|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del
18.9.2009 18:31:21   
maj2009
oj!
ja men ful otrdeva trebuh pa boli spodi, sm zdele komaj fernke speglala k je moj okna pomiu in sm rekla da to morm še nardit predn me km pelje!user posted image
sm rekla pikici da naj počaka do jutr, da bom še postlnino preoblekla in oprala pa da moj dons še košarko gleda pol pa lahko gremo v akcijo!user posted image user posted image

ja kr boli in stiska sam jstr morm še tok stvari nardituser posted image user posted image

20.09.2009 se nama je pridružila sončica JULIJA!

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 3951
18.9.2009 19:22:10   
Kepica83
hehe maj2009 zgleda da bo akcija počasiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najin sonček je privekal:
28.3.2010 ob 17:41 uri. Težek 3410g in velik 50cm.

1.Mesec: 4620g in 54.5cm
2.Mesec: 5690g
3.Mesec: 6400g in 63cm
5.Mesec: 7860g

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 3952
18.9.2009 20:05:26   
Kepica83
spet nikogauser posted image .

Aja pozabila sem vam javit, da sma včeraj z mojim dorekla imena za fantka ali punčko. Končo. Za fantka sma imela samo eno v izboru ker sva oba vedela katero si želiva. Za punčko pa je bilo kar min 40 imen v prvem izboru. user posted image

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 3953
18.9.2009 21:35:03   
tassika
Evo samo na hitrco, ker grem potem spat, me je vse skupaj ful utrudlo. Bilo je zelo dolgočasno, amapak pica potem kasneje je bila pa dobra, samo je tudi polovice nisem mogla pojestuser posted image

user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 3954
18.9.2009 21:46:02   
Kepica83
uuuuuuuuuuu Tassika. Kaka mačkaauser posted image user posted image user posted image . Zelo lepa si.user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3955
18.9.2009 22:28:23   
maj2009
pr ns še nč nouga! mal otrdeva drugač pa nč druzga.
moj gleda basket......jst sm se stuškala in si umila lase zdej pa čakam če bo kej akcije..user posted image user posted image

punce lepo spite!

lahko nočuser posted image user posted image

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 3956
18.9.2009 22:54:51   
sonček85
mariee.ja malo pa morma,no alči je dobu kar je rabil mami si je pa kupla danes še čevlje za pozimiuser posted image Jutri pa greva na 1.rojstni dan pikepoke v Žalcuuser posted image
Super za košarouser posted image
biba.po moje mala čuti da se nekaj dogaja in bo potem vesela ko ji bosta povedalauser posted image
maj:lepe številke.Bi bilo res lepo.podloga za odtek vode(jaz sem imela to ki jih imajo v bolnici k dela od mojga stric v domu ostarelih)-jaz sem imela a nam na srečo ni voda odtekla,sploh ne vem kdaj in kje mi jeuser posted image Srečno pot v Rim
mm.počakaj še 1t potem pa pojdi,kar ena za drugo bosta rodili z maj 09user posted image user posted image

vse vas lepo pozdravljam ,nisem pa veliko gor ker imam očija v bolnici in je z njim zelo hudo.Kaj več pa nebi o tem!Hvala

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 3957
18.9.2009 22:55:26   
sonček85
AJA A STE ODDALE GLASKE ZA ALEKSA!!!!HVALA

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3958
19.9.2009 8:50:17   
tassika
Aa bejbe sem se zrihtala jaz, zato da je bilo tam pol grozno dolgočasno in pol so imeli še eno vokalistko, ki ej lepo pela, ampak spet same take otožne pesmi, da sem začela zehat, samo bibi je blo pa všeč se je prevračala kolikor je bla dolga in široka.

Sonček tebi sem pa že zadsnjič hotla napisat, bom pa danes na zs.

Pilotina še danes tukaj, saj veš vse naj naj in naj bo konec meseca pozitiven zate in tudi za nas, ki tukaj držimo pestke.

user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3959
19.9.2009 10:04:27   
Fargesia
Pilotina, vse najboljšeeee!!!!

user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3960
19.9.2009 11:06:14   
malaMravljica
jaz tudi ze cakam cel teden, da lahko voscim Pilotinci.

Bejba, tebi pa res iz vsega srca, pa se iz srcka mojega deteca zelim vse naj naj naj naj, naj se ti izpolnijo vse skrite in ne skrite zelje in bodi srecna in pozitivna. Pa komaj ze cakam, da bos nosecka, ne morem si pomagat, sam res je tko. 
Ta sopek pa gre na sredo mize pri vaju doma!

Poljubcek, poljubcek, poljubcek in sledi se objemcek!

user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3961
19.9.2009 11:08:41   
malaMravljica
Maj, where are you ?  Saj ves, sedaj se mores pa pod nujno vsak dan tukaj zglasit, da vemo da si se 2v1. Al nisi vec?

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 3962
19.9.2009 11:44:37   
maj2009
ojla!

pilotinca! vse naj naj naj..... za tvoj rojstni dan! naj se ti izpolnijo vse skrite željeuser posted image user posted image !!!!!!!!!!!
ja jst sm še 2v1čeprou sm že misla, da ne bom več.
sm mela celo noč zgleda samo lažne popadkeuser posted image . ob 2h se zbudim s tok trdim trebuhom k še nikol do zdej in pol začnem lepo na urco gledat na kolk cajta se to dogaja:
od 2-3h na 15-20 minut,
od 3-5h na 10 in 8 minut,
od 5-6h na 5 minut in sm rekla še eno otrdevanje in bo ura 6 in bom user posted image zbudla da greva prot lublan, pa jih kr naenkrat zmanjka in jst zaspim user posted image user posted image .
tole dons ponoč me je čist zmatral in zdej sm itak k čuk k sm spala vsega skup 2 ure in zdej neki ležim in se premetavam.

sm kr žalostna ampak zgleda, da bo user posted image določila kdaj je čas za akcijo in ne bo izbirala ure in datuma.

kako kej kaže tebi mravlca?

Neposredna povezava do sporočila: 3963
19.9.2009 11:51:49   
malaMravljica
Maj, ma jaz kar verjamem, da mam se cel teden casa. Saj do PDP-ja imava se 13 dni a ne, sedaj se bodo ti popadki itak stopnjevali in pol enkrat naju peljejo v porodnisnco. Pa moj mi je itak reku, da ne smem kao sedaj si zelet prej rodit, ker to ni dobro za otroka, da nekaj miselno vplivam nanj. Joj, ta moj bo tok eno zaveznistvo mel z dojenckom, a me bosta pol sploh rabla se?

Vceraj sva sla na pico in sem bila tok ponosna, da sem spila 0,75 l jabolcnika zraven. Ojoj kako je spet zgeldala moja noc, imam ponoci prav atletiko in nocne treninge user posted image

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 3964
19.9.2009 12:09:36   
tassika
evo mene nazaj, moje dete še vedno sedi na ritki, ima malo bolj podolgovato glavo, baje je to znak inteligentnosti, vsaj tako pravi dr.strahovauser posted image , drugače smo pa težki že 1505g in ravno prav veliki, vse ok, srček dela normalno, spet je mela nogice skupaj, ampak pravi, da je punčka. Tako da jaz sem zdaj spet malo pomirjena, zdaj me samo skrbi, da se obrne okoli, slikco pa dobite enkrat tekom dneva.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 3965
19.9.2009 12:30:00   
a.biba
IZVIRNO SPOROČILO: tassika

user posted image

ČUDOVITA si blestela, ne?

Pilotina  VSE NAJBOLJŠE in najslajše. Naj ti še jaz zaželim pikico ali dve, ki vaju bo še bolj zružila. Pusti se razvajati!user posted image

Sonček user posted image user posted image user posted image  upam, da se vse dobro izteče. Držite se in seveda je razumljivo, da ne komentiraš tu gor. Smo v mislih z vami.

Kepica čestitke za 12 tednov user posted image . Upam, da že kaj lažje dihaš in boš začela res uživati. Jaz imam pa danes 8 tednov, tako da naju samo štirje ločijo. Sem pa vesela, da imam še vedno vse znake, čez 6 dni bomo vedeli pa kaj več.

Maj2009 očitno se res pripravljaš, še lahko kamot današnji datum ujamete. Pojdi lepo na sprehod, ne se izogibat stopnic, mogoče se ša pa kaj izcimi.

Evo za zdaj... sem čisto hin... sma bili zjutraj pri kolegici na obisku, pa v lekarno sma skočili, pa za jesenske čeveljčke sma šli pogledati in našli nič. Zdaj se pa spravlja spat, čeprav jo še vedno slišim, da igrače prelaga, pa saj ima čas. Jaz bom pa tudi poskusila mal zaspat, mi ne rata čez dan, čeprav sem čist utrujena. Mogoče je pa danes tak dan... popoldan pa spet na potepanje - imama babji dan, ker je ati zaposlen po svoje.user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3966
19.9.2009 12:33:09   
a.biba
IZVIRNO SPOROČILO: tassika

evo mene nazaj, moje dete še vedno sedi na ritki, ima malo bolj podolgovato glavo, baje je to znak inteligentnosti, vsaj tako pravi dr.strahovauser posted image , drugače smo pa težki že 1505g in ravno prav veliki, vse ok, srček dela normalno, spet je mela nogice skupaj, ampak pravi, da je punčka. Tako da jaz sem zdaj spet malo pomirjena, zdaj me samo skrbi, da se obrne okoli, slikco pa dobite enkrat tekom dneva.

Same vzpodbudne novice user posted image . Obrniti se pa še tako ima čas... mogoče greš na kakšno plavanje v kak olimpijski bazen (kjer ni prevroča voda), jaz vem, da se mi je mala obrnila ravno med plavanjem, ko smo bili na dopustu v enem apartmaju z bazenom. Se mi je trebuh v trenutku spremenil in lažje sem začela dihat. Zanimiv občutek.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3967
19.9.2009 13:21:21   
tassika
a.biba bom kar počakala kar bo pač bo, je rekla naj se pogovarjam z njo da se mora okoli obrnituser posted image

Evo pa še obljubljena slikca naše intelektualkeuser posted image

user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu a.biba)
Neposredna povezava do sporočila: 3968
19.9.2009 15:48:17   
malaMravljica
Tassika, lepa slikca in lepa slikca user posted image

Jaz sem sedaj preverla, pred sredo ne bi bilo fajn rodit, pol pa ze lahko kmalu, se pa prav strinjam, ce bi imela se cel teden sedaj sam za naju z mozekom, pol pa pride se dojencke k nama. Ce se bo dojencke s tem strinjal bomo pa se videli. Fajn bi bilo, ce dam se eno akupunkturo skozi.  Maj me verjetn sam bere in debelo gleda kaj mi je user posted image  sam dej no, kdaj bom spet lahko s takim lepim trebusckom okol hodila, tudi nocne sprehode na WC sprejmem, sam da mam se malo lahko pravi nosecniski trebuh.

Sem pa danes nepricakovano dobila eno skatlo malih cunc user posted image  vse rabljeno sam bo vse za ponosit, sedaj pa imam robe. Se ze vse susi na balkonu.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3969
19.9.2009 20:24:10   
mariee
Pilotina vse najboljše!!! Tudi jaz ti želim, da se nam čimprej pridružiš na seznamu user posted image in da boš drugo leto tudi ti vsa važna s trebuščkom okoli hodilauser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3970
19.9.2009 20:46:33   
maj2009
punce!!!
a je to to...?

ful krči v spodnjem delu trebuha, kot takrat k maš menstro, pol pa še trebuh otrdeva samo trebuh ne boli.

so pa te krči ful hudi!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 3971
19.9.2009 21:35:48   
a.biba
IZVIRNO SPOROČILO: maj2009

punce!!!
a je to to...?

ful krči v spodnjem delu trebuha, kot takrat k maš menstro, pol pa še trebuh otrdeva samo trebuh ne boli.

so pa te krči ful hudi!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hm, popodki!!! Meri si čas, če so redni. Jaz sem si ponoči kar štoparico naredila na telefonu in šla nazaj spat. Ko me je pa prijelo, sem ustavila in pogledala čas, vmes pa dremuckala. Tak sem se prešvercala do jutra in popadke na 6 minut. Tik, tak... še imaš šanse da bo 19.user posted image

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 3972
19.9.2009 21:38:31   
a.biba
Tassika krasna slikica vajinega otročeka. Kako lepo raste user posted image .

Evo naju s potepanja, sma malo bile v shopingu, pa na obisku oz. večerji pri kolegih, zdaj pa vodoravno, ker sem popolnoma fuč....

(odgovor članu a.biba)
Neposredna povezava do sporočila: 3973
20.9.2009 8:51:37   
a.biba
http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=310&Itemid=220 GLASEK!

Jutro!

Samo pozdravim, pa grem kavo kuhat, čeprav mi ne diši, pa nekak moram preživet, da koga prej ne pojem.

Že kaj akcije Maj2009?

Pridem potem pogledat kaj dogaja... zeh...

(odgovor članu a.biba)
Neposredna povezava do sporočila: 3974
20.9.2009 9:37:30   
Kepica83
A.biba hvala za čestitke za 12 teden. Pa ja malo lažje se že diha ampak z vsemi pljuči bom komaj zadihala čez 4 tedne ko imam komaj naslednji pregled. v 16 tednu komaj. Uh do takrat se mi zmeša. Kak pa si ti kaj?

Maj2009 držim pestiuser posted image

(odgovor članu a.biba)
Neposredna povezava do sporočila: 3975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?