skačica
|
hej! Sem tud jaz gledala košarko in na koncu od samga veselja ruknila 2 deci šampanjca , no sva ga skupaj z mojim. Res so fajn igrali v tretjem in četrtem delu, še posebej sem pa srečna, ker so premagali Hrvate. Yeeeeeeees. Pred tem smo šli mal v šoping. Nabavila še 2 modrca za dojenje brez kosti, za Izo igračo, ki ji jo bo prinesla Zara in obratno (tisto kačico za na voziček) pa za Izo res nekaj malega cunjc in ene lepe špangice, jih bo imela jutri, ko gremo na poroko. Pa samostoječe nogavice za jutri, ker bom imela oblečeno oblekico in bo pomoje mal prehladno za biti brez....eh, pasalo, ampak sem bila potem ko sem prišla domov, vsa polomljena. boob- zelo lepa sobica, še lepša, ker jo je naredil tvoj . Dober je, ja. pinky girll- čudovite fotke rozilu- lepa nosečka. glede imen pa nima kaj napisat, ker sva se midva kar hitro odločila za Zaro. Iskala sva nekaj kar bi pasalo k Izi in se mi zdi, da gresta tale dva imena prav lepo skupaj. No, morda se komu ne zdi, ma se ne sekiram . So mi pa še všeč Hana, Alina in Laura. Za fantka sva v prvo rekla, da bi bil NIK, zdej pa nisva nič rekla, ker pač misliva, da bo punčka. Če bo fantek, se bomo na licu mesta odločali. Bo pa kakšen dan morda brez imena. Moj brat je bil en teden DEČEK J.... (priimek pač), ker se ati ni mogel odločit katero iem naj mu da. No, na koncu je dobil meni eno najlepših imen za fantke- Blaž. Jutri se morda tud jaz kaj pofotkam v oblekci pa pol nalepim kako fotko trebuščka sem. Se mi zdi, da je v zadnjem tednu spet zrastel. No, še približno 2 tedna in ga ne bo več, mogoče ga bom pa pol kaj pogrešala, v prvo ga nisem nič pa sem bila prav rada nosečka. Grem spat, jutri imam frizerja in make up , da bom vsaj nekot zgledala. Lahko noč.
|