo?

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3703
19.9.2009 15:26:45   
črticaa
naše kosilo,...za vse

ČEŠPLJEVI KNEDLIuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3704
19.9.2009 17:18:20   
SURF
Pozdravčke..čisto malo sem vas prebrala...BRAVO Mleauser posted image ....joj ta čas,ja ni dolgo ko smo navijale..joj kok je bilo napeto ..le katera bo šla danes?..Sedaj pa bodo že eno leto stari...čas teče kot po maslu...
Jutri imamo krst,poročam v pon. in fotodokumentiramuser posted image .

Barva mi ne delauser posted image Majchy,če boš prebrala,daj naši Patriciji na seznam pinvinčka,se že sama vsedeuser posted image .

Se mi mudi...gremo na razgovor,pred krstom....Lep dan še naprej..

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3705
19.9.2009 17:21:03   
SURF
IZVIRNO SPOROČILO: črticaa

naše kosilo,...za vse

ČEŠPLJEVI KNEDLIuser posted image user posted image user posted image user posted image

A za nas tudiuser posted image častišuser posted image

In kako je bilo Dominiku všeč?Joj kok bo fino ko bomo tudi mi tok daleč in bomo skupaj jedli.Še litl bit...

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3706
19.9.2009 19:09:49   
črticaa
IZVIRNO SPOROČILO: SURF

IZVIRNO SPOROČILO: črticaa

naše kosilo,...za vse

A za nas tudiuser posted image častišuser posted image

In kako je bilo Dominiku všeč?Joj kok bo fino ko bomo tudi mi tok daleč in bomo skupaj jedli.Še litl bit...

ja sj to lahko skup jeste,..sj je sam krompir,sliva pa cukr (nism mu dala drobtinc gor),...najbolj se delajo iz pireja,...tko da je ful dobr jedu,..ker itak obožuje krompir,....

mamo sam še 2,..tko da ti lahko pošljem,..po hitri pošti (mam lih 2 poštarja pr hišuser posted image )

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 3707
19.9.2009 19:28:02   
Deja
Živijo!

Punce vse lepo pozdravljam in se iskreno opravičujem, ker ne opravljam svojih dolžnosti kot članica februarčic 2009. user posted image user posted image user posted image

Obljubim da se bom poskusila poboljšat.....user posted image user posted image user posted image

No to je bilo malo za hec....

Vsem vse naj naj za obmesečnice!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vsem ki rabite pikepoke....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Da malo poročam kaj se dogaja pri nas.... jaz sem na polno zaštartala s službo. Zdaj ko smo že zaključil tretji teden je že vredu, ni več joka in delo je počasi steklo tako kot mora...

Doma pa je tudi vse vredu. Ati in Žiga uživata, veliko hodita na sprehode, jesta in se zabavata...

No sedaj pa še slaba novica...user posted image Žiga je zopet zakuhal, jaz in ati pa tudi...Žiga ima že drugi dan ima vročino, jaz pa zraven živčanim, ker me je full strah. Danes smo bili tudi pri zdravnici, dali kri in vodo, pa pravi da je vse ok, da ima spet virozo... Upam da bo kmalu bolje in da bom bolj mirno spala....

aja pa ker smo bili že v mestu... smo šli še v šoping za Žigca... dobil je zimsko vrečo za spanje, kapico in rokavičke - pletene, nogavičke in čeveljčke, ki so bolj za hec kot pa za res....

Na tej sliki ima Žiga temperaturo 38,7, pa je full dobre volje...
user posted image
ta kapa mi je bila naj naj naj... Žigcu pa je očitno tudi všeč...

21.6.2008-najlepši dan mojega življenja-postala sem gospa!!!
22.1.2009-smo dočakali našega princa...

http://www.ringaraja.net/sn/personalpage_user.asp?show=3&memID=1108329586

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 3708
19.9.2009 20:51:08   
piskot
cer.

mi smo se vrnili user posted image . bilo je lepo, toplo, malo vetrovno ampak kul. ana uziva v vodi in je ne moti ce je malo bolj hladna. martin je itak uzival, ati je tudi prisel na svoj racun, ko je ribe lovil, mami je pa 2 knjigi prebrala. bravo jaz user posted image .

upam da ste vsi zdravi.

a imamo ze kaksno novo nosecko?

ursa bili smo na sprehodu v straskem. res kul kamp. ful dobra igrala, mini zoo imajo, ful teh mobilnih hisk, tko no, sem bila pozitivno presenecena. vsaka parcela ima tudi vodo, pa wifi imajo. to bo nekaj za mozeka user posted image

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Deja)
Neposredna povezava do sporočila: 3709
19.9.2009 21:00:41   
hedviga

IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

jutro!

kayica......čestitke za izpiteuser posted image user posted image user posted image lepo se imejte na dopustuuser posted image
baki......super za spanjeuser posted image user posted image user posted image
hedviga.......kakšno slikico tvojih dveh škratkov bi jaz rada videlauser posted image od kdaj pa napišem da plazita?
simona......hvala za kofetkauser posted image .......lepo se imejte v šopingu,na poroki in v Atlantisuuser posted image user posted image user posted image

lep vikend,vam želim

Ma..sem usekana, sem ti hotla napisat, da sem ti poslala....pa sem Katjuški , itak, pa še njej eno tako misterij slikco da adijo pamet... Neki jih je v albumu (z novimi sem zmeri v zaostanku), ampak samo za tebe user posted image ena takale balkonska s Portoroža medtem ko je mati pospravljala....user posted image user posted image

user posted image
Plazenje...ma, kaj vem točno, napiši 7 mesecev pa je... Kar malo uide tole pri dveh..user posted image
No, ampak vsaj porodniška se mi steče pa lih mal kasnej kot ostalim (smajlikikažejezik)

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3710
   [Brisano sporočilo]
19.9.2009 21:02:54   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Onasiss)
  Neposredna povezava do sporočila: 3711
19.9.2009 21:05:21   
Onasiss
nO EVO SPET JE KOŠARKA IN BOLJŠ DA NE GLEDAM, KER DRUGAČE SLABO IGRAJO....user posted image user posted image  (sory za črke...)

So what....

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3712
19.9.2009 21:06:36   
Onasiss
PISKOT- WB....lepo, da ste uživali.... Upam, da nista to bili kaki otroški knjigi, ker to ne šteje!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Aja, jaz sem te pogrešala....vas dolgo ni bilouser posted image

So what....

Neposredna povezava do sporočila: 3713
   [Brisano sporočilo]
19.9.2009 21:09:56   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3714
19.9.2009 21:25:44   
Maksi1
Najprej hvala za čestitke za Zarjinih 7 mesecev.

Potem pa malček kometarjev:
Hedviga, Deja - kaki cukri, glih tapravi fati za našo Zarjo. Očitno bova tudi medve morale prit na kako srečanje.
Mlea - user posted image  za izpit.
Kolumbo - ne se jezit preveč, da ne boš gube dobila na čelu...user posted image  Aja, pa pusti čike pr miru, če ti škodijo. Vzemi raj kak košček čokolade.
Piškot - lepo, da ste uživali.
Tanci - moj je bil tudi dopoldan na šihtu. Samo ej res boljše, kot od Cite, ki ga ne bo cel dan in celo noč.
Kayica - user posted image  user posted image  user posted image  za izpite

No pa še poročilce za včeraj in danes:
Sej v bistvu nč posebnega: sam pospravljanje, polnjenje in praznenje pralnega stroja, igranje, pripravljanje kašic in mleka, malčk pohajanja in šopinga, v glavnem pa košarka in spanje.

Imejte se lepo.

Neposredna povezava do sporočila: 3715
19.9.2009 21:36:07   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Mi smo mel dons žurko....spet mi je neki slabo....sm enga skadila in pomoje me ta čik zdej ubijauser posted image .....ja pa spičl smo se tut na konc, no jst pa moja fotrček...itak...ma brez veze...MAJCY sm skos nate mislna, d sm bla bl skuliranauser posted image , sam na konc k mi je pa dopiii...sm pa sam popokala otroke in šla...jutr mamo še eno žurko v isti zasedbi, mogoče mi je zato slabouser posted image ....grem mal basket gledat, pa spat, sam mam spet filing d bom celo noč na skretuuser posted image

Brez veze te familiarne zadeve, ne bo nič drugače če se boš kregala..... Je predvsem škoda TVOJIH živcev... Jaz sem imela danes tudi srečanje v zasedbi fotr ta mala pa se bla na "izi" user posted image user posted image user posted image user posted image  Čist brez veze, če bi kako župo kuhala ali pa pogrevala... Iz vsega skupaj potegn največ, če ne drugega ti vsaj kuhat doma ni treba....user posted image user posted image user posted image

So what....

Neposredna povezava do sporočila: 3716
   [Brisano sporočilo]
19.9.2009 21:53:39   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Onasiss)
  Neposredna povezava do sporočila: 3717
19.9.2009 21:56:43   
boma2

Mi smo mel dons žurko....spet mi je neki slabo....sm enga skadila in pomoje me ta čik zdej ubijauser posted image .....ja pa spičl smo se tut na konc, no jst pa moja fotrček...itak...ma brez veze...MAJCY sm skos nate mislna, d sm bla bl skuliranauser posted image , sam na konc k mi je pa dopiii...sm pa sam popokala otroke in šla...jutr mamo še eno žurko v isti zasedbi, mogoče mi je zato slabouser posted image ....grem mal basket gledat, pa spat, sam mam spet filing d bom celo noč na skretuuser posted image

držim pestiiiiiiiiiiii zate kolumbo, da bo boljše... :)

boma2 :)

Neposredna povezava do sporočila: 3718
19.9.2009 21:57:08   
boma2

polčasuser posted image

mi je že manj slabo - naši dobr špilajouser posted image

user posted image user posted image user posted image dejmo naši še tko naprej...

Neposredna povezava do sporočila: 3719
19.9.2009 21:58:43   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS

ojla jaz sem res bolna :( pa tamala tudi kiha in ima poln nosek. Na sreco drugega ni, tak da je sam en prehladek.

user posted image user posted image user posted image Kaj res mora biti ena nosnica zaprta ko pucas drugo?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   evo samo za vaju.-

JAz kr z inekcijo spricam notri fiziološko pa nič ne tiščim nosnice... *user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu BarbaraGS)
Neposredna povezava do sporočila: 3720
19.9.2009 21:59:32   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: cita

Sunny ja pa res malo sončka pr nas tudi za kozlat vreme...sem perilo obesla dala drugega prat marička imam cot kot da nas je 20 res nikol konca pa še likat morem zvečer...pa najmanj dva stroja imam še unih cotk ko smo Lii kupili...joj tole pranjeuser posted image ...

pri nam je bil pa full sonček... :)

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 3721
19.9.2009 22:01:14   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

LARISI in MAJU vse naj naj za obmesečnico

user posted image

se podpišem

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3722
19.9.2009 22:03:45   
Onasiss

polčasuser posted image

mi je že manj slabo - naši dobr špilajouser posted image

Je pa meni tok bolj... Sem dobila obisk iz krvavca user posted image user posted image user posted image  sem sicer vesela, me pa zvija ko user posted image user posted image

So what....

Neposredna povezava do sporočila: 3723
19.9.2009 22:31:46   
timy
Čeruser posted image

Da vam zaupam, da je Evi pokukal na plano 5. zobekuser posted image user posted image user posted image  Majchy za seznam, zlata si!

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3724
19.9.2009 22:32:29   
Pikica_82
Dober večer!
Evo naju iz Moravcev. Ful je blo fajn, jaz sem si odpočila, sta ga babi in dedi animirala. Mali je užival 100 na uro, čist je nor na vodo.

Par slikic:
Pa še par slikic:

Vlak je cool, da vete (tja sva šla z vlakom)!
user posted image

Igranje z mami:
user posted image

Malo se afnam:
user posted image

Baje moram bit tak zavit, zakaj že?!
user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?