Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 19.9.2009 12:27:09
|
|
|
|
Onasiss
|
Aja pa še to... mi neki zamuja..... Pa upam, da kmalu pride..... drugače bo šel Onasis "na lepš"
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 19.9.2009 13:14:56
|
|
|
|
tanci29
|
mlea-superca za izpit, pa bravo kolumbo za varstvo....sem stiskala pesti pa še mislila sem nate...pa na kolumbo tud(kako je šlo) še z njene strani oba spita....počasi se bo začelo prebujanje, daddy kje drugje kot v službi , popoldne gremo pa na rojstni dan....hana je že pojedla kosilo, sem ji mal obroke obrnla dones....erik pa ko se zbudi upam da bo pospravil kej vase....danes bo jedel jetrca prvič, me prav zanima....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 19.9.2009 14:08:30
|
|
|
|
BarbaraGS
|
ojla jaz sem res bolna :( pa tamala tudi kiha in ima poln nosek. Na sreco drugega ni, tak da je sam en prehladek. Kaj res mora biti ena nosnica zaprta ko pucas drugo?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 19.9.2009 15:26:45
|
|
|
|
črticaa
|
naše kosilo,...za vse ČEŠPLJEVI KNEDLI
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 19.9.2009 17:18:20
|
|
|
|
SURF
|
Pozdravčke..čisto malo sem vas prebrala...BRAVO Mlea ....joj ta čas,ja ni dolgo ko smo navijale..joj kok je bilo napeto ..le katera bo šla danes?..Sedaj pa bodo že eno leto stari...čas teče kot po maslu... Jutri imamo krst,poročam v pon. in fotodokumentiram . Barva mi ne dela Majchy,če boš prebrala,daj naši Patriciji na seznam pinvinčka,se že sama vsede . Se mi mudi...gremo na razgovor,pred krstom....Lep dan še naprej..
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 19.9.2009 17:21:03
|
|
|
|
SURF
|
IZVIRNO SPOROČILO: črticaa naše kosilo,...za vse ČEŠPLJEVI KNEDLI A za nas tudi častiš In kako je bilo Dominiku všeč?Joj kok bo fino ko bomo tudi mi tok daleč in bomo skupaj jedli.Še litl bit...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 19.9.2009 19:09:49
|
|
|
|
črticaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: SURF IZVIRNO SPOROČILO: črticaa naše kosilo,...za vse ČEŠPLJEVI KNEDLI A za nas tudi častiš In kako je bilo Dominiku všeč?Joj kok bo fino ko bomo tudi mi tok daleč in bomo skupaj jedli.Še litl bit... ja sj to lahko skup jeste,..sj je sam krompir,sliva pa cukr (nism mu dala drobtinc gor),...najbolj se delajo iz pireja,...tko da je ful dobr jedu,..ker itak obožuje krompir,.... mamo sam še 2,..tko da ti lahko pošljem,..po hitri pošti (mam lih 2 poštarja pr hiš )
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 19.9.2009 19:28:02
|
|
|
|
Deja
|
Živijo! Punce vse lepo pozdravljam in se iskreno opravičujem, ker ne opravljam svojih dolžnosti kot članica februarčic 2009. Obljubim da se bom poskusila poboljšat..... No to je bilo malo za hec.... Vsem vse naj naj za obmesečnice!!! Vsem ki rabite pikepoke.... Da malo poročam kaj se dogaja pri nas.... jaz sem na polno zaštartala s službo. Zdaj ko smo že zaključil tretji teden je že vredu, ni več joka in delo je počasi steklo tako kot mora... Doma pa je tudi vse vredu. Ati in Žiga uživata, veliko hodita na sprehode, jesta in se zabavata... No sedaj pa še slaba novica... Žiga je zopet zakuhal, jaz in ati pa tudi...Žiga ima že drugi dan ima vročino, jaz pa zraven živčanim, ker me je full strah. Danes smo bili tudi pri zdravnici, dali kri in vodo, pa pravi da je vse ok, da ima spet virozo... Upam da bo kmalu bolje in da bom bolj mirno spala.... aja pa ker smo bili že v mestu... smo šli še v šoping za Žigca... dobil je zimsko vrečo za spanje, kapico in rokavičke - pletene, nogavičke in čeveljčke, ki so bolj za hec kot pa za res.... Na tej sliki ima Žiga temperaturo 38,7, pa je full dobre volje... ta kapa mi je bila naj naj naj... Žigcu pa je očitno tudi všeč...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 19.9.2009 20:51:08
|
|
|
|
piskot
|
cer. mi smo se vrnili . bilo je lepo, toplo, malo vetrovno ampak kul. ana uziva v vodi in je ne moti ce je malo bolj hladna. martin je itak uzival, ati je tudi prisel na svoj racun, ko je ribe lovil, mami je pa 2 knjigi prebrala. bravo jaz . upam da ste vsi zdravi. a imamo ze kaksno novo nosecko? ursa bili smo na sprehodu v straskem. res kul kamp. ful dobra igrala, mini zoo imajo, ful teh mobilnih hisk, tko no, sem bila pozitivno presenecena. vsaka parcela ima tudi vodo, pa wifi imajo. to bo nekaj za mozeka
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 19.9.2009 21:00:41
|
|
|
|
hedviga
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 jutro! kayica......čestitke za izpite lepo se imejte na dopustu baki......super za spanje hedviga.......kakšno slikico tvojih dveh škratkov bi jaz rada videla od kdaj pa napišem da plazita? simona......hvala za kofetka .......lepo se imejte v šopingu,na poroki in v Atlantisu lep vikend,vam želim Ma..sem usekana, sem ti hotla napisat, da sem ti poslala....pa sem Katjuški , itak, pa še njej eno tako misterij slikco da adijo pamet... Neki jih je v albumu (z novimi sem zmeri v zaostanku), ampak samo za tebe ena takale balkonska s Portoroža medtem ko je mati pospravljala.... Plazenje...ma, kaj vem točno, napiši 7 mesecev pa je... Kar malo uide tole pri dveh.. No, ampak vsaj porodniška se mi steče pa lih mal kasnej kot ostalim (smajlikikažejezik)
|
|
[Brisano sporočilo] 19.9.2009 21:02:54
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 19.9.2009 21:05:21
|
|
|
|
Onasiss
|
nO EVO SPET JE KOŠARKA IN BOLJŠ DA NE GLEDAM, KER DRUGAČE SLABO IGRAJO.... (sory za črke...)
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 19.9.2009 21:06:36
|
|
|
|
Onasiss
|
PISKOT- WB....lepo, da ste uživali.... Upam, da nista to bili kaki otroški knjigi, ker to ne šteje!!!! Aja, jaz sem te pogrešala....vas dolgo ni bilo
|
|
[Brisano sporočilo] 19.9.2009 21:09:56
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 19.9.2009 21:25:44
|
|
|
|
Maksi1
|
Najprej hvala za čestitke za Zarjinih 7 mesecev. Potem pa malček kometarjev: Hedviga, Deja - kaki cukri, glih tapravi fati za našo Zarjo. Očitno bova tudi medve morale prit na kako srečanje. Mlea - za izpit. Kolumbo - ne se jezit preveč, da ne boš gube dobila na čelu... Aja, pa pusti čike pr miru, če ti škodijo. Vzemi raj kak košček čokolade. Piškot - lepo, da ste uživali. Tanci - moj je bil tudi dopoldan na šihtu. Samo ej res boljše, kot od Cite, ki ga ne bo cel dan in celo noč. Kayica - za izpite No pa še poročilce za včeraj in danes: Sej v bistvu nč posebnega: sam pospravljanje, polnjenje in praznenje pralnega stroja, igranje, pripravljanje kašic in mleka, malčk pohajanja in šopinga, v glavnem pa košarka in spanje. Imejte se lepo.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 19.9.2009 21:36:07
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Mi smo mel dons žurko....spet mi je neki slabo....sm enga skadila in pomoje me ta čik zdej ubija .....ja pa spičl smo se tut na konc, no jst pa moja fotrček...itak...ma brez veze...MAJCY sm skos nate mislna, d sm bla bl skulirana , sam na konc k mi je pa dopiii...sm pa sam popokala otroke in šla...jutr mamo še eno žurko v isti zasedbi, mogoče mi je zato slabo ....grem mal basket gledat, pa spat, sam mam spet filing d bom celo noč na skretu Brez veze te familiarne zadeve, ne bo nič drugače če se boš kregala..... Je predvsem škoda TVOJIH živcev... Jaz sem imela danes tudi srečanje v zasedbi fotr ta mala pa se bla na "izi" Čist brez veze, če bi kako župo kuhala ali pa pogrevala... Iz vsega skupaj potegn največ, če ne drugega ti vsaj kuhat doma ni treba....
|
|
[Brisano sporočilo] 19.9.2009 21:53:39
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 19.9.2009 21:56:43
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Mi smo mel dons žurko....spet mi je neki slabo....sm enga skadila in pomoje me ta čik zdej ubija .....ja pa spičl smo se tut na konc, no jst pa moja fotrček...itak...ma brez veze...MAJCY sm skos nate mislna, d sm bla bl skulirana , sam na konc k mi je pa dopiii...sm pa sam popokala otroke in šla...jutr mamo še eno žurko v isti zasedbi, mogoče mi je zato slabo ....grem mal basket gledat, pa spat, sam mam spet filing d bom celo noč na skretu držim pestiiiiiiiiiiii zate kolumbo, da bo boljše... :)
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 19.9.2009 21:57:08
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo polčas mi je že manj slabo - naši dobr špilajo dejmo naši še tko naprej...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 19.9.2009 21:58:43
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS ojla jaz sem res bolna :( pa tamala tudi kiha in ima poln nosek. Na sreco drugega ni, tak da je sam en prehladek. Kaj res mora biti ena nosnica zaprta ko pucas drugo? evo samo za vaju.- JAz kr z inekcijo spricam notri fiziološko pa nič ne tiščim nosnice... *
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 19.9.2009 21:59:32
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita Sunny ja pa res malo sončka pr nas tudi za kozlat vreme...sem perilo obesla dala drugega prat marička imam cot kot da nas je 20 res nikol konca pa še likat morem zvečer...pa najmanj dva stroja imam še unih cotk ko smo Lii kupili...joj tole pranje ... pri nam je bil pa full sonček... :)
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 19.9.2009 22:01:14
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 LARISI in MAJU vse naj naj za obmesečnico se podpišem
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 19.9.2009 22:03:45
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo polčas mi je že manj slabo - naši dobr špilajo Je pa meni tok bolj... Sem dobila obisk iz krvavca sem sicer vesela, me pa zvija ko
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 19.9.2009 22:31:46
|
|
|
|
timy
|
Čer Da vam zaupam, da je Evi pokukal na plano 5. zobek Majchy za seznam, zlata si!
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 19.9.2009 22:32:29
|
|
|
|
Pikica_82
|
Dober večer! Evo naju iz Moravcev. Ful je blo fajn, jaz sem si odpočila, sta ga babi in dedi animirala. Mali je užival 100 na uro, čist je nor na vodo. Par slikic: Pa še par slikic: Vlak je cool, da vete (tja sva šla z vlakom)! Igranje z mami: Malo se afnam: Baje moram bit tak zavit, zakaj že?!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?