|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del
18.9.2009 9:05:47   
Lolita23
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

dobro jutro.

mene boli čisto vsaka mišica v mojem telesu in to od pilatesa user posted image user posted image user posted image user posted image kaj šele če bi šla na aerobiko. bi danes verjetno morala vzet bolniško user posted image user posted image user posted image user posted image

Tjaša od Lolite vse najboljše user posted image user posted image user posted image mami, ti se pa nič ne sekiraj - mama je vedno 1, včasih je 1a, drugič 1b, 1 je pa vedno user posted image user posted image user posted image user posted image

zdaj pa na zajtrk user posted image

Itak.

Zdej se moram pa jo spravit spredaj postrižit, jo že mal preveč na stran češem, je že kot kak fantuser posted image user posted image user posted image

18.3.2009

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 326
18.9.2009 9:20:30   
tasa_m
A je katera kdaj kaj gledala za copake na tej spletni strani? http://www.copatki.si/index.php?categoryID=556

Meni so tak lepi tisti beli z zlatimi črtami user posted image   (4. od zadaj naprej) ampak je stric Žan obljubil Liji, da ko bo imel 6-mesečno prakso da dobi original Adidas copatke. Jih je že gledal user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 327
18.9.2009 10:50:11   
Nina00
Dober dan!

Danes sva z Brinom spet sama doma, ampak ne bom smela preveč na RR bit, ker moram stanovanje počistit. Ponavadi vsak dan naredim nekaj, sedaj pa tri dni, ko smo bili doma v troje, nisem nič, čez vikend pa dobimo obiske, tako da tudi ne bo časa za čistilno akcijo user posted image

Včeraj je Brinu prvič uspel obrat s hrbta na trebuh user posted image  in nato je obrat ponovil še 2x. Pa seveda vedno ravno, ko mama ni gledala user posted image  Ga je pa prvič videl bratecuser posted image

Tasa_m meni so ti copatki tudi zelo všeč in sem jih že gledala. Nisem pa jih še naročila, tako da, če jih ima katera doma, me zanima kakšna je kvaliteta.

< Sporočilo je popravil Nina00 -- 18.9.2009 10:52:09 >

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 328
18.9.2009 11:15:53   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: spps

alo babnice!

mi smo tud bili v posvetovalnici,dobli 3.pikico in iz prstka kri -nič nismo jokaliuser posted image ,mali je bil sam mal začuden... Podatki...moram it preverit kolk so kaj napisali v kjižico...vem sam to,da se je mali skrčiluser posted image user posted image user posted image
  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 329
18.9.2009 11:21:00   
trinity22
čestitke Tjaši za pol letauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čestitke Brinu za obrat, bravouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 330
18.9.2009 11:27:30   
PERSIDA
Dober dan.
Mati persida je včeraj od 19h naprej imela mir pri koči in se je mogla pognat v kuhinjo in na perilo.Tasa kašica ju je utrudlauser posted image .Še posebej Tomaža je spal včeraj od pol sedmih  do danes pol osmihuser posted image .Ta drugi ,pa se je prič zbudil ob pol enih.user posted image user posted image user posted image user posted image za dodatek k mlekuuser posted image .

lolita23 - čestitke za pol leta
yania - a nisi malo pretiravala v tvoji kombinaciji pri kuhiuser posted image ,upam ,da ga danes ne črviči
čebelica - pridem kmalu,pripravi se
spps - pridna ,pridna ne vem kdaj se folgaš učit ,po mojem ti knjige ponoči študiraš,pa se zgovarjaš ,da ne spiš zarad marcelauser posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 331
18.9.2009 11:29:12   
PERSIDA
kokica - te ,pa nas sprejmeš v bistrico?Čuj do bistrice še znam prit v konjice ,pa bolj težko ,ker ni tableuser posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 332
18.9.2009 11:31:01   
PERSIDA
copatki- mi jih je kar nekaj všeč ,a mi kupiš kere?user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 333
18.9.2009 11:53:35   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

kokica - te ,pa nas sprejmeš v bistrico?Čuj do bistrice še znam prit v konjice ,pa bolj težko ,ker ni tableuser posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 334
18.9.2009 11:53:44   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32
jutri ne gre...po dopustu pa bo kdaj?user posted image

od 28.09user posted image

ufffff, srečnica....okidokiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 335
18.9.2009 11:53:46   
KOKICA32

jaaaaaaaa. sam mamino čokoladno mleko - kakorkoli obrneš jaz dobim čokolado pa pika user posted image user posted image user posted image user posted image

zmenjeno. Naslednjič tebi oz. Klari prnesem čokolado, Kokici pa kokosovo moko pa bo mir pr mizi.. user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 336
18.9.2009 11:53:48   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

Yania- pomanjšaj slike, ki jih pošiljaš...

rabimo originalne user posted image

potem pa odpade....user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 337
18.9.2009 11:53:50   
KOKICA32

Midve pa bova danes probali jogurt. Upam, da ji bo všeč.
Sem včeraj iskala borovnice, pa jih nikjer ne najdem user posted image A naj kupim zmrzjene, pa jih odtalim in ji jih zmešam v kašico ali kaj? user posted image user posted image HELP ME please. user posted image

jaz bi kupila zamrznjen program, ja...

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 338
18.9.2009 12:05:39   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa
Inat se je šla. user posted image Rekla sem ji, naj neha skakat po kavču in gre pospravit igrače, da gremo ven. Pa je iz inata še bolj skala in padla na rob ene nizke omarce. Po vsej krvi in izpiranju pa še vedno ni hotla pospravit igrač, si predstavljaš to trmo?? Da sem ji na koncu zagrozila, da greva z Niko same ven.

Ja, tako nekako je naš starejši dobil ogroooomno buško na čelo user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 339
18.9.2009 12:10:45   
Nina00

Dober dan.
Mati persida je včeraj od 19h naprej imela mir pri koči in se je mogla pognat v kuhinjo in na perilo.Tasa kašica ju je utrudlauser posted image .Še posebej Tomaža je spal včeraj od pol sedmih  do danes pol osmihuser posted image .Ta drugi ,pa se je prič zbudil ob pol enih.user posted image user posted image user posted image user posted image za dodatek k mlekuuser posted image .

user posted image user posted image user posted image  za tako spanje! Brin je tudi predzadnjo noč prvič prespal vso noč: od 23h do 6h. Pa mogoče sem ga ob 6h celo jaz zbudila, ker sem gledala, če je vse ok z njim user posted image  No, zadnjo noč pa spet vse po starem, ampak s takimi prebliski daje mami upanje user posted image  Me pa zanima kako bo, ko bo začel GH jest, ker pri starejšem se je takrat spanje poslabšalo. user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 340
18.9.2009 12:13:08   
Nina00

Sem včeraj iskala borovnice, pa jih nikjer ne najdem user posted image A naj kupim zmrzjene, pa jih odtalim in ji jih zmešam v kašico ali kaj? user posted image user posted image HELP ME please. user posted image

Mislim, da imaš na izbiro zmrznjene ali pa počakaš na naslednjo sezono borovnic user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 341
18.9.2009 12:18:29   

Dober dan.

yania - a nisi malo pretiravala v tvoji kombinaciji pri kuhiuser posted image ,upam ,da ga danes ne črviči
spps - pridna ,pridna ne vem kdaj se folgaš učit ,po mojem ti knjige ponoči študiraš,pa se zgovarjaš ,da ne spiš zarad marcelauser posted image

Bravo za Tomaža in njegovo spanjeuser posted image user posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 342
18.9.2009 12:22:09   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

Danes praznuje TJAŠA od lolite23 ŠEST MESECOVuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  

VSE NAJBOLJŠE user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 343
18.9.2009 12:23:20   
Nina00

Zdej ko študiram je šlo najlepših 6 mesecov, ko je mami 1a. zdej se bo pa to počasi spremenilo, pač tako jeuser posted image user posted image user posted image user posted image
Oh, mami je še dolgo 1a! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 344
18.9.2009 12:24:28   
Nina00

dobro jutro.

mene boli čisto vsaka mišica v mojem telesu in to od pilatesa user posted image user posted image user posted image user posted image kaj šele če bi šla na aerobiko. bi danes verjetno morala vzet bolniško user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image   Bom pomoje podobno poročala, ko začnem user posted image

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 345
18.9.2009 12:26:12   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00

Danes praznuje TJAŠA od lolite23 ŠEST MESECOVuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  

Pa še od mene! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 346
18.9.2009 12:26:40   
trinity22

Mislim, da imaš na izbiro zmrznjene ali pa počakaš na naslednjo sezono borovnic user posted image

se strinjam z Nino00 zdaj itak nimaš kje več dobit svežih edino če bi jih šla kam visokogorje iskat, tam pa ponavadi borovnice niti ne rastejouser posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 347
18.9.2009 12:27:34   
trinity22
IZVIRNO SPOROČILO: cita

Dober dan.

Bravo za Tomaža in njegovo spanjeuser posted image user posted image user posted image

se podpišemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  kar tako naprejuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 348
18.9.2009 12:27:49   

user posted image  

čestitikeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 349
18.9.2009 12:30:15   
trinity22
punce a uporablja katera plenice BABYLOVE iz dm-a in če ja, kako je zadovoljna z njimi, jaz sem jih včeraj kupla poskusno en paket, zaenkrat so mi OK, je pa res, da zgledajo take plastične, čeprav na otip so mehke, sem prej kupovala Pampers Premium, ki so zelo drage, pa niso glih tak kvalitetne, da bi si zaslužle tako ceno, so me razočarale, sploh, ker so Tiano ta grdo obribaleuser posted image

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?