Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 18.9.2009 23:31:56
|
|
|
|
rubica
|
to pomen, da morta s tvojim hitr še 1ga naštimat, da se stanje zopet normalizira!!!!
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 18.9.2009 23:34:28
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: rubica to pomen, da morta s tvojim hitr še 1ga naštimat, da se stanje zopet normalizira!!!! AJA?? ok mu bom rekla
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 18.9.2009 23:39:53
|
|
|
|
rubica
|
mogoče bi pa šla jaz tut spat, da ne bom spet poslušala, do kdaj sm na računalu lahko. lepo. mirno noč pa 1 bolho za pomoč!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 18.9.2009 23:41:12
|
|
|
|
Ploha
|
bayyyyyyy
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 19.9.2009 0:10:02
|
|
|
|
Zvezdica
|
no povejte kaj moram nardit da bom soseda?
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 19.9.2009 8:21:26
|
|
|
|
yelci
|
DOBRO JUTRO .Pa ve niste normalne,kolk strani Ajoj,kaj je zdela ns naredu, ,stoji ob mizi,prime svincnik,in se spusti,je samostojno stal ene 3 sek pol pa cof ob mizo,mene je kr srat prjel . A pol bom edina k nam kmetovala ,jeeeee . Rubica,jst mam ta kosek,k das plenico not, jo nekajkrat zavijes,uglavnm kosek je na balkonu,ker toooook smrdiiiiii ,pa se kasete so drage,tam nekje 20eur 3 komade.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 19.9.2009 8:43:10
|
|
|
|
yelci
|
En kvescn,a dela kera pri s.p.-ju oz a ma kera s.p.?
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 19.9.2009 8:57:55
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: yelci En kvescn,a dela kera pri s.p.-ju oz a ma kera s.p.? mi smo ga učasih doma imeli....
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 19.9.2009 9:08:01
|
|
|
|
kiara24
|
Jutro, spali ok čeprav samo do 7mih ampak je sedaj že spet nazaj zaspala. Moj je šel s kužo v gmajno po gobice me prav znima če bo kaj našel. En Q čeprav ni za to temo samo vseeno, kaj bi naredile če bi vaš pes že 3krat napadel drugega psa, ali bi ga dale stran? No so še drugi problem kot npr. da otroka ko ga vidi kar podere na tla.... mene je strah kaj bo ko Klara shodi. No sedaj grem pa zajtrk narest.... pol pa v KR za Klaro mleko iskat....
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 19.9.2009 9:20:15
|
|
|
|
yelci
|
Ploha in ostalr,mogoce veste kako je z nasimi dopusti?jst sm s porodnisko zacela 31.12.2008,koncam 31.12.2009,a mi pripada letosnji dopust?Sm klisala na obrtno zbornico,mi nocjo pomagat,moja kolegica,ki ma d.o.o.,pravi,da mi nic ne pripada,nasa racunovodkinja(od sefice),pa pravi,da mi pripada.Kaj je zdej res Kam naj poklicm,da bom zvedla tocno,k moja sefica je zlo striktna glede tega in ji mors prnest vse crno na belem,k po njeno bi blo najbols,da sploh ne hodis na dopust
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 19.9.2009 9:54:32
|
|
|
|
petra88
|
dan! Ste pa naklofale učeraj, ja ekskluzivno, na kmetijah ta vikend baloni kaj je tist special gift, ki mi ga pošiljate? a se ga splača potrdit?? pes - če se z drugim psom napada kar nej se hecam se. a to otroka v igri podere na tla? če ga v igri potem se bosta že zastopla, če pa ne, potem bi ga dala stran, kr nkol ne veš kako se mu obrne v glavi. naš se je pa včeraj prkobacal da radiota (je velik radio, kot ena tuba) in se postavil na noge. da ne pravim, kolk se mu je fajn zdelo in kolk je bil ponosen
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 19.9.2009 10:14:14
|
|
|
|
farfala
|
Jutro Spali kar dobro od 20.30 do 8, vmes pa seveda 2x jedel,ampak naspana pa vseeno še nisem. Yelci po moje, če ti pripada regres, ti pripada tud dopust Kiara kaj pa šola za pse, ste bli z njim tam? Danes bomo jedli gobice, za malega pa še ne vem
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 19.9.2009 10:26:36
|
|
|
|
Jancci
|
včasih so otroci itak jedli sam kravje mleko..pa so tut gor zrastli včasih so se sam dojili pol so tud sam kravje mleko jedli, ja...pa k je bla umrljivost in obolevnost dojenčkov ful velika, so začeli delat prve mlečne formule. kravje melko je za teleta in vsaj prvo leto, ko otrok živi praktično od mleka, naj je tako mleko, kt si ga zasluži, mleko ki je prilagojeno njemu in ne 50kilskemu teletu. pa brez zamere. Se strinjam!! Jest sm pa včeri košarko gledala. Fajn!! Ploha nogomet pa moj tut ne gleda. Sm čist srečna ker to mi je pa najbolj mem šport. ma ja, jancci tud nč ne dela Ja, jest sem samo družbeno koristna.. pa še vseen dobivam neka darila, samo jih res ne rabim. Ulla a je pol pri meni vse zaraščeno a kako??? Ja Khurde saj rib ti ne bo treba met. Itak je boljš pes!! Včeraj sem šla v lidl po sadje. Sem mela tamalo zraven in prvič sem jo dala v nakupovalni voziček sedet. Je tok vriskala in mahala z nogam, da so se ji vsi v trgovini režal. Sm pa mal razmišljala, da bi vsakmu, ki šlata mojo tamalo glih kjer se mu zazdi (tujci v trgovinah) rekla, da ima eno nalezljivo bolezen... pa bi pol gledala reakcije. (sej vem, da se iz teh stvari ni norca za delat, samo k res vsi vtikajo svoje prste kamor jih ni treba.. bom pa mal zlobna) ja sej to sm razmišlala, sam kaj pa un k daš navadno vrečo not pa sam obračaš me zanima če res ne smrdi poplonoma nč vn, tko k piše, sam jaz mism da je to nateg, tko da ja ne bom kupila vsaj še zdej ne. ja babe sem mogla mal svoje notranje boje na komp. zlit sori Če je kakica isto smrdi. Zato jo jest dajem kakat na kahlico, če ji (nam) pa slučajno kdaj uide pa tisto plenico nesem ven. Yelci dopust za 2009 ti pripada, vendar ga moraš 12 dni izkoristit v tekočem letu, se pravi 2009, kar pa pri tebi nekak ne gre. Tko da ti bo 12 dni propadlo, osatlo pa lahko pokoristiš v letu 2010 do junija. Pomoje?
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 19.9.2009 10:37:31
|
|
|
|
yelci
|
Jancci,jst tud tko mislm,sam kje bi se to lahko 100%pozanimala Nism se se pohvalila,mi gremo pa na morje,na soonckaaa,cez dobr tedn Zdej grem pa kopalnico pomivat
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 19.9.2009 11:00:26
|
|
|
|
kiara24
|
Petra- Farfala- ni v igri, ker otork na miru stoji pa kar skoči nan in skače po njem. To zame ni igra. Bili v šoli delali hude ukrepe nič ne pomaga. Sploh ne veva več kaj bi. Ke mi jo bo pa zelo težko stran dat samo očitno mi drugega ne bo preostalo. No meni tudi fajt z drugimi psi ni všeč ker ga prime in ga zmeče naokoli . Moram it ker dobimo obiske. Včeraj dkupila kvinojo kaj z njo kak predlog? Se še pišemo. Papa
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 19.9.2009 11:31:53
|
|
|
|
Zvezdica
|
Včeraj dkupila kvinojo kaj z njo kak predlog? jast jo fajn operem z vročo vodo, pokuham in nardim kot rižoto z zelenjavo in meskom.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 19.9.2009 11:41:22
|
|
|
|
symona
|
Yelci, tudi meni se porodna izteče 31.12. in mi pripada 25 dni dopusta. V službi so mi rekli, da ga lahko v celoti izkoristim, ko se mi porodna izteče. Ve mogoče katera, kako si lahko pomagam, naredili so se mi hemoroidi?
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 19.9.2009 11:58:55
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: yelci Jancci,jst tud tko mislm,sam kje bi se to lahko 100%pozanimala Nism se se pohvalila,mi gremo pa na morje,na soonckaaa,cez dobr tedn Zdej grem pa kopalnico pomivat to se preveri v kolektivni pogodbi med delovci in delodajalcem,...preveri se na netu ,oz. če si jo podpisala jo mora delodajalec imet. drgač pa obrtna pa mal težit
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 19.9.2009 12:00:03
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha IZVIRNO SPOROČILO: yelci Jancci,jst tud tko mislm,sam kje bi se to lahko 100%pozanimala Nism se se pohvalila,mi gremo pa na morje,na soonckaaa,cez dobr tedn Zdej grem pa kopalnico pomivat to se preveri v kolektivni pogodbi med delovci in delodajalcem,...preveri se na netu ,oz. če si jo podpisala jo mora delodajalec imet. drgač pa obrtna pa mal težit aja pa v računovodstvu bi tud mogl vedt...
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 19.9.2009 12:02:42
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: symona Yelci, tudi meni se porodna izteče 31.12. in mi pripada 25 dni dopusta. V službi so mi rekli, da ga lahko v celoti izkoristim, ko se mi porodna izteče. Ve mogoče katera, kako si lahko pomagam, naredili so se mi hemoroidi? veliko pit, pomoje tud veliko lahko prebavljive hrane, da lažje odvajaš, da se ne napenjaš, ko sediš na wc-ju naj bi sedel zravnano in noge morjo bit višje od riti, velik telovadbe,...drugače se pa dobi v lekarni ena kremca za mazat, mislim da se reče faktu krema, sicer pa tm praši. Upam, da sem kej pomagala. A tud kej krvaviš?
< Sporočilo je popravil Ploha -- 19.9.2009 12:04:10 >
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 19.9.2009 13:23:03
|
|
|
|
symona
|
Ploha, ne nisem krvavela, razen počila mi je žilica (ker sem se ful napenjala in nisem mogla iti na blato), ker sem občutila kako me je speklo in malo krvavo sem si obrisala, drugače pa me peče in sedim zelo težko. Bom mogla iti v lekarno po kako kremo. Kaj počnete kaj danes? Mi smo bili na eni trgatvi, zdaj pa gremo še malo vun na sončeka. Lepo soboto!
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 19.9.2009 13:37:47
|
|
|
|
krtekxx
|
Kiara - jaz sem sicer velika ljubiteljica živali. Veliko psov me je vsaj malo obgrizlo v otroštvu, ampak pri svojemu otroku pa se ne bi hecala. Če imaš najmanjši dvom, da pes (čeprav v igri) poškoduje tvojega otroka, potem bi psa pospravila na varno razdaljo (pesjak, na sprehod le z vrvico). Moje osebno mnenje je, da veliki psi niso ravno najprimernejši za otroka, razen če so zelo krotki in nežni. Punce, hvala za modne nasvete. Sem kupila le srajco v kao letos modni indigo barvi (S.Oliver) ter črne čevlje s peto (prvič v življenju). Imam pa dva 2 leti stara kostima - en je s kiklo, drugi s hlačami. Še ne vem katerega bom oblekla. Se bolj nagibam h kikli. No, se vidi, da se me je že malo prijela gorenjska šparovnost. Symona-bogica. Nimam nasveta za to nadlego. Dve pa poznam, ki sta šle tole zelo kmalu po porodu odstranit in sta se rešili tegob. Mogoče bi šla mal na obisk h kakemu dr?
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 19.9.2009 13:40:30
|
|
|
|
symona
|
kaj to se rado po porodu pojavi ali kako?
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 19.9.2009 13:43:16
|
|
|
|
sonček33
|
ja simona žal, pogosto se pojavi že med nosečnostjo faktu mazilo ali svečke bi zanle pomagati
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 19.9.2009 13:55:57
|
|
|
|
Zvezdica
|
Ve mogoče katera, kako si lahko pomagam, naredili so se mi hemoroidi? ena moja kolegica je imela po porodu zelo hudo in ji je pomagal hemoclin gel.
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?