|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI
19.9.2009 11:09:50   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: bit

aqua...pomoje jajčniki delajo na  fulluser posted image user posted image

če pa misliš da je prehudo pokliči ata na gsm...ti bo on najbolje povedal

ma, ne sej ni panike, sam čutim, da se nekaj dogaja pa me samo zanima, kakšne so vaše izkušnje. 
glede tega, da kaj dela na ful, pa niti ne verjamem, pomoje bomo mi bolj v polžji kategoriji, tak občutek mam... user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 2176
19.9.2009 11:47:33   
bit
zakaj pa tako misliš..pozitivno glej...

meni je ata na prvem UZ z istimi recnijami kot našel samo en folikel....po 10 dneh pikanja...sem pridelala 10 jajčec

pozitivno naprejuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 2177
19.9.2009 11:48:30   
bit
kje je naša arnejčkauser posted image

javi se hočemo zgodbouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 2178
19.9.2009 12:24:13   
aqua77
ja, arnejči čakamo na nadaljevanje... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 2179
19.9.2009 13:35:50   
arneja
Juhu user posted image ,

mi smo že doma user posted image user posted image user posted image . Mi pomeni jaz plus dva pikeca, bratca/sestrico smo pa v PO pustili, da bomo videli, kako se bo razvijal user posted image . Sem pa že eno kitico odremala na balkonu, ker imamo tudi pri nas sončka user posted image . Na morje nismo šli, ker sem bila jaz čisto dead. Sem spala samo do pol 2-h, potem sem se pa celo noč prebujala user posted image . Pa še zastoj je bil na AC proti morju, v PO je bil pa že sonček, smo šli pa kar tam na kavo pa za jest nabavit, pa lepo domov. Ej, sem srečna, da se kar topim user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 2180
19.9.2009 13:36:51   
Fargesia
arneja, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!! kdaj maš test?

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 2181
19.9.2009 13:44:31   
arneja
Babe,

a bom jaz kakšen avtorski honorar dobila za tele pisarije user posted image ?

V glavnem, v čakalnici  me je skoraj kap, mi je srce nabijalo nekam do stropa. In ko je ata rekel tisti zloglasni Kar gor, se mi je kamen odvalil od srca in sem rekla: potem imate kaj za nas, in on: imamo, imamo user posted image user posted image user posted image . Hlačke brzinsko dol in štunfke brzinsko gor pa na stolu rečem, kako bolj fino je danes k njemu priti, pa on, zakaj, a ker ni punkcije? Pa jaz, da ja, ampak da res ni bolelo, pa da niti tablete nisem vzela. In on, da prav, da tablete samo celice zadanejo in da jaz, ampak, da če je strah prehud, pa drugače pač ne gre. IN potem rečem, koliko jih je, in ata, da ne pove, in jaz: pa dajte, no, pa on, ja, če ne vem user posted image . In Žanči vrže eno slikco gor enega zarodka, pa jaz takoj: a samo eden je? Pa ata: ja, ne prehitevajte. In potem Žanko, da so tri. In ata, koliko jih bomo dali. IN jaz, da dva, enega pa pustimo, da končno vidimo, kako se bo razvijal (do zdaj še nikoli nisem imela presežka, da bi to lahko opazovali).

Pa on, da naj grem kar še na Roglo, da jim je tam očitno pasalo. In jaz, da sem se še sankala gor, da to so uživali, da so sigurno zato lepi user posted image . In potem se ata spet prešerno nasmeje, pa začne o sankanju spraševati. Ga je tkao lepo videti nasmejanega user posted image . In jaz, da naj gre kdaj z vnuki tja, pa on odmahne z roko, pa sem rekla, da cele dneve pa tudi ne more samo delat.

V glavnem, CB pade 3. oktrobra, jaz sem pa danes najsrečnejše bitje pod soncem user posted image user posted image user posted image . Moj je šel po gobe, mi 3= bomo pa lenarili celi ljubi dan user posted image user posted image user posted image .

Al´ sem car, al sem car, kot Bibončica pravi user posted image ?

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 2182
19.9.2009 13:45:18   
arneja
Aja, sem v Mercatorju že kupila Costello Mama, primerno za pripravo otroške hrane user posted image .

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 2183
19.9.2009 13:47:32   
arneja
Aja, pa ko mi je tisto cevčico notri porival, me je malo po trebuhu pritisnil, sem rekla, da naj neha, da ga bom polulala user posted image . Pa on, da sploh nimam polnega mehurja in jaz, da ga imam, da sem šla samo na pol lulat user posted image .

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 2184
19.9.2009 13:49:05   
arneja
Pa povedala sem, da mi v lekarni ni hotela dati Aspirina brez recepta, pa je rekel, da je tudi Andol v redu ali Lekadol. Pa sem povedala, da sem kar tablico Aspirina 100 lepo atiju zaplenila user posted image .

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 2185
19.9.2009 13:49:06   
aqua77
arneja, ti si carica!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  te je lepo brat, veš!!!! user posted image  si potem tako živo predstavljam, kako Ata reagira in kako se posmeje... user posted image user posted image user posted image  pa še vpogled v nadaljevanje postopka tako pričaraš... ne vem kako bi mi brez tvojih zgodbic.... user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 2186
19.9.2009 13:50:12   
arneja
Bi pa brez problema dobila danes tri pikece za domov, če bi želela user posted image .

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 2187
19.9.2009 13:51:30   
sonček33
Arneja, ti nekaj povem? Zaradi tebe sem srečna tudi jaz! Tako fajn si tole opisala, sem čutila pozitivno energijo vseh prisotnih v ordinaciji ... Ata zna!Jaz vem, da je tole zmagovalna kombinacija, Rogle, ata, tebe, tvojega, malih pikic, Žaneta pa še koga ... No, pa vseh nas, ki navijamo in vedno znova komaj čakamo, da kaj napišeš...da pademo not v zgodbo..da s tabo doživljamo in podoživljamo vse zmenke...hlačke dol in štumfke gor... Bo bo! Tole bo en velik plus.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 2188
19.9.2009 13:52:37   
arneja
Punce, ko zdaj berem vaše spodbude, je pa vse za mano prišlo in so se kar solzice ulile user posted image . Hvala, ker ste tu user posted image .

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2189
19.9.2009 14:10:11   
n74
Uf, sem zdajle od frizerja priletela, pa direktno gor na rr, če je Arneja mogoče zavila domov namesto na morje.
Dobro si uštimala, tako naj gre do konca! user posted image

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 2190
19.9.2009 14:13:33   
arneja
N74, sta me ti in Bibončica čisto prestrašili s tem, da naj raje noge čimveč v luft držim, tako da me je vsa volja do morja minila. In, evo me, no, nas  user posted image user posted image user posted image .

Zdaj grem pa še malo spat, si zaslužim user posted image .

(odgovor članu n74)
Neposredna povezava do sporočila: 2191
19.9.2009 14:17:45   
bozza

Pozdravljene soborke, vse ste me prehitele po desni in levi. Jaz še kar čakam. Dva dni nazaj sem imela spet malo krvi na hlačkah, danes sem se šla pa pokazat k dr. R na UZ. Nič posebenega ni videti, ena manjša cistica, pa sluznica še ni debela, moram pa 7 dni jemati prometrium, pa bo prišla. Upam, upam in še enkrat upam.

Držim pesti in navijam za vse, ki ste v pričakovanju user posted image , kmalu se vam pridružim.

Lep vikend vam želim

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2192
19.9.2009 14:19:45   
biba007
IZVIRNO SPOROČILO: arneja

N74, sta me ti in Bibončica čisto prestrašili s tem, da naj raje noge čimveč v luft držim, tako da me je vsa volja do morja minila. In, evo me, no, nas  user posted image user posted image user posted image .

Zdaj grem pa še malo spat, si zaslužim user posted image .

No, evo, N74, hvala za spodbudouser posted image ....me je Arnejček gladko ignoriral s temle noge-v-luft sistemom, jaz pa tako računala na skupno vozičkanjeuser posted image

Hej, pupika, pridna, dobro ste zrihtaliuser posted image . Zdaj pa resno, noge v luft, pa nič goljufat. A potem kaže sklepat, da si bo madam vendarle drug teden še privoščila malo drajsanja levega boka?

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 2193
19.9.2009 15:37:40   
dysan
arneja user posted image user posted image user posted image zdaj pa lepo grej pikici pri sebi in en velik user posted image user posted image ti želim...

dva koraka naprej, en nazaj.....
počasi pa le gre.....

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 2194
19.9.2009 15:39:06   
dysan

IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

IZVIRNO SPOROČILO: dysan

IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

dysan sem tud vidla, sam je mela že sogovornico, pa nisem hotla motit. user posted image

a veš, da nism bila prepričana,če si ti, te že dolgo nism vidla, zdejle sm prebrala od diane post, da je blond, kratke lase,...pol si ti za njo sedela, ne? s

jp, taprava sem bila.user posted image

zdaj pa vem za naslednjič....

počasi pa le gre.....

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2195
19.9.2009 15:41:56   
pika74
Ma je dons en lep dan - ane Arneja user posted image user posted image user posted image

Čestitke za uspeh!

Zdaj pa samo cartat pa razvajat. Pa saj bo en dva tri do testa - boš vidla.

Poglej, pri meni je že en teden naokoli (čeprav ga včasih po urah štejem user posted image ).

Ajdi,

uživaj!!!

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 2196
19.9.2009 15:46:25   
dysan
punce dejte vi meni nekaj povedat plissss user posted image jaz se včeraj bila vsa hepy in seveda nism nič vprašala kako naj si zdaj dajam te dodatne špike menopurja user posted image , v bistvu me zanima kako se pikam, oz. kam katero dajam, vsako na eno stran trebuha, pa drug dan zamenjam al kako user posted image
plissss, dejte mi razložit user posted image

počasi pa le gre.....

(odgovor članu dysan)
Neposredna povezava do sporočila: 2197
19.9.2009 17:51:05   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: arneja

Juhu user posted image ,

mi smo že doma user posted image user posted image user posted image . Mi pomeni jaz plus dva pikeca, bratca/sestrico smo pa v PO pustili, da bomo videli, kako se bo razvijal user posted image .

Jeeee, to mi deli punca, fajn sta z atom to zrihtala. Zdej pa držimo pesti in navijamo za user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

http://www.sladkinasmehi.si
S tortami (pri)čaramo sladke nasmehe in ustvarjamo spomine. Naše poslanstvo je otrokom v težkih trenutkih (bolni, revni in otročki s posebnimi potrebami) pričarati sladek nasmeh.

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 2198
19.9.2009 19:00:42   
bilka
Arneja še odmene čestitke, je pa res te lepo brati, si prav zanimiva..
veliko sreče in držimo močne pestkeuser posted image user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2199
19.9.2009 20:28:46   
arneja
Evo nas user posted image . Smo ceeelo popoldne lenarili pa noge v zrak tišali pa spali. Je bilo treba za cel mesec nazaj notri prinesti user posted image . Pa sem zdajle spet zaspana user posted image .

(odgovor članu bilka)
Neposredna povezava do sporočila: 2200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?