|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI
18.9.2009 8:28:00   
sapi
Oooo petkovo jutro, dobro jutro pa z Loremijevo kavico ...

biba tudi tvoje torte se ne branim si mi pa lušte naredila...
mismis torej se ti vsak čas začne dogajati ... seveda bo uspešno ...
cukica, metuljci, S* hvala ...
Reby res imaš cukrčka user posted image ...
arneja super za otročke user posted image user posted image user posted image ...  tri bo tvoje magično število boš videla ... zgodba pa je kot bi brala kriminalko user posted image ... a zofa ti ne gre iz glave, uh jo moram slikat pa potem naložit na PC, saj bom ampak imejte malo potrpljenja z mano user posted image ...
sunia čestitke za pingvinčka, ki bosta ostala pri tebi ...
bilka user posted image   ...
oktavija čestitke za malo Lariso user posted image ...
diana uspešno v postopku, pa se je spet začelo ...

Pa nivijam za vse borke danes user posted image user posted image ...

V&V ... in najine sanje so dvakrat postale resničnost.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2101
18.9.2009 8:29:06   
bilka
oo, metulči hvala za link sem prav sedaj razmišljala kako moram kaj poiskati kam poklicati..

punce srečno danes!!!user posted image

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 2102
18.9.2009 9:33:03   
kimsy
fargi - jst sm se full pikala in pikala. Najprej 14 dni, potem sluznica predebela in cista, še 7 dni, potem punkcija ciste in še 2 dni suprafacta. Se pravi 23 dni. Pol pa še ene 10x  skupaj z ... Se ne spomnim, sm pa res tupa! user posted image  user posted image  user posted image  Da me ubijete se ne spomnim. Ampak se je splačalo... user posted image  user posted image  user posted image
oktavija - čestitke za malo princesko! user posted image  user posted image  user posted image
Bilka - user posted image  user posted image  user posted image
BEBIII - vstran z negativnimi mislimi. Meni je dr D reku da je zelo majhen odstotek zamrznjenčkov, ki odmrzitve ne preživi.
diana - držim pesti!!!

Lepe moje, želim vam lep, pa ne preveč deževn dan. Imam pregled, kri, voda in upam, da ne bo spet kak cuker v urinu. Sm bla pridna... Sm včeraj cel dan prez sladkega zdržala, sam sm prej lomila.user posted image

Nič ni nemogoče! So pa stvari lažje in težje dosegljive!

(odgovor članu bilka)
Neposredna povezava do sporočila: 2103
18.9.2009 9:56:13   
S*
Dobro jutro, 2 danes user posted image . Sem bila ob 6h nazaj iz Ljubljane in sem jo mahnila še par kitic potegnit user posted image .
Ja in kaj pravi ata, ni bil prav zgovoren ob 5h zjutraj. Folikolov je veliko, tako na L kot na D strani, so pa še zelo majhni, največji meri 7mm, tako da se špikamo vsaj še do torka, ko imam ponoven UZ. Ja sej se mi je zdelo, da bo tako, ker še nič ne čutim, da bi se spodaj kaj dogajalo.
Je parekel, da če se bo treba še naprej pikat, da mi bo on dal merional, da mi ne bo treba na Madžarsko spet letat.

No za tabelco pa, drugi UZ torek 22.09.

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 2104
18.9.2009 10:18:23   
Anonimen
Eno vprašanje, tiste, ki ste imele Merional, kje ste ga hranile (v hladilniku, omari, kje)?

Jaz ga imam že doma, v postopek pa grem čez 3 tedne, pa ne vem kam ga pospraviti.

Hvala

(odgovor članu pika74)
  Neposredna povezava do sporočila: 2105
18.9.2009 10:23:11   
S*
Jaz ga imam na nočni omarici, mi ni nobeden nič rekel da bi moral biti v hladilniku. Madžarsko pa tudi ne znam, da bi brala navodila. Mislim pa, da nas bi ata kaj opozoril, če bi morale bit ampule v hladilniku.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2106
18.9.2009 10:26:59   
Anonimen
S* hvala. Ga bom tudi jaz tko imela.

Srečno v postopku, no jaz pa kmalu za tabo.

Koliko ampul pa imaš?

(odgovor članu S*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2107
18.9.2009 10:42:59   
aqua77
Jaz jih imam pa v hladilniku... user posted image

S* sem mislila nate danes zjutraj... user posted image user posted image user posted image  

Tane tebe je tudi lepo prebrati tukaj!!! Hvala za navijanje... Vidim, da že brojite sitno... user posted image user posted image user posted image  Ne pozabi javit, ko se bo začela akcija... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2108
18.9.2009 10:43:51   
arneja
Loremi, saj zdajle bom šla pa res spet spat - saj pravim, kot mala beba user posted image . Upam, da ti avto čimhitreje poštimajo. Jaz ga moram pa tudi na servis peljat.

Bibek, pa saj ti tudi nekam zgodaj vstajaš, se vidi, da si noseča user posted image . Pa kakšno čokoladno bombo si nam nalimala user posted image user posted image user posted image . A veš, da sem prejle kar malo cvikala, ko sem na mobija pogledala, da me ni kaj ata klical. Moj me kuri, da naj neham paniko naganjat, ampak jaz ne morem iz svoje kože user posted image . Koooomaj čakam, da bo jutri user posted image . Takle čas bom že presrečna pa zasanjana user posted image user posted image user posted image .

Metuljci, upam, da te tvoja tečka hitro zapusti user posted image .

Sapi, čakamo ... čakamo ... na tvojo zofo user posted image .

Kimsy, en dan brez cukra bo pa malo premalo, kaj praviš user posted image ? No, upam, da bo vseeno vse ok user posted image .

Ja, S*, kdaj si pa potem že do ata prišla? Jaz se ob šestih komaj privlečem tja. Je bilo kaj gužve? Sem imela pa jaz tudi v prvem postopku male folikle na prvem UZ, potem so pa kar naenkrat zrastli. Glavno, da jih je veliko user posted image user posted image user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 2109
18.9.2009 10:44:30   
arneja
Jaz nobenega zdravila nikoli nisem imela v hladilniku, ker mi nihče ni nikoli nič rekel. 

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 2110
18.9.2009 10:49:50   
S*
arneja jaz sem pri atu že ob 5h, ker pride moj potem še pravočasno nazaj v službo. Midva sva bila danes druga, ko sva prišla ven pa je bilo kar nekaj parov že v čakalnici.

Aqui a si ti sanjala o meni, kolikor te poznam si ti ob 5h še sladko spančkala user posted image   user posted image   user posted image . Vseeno pa sem ti iz srca hvaležna, da misliš name. Ti imaš pa UZ v ponedeljek a ne??? Se bova spet zgrešileuser posted image

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 2111
18.9.2009 10:50:54   
biba007
IZVIRNO SPOROČILO: arneja

Jaz nobenega zdravila nikoli nisem imela v hladilniku, ker mi nihče ni nikoli nič rekel. 

Češpja, seveda ti ata nikoli ni nič rekel, ko ga pa vedno čisto zmedeš s svojimi ženskimi čariuser posted image . No, nam, ki nismo tako vešče globokih pogledov in dekoltejev (saj ne, da se ne bi trudilauser posted image ), pa kar naroči, da naj imamo zdravila do začetka uporabe v frižiderju.

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 2112
18.9.2009 10:52:51   
S*
Anonimna imam 20 ampul, za 10 dni.Je pa ata reku, da če jih bom rabila kaj več, da mi jih on proda, da mi ne bo treba na Madžarsko letat.

arneja sem prej pozabila. Odženi slabe misli, vajine lepe in pametne pikice pridno rastejo in komaj čakajo da se vrnejo k tebi na toplo. Naj ti čas hitro mine.

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 2113
18.9.2009 11:05:10   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: hedviga

IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

IZVIRNO SPOROČILO: lana70

PUNCE RABIM POMOČ: nujno bi potrebovala link od koga, ki je hodil na fakulteto za gradbeništvo, nujno, nujno potrebujem skripto cestna infrastruktura, help help, za vsako info, mučo hvaležna!!!

Lana a si že kaj dobila?

LAna,če ti še ni ratalo sporoči,pa bom jaz mojga moža vprašala

user posted image user posted image user posted image  še ne, in to taglavno ne...vse okrog te teme imam že en meter literature...

bibek, važen je namen, thanks in ostalim tudi, madonca, pa kaj so pobi samo gradbeništvo študirali.....moj je elektriko user posted image user posted image user posted image

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 2114
18.9.2009 11:06:46   
lana70
Petek, 18.09.
diana79 - prevzem zdravil
Fargesia - prevzem zdravil
dysan - UZ
S* - UZ
cukica - UZ

navijam za danes punce user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dysan)
Neposredna povezava do sporočila: 2115
18.9.2009 12:24:58   
Fargesia
no, tako...danes zvečer uradno postanem IVFovka...:)))

diana, lepo te je bilo spoznati!!!user posted image

dysan sem tud vidla, sam je mela že sogovornico, pa nisem hotla motit. user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 2116
18.9.2009 12:33:58   
Anonimen
Punce, na pomoooooooč!
Kdaj rabi Reš teste za HIV? Pred začetkom postopka, pred punkcijo, pred ET?
Hvala.

(odgovor članu Fargesia)
  Neposredna povezava do sporočila: 2117
18.9.2009 12:45:12   
Fargesia
anonimna, na GKLJ vse papirje rabiš pred postopkom...tak da pomoje reš tud rabi prej.

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2118
18.9.2009 12:53:09   
hedviga

PUNCE RABIM POMOČ: nujno bi potrebovala link od koga, ki je hodil na fakulteto za gradbeništvo, nujno, nujno potrebujem skripto cestna infrastruktura, help help, za vsako info, mučo hvaležna!!!

Lana a si že kaj dobila?

user posted image user posted image user posted image  še ne, in to taglavno ne...vse okrog te teme imam že en meter literature...

bibek, važen je namen, thanks in ostalim tudi, madonca, pa kaj so pobi samo gradbeništvo študirali.....moj je elektriko user posted image user posted image user posted image

No mi je rekel, da: "To je najbrž predmet na VSS, na UNI ga ni. Imam skripto od Juvanca Ceste, kar je najbrž isto. Ampak je ne dam, če si jo skopira pa ni panike."
Če ti nuca povej user posted image user posted image

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 2119
18.9.2009 12:56:58   
S*
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Punce, na pomoooooooč!
Hvala.

Nama dvema je sestra v njegovi ordinaciji vzela kri pred postopkom, ker brez tega ne smeš v postopek. Je pa omenila, da če sva oba krvodajalca, da lahko potrdila dvigneva tam, da naju ne bo po nepotrebnem špikala. Aja čeprav sva v samoplačniškem postopku, nama ni računal tega pregleda, je rekel da gre na napotnico, tako kot pregledi pred postopkom.

Fargi uradno dobrodošla user posted image   user posted image   user posted image !

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2120
18.9.2009 12:59:27   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: S*

Punce, na pomoooooooč!
Hvala.

Nama dvema je sestra v njegovi ordinaciji vzela kri pred postopkom, ker brez tega ne smeš v postopek. Je pa omenila, da če sva oba krvodajalca, da lahko potrdila dvigneva tam, da naju ne bo po nepotrebnem špikala. Aja čeprav sva v samoplačniškem postopku, nama ni računal tega pregleda, je rekel da gre na napotnico, tako kot pregledi pred postopkom.

Fargi uradno dobrodošla user posted image   user posted image   user posted image !

Midva pa tega nisva naredila. Nama nobeden ni nič rekel. Tud Ata ne... user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 2121
18.9.2009 13:09:48   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

IZVIRNO SPOROČILO: S*

Punce, na pomoooooooč!
Hvala.

Midva pa tega nisva naredila. Nama nobeden ni nič rekel. Tud Ata ne... user posted image user posted image user posted image user posted image

A mogoče katere ve, koliko pride tale test samoplačniško?

(odgovor članu aqua77)
  Neposredna povezava do sporočila: 2122
18.9.2009 13:16:41   
lana70

Lana a si že kaj dobila?

No mi je rekel, da: "To je najbrž predmet na VSS, na UNI ga ni. Imam skripto od Juvanca Ceste, kar je najbrž isto. Ampak je ne dam, če si jo skopira pa ni panike."
Če ti nuca povej user posted image user posted image

jaja, to je ta, od juvanca!!! AAAAA, skopiram , odkupim, karkoli......kako se zmenima? jaz živim blizu Postojne......a je katera od punc blizu tebe, ki pride tudi jutri k meni na piknik??? Drugače bom priletela, ni problema....

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 2123
18.9.2009 13:18:21   
diana79
FARGI:tudi tebe je lepo bilo spoznati!upam da se še kdaj vidiva!

komaj sem prisla domov!danes pa je zelo dolgo trajalo!v glavnem v ponedeljek začnem špikat z suprefactom!prvi UZ imam 5.10.potem najbrž  bom dobila gonal!vsaj tako sem razumela!
lep pozdrav

so dnevi,so leta in so pomladi,ko se imamo preprosto radi,so trenutki,ko je treba na novo začeti in so ljudje,ki jih je treba preprosto objeti!

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2124
18.9.2009 13:22:13   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: diana79

FARGI:tudi tebe je lepo bilo spoznati!upam da se še kdaj vidiva!

komaj sem prisla domov!danes pa je zelo dolgo trajalo!v glavnem v ponedeljek začnem špikat z suprefactom!prvi UZ imam 5.10.potem najbrž  bom dobila gonal!vsaj tako sem razumela!
lep pozdrav

super, zakaj pa gonal??? Saj si imela full celic z menopurjem???

(odgovor članu diana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?