Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 18.9.2009 19:21:41
|
|
|
|
bilka
|
eko punce nič nisem obupala in sem se že naročila na pogovor v Maribor sicer bo treba mal čakat komaj 29.1.2010, pri dr. Vilmi Kovač če sem prav razumela..no pol bo treba verjetno še mal počakat na sam postopek vendar glede na to da sva z možem mal v letih bo verjetno mal bol hitro vse skup..
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 18.9.2009 20:01:37
|
|
|
|
lana70
|
hedviga, poslala sem ti zs.
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 18.9.2009 20:34:09
|
|
|
|
Fargesia
|
mismis, jaz imam UZ 2.10. WP, veš da nisem pozabla nate!!! sam s cajtom sem bol na knap...
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 18.9.2009 20:38:55
|
|
|
|
arneja
|
Evo, še dobrih 12 ur, pa mi svoje pikece prevzamemo . Mami nocoj sanjala, da sem bila noseča z dvojčki, naš pa že zadnjič, da sem bila z enim . No, od enega sanje bodo pa že ta prave . Gigi, otročke bom skrbno čuvala naslednjih 8 mesecev, obljubim . S*, a da je tudi ta druga sestra tako štorasta ? Veš, kakšno roko je imel moj ? Ga je kakšnih petkrat pičila pa ni in ni prišla do krvi pa se opravičevala vmes, pa zašivacala kot slon, ker ji je bilo že nerodno - katastrofa, res. Tebi je pa na koncu iz zapestja vzela ? Svašta. A je bolelo? Jaz se tega jemanja krvi iz žile še vedno bojim, medtem ko v špeheca ali rito (se pravi isto špeheca ) brez problema pičim. Na krvodajalski sem pa enkrat tudi čisto prebledela, ampak očitno je še vedno boljša rešitev kot Reševi sestri . Bit, jaz hudo upam, da tudi tretjega črička jutri vidimo in da bo na zamrzovanje počakal . Loremi, pikic ne bom dala 8 mesecev pod nobenim pogojem . Ti pa fino navijaj nocoj za naše, jutri zjutraj pa lahko še malo zame . Lana, z atom sva se pred postopkom hecala, da je lažje na italijanskem lotu zadeti kot zame pravo kombinacijo najti . Ampak jaz verjamem, da nama je tokrat uspelo . Bilka, držim pestke, da bosta prednostno obravanavana v MB . Če spet ne bom mogla spati, vaš še jutri zjutraj malo zatežim . Čeprav bi mi prav pasalo do 7-h brez preknitev spati .
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 18.9.2009 20:52:16
|
|
|
|
Fargesia
|
arneja, stiskam pestke!!!!!!
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 18.9.2009 20:55:42
|
|
|
|
arneja
|
Fargesia, hvala, bom kmalu vrnila .
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 18.9.2009 20:59:32
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: arneja Fargesia, hvala, bom kmalu vrnila .
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 18.9.2009 21:59:58
|
|
|
|
S*
|
arneja samo zate in za tvoje pikce, naj ti jutri prinese srečo
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 18.9.2009 22:14:41
|
|
|
|
tinkamiška
|
držim pesti za jutri! jst vam sploh ne morem sledit , zato bom vsake toliko uletela, važno, da sem tu nekje večino vas sploh ne poznam, par se jih spomnim še od prej... pika, držim pesti še naprej bebiii...vem, da te tu in tam črviček malo začne grist, ampak ti si tolk pozitivna pupa, da te to ne more iz tira vržt Lana, pobožaj baušija, upam, da ga bom uspela zasledit tu nekje, pa vesela sem, da boš dobila zapiske Pri meni je novo to, da so mi zamenjali Gonal za Menopur, pa dozo so mi malo povišali. Zdej imam 3 ampulce. Me pa peče ko se špiknem ko hudič, ampak kaj je to za nas kerlce Naslendnji UZ imam 24.9. Objem za tiste, ki ste bile tokrat razočarane in čestitke tistim, ki vam je uspelo! Tinka
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 19.9.2009 6:53:08
|
|
|
|
ledenka
|
danes pa jaz postrežem kavico arnejči
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 19.9.2009 7:40:36
|
|
|
|
biba007
|
Pa še malce sladkega....sem šla stauhat en cheesecake, za akhem, zdravje? Arnejči,
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 19.9.2009 7:42:02
|
|
|
|
a.jrad1
|
Dobro jutro! Arnječi zdaj že pridno čakaš pri atu na otročke - drž se in lepo jih grej! Glede zgodnjega vstajanja za UZ pri Reškotu; midva sva iz Murske Sobote in sva februarja, marca in aprila vstajala ob 02.55, da sva šla od doma nekje 3.15 in sva bila pri ateju ob 5; nato pa že oba ob 7.00 v službah; jao.........ampak preživeli smo in rezultat je najina pikica v maternici, stara 23t1d. Tako dekleta, da se splača in za vse,ki ste v postopkih močno močno držim pestke....se popravljam drživa (tudi moj srček navija za vas). lp
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 19.9.2009 8:02:59
|
|
|
|
pika74
|
ajrad, to pa je zgodaj - kapo dol arneja držimo pesti!!! tinkamiška - kako si? enkrat morva spet na sok vsem ostalim lep pozdravček P.S. Bravo naši košarkaši !!!!!!!!
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 19.9.2009 8:24:32
|
|
|
|
loremi
|
Dobro jutro! Ledenka, hvala za kavico ! Biba, hvala za zdravo sladico ! Lepo se imejte danes! Pri nas se megla še en čas ne bo razkadila, no pa vseen upajmo, da nas kak sončni žarek poboža . Lepo preživite vikend!
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 19.9.2009 9:10:59
|
|
|
|
gapii27
|
jutro borke naše sem prišla malo pokukat in navijat za vse vas... pa seveda še posebej za našo Fargi. želim da ti po pavzi gre vse po maslu, uspešne UZ in rezultat želim tebi in vsem borkicam tuki gor. caw
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 19.9.2009 9:22:41
|
|
|
|
Reby
|
Sem prišla sam zato, da naši arnejči zaželim danes veliko sreče. Lepo sprejmi pikico/pikici
http://www.sladkinasmehi.si S tortami (pri)čaramo sladke nasmehe in ustvarjamo spomine. Naše poslanstvo je otrokom v težkih trenutkih (bolni, revni in otročki s posebnimi potrebami) pričarati sladek nasmeh.
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 19.9.2009 9:25:50
|
|
|
|
aqua77
|
Arneja mislim nate!!!!
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 19.9.2009 9:46:12
|
|
|
|
S*
|
Lep pozdrav iz sončne primorske. Pa hvala za kavico in sladico. Biba ti pa znaš vzpodbuditi grešne misli že na vse zgodaj zjutraj . ajrad, to pa je res sredi noči, ampak se je pa splačalo ane arnejči kako se počutiš, jaz še vedno mislim nate. Ja pa bravo za naše košarkaše, čeprav so slabo igrali in mi pobrali kar nekaj živcev!
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 19.9.2009 9:49:13
|
|
|
|
aqua77
|
Ojla S*, eno vprašanje. Mene danes nekaj čudno zvija, kot da bom M dobila. A je to normalno?
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 19.9.2009 9:54:10
|
|
|
|
bit
|
ajrad.....uhh to pa je bila zgodnja ura...čestitke za 23t. ...tudi sama sem 8.9 prevzela pingvinčke....in upam da grem po tvojih stopinjah.. bibek.... ti pa nas razvajaš..... bomo kot hruške debeluške ratale . arneja.....ta trenutek verjetno že greješ tvoji pikici....čuvaj jih vse ostale...čačke lep dan vam želim
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 19.9.2009 9:57:53
|
|
|
|
S*
|
joj aqui ne bi vedela , ma ti sirota pa imaš en kup stranskih učinkov. Jaz tam doli zaenkrat nič ne čutim, me pa glava boli in mal me vročina obliva vsake toliko. Sej bo, zdrži še malo, v ponedeljek boš mogoče že končala s špikami.
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 19.9.2009 10:05:47
|
|
|
|
Fargesia
|
gapiii, hvala!!!!
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 19.9.2009 10:08:04
|
|
|
|
bit
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 Ojla S*, eno vprašanje. Mene danes nekaj čudno zvija, kot da bom M dobila. A je to normalno? kater dan si na špikah.....mene je tudi zvijalo ko sem bila na merinalu...
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 19.9.2009 10:41:06
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: bit IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 Ojla S*, eno vprašanje. Mene danes nekaj čudno zvija, kot da bom M dobila. A je to normalno? kater dan si na špikah.....mene je tudi zvijalo ko sem bila na merinalu... danes je bla peta špika. včeraj zvečer me je ful špikalo, danes pa kot da se M pripravlja. ful čuden filing.
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 19.9.2009 10:47:38
|
|
|
|
bit
|
aqua...pomoje jajčniki delajo na full če pa misliš da je prehudo pokliči ata na gsm...ti bo on najbolje povedal
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?