|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI
18.9.2009 13:22:40   
mismis
Dober dan vsem skupaj....

Fargesia, dobrodošla med nami, moje špikanje v dolgem postopku je potekalo takole, od 28.02. do 17.03. smo se špikali s Suprefactom, potem pa od 17.03. pa do 27.03. pa za Suprefactom in Menopurjem. Toreo, končni izkupiček en mesec

Bilka, žal mi je za nepreživete zamrznjenčke, tudi meni se je to zgodilo januarja letos, pa vendar ne bodi preveč žalostna. Jaz sem se tolažila z mislijo, da bi bili ti zarodki, ki niso preživeli odmrznitve itak preveč švoh, da se tako ali pa tako tudi ne bi vgnezdili. Tako, da rajši vidim, da če so tako slabi zarodki, ča se ne odmrznejo, kot pa da 14. dni čakam na neuspeh.

Oktavija, čestitke za princesko Lariso, lepo ime user posted image user posted image user posted image

Arneja, ti bom kar danes izrekla lepe želje, glede na to, da grem danes zvečer malo naokoli, torej jutri naj te počakata dva najlepša arnejčka jr. user posted image user posted image

S*, nikar sekirati, bodo že zrastli, na začetku lahko bolj počasi, potem pa kar naenkrat pospešijo

Sapi, ja držim pestke, da grem po tvojih stopnijah, mogoče bo pa ta naravni cikel kaj uspelo, nekako se mi zdi, da sva midve v zadnjih dveh postopkih bolj kot ne na sitem. Bom pa v torek zelo zelo mislila nate. Kdaj pa imaš pregled zjutraj ali zvečer. Nisi pa nič napisala, kako je mr. Rolling Stone sprejel novico user posted image user posted image

Barbi, ma saj me ni izpit potegnil, verjemi bi rajši kaj lepšega počela, ampak moram, moram se učiti, pa se mi ne da. No, saj čisto tiho priznam, kakšen dan tudi malce polenarim in se rajši posvetim mojemu.

Gloria, to pa so koderčki user posted image user posted image user posted image

Loremi, hvala za kavico, prav sede, daj ti meni povej, seveda ko dobiš avto s servisa koliko to stane, se mi zdi, da meni tudi odklepanje nekaj šteka. Mogoče bo treba, pa samo abterije v daljincu zamenjati.

Bibek, še tri dni, smo kaj živčni, nestrpni???

metuljci, kaj naj rečem, naj se že končno izlije, potem ti bomo pa še kakšenga stimulatorja na zofi prilepileuser posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2126
18.9.2009 13:24:03   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: lana70

IZVIRNO SPOROČILO: hedviga

IZVIRNO SPOROČILO: hedviga

IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

PUNCE RABIM POMOČ: nujno bi potrebovala link od koga, ki je hodil na fakulteto za gradbeništvo, nujno, nujno potrebujem skripto cestna infrastruktura, help help, za vsako info, mučo hvaležna!!!

Lana a si že kaj dobila?

LAna,če ti še ni ratalo sporoči,pa bom jaz mojga moža vprašala

user posted image user posted image user posted image  še ne, in to taglavno ne...vse okrog te teme imam že en meter literature...

bibek, važen je namen, thanks in ostalim tudi, madonca, pa kaj so pobi samo gradbeništvo študirali.....moj je elektriko user posted image user posted image user posted image

No mi je rekel, da: "To je najbrž predmet na VSS, na UNI ga ni. Imam skripto od Juvanca Ceste, kar je najbrž isto. Ampak je ne dam, če si jo skopira pa ni panike."
Če ti nuca povej user posted image user posted image

jaja, to je ta, od juvanca!!! AAAAA, skopiram , odkupim, karkoli......kako se zmenima? jaz živim blizu Postojne......a je katera od punc blizu tebe, ki pride tudi jutri k meni na piknik??? Drugače bom priletela, ni problema....

to bi bila jaz... če ima Hedi to kje pri roki, se lahko po službi ustavim pri njej

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 2127
18.9.2009 13:25:44   
mismis

IZVIRNO SPOROČILO: diana79

FARGI:tudi tebe je lepo bilo spoznati!upam da se še kdaj vidiva!

komaj sem prisla domov!danes pa je zelo dolgo trajalo!v glavnem v ponedeljek začnem špikat z suprefactom!prvi UZ imam 5.10.potem najbrž  bom dobila gonal!vsaj tako sem razumela!
lep pozdrav

super, zakaj pa gonal??? Saj si imela full celic z menopurjem???

mogoče hočejo probati tudi kakšno drugo terapijo, glede na prvi postopek z  Menopurejm ni bil uspešen

Diana, super za začetek špikanjauser posted image user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 2128
18.9.2009 14:29:34   
spelka12
Da malo tukaj fargi polubčkam - cmoooooooook.
mišmiš helooooow
pa na žižko ne smem pozabit - moja žižiiiiii
pa še aquo pozdravim - smajlikimaha
bilka žal mi je za pingvine. Mene čakajo še 3je in upam, da jih bova lahko porabila (no vsaj še enega ne vsehuser posted image )
arneja čestitam za uspešen obisk ateta. Držim pesti, da se mi pridružiš čez 2 tednauser posted image
berem za nazaj in vidim, kaj sem pogrešala do sedaj. STIMULACIJO user posted image user posted image user posted image . mišmiš a se še spomneš moje????

Pa še mal stimulacije - 30t 3d, zdej me je še mejčken večuser posted image
user posted image

user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2129
18.9.2009 15:10:06   
mismis

AKTUALNO  

Petek, 18.09.
diana79 - prevzem zdravil
Fargesia - prevzem zdravil
dysan - UZ
S* - UZ
cukica - UZ

Sobota, 19.09.
arneja - ET
Ponedeljek, 21.09.
BEBIII - ETZ
Aqua77 - UZ

Torek, 22.09.
S* - UZ

Sreda, 23.09.

vrtnica.m - UZ

Petek, 25.09.
paddy - UZ
palcica_ - posvet dr. D

Ponedeljek, 05.10.
diana79 - UZ

Sreda, 07.10.
gasilka - prevzem zdravil
OBJEMČKI 

user posted image user posted image   palcica_ , bilka   user posted image user posted image

user posted image

user posted image   T R E P E T A L K E  (beri TESTI) user posted image

johnie grejeuser posted image user posted image test 23.09
Bit greje  user posted image user posted image   test 22.09.
Pika74 greje  user posted image user posted image   test 26.09.
Sunia greje  user posted image user posted image   test 29.09.
user posted image  
  user posted image   KANDIDATKE   V  POSTOPKU    user posted image    

• Aqua77 (1. IVF, PO, dr. Reš. začetek 07.09.)
  • September1 (1. ICSI, MB, dr. Kovač, razgovor 13.08.)
  • db (1.IVF/ICSI, MB)
  • Bozza (dr. Reš, PO) 
  • Bit (dr. Reš, PO, avgusta zamrznjenčki)
  • S* (1. ICSI, PO, dr. Reš)
  • palcica_ (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
  • tinkamiška (IVF, GK LJ)
  • matejka78 (IVF, Graz)
  • vrtnica.m (1.ICSI, GK LJ, dr. Bokal)
  • Arneja (4. IVF, dr. Reš)
  • Pika74 (7. IVF/ICSI, dr. Reš)
  • BEBIII (1.ICSI,GK-LJ, zamrznjenčki)
  • Naska (GK LJ, dr. Tomaževič)
  • paddy (MB)
  • dysan (1. IVF, GK LJ)
  • zup2, (4. ICSI, dr. Reš, PO)
  • cukica ( GK LJ, zamrznjenčki)
  • Diana79 (1. IVF, dr. Drobnič, posvet 4.9.)
 user posted image   KANDIDATKE ZA  POSTOPEK   user posted image           
  • Gita14 (IVF, GK LJ, dr. Bokal)
  • Zarja ( MB, zmrznjenčki, avgust)
  • DaisyE (dr. Reš)
  • pika.po (1.IVF, GK LJ, dr. Drobnič) 
  • Bambi75 (5.IVF/ICSI, MB) 
  • MBT1979 (3. IVF/ICSI, GK LJ, dr. D)
  • Pikovit (7. IVF, MB, zamrznjenčki)
  • T1979 (4. IVF, PO,dr. Reš)
  • Tassi1 (6. IVF, MB, prof. Vlaisa)
  • Fargesia (4.IUI, GK-LJ, dr. Vogler, Gonal)
  • Princes34 (2. IVF, PO, dr. Reš, zamrznjenčki) 
  • žogica13 (dr. Reš, posvet 11.08.) 
  • Kittyy (1.IVF, GK LJ, dr. Tomaževič)
  • Pika79 (1. ICSI, PO, dr. Reš)
  • Suzi74(4. IVF, PO, dr. Reš)
  • mala81 (3. ICSI, dr. Reljič, MB)
  • daisy23 (2. ICSI, PO, dr. Reš) 
  • suska (1.ICSI, dr. REŠ, PO)
  • mateja_goljev (2. IVF/ICSI, dr. Tomaževič)
  • Listek (1.IVF, dr. Reš)
  • šopka (2.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
  • womanpolice (4. ICSI, MB, dr. Reljič, posvet 01.10.)
  • cukica (GK LJ, zamrznjenčki)
  • Kiwi (2. IVF, MB, dr. Vlaisavljevič)  
  • Tanja_Jes (2. IVF)
  • skuštrana suzi (2. ICSI, GK LJ, dr. Drobnič)
  • BarbiG (5. ICSI, GK LJ, dr. D)
  • Kajsica (2. IVF, GK LJ, zamrznjenčki)
  • citrončica (5. ICSI, GK LJ, dr. Drobnič)
  • mismis (4. IVF, GK LJ, dr. D)
  • Sunia (IVF, MB)
  • zup2, (4. ICSI, dr. Reš, PO)
  • Škrat (4 ICSI, Lj, dr. Drobnič )
  • Gigi1 (dr. Reš, PO)
  • Pija76 (5. IVF, dr. Reš, PO) 
  • gasilka (2. ICSI, GK LJ, dr. Zorn, posvet 27.8.)
  • Pinky12 (1. IVF, MB, dr. Reljič)

sayuri, pf, Gloria, Amelia, Goldfish, Mijavček, Konina, Hope2, Abra, Pinky36, Gigi1, Nokes, Sonček33, Zvezdica, Hedviga, Dakec, Ledenka, Jazzz27, Sonček85, Goldy, Reby, Kicsi, Mlinčkovi, LaraLight, Shuka, mojsonček, anci banci, Lučka25, Bumo, obayifo, Špelka12, Krucefiks, Serendipity, Oktavija, marjetka cvetka, Stijan, Blanč, Shadow, Kalina, Libi, Grethy, Dajamaja, Bozza, Gigi, DaisyE, Želvica99, Zarja, Mlinček, folikel09, miška73, cari, jona3, julia1, Metulj, Andreja07, Miklarom, Kimsy, a.jard, Punsha, Lana08, Gapiii27, Loremi, Protina, Lana70, n74 

Statiska uspešnost  (borke ki sodelujejo na RR):

Mesec    Št. bork v pos. do testa      Št. Nosečk             Uspešnost
marec                   20                               7                            35    % 
april                      11                               2+1                       27,3 %

maj                       12                               5                            41,6 %
junij                    14                               5                         35,7 %  
julij                         4                               1                             25    %  

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
Znaki hiperstimulacije:
http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
Lekarne na meji:  http://www.farmacistitrieste.it/farmacie_elenco.php
Naročanje na GK:
narocanje.spec.gin.amb@kclj.si

Tel. št. oddelka SIII na GK/LJ: 01 23 23 048
NAŠE IVF NOSEČKE: http://www.ringaraja.net/forum/Nose%C4%8Dke_po_IVF%2FICSI/m_3812399/tm.htm 

NOVE NOSEČKE SEPTEMBER    

user posted image   Vitaebella (PO)

user posted image  BibaTolstojBond (PO)

Dekleta in fantje, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, karkoli tud žurke, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano od ostalega teksta. Kateri tega ne bo naredil/a, ga/jo lahko "pomotoma" spustimo, pol pa da nau kake zamere, ker ni vpisan/a.

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2130
18.9.2009 15:23:10   
arneja
S*, pa s Primorske si? A potem že pred 4. uro štartata od doma? S*, res samo čakam, da čas mine in da jutri vidimo te najine lepe in pametne pikice user posted image . Katera sestra je pa vama krvi vzela, a tista ta mlada, suhcena? Ker moj revež je imel čisto podpluto roko, ker mala sploh ni znala krvi vzeti user posted image . Še dobro, da jo je meni prvi vzela, ker sicer je jaz sploh ne bi dala, če bi videla to mesarjenje.

Pa, Biba, sem ti povedala, da jaz nimam ravno nekega dekolteja user posted image . Kaj če imam jaz vedno tako malo celic, ker imam zdravila pretopla in posledično pokvarjena user posted image ? Jao, bom še fantazirat začela user posted image . A jih imate res vse v hladilniku? Ampak Diphereline ima pa ata ziher kar na sobni temperaturi, ker sem ga videla v omarici (v čakanju na njegovo špiko user posted image ). A samo dokler jih ne začneš uporabljat, naj bi bila v hladilniku?? Pa saj jaz jih vedno takoj začnem uporabljat user posted image .

Fargesia, dobro si zapiči prvo špikico nocoj user posted image . Imaš kaj treme?

Anonimen, midva sva tudi teste pred postopkom naredila. Aqua, tebi so pa očitno pozabili omeniti. Je pa to itak ena sama birokracija, ker potem ti izvidi v kartoteki pristanejo in jih nihče ne povoha. Jaz sem na netu prebrala, da je treba zdaj tudi pri njem te teste narediti, potem me je pa še sestra sama vprašala, ali sva jih že naredila.

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 2131
18.9.2009 15:28:29   
arneja
Anonimen, test je po mojem full drag, tako da vidva kar napotnico lepo prinesita.

Lana, sem vesela zate, da si končno do knjige prišla user posted image .

Diana, pa se končno spet začenja user posted image user posted image user posted image .

Mismis, dva juniorčka bom jutri z največjim veseljem rešila ujetništva v Postojni, enega pa dala na hladno za kakšni dve leti user posted image . Hvala za lepe želje user posted image . Pa ne biksaj ga nocoj preveč user posted image .

Špelka
, ja, ti si pa še vedno takšen suhec, še bolj kot Rebika, se mi zdi user posted image . In sem že na poti proti Nosečkam user posted image . Vas grem kar zdajle malo pokukat, potem pa še Otročke user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2132
18.9.2009 15:38:35   
cukica
Tako moje poročilo endometrij 11 folikel komaj 15 in v nedeljo ponovno na uz.Ne vem kaj moj folikel čaka,....Ma sejbo,hvala za vse dobre misli,...
Sonček 85 iskrene čestitke za hčerkico,...

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 2133
18.9.2009 15:47:07   
womanpolice
PUNCE, UPAM, DA STE DANES TOLE DOBR ZRIHTALE....

Petek, 18.09.
diana79 - prevzem zdravil
Fargesia - prevzem zdravil
dysan - UZ
S* - UZ
Bilka - ETZ
cukica - UZ

ARNEJA... Za jutr držim pesti!!! Vso srečo!!!

ŠPELKA12.. Kje te je pa kaj? Halo? Samo v trebuščku... user posted image Tko si suha... Lepa nosečnica!!!!

SAPI... Hvala za lepe želje... jst tudi upam, da bo Maribor zmagovalen za naju, čeprav bo treba prej dati še skozi laparo in histeroskopijo. Potem pa upam, da končno prideva do zmage na cilju.

PUNCE... Tkole, ko berem kak se že špikate, hodite po zdravila, čakate na punkcijo in transfer in trepetate.. vam po en stran malce zavidam, ker vem, da bo še dolga preden bova prišla na vrsti v Mariboru. Po drugi strani pa mi mal paše pavze imeti... Prej sva šla iz postopka v postopek na tri mesece.. mogoče pa res moje telo potrebuje nekaj počitka...
Vendar tkole, ko še nisi v postopku, sploh ni toliko gradiva za debatirat user posted image ... Ampak vas vseeno spremljam, navijam za vsako posebej in držim pesti, da vam uspe!!!

Vidm, da je velik tud "novih" bork... Dobrodošle... Res ste našle pravo mesto! Punce tle gor so ENKRATNE in vedno na voljo, da ti ponudijo roko!!!

FARGESIA.. Odkar si poročena, si mal pozabila na prijateljice user posted image user posted image user posted image te bom našeškala po n... r... user posted image

DIANA79 Vidm, da si spet v nizkem štartu... velik sreče

GLORIA... Res zelo lepa stimulacija.. pa kak velik fant je že NIk

REBY.. Tvoj fantič bo res pravi Cassanova.. user posted image user posted image Tolk je cartkan..

OKTAVIJA.. Čestitke ob rojstvu Larise.. Res, se strinjam, lepo ime!!!

Naj si ga bodi za danes dovolj.. grem še mal pred TV, nato pa v nočno.... Želim vam lep vikend!!!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2134
18.9.2009 15:48:48   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: arneja

Anonimen, midva sva tudi teste pred postopkom naredila. Aqua, tebi so pa očitno pozabili omeniti. Je pa to itak ena sama birokracija, ker potem ti izvidi v kartoteki pristanejo in jih nihče ne povoha. Jaz sem na netu prebrala, da je treba zdaj tudi pri njem te teste narediti, potem me je pa še sestra sama vprašala, ali sva jih že naredila.

Ja kaj naj zdaj? Mi smo že sredi postopka, pa tole zvem! user posted image  Kaj če mi naslednjič reče, da mi ne bo do konca postopka delal, ker nimam teh izvidov???? user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 2135
18.9.2009 15:49:45   
womanpolice
aja, BILKA ... zelo mi je žal, da ni uspela odmrznitev... držim pesti za MB. Midva sva bila trikrat v LJ, sedaj pa greva v MB. Naročala sva se aprila, na vrsti za prvi razgovor sva 1.10.2009, za postopek pa so rekli, da bova junija ali najverjetneje septembra 2010.

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 2136
18.9.2009 15:50:50   
aqua77
Špelči, kak smo lepi!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 2137
18.9.2009 15:50:55   
womanpolice
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

Ja kaj naj zdaj? Mi smo že sredi postopka, pa tole zvem! user posted image  Kaj če mi naslednjič reče, da mi ne bo do konca postopka delal, ker nimam teh izvidov???? user posted image user posted image user posted image

o kakšnih testih pa govorite? a to za ata?

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 2138
18.9.2009 15:52:35   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: womanpolice

Ja za Ata. Nič mi ni povedal da je treba teste o spolno prenosljivih boleznih naredit. Pa v pondeljek grem k njemu na UZ. A ga pobaram, da nebo znoru! Pa sestre tudi še ni tam ob 5-ih.

P.P.Njegoš

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 2139
18.9.2009 15:59:02   
womanpolice

IZVIRNO SPOROČILO: womanpolice

Ja za Ata. Nič mi ni povedal da je treba teste o spolno prenosljivih boleznih naredit. Pa v pondeljek grem k njemu na UZ. A ga pobaram, da nebo znoru! Pa sestre tudi še ni tam ob 5-ih.

aja.. ja, pismo.. to bi ti pa lahko prej povedal... No, ne vem kak je pr njem... midva sva bila v LJ in v tem času sva dvakrat delala te teste...

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 2140
18.9.2009 16:17:25   
arneja
Cukica, ampak endometrij je pa super user posted image . Pa folikel očitno počasi, ampak vztrajno raste user posted image .

WP, hvala za pestke, že komaj čakam user posted image . Zate je sigurno bolje, da si malo premora vzameš. Si še mlada, tako da si to lahko privoščiš. Čeprav pa vem, da se grozno vleče, ko takole čakaš.

Aqua, itak da ti bo do konca postopek delal. Ti mu omeni, pa bosta po mojem enkrat že dopoldan, takoj ko sestre pridejo in njega še ni tam, lahko prišla, pa vama bo sestra hitro kri vzela. Mislim, da on en bo kompliciral. Kar pomiri se, prav user posted image ? So sestre pomučkale, ata ima bolj pomembne opravke user posted image . Lahko pa tudi mail pošlješ, bo atov Žan odgovoril, pa razloži, kaj se je zgodilo, in da ne bi rada prekinila postopka. Pa res zelo dvomim, da bi se zaradi neke papirologije to zgodilo.

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 2141
18.9.2009 16:26:52   
dysan

IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

no, tako...danes zvečer uradno postanem IVFovka...:)))

diana, lepo te je bilo spoznati!!!user posted image

dysan sem tud vidla, sam je mela že sogovornico, pa nisem hotla motit. user posted image

user posted image user posted image user posted image ,super in lepo se pikaj
a veš, da nism bila prepričana,če si ti, te že dolgo nism vidla, zdejle sm prebrala od diane post, da je blond, kratke lase,...pol si ti za njo sedela, ne? saj se bomo sigurno kaj kmalu gor videle...
sem pa res danes naletela na bivšo sodelavko, pa še eno prijateljico in je bilo res velik za povedat in obdelat....

dva koraka naprej, en nazaj.....
počasi pa le gre.....

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2142
18.9.2009 16:27:32   
cukica
Ja februarja mi je folikel zrastel na 18 in sem dobila stopko,ma sej bom vidla kaj bo v nedeljo.Ponavad so mi že prej rekli,da bodo prekinli zdaj pa mi ni dr.D nič dejal in tudi da bi bilo slabo mi ni dajal občutka.Ma naj bo kar bo bom že,...HVala sej bo

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 2143
18.9.2009 16:42:12   
dysan
no pupike mene nekaj boli spodajuser posted image , ne vem kaj je, al zaradi UZja, čeprav mi ni jasno zakaj bi me, tak, da ko sva domov prišla sm šla mal počivat dokler je user posted image pripravljal kosilo(zlati je)...
no napapcala sm se zdej vam pa podam poročilce, sm dobila še naprej terapijo S-fact in dodatno Menopur (3 ampuli)
naslednji UZ 28.9.
no grem še mal počivat, da se mi vmiri ta bolečina, upam, da se bo...
pridne mi bodite.....lubčka vsem......

dva koraka naprej, en nazaj.....
počasi pa le gre.....

(odgovor članu dysan)
Neposredna povezava do sporočila: 2144
18.9.2009 17:14:52   
gigi1
Sam da vas na hitro pozdravim.

Vidim, da ste vse dobro opravile danes user posted image  user posted image  user posted image

Arnejči ti pa jutri lepo sprejmi svoje otroke. Naj ostaneta pri tebi še več kot 8M. Srečno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu dysan)
Neposredna povezava do sporočila: 2145
18.9.2009 17:21:12   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: dysan

IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

dysan sem tud vidla, sam je mela že sogovornico, pa nisem hotla motit. user posted image

a veš, da nism bila prepričana,če si ti, te že dolgo nism vidla, zdejle sm prebrala od diane post, da je blond, kratke lase,...pol si ti za njo sedela, ne? s

jp, taprava sem bila.user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu dysan)
Neposredna povezava do sporočila: 2146
18.9.2009 17:28:44   
S*

S*, pa s Primorske si? A potem že pred 4. uro štartata od doma? S*, res samo čakam, da čas mine in da jutri vidimo te najine lepe in pametne pikice user posted image . Katera sestra je pa vama krvi vzela, a tista ta mlada, suhcena? Ker moj revež je imel čisto podpluto roko, ker mala sploh ni znala krvi vzeti user posted image . Še dobro, da jo je meni prvi vzela, ker sicer je jaz sploh ne bi dala, če bi videla to mesarjenje.

Ja ura nama zvoni ob 3,30 sredi noči, ampak ni panike. Kriza je potem v službi, ko komaj zdržim do 15h. Danes pa sem bila doma in sem se že zjutraj naspala.

Kar pa se tiče jepanja krvi pri atu, so obe sestre živa katastrofa. Moj ima žile kot narisane, pa ga je tamlada 2x piknila in je bil ves moder. Ko pa je videla moje roke je poklicala tastarejšo, ki se je delala frajerko, kot da obvlada v nulo. Končala pa sem vsa prešpikana v horizontali, kri pa mi je na koncu vzela iz zapestja user posted image   user posted image   user posted image .
No to je na srečo za nama, tako da... Če bo še kdaj treba na te teste bom šla raje na krvodajalsko, bo manj krvavo user posted image   user posted image   user posted image

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 2147
18.9.2009 17:32:34   
bit
Čačke. lep pozdravček,

jupiiii vikend je...

arneja...za jutri ti pa želim da sprejmeš dva nagajiva črička.user posted image user posted image user posted image user posted image  

ostale pa lep vikend....pa ne pozabit danes za naše navijatuser posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2148
18.9.2009 18:52:39   
loremi
IZVIRNO SPOROČILO: mismis
Loremi, hvala za kavico, prav sede, daj ti meni povej, seveda ko dobiš avto s servisa koliko to stane, se mi zdi, da meni tudi odklepanje nekaj šteka. Mogoče bo treba, pa samo abterije v daljincu zamenjati.

Mismis, vse skup me je koštal 111,23 € user posted image  (od tega 80,03 nov motorček, 31,20 € pa delo - matr majo dobro tarifo). Redni servis mam pa itak čez en mesec ... bo pa najmenj 2x toliko, predvidevam user posted image . Avto je sod brez dna, brez pa spet ne mormo ...

Spelka12, čudovit trebušček, hvala za stimulacijo user posted image !

Womanpolice, naj čakanje za vaju pomeni zmago, po laparo bo pa itak ratalo user posted image !

Bilka user posted image , mi je žal, ampak ne opusti upanja za naprej user posted image !

Arneja, nej bodo pikice od judri še dolgo pri tebi user posted image !

Biba, ti ti, si me zdražla s tisto tako mmmmmm torto, sem mogla mal čokolade pojest, če že vsej en košček torte ne user posted image  user posted image .

Nisem šla vsega brat, se opravičujem še ostalim pomembnim dogodkom, da jih nisem posebej omenla, ampak za vse pa velja enako - srečno tistim na iglah in čakajočim na +, vsem ostalim čim krajše čakanje na postopke, nasploh vsem pa en leeep vikend user posted image .

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2149
18.9.2009 19:16:33   
lana70
arneja, držim pesti za jutri...da bo to zmagovita kombinacija user posted image user posted image

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 2150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?