|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del
18.9.2009 12:41:00   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22

punce a uporablja katera plenice BABYLOVE iz dm-a in če ja, kako je zadovoljna z njimi, jaz sem jih včeraj kupla poskusno en paket, zaenkrat so mi OK, je pa res, da zgledajo take plastične, čeprav na otip so mehke, sem prej kupovala Pampers Premium, ki so zelo drage, pa niso glih tak kvalitetne, da bi si zaslužle tako ceno, so me razočarale, sploh, ker so Tiano ta grdo obribaleuser posted image

ne, js uporabljam hoferjeve...iz dm-a imam krpice babylove in so mi čist ok...

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 351
18.9.2009 12:50:06   
KOKICA32

punce a uporablja katera plenice BABYLOVE iz dm-a in če ja, kako je zadovoljna z njimi, jaz sem jih včeraj kupla poskusno en paket, zaenkrat so mi OK, je pa res, da zgledajo take plastične, čeprav na otip so mehke, sem prej kupovala Pampers Premium, ki so zelo drage, pa niso glih tak kvalitetne, da bi si zaslužle tako ceno, so me razočarale, sploh, ker so Tiano ta grdo obribaleuser posted image

Jaz jih uporabljam...sedaj sva na štirki...ampak izključno za čez dan in še to max 3h, ker potem postanejo trde kot les...ponoči pa Pampers Baby Dry...iz Mullerja...

Neposredna povezava do sporočila: 352
18.9.2009 12:50:38   
PERSIDA
Ne uprabljam babylove plenice samo ti ,pa povem ,da je razlika v pamperskah ,če naše kupiš ali avstrijske.Tako je tudi pri mehčalcu.Lenor pri nas definitivno manj diši kot avstrijski.Pa sem vedno mislila ,da je vseeno kje kupiš isto znamko ,pa ni,žal.

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 353
18.9.2009 12:52:40   
PERSIDA
Kaj je gospa trezika kdaj vaša malekost pride kaj pohajat po mbju?user posted image Da ne bo prej Maruša sama prišlauser posted image .

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 354
18.9.2009 12:53:43   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Ne uprabljam babylove plenice samo ti ,pa povem ,da je razlika v pamperskah ,če naše kupiš ali avstrijske.Tako je tudi pri mehčalcu.Lenor pri nas definitivno manj diši kot avstrijski.Pa sem vedno mislila ,da je vseeno kje kupiš isto znamko ,pa ni,žal.

Se strinjam s Persido..zato sama VSO kozmetiko in pralne praške, zobne paste, krtačke... kupujem v Mullerju, ker imajo vso robo Made in Germany in ne Made in Poland! user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 355
18.9.2009 12:54:20   
KOKICA32

Kaj je gospa trezika kdaj vaša malekost pride kaj pohajat po mbju?user posted image Da ne bo prej Maruša sama prišlauser posted image .

Da se končno dobimo, ja...počakamo, da pride Tasa iz dopusta..torej po 28.09.---?

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 356
18.9.2009 13:01:33   
KOKICA32
Jaz pa bom danes mojemu pikecu probala dati rdečo peso...pa pire krompir in belo meso...No, samo rdeče pese še ni jedel, ostalo že vse, pa bomo videli! user posted image user posted image

Tasa- Kakšen jogurt si kupila? Navadnega? Katere mlekarne in koliko m.m.? Pa javi, kako ga bo Lija sprejela! user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 357
18.9.2009 13:01:44   
trezika

user posted image user posted image user posted image user posted image

drugi teden prideva enkrat popoldan....sigurno.... user posted image točen dan pa še javim

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 358
18.9.2009 13:03:46   
trezika
midve sva pa včeraj jedli meso in zelenjavo.... ati je bil čist happy kr je cel krožnik zmazala user posted image user posted image user posted image

dans pa juhico s korenčkom in zvezdicami.... sn mislila da mi bo kr na ležalniku zadremala...oči ji je kr skup vleklo, samo jedla pa je user posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 359
18.9.2009 13:05:03   
tasa_m

copatki- mi jih je kar nekaj všeč ,a mi kupiš kere?user posted image
nimajo take velike cifre kot imš ti nogo user posted image
A misliš za tamala dva..kire bi imela?

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 360
18.9.2009 13:07:35   
tasa_m

Jaz ne uporabljam teh, mi niso bile ok zato smo jih pošiljali na primorsko user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 361
18.9.2009 13:08:25   
tasa_m

user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 362
18.9.2009 13:08:50   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

midve sva pa včeraj jedli meso in zelenjavo.... ati je bil čist happy kr je cel krožnik zmazala user posted image user posted image user posted image

dans pa juhico s korenčkom in zvezdicami.... sn mislila da mi bo kr na ležalniku zadremala...oči ji je kr skup vleklo, samo jedla pa je user posted image user posted image

user posted image user posted image očitno zvezdice delajo svoje user posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 363
18.9.2009 13:10:27   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Jaz pa bom danes mojemu pikecu probala dati rdečo peso...pa pire krompir in belo meso...No, samo rdeče pese še ni jedel, ostalo že vse, pa bomo videli! user posted image user posted image

Tasa- Kakšen jogurt si kupila? Navadnega? Katere mlekarne in koliko m.m.? Pa javi, kako ga bo Lija sprejela! user posted image

kupila sem LM 1,3 m.m. nisem upala 3,2 user posted image noter sem ji banano zmučkala ampak ni bila zadovoljna..mi je banano kr ven špukala. Tak da Liji zagotovo nebom morala rečt kdaj da je opica ke banane nima rada user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 364
18.9.2009 13:11:10   
tasa_m
 emvvm mmmm           YN             G V S

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 365
18.9.2009 13:12:07   
tasa_m
Tisto zgoraj je Lija napisala tak da.. dajte vaše user posted image pred računalnik da preberejo in se zmenijo kaj se imajo za zmenit user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 366
18.9.2009 13:14:45   
MalaČebelica

to sem tudi že jaz slišala. ampak naj bi bile tudi stvari iz mullerja boljše kot drugje ker oni imajo direktni uvoz iz nemčije al avstrije al kod že. drugje v drugih trgovinah pa imajo stvari dobavljene iz poljske al nekaj takega ki dela za južno in vzhodno evropo... koliko je res na stvari ne vem. mogoče je za lase privlečeno vseskupaj ampak kakorkoli že ful dosti ljudi mi je reklo da je avstrijska roba definitivno boljša...

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 367
18.9.2009 13:15:33   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Tisto zgoraj je Lija napisala tak da.. dajte vaše user posted image pred računalnik da preberejo in se zmenijo kaj se imajo za zmenit user posted image user posted image

bi jo dala, ampak spi user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 368
18.9.2009 13:15:37   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Se strinjam s Persido..zato sama VSO kozmetiko in pralne praške, zobne paste, krtačke... kupujem v Mullerju, ker imajo vso robo Made in Germany in ne Made in Poland! user posted image

aha no to sem jaz hotela povedat v oni moji klobasi user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 369
18.9.2009 13:19:22   
MalaČebelica

ok

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 370
18.9.2009 13:22:32   
MalaČebelica
xfxx, b  f f f gjhk vdvgvn¸ft z gh gjh <

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 371
18.9.2009 13:28:52   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

xfxx, b  f f f gjhk vdvgvn¸ft z gh gjh <
Čebela si ti bla to al Klara? user posted image
Lija je zaspala od tolčenja po tipkovnici. Bo pol prebrala, upam, da ni kaj nujnega? user posted image

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 372
18.9.2009 14:53:20   
dana
Jaz bi pa rada kakšen nasvet kaj dati otroku jestuser posted image Se mi zdi, da vsak dan isto kuham. Ker sva šele dobro začela, mu kaj drugega kot krompir, korenček, cvetačo, brokoli, bučke ne kuham. Kako jim dajete rdečo peso? A jo posebej skuhate in jo jejo samo, al pomešano z ostalimi stvarmi? Zelo lepo je kuhano zelenjavo, medtem ko mu sveže sadje ne diši, pač pa kuhano. Samo jaz bi ga rada navadila tudi na sveže.

Pa še to - tiste ki jih hranite po flaški - kdaj ste šle na 2 pri mleku?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 373
18.9.2009 14:57:38   
felix7

Tjaša vse najboljše !!

user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 374
18.9.2009 14:58:28   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: dana

Pa še to - tiste ki jih hranite po flaški - kdaj ste šle na 2 pri mleku?

dva dni nazaj user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?