|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 3.del
18.9.2009 21:11:11   
Anonimen
evo otroci spijo....sem dala tristanu eno svečko in je zaspal ko šus. bova verjetno šla jutri dopoldan kar do dežurnega P. Sicer sva bila že včeraj pri svojem P, pa dala kri in je bilo vse ok. ne vem, je bilo mogoče še prekmalu ? me prav zanima kakšna bo noč....

a gledaste košarko ? naš je cel teden tako zabrakadiran zvečer, da sem mu hotla dones že letalsko karto kupit, pa naj gre tja gori za cel vikend....mater, nč nimam od njegauser posted image user posted image  te službe so res ubitačne !!!!

(odgovor članu Leela)
  Neposredna povezava do sporočila: 4476
18.9.2009 21:13:34   
Dudica1
LINA jaz ne maram košarke...praktično me ne zanima noben šport...edino smučanje še mogoče kdaj pogledam...tko da mi je vseen za košarko user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4477
18.9.2009 21:14:24   
Anonimen
tisto vrečo za voziček sem pa tudi kupila - sicer pred 3 leti in je že takrat stala dobrih 7tisočakov. Sem pa res uporabila takrat ko je bilo zares fullll mrzlo ali pa ko je pihalo. Drugače pa je bolj prevladovala kombinacija kombinezon-dekica-pa kadar je pihalo kar tista prevleka za dež.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4478
18.9.2009 21:15:41   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

LINA jaz ne maram košarke...praktično me ne zanima noben šport...edino smučanje še mogoče kdaj pogledam...tko da mi je vseen za košarko user posted image

jest sem pa čist športni tip - če moram izbirati med filmom in športom, bo ziher zmagal šport...user posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4479
18.9.2009 21:17:09   
Dudica1
ne sej mene tud film ne premaga...sej sploh ne vem za kaj bi se opredelila user posted image ...zdej bom začela hodit na aerobiko user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4480
18.9.2009 21:20:36   
petrazg
Dober večer...
Za nami sta 2 pestra dneva, včeraj cepljenje, danes pa rentgen in ultrazvok ledvičk. Lukec je bil priden in ni niti na ultrazvoku jokal, pravi pogumni fantek. Stanje ledvičk se je malce poslabšalo, samo glede na to da Lukec raste, so nekak v sorazmerju z rastjo, kar pomeni da se stvar malo umirja. user posted image user posted image user posted image user posted image Sedaj mora samo še začeti izginjati... Naslednji pregled ledvičk imamo nove. ali dec. dobimo datum...

Zdaj sem pa samo doma, z enim ušesom  poslušam košarko, perem, pospravljam... Mi prav paše, da mojega ni in imam malo miru. No, in kmetijo rihtam ... :)))

Grem še malo nazaj brat...

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 4481
18.9.2009 21:21:06   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: lake

Dudica Boga tvoja teta, to se ti more kr zmešat.

KatMat
Kdaj si pa ti rodila v 6. mesecu? Al si se ti rodila v 6. mesecu.

Pokica Vem kako ti je, nam je tud kuži pred parimi leti poginu ko je mel 16 let, smo vsi jokal, pa še petek 13. je bil.

mal manj kot eno leto preden smo spocel tijo...moj Jan je bil rojen v 26.tednu....na pregledu je bilo ugotovljeno da mu srcek ne bije vec...

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 4482
18.9.2009 21:21:50   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

kati kam si ga pa ti naterala... user posted image
na morje so sli z starsi podret prikolco...ga ne bo cel vikend

aha...boga boš sama...dej si kakšnga najt user posted image ...am mogoče ma pa un čas za potaplat učit user posted image user posted image

leela jaz mam tako vrečo-žaklček original že pri vozičku zraven

ja ze klepetava hihi...

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4483
18.9.2009 21:23:33   
lake
Ojoj KatMat, grozno.

Drgač ste me pa čist navdušle nad tisto trgovino, bom najbrž naročila pižamce. Dudica povej če bi kej rada, pa ti lahko naročim.

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4484
18.9.2009 21:24:10   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg

Dober večer...
Za nami sta 2 pestra dneva, včeraj cepljenje, danes pa rentgen in ultrazvok ledvičk. Lukec je bil priden in ni niti na ultrazvoku jokal, pravi pogumni fantek. Stanje ledvičk se je malce poslabšalo, samo glede na to da Lukec raste, so nekak v sorazmerju z rastjo, kar pomeni da se stvar malo umirja. user posted image user posted image user posted image user posted image Sedaj mora samo še začeti izginjati... Naslednji pregled ledvičk imamo nove. ali dec. dobimo datum...

user posted image user posted image user posted image ...bravo za Lukca...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 4485
18.9.2009 21:24:49   
Dudica1

KatMat

Pokica Vem kako ti je, nam je tud kuži pred parimi leti poginu ko je mel 16 let, smo vsi jokal, pa še petek 13. je bil.

mal manj kot eno leto preden smo spocel tijo...moj Jan je bil rojen v 26.tednu....na pregledu je bilo ugotovljeno da mu srcek ne bije vec...

user posted image user posted image user posted image
no važno je da je zdaj z vama Tija user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4486
18.9.2009 21:25:57   
Dudica1

Ojoj KatMat, grozno.

Drgač ste me pa čist navdušle nad tisto trgovino, bom najbrž naročila pižamce. Dudica povej če bi kej rada, pa ti lahko naročim.

A res???...povej kdaj boš naročala pa ti povem kaj...super user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 4487
18.9.2009 21:30:35   
petrazg

Ojoj KatMat, grozno.

A res???...povej kdaj boš naročala pa ti povem kaj...super user posted image

Kakšno trgovino ste našle? Še nisem na tekočem.....

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4488
18.9.2009 21:33:08   
petrazg

KatMat

user posted image user posted image user posted image
no važno je da je zdaj z vama Tija user posted image

O marija KatMatuser posted image ... in vse , ki ste imele ss... Ne vem zakaj nas tako preizkuša tisti tam zgoraj...

Tako kot je rekla Dudi, hb da imasta TIJO, Jan pa pazi na vas....

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4489
18.9.2009 21:36:28   
lake
Lina Naj ji vzamejo urin, lahko da ma uroinfekt, če ima samo vročino in nič druzga.

http://www.next.co.uk/  To je ta trgovina.

Dudica ti bom povedala.

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 4490
18.9.2009 21:38:24   
Dudica1
nč grem jaz zdej proti postelji je moj pršu domov...

LAKE si bom jutri kej izbrala pol pa ko se boš odločila pa povej da ti povem kaj...

petrazg http://www.next.co.uk/

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 4491
18.9.2009 21:38:46   
PapuaNG

uffffuser posted image Tega res nikomur ne privoščim...si sploh ne predstavljam, da se že tako navežeš na malo bitjece, potem je pa kar naenkrat konec...se spomnim, da sem bila proti koncu nosečnosti skos pozorna, če je dovolj gibov na dan, pa skrbela, če slučajno kak dan tamal ni bil tako aktiven...

Jst sem šla pa do citiparka pa mal pošnofala po štacunah, nč nabavla, razen kalcija v dm-u user posted image Me neki kolena zadnje čase bolijo, pa bomo probal s kalcijem, če je to od tega.
Po kosilu sva jo pa s tamalim mahnila še malo ven na sprehod, tako da sem danes nabrala enih kilometrov user posted image Se mi je tak smejal, je bil čisto razpoložen. Lahko bi bil še ponoči razpoložen za spanje, da se tut jst kej naspim user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4492
18.9.2009 21:40:48   
KatMat
tija je sonce mojega zivljenja... res....

imela sem more da se mi to ponovi pri tiji....okoli 6 meseca nisem zatisnila ocesa v miru...le takrat ko sem izmucena padla v posteljo....se vedno slisim vcasih besede ki so me sesule....v stotinki mi je obstal svet....

< Sporočilo je popravil KatMat -- 18.9.2009 21:41:37 >

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 4493
18.9.2009 21:40:56   
OliveOyl
Ojoj kati...user posted image user posted image

Naš je imel hudo vnetje ledvičnih čašic,je isto sam kuhal en teden tudi do 40st.urin so mu večkrat pregledali pa niso nič odkrili,jim je šele na inf.kl.ratalo.Po antibiotiku je vročina padla.

Moj je šel po cigarete,sam ne vem kam..mogoče v Maribor user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil OliveOyl -- 18.9.2009 21:41:37 >

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 4494
18.9.2009 21:42:29   
KatMat
user posted image user posted image user posted image user posted image ja desci so pa res obupni...

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 4495
18.9.2009 21:44:29   
OliveOyl
Ja ma res..user posted image
pol mi pa še naroči da naj ga počakam,da bo v 15 min nazaj,japajade..user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4496
18.9.2009 21:44:36   
FLASK_A
Kati!!! Kaj to jaz beremuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kar kocine so mi šle pokonciuser posted image Joj, Tija, si pa res zlati sonček za mamico in atija user posted image user posted image

Pokiuser posted image Žal mi je za kužeka...

In dudi, grozna novica za tvojo tetouser posted image

Kaj mora človek vse prestati...

Nič, se grem umit pol pa spat. Nočko!

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 4497
18.9.2009 21:46:05   
OliveOyl
Flaska papa,dobro spi..user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4498
18.9.2009 21:47:01   
Leela
kati user posted image   (se spomnem si že enkrat pisala o tem )

petrazg naj se Lukec čimprej pozdravi in da ne bo hudega user posted image  user posted image  user posted image

oliva najbrž se je ustavil v kakšni oštariji in gledajo košarko user posted image  

lahko noč

< Sporočilo je popravil Leela -- 18.9.2009 21:48:40 >

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 4499
18.9.2009 21:48:19   
OliveOyl
Klinc ga gleda cigaretarja,grem si lase posušit pa spat,on itak na sedežni spi..je preveč moteč v spalnici...user posted image user posted image

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 4500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?