Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 18.9.2009 8:28:00
|
|
|
|
sapi
|
Oooo petkovo jutro, dobro jutro pa z Loremijevo kavico ... biba tudi tvoje torte se ne branim si mi pa lušte naredila... mismis torej se ti vsak čas začne dogajati ... seveda bo uspešno ... cukica, metuljci, S* hvala ... Reby res imaš cukrčka ... arneja super za otročke ... tri bo tvoje magično število boš videla ... zgodba pa je kot bi brala kriminalko ... a zofa ti ne gre iz glave, uh jo moram slikat pa potem naložit na PC, saj bom ampak imejte malo potrpljenja z mano ... sunia čestitke za pingvinčka, ki bosta ostala pri tebi ... bilka ... oktavija čestitke za malo Lariso ... diana uspešno v postopku, pa se je spet začelo ... Pa nivijam za vse borke danes ...
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 18.9.2009 8:29:06
|
|
|
|
bilka
|
oo, metulči hvala za link sem prav sedaj razmišljala kako moram kaj poiskati kam poklicati.. punce srečno danes!!!
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 18.9.2009 9:33:03
|
|
|
|
kimsy
|
fargi - jst sm se full pikala in pikala. Najprej 14 dni, potem sluznica predebela in cista, še 7 dni, potem punkcija ciste in še 2 dni suprafacta. Se pravi 23 dni. Pol pa še ene 10x skupaj z ... Se ne spomnim, sm pa res tupa! Da me ubijete se ne spomnim. Ampak se je splačalo... oktavija - čestitke za malo princesko! Bilka - BEBIII - vstran z negativnimi mislimi. Meni je dr D reku da je zelo majhen odstotek zamrznjenčkov, ki odmrzitve ne preživi. diana - držim pesti!!! Lepe moje, želim vam lep, pa ne preveč deževn dan. Imam pregled, kri, voda in upam, da ne bo spet kak cuker v urinu. Sm bla pridna... Sm včeraj cel dan prez sladkega zdržala, sam sm prej lomila.
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 18.9.2009 9:56:13
|
|
|
|
S*
|
Dobro jutro, 2 danes . Sem bila ob 6h nazaj iz Ljubljane in sem jo mahnila še par kitic potegnit . Ja in kaj pravi ata, ni bil prav zgovoren ob 5h zjutraj. Folikolov je veliko, tako na L kot na D strani, so pa še zelo majhni, največji meri 7mm, tako da se špikamo vsaj še do torka, ko imam ponoven UZ. Ja sej se mi je zdelo, da bo tako, ker še nič ne čutim, da bi se spodaj kaj dogajalo. Je parekel, da če se bo treba še naprej pikat, da mi bo on dal merional, da mi ne bo treba na Madžarsko spet letat. No za tabelco pa, drugi UZ torek 22.09.
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 18.9.2009 10:18:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Eno vprašanje, tiste, ki ste imele Merional, kje ste ga hranile (v hladilniku, omari, kje)? Jaz ga imam že doma, v postopek pa grem čez 3 tedne, pa ne vem kam ga pospraviti. Hvala
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 18.9.2009 10:23:11
|
|
|
|
S*
|
Jaz ga imam na nočni omarici, mi ni nobeden nič rekel da bi moral biti v hladilniku. Madžarsko pa tudi ne znam, da bi brala navodila. Mislim pa, da nas bi ata kaj opozoril, če bi morale bit ampule v hladilniku.
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 18.9.2009 10:26:59
|
|
|
|
Anonimen
|
S* hvala. Ga bom tudi jaz tko imela. Srečno v postopku, no jaz pa kmalu za tabo. Koliko ampul pa imaš?
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 18.9.2009 10:42:59
|
|
|
|
aqua77
|
Jaz jih imam pa v hladilniku... S* sem mislila nate danes zjutraj... Tane tebe je tudi lepo prebrati tukaj!!! Hvala za navijanje... Vidim, da že brojite sitno... Ne pozabi javit, ko se bo začela akcija...
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 18.9.2009 10:43:51
|
|
|
|
arneja
|
Loremi, saj zdajle bom šla pa res spet spat - saj pravim, kot mala beba . Upam, da ti avto čimhitreje poštimajo. Jaz ga moram pa tudi na servis peljat. Bibek, pa saj ti tudi nekam zgodaj vstajaš, se vidi, da si noseča . Pa kakšno čokoladno bombo si nam nalimala . A veš, da sem prejle kar malo cvikala, ko sem na mobija pogledala, da me ni kaj ata klical. Moj me kuri, da naj neham paniko naganjat, ampak jaz ne morem iz svoje kože . Koooomaj čakam, da bo jutri . Takle čas bom že presrečna pa zasanjana . Metuljci, upam, da te tvoja tečka hitro zapusti . Sapi, čakamo ... čakamo ... na tvojo zofo . Kimsy, en dan brez cukra bo pa malo premalo, kaj praviš ? No, upam, da bo vseeno vse ok . Ja, S*, kdaj si pa potem že do ata prišla? Jaz se ob šestih komaj privlečem tja. Je bilo kaj gužve? Sem imela pa jaz tudi v prvem postopku male folikle na prvem UZ, potem so pa kar naenkrat zrastli. Glavno, da jih je veliko .
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 18.9.2009 10:44:30
|
|
|
|
arneja
|
Jaz nobenega zdravila nikoli nisem imela v hladilniku, ker mi nihče ni nikoli nič rekel.
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 18.9.2009 10:49:50
|
|
|
|
S*
|
arneja jaz sem pri atu že ob 5h, ker pride moj potem še pravočasno nazaj v službo. Midva sva bila danes druga, ko sva prišla ven pa je bilo kar nekaj parov že v čakalnici. Aqui a si ti sanjala o meni, kolikor te poznam si ti ob 5h še sladko spančkala . Vseeno pa sem ti iz srca hvaležna, da misliš name. Ti imaš pa UZ v ponedeljek a ne??? Se bova spet zgrešile
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 18.9.2009 10:50:54
|
|
|
|
biba007
|
IZVIRNO SPOROČILO: arneja Jaz nobenega zdravila nikoli nisem imela v hladilniku, ker mi nihče ni nikoli nič rekel. Češpja, seveda ti ata nikoli ni nič rekel, ko ga pa vedno čisto zmedeš s svojimi ženskimi čari . No, nam, ki nismo tako vešče globokih pogledov in dekoltejev (saj ne, da se ne bi trudila ), pa kar naroči, da naj imamo zdravila do začetka uporabe v frižiderju.
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 18.9.2009 10:52:51
|
|
|
|
S*
|
Anonimna imam 20 ampul, za 10 dni.Je pa ata reku, da če jih bom rabila kaj več, da mi jih on proda, da mi ne bo treba na Madžarsko letat. arneja sem prej pozabila. Odženi slabe misli, vajine lepe in pametne pikice pridno rastejo in komaj čakajo da se vrnejo k tebi na toplo. Naj ti čas hitro mine.
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 18.9.2009 11:05:10
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: hedviga IZVIRNO SPOROČILO: pikovit IZVIRNO SPOROČILO: lana70 PUNCE RABIM POMOČ: nujno bi potrebovala link od koga, ki je hodil na fakulteto za gradbeništvo, nujno, nujno potrebujem skripto cestna infrastruktura, help help, za vsako info, mučo hvaležna!!! Lana a si že kaj dobila? LAna,če ti še ni ratalo sporoči,pa bom jaz mojga moža vprašala še ne, in to taglavno ne...vse okrog te teme imam že en meter literature... bibek, važen je namen, thanks in ostalim tudi, madonca, pa kaj so pobi samo gradbeništvo študirali.....moj je elektriko
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 18.9.2009 11:06:46
|
|
|
|
lana70
|
Petek, 18.09. diana79 - prevzem zdravil Fargesia - prevzem zdravil dysan - UZ S* - UZ cukica - UZ
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 18.9.2009 12:24:58
|
|
|
|
Fargesia
|
no, tako...danes zvečer uradno postanem IVFovka...:))) diana, lepo te je bilo spoznati!!! dysan sem tud vidla, sam je mela že sogovornico, pa nisem hotla motit.
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 18.9.2009 12:33:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Punce, na pomoooooooč! Kdaj rabi Reš teste za HIV? Pred začetkom postopka, pred punkcijo, pred ET? Hvala.
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 18.9.2009 12:45:12
|
|
|
|
Fargesia
|
anonimna, na GKLJ vse papirje rabiš pred postopkom...tak da pomoje reš tud rabi prej.
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 18.9.2009 12:53:09
|
|
|
|
hedviga
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana70 IZVIRNO SPOROČILO: hedviga IZVIRNO SPOROČILO: pikovit IZVIRNO SPOROČILO: lana70 PUNCE RABIM POMOČ: nujno bi potrebovala link od koga, ki je hodil na fakulteto za gradbeništvo, nujno, nujno potrebujem skripto cestna infrastruktura, help help, za vsako info, mučo hvaležna!!! Lana a si že kaj dobila? LAna,če ti še ni ratalo sporoči,pa bom jaz mojga moža vprašala še ne, in to taglavno ne...vse okrog te teme imam že en meter literature... bibek, važen je namen, thanks in ostalim tudi, madonca, pa kaj so pobi samo gradbeništvo študirali.....moj je elektriko No mi je rekel, da: "To je najbrž predmet na VSS, na UNI ga ni. Imam skripto od Juvanca Ceste, kar je najbrž isto. Ampak je ne dam, če si jo skopira pa ni panike." Če ti nuca povej
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 18.9.2009 12:56:58
|
|
|
|
S*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Punce, na pomoooooooč! Kdaj rabi Reš teste za HIV? Pred začetkom postopka, pred punkcijo, pred ET? Hvala. Nama dvema je sestra v njegovi ordinaciji vzela kri pred postopkom, ker brez tega ne smeš v postopek. Je pa omenila, da če sva oba krvodajalca, da lahko potrdila dvigneva tam, da naju ne bo po nepotrebnem špikala. Aja čeprav sva v samoplačniškem postopku, nama ni računal tega pregleda, je rekel da gre na napotnico, tako kot pregledi pred postopkom. Fargi uradno dobrodošla !
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 18.9.2009 12:59:27
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: S* IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Punce, na pomoooooooč! Kdaj rabi Reš teste za HIV? Pred začetkom postopka, pred punkcijo, pred ET? Hvala. Nama dvema je sestra v njegovi ordinaciji vzela kri pred postopkom, ker brez tega ne smeš v postopek. Je pa omenila, da če sva oba krvodajalca, da lahko potrdila dvigneva tam, da naju ne bo po nepotrebnem špikala. Aja čeprav sva v samoplačniškem postopku, nama ni računal tega pregleda, je rekel da gre na napotnico, tako kot pregledi pred postopkom. Fargi uradno dobrodošla ! Midva pa tega nisva naredila. Nama nobeden ni nič rekel. Tud Ata ne...
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 18.9.2009 13:09:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: S* IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Punce, na pomoooooooč! Kdaj rabi Reš teste za HIV? Pred začetkom postopka, pred punkcijo, pred ET? Hvala. Nama dvema je sestra v njegovi ordinaciji vzela kri pred postopkom, ker brez tega ne smeš v postopek. Je pa omenila, da če sva oba krvodajalca, da lahko potrdila dvigneva tam, da naju ne bo po nepotrebnem špikala. Aja čeprav sva v samoplačniškem postopku, nama ni računal tega pregleda, je rekel da gre na napotnico, tako kot pregledi pred postopkom. Fargi uradno dobrodošla ! Midva pa tega nisva naredila. Nama nobeden ni nič rekel. Tud Ata ne... A mogoče katere ve, koliko pride tale test samoplačniško?
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 18.9.2009 13:16:41
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: hedviga IZVIRNO SPOROČILO: lana70 IZVIRNO SPOROČILO: hedviga IZVIRNO SPOROČILO: pikovit IZVIRNO SPOROČILO: lana70 PUNCE RABIM POMOČ: nujno bi potrebovala link od koga, ki je hodil na fakulteto za gradbeništvo, nujno, nujno potrebujem skripto cestna infrastruktura, help help, za vsako info, mučo hvaležna!!! Lana a si že kaj dobila? LAna,če ti še ni ratalo sporoči,pa bom jaz mojga moža vprašala še ne, in to taglavno ne...vse okrog te teme imam že en meter literature... bibek, važen je namen, thanks in ostalim tudi, madonca, pa kaj so pobi samo gradbeništvo študirali.....moj je elektriko No mi je rekel, da: "To je najbrž predmet na VSS, na UNI ga ni. Imam skripto od Juvanca Ceste, kar je najbrž isto. Ampak je ne dam, če si jo skopira pa ni panike." Če ti nuca povej jaja, to je ta, od juvanca!!! AAAAA, skopiram , odkupim, karkoli......kako se zmenima? jaz živim blizu Postojne......a je katera od punc blizu tebe, ki pride tudi jutri k meni na piknik??? Drugače bom priletela, ni problema....
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 18.9.2009 13:18:21
|
|
|
|
diana79
|
FARGI:tudi tebe je lepo bilo spoznati!upam da se še kdaj vidiva! komaj sem prisla domov!danes pa je zelo dolgo trajalo!v glavnem v ponedeljek začnem špikat z suprefactom!prvi UZ imam 5.10.potem najbrž bom dobila gonal!vsaj tako sem razumela! lep pozdrav
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 18.9.2009 13:22:13
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: diana79 FARGI:tudi tebe je lepo bilo spoznati!upam da se še kdaj vidiva! komaj sem prisla domov!danes pa je zelo dolgo trajalo!v glavnem v ponedeljek začnem špikat z suprefactom!prvi UZ imam 5.10.potem najbrž bom dobila gonal!vsaj tako sem razumela! lep pozdrav super, zakaj pa gonal??? Saj si imela full celic z menopurjem???
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?