Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 18.9.2009 9:05:47
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica dobro jutro. mene boli čisto vsaka mišica v mojem telesu in to od pilatesa kaj šele če bi šla na aerobiko. bi danes verjetno morala vzet bolniško Tjaša od Lolite vse najboljše mami, ti se pa nič ne sekiraj - mama je vedno 1, včasih je 1a, drugič 1b, 1 je pa vedno zdaj pa na zajtrk Itak. Zdej se moram pa jo spravit spredaj postrižit, jo že mal preveč na stran češem, je že kot kak fant
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 18.9.2009 9:20:30
|
|
|
|
tasa_m
|
A je katera kdaj kaj gledala za copake na tej spletni strani? http://www.copatki.si/index.php?categoryID=556 Meni so tak lepi tisti beli z zlatimi črtami (4. od zadaj naprej) ampak je stric Žan obljubil Liji, da ko bo imel 6-mesečno prakso da dobi original Adidas copatke. Jih je že gledal
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 18.9.2009 10:50:11
|
|
|
|
Nina00
|
Dober dan! Danes sva z Brinom spet sama doma, ampak ne bom smela preveč na RR bit, ker moram stanovanje počistit. Ponavadi vsak dan naredim nekaj, sedaj pa tri dni, ko smo bili doma v troje, nisem nič, čez vikend pa dobimo obiske, tako da tudi ne bo časa za čistilno akcijo Včeraj je Brinu prvič uspel obrat s hrbta na trebuh in nato je obrat ponovil še 2x. Pa seveda vedno ravno, ko mama ni gledala Ga je pa prvič videl bratec Tasa_m meni so ti copatki tudi zelo všeč in sem jih že gledala. Nisem pa jih še naročila, tako da, če jih ima katera doma, me zanima kakšna je kvaliteta.
< Sporočilo je popravil Nina00 -- 18.9.2009 10:52:09 >
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 18.9.2009 11:15:53
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps alo babnice! mi smo tud bili v posvetovalnici,dobli 3.pikico in iz prstka kri -nič nismo jokali ,mali je bil sam mal začuden... Podatki...moram it preverit kolk so kaj napisali v kjižico...vem sam to,da se je mali skrčil
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 18.9.2009 11:21:00
|
|
|
|
trinity22
|
čestitke Tjaši za pol leta čestitke Brinu za obrat, bravo
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 18.9.2009 11:27:30
|
|
|
|
PERSIDA
|
Dober dan. Mati persida je včeraj od 19h naprej imela mir pri koči in se je mogla pognat v kuhinjo in na perilo.Tasa kašica ju je utrudla .Še posebej Tomaža je spal včeraj od pol sedmih do danes pol osmih .Ta drugi ,pa se je prič zbudil ob pol enih. za dodatek k mleku . lolita23 - čestitke za pol leta yania - a nisi malo pretiravala v tvoji kombinaciji pri kuhi ,upam ,da ga danes ne črviči čebelica - pridem kmalu,pripravi se spps - pridna ,pridna ne vem kdaj se folgaš učit ,po mojem ti knjige ponoči študiraš,pa se zgovarjaš ,da ne spiš zarad marcela
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 18.9.2009 11:29:12
|
|
|
|
PERSIDA
|
kokica - te ,pa nas sprejmeš v bistrico?Čuj do bistrice še znam prit v konjice ,pa bolj težko ,ker ni table
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 18.9.2009 11:31:01
|
|
|
|
PERSIDA
|
copatki- mi jih je kar nekaj všeč ,a mi kupiš kere?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 18.9.2009 11:53:35
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA kokica - te ,pa nas sprejmeš v bistrico?Čuj do bistrice še znam prit v konjice ,pa bolj težko ,ker ni table
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 18.9.2009 11:53:44
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 jutri ne gre...po dopustu pa bo kdaj? od 28.09 ufffff, srečnica....okidoki
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 18.9.2009 11:53:46
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica jaaaaaaaa. sam mamino čokoladno mleko - kakorkoli obrneš jaz dobim čokolado pa pika zmenjeno. Naslednjič tebi oz. Klari prnesem čokolado, Kokici pa kokosovo moko pa bo mir pr mizi..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 18.9.2009 11:53:48
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Yania- pomanjšaj slike, ki jih pošiljaš... rabimo originalne potem pa odpade....
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 18.9.2009 11:53:50
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Midve pa bova danes probali jogurt. Upam, da ji bo všeč. Sem včeraj iskala borovnice, pa jih nikjer ne najdem A naj kupim zmrzjene, pa jih odtalim in ji jih zmešam v kašico ali kaj? HELP ME please. jaz bi kupila zamrznjen program, ja...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 18.9.2009 12:05:39
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Inat se je šla. Rekla sem ji, naj neha skakat po kavču in gre pospravit igrače, da gremo ven. Pa je iz inata še bolj skala in padla na rob ene nizke omarce. Po vsej krvi in izpiranju pa še vedno ni hotla pospravit igrač, si predstavljaš to trmo?? Da sem ji na koncu zagrozila, da greva z Niko same ven. Ja, tako nekako je naš starejši dobil ogroooomno buško na čelo
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 18.9.2009 12:10:45
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Dober dan. Mati persida je včeraj od 19h naprej imela mir pri koči in se je mogla pognat v kuhinjo in na perilo.Tasa kašica ju je utrudla .Še posebej Tomaža je spal včeraj od pol sedmih do danes pol osmih .Ta drugi ,pa se je prič zbudil ob pol enih. za dodatek k mleku . za tako spanje! Brin je tudi predzadnjo noč prvič prespal vso noč: od 23h do 6h. Pa mogoče sem ga ob 6h celo jaz zbudila, ker sem gledala, če je vse ok z njim No, zadnjo noč pa spet vse po starem, ampak s takimi prebliski daje mami upanje Me pa zanima kako bo, ko bo začel GH jest, ker pri starejšem se je takrat spanje poslabšalo.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 18.9.2009 12:13:08
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Midve pa bova danes probali jogurt. Upam, da ji bo všeč. Sem včeraj iskala borovnice, pa jih nikjer ne najdem A naj kupim zmrzjene, pa jih odtalim in ji jih zmešam v kašico ali kaj? HELP ME please. jaz bi kupila zamrznjen program, ja... Mislim, da imaš na izbiro zmrznjene ali pa počakaš na naslednjo sezono borovnic
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 18.9.2009 12:18:29
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Dober dan. Mati persida je včeraj od 19h naprej imela mir pri koči in se je mogla pognat v kuhinjo in na perilo.Tasa kašica ju je utrudla .Še posebej Tomaža je spal včeraj od pol sedmih do danes pol osmih .Ta drugi ,pa se je prič zbudil ob pol enih. za dodatek k mleku . lolita23 - čestitke za pol leta yania - a nisi malo pretiravala v tvoji kombinaciji pri kuhi ,upam ,da ga danes ne črviči čebelica - pridem kmalu,pripravi se spps - pridna ,pridna ne vem kdaj se folgaš učit ,po mojem ti knjige ponoči študiraš,pa se zgovarjaš ,da ne spiš zarad marcela Bravo za Tomaža in njegovo spanje
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 18.9.2009 12:22:09
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Danes praznuje TJAŠA od lolite23 ŠEST MESECOV VSE NAJBOLJŠE
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 18.9.2009 12:23:20
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Zdej ko študiram je šlo najlepših 6 mesecov, ko je mami 1a. zdej se bo pa to počasi spremenilo, pač tako je Oh, mami je še dolgo 1a!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 18.9.2009 12:24:28
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica dobro jutro. mene boli čisto vsaka mišica v mojem telesu in to od pilatesa kaj šele če bi šla na aerobiko. bi danes verjetno morala vzet bolniško Bom pomoje podobno poročala, ko začnem
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 18.9.2009 12:26:12
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Danes praznuje TJAŠA od lolite23 ŠEST MESECOV VSE NAJBOLJŠE Pa še od mene!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 18.9.2009 12:26:40
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Midve pa bova danes probali jogurt. Upam, da ji bo všeč. Sem včeraj iskala borovnice, pa jih nikjer ne najdem A naj kupim zmrzjene, pa jih odtalim in ji jih zmešam v kašico ali kaj? HELP ME please. jaz bi kupila zamrznjen program, ja... Mislim, da imaš na izbiro zmrznjene ali pa počakaš na naslednjo sezono borovnic se strinjam z Nino00 zdaj itak nimaš kje več dobit svežih edino če bi jih šla kam visokogorje iskat, tam pa ponavadi borovnice niti ne rastejo
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 18.9.2009 12:27:34
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Dober dan. Mati persida je včeraj od 19h naprej imela mir pri koči in se je mogla pognat v kuhinjo in na perilo.Tasa kašica ju je utrudla .Še posebej Tomaža je spal včeraj od pol sedmih do danes pol osmih .Ta drugi ,pa se je prič zbudil ob pol enih. za dodatek k mleku . lolita23 - čestitke za pol leta yania - a nisi malo pretiravala v tvoji kombinaciji pri kuhi ,upam ,da ga danes ne črviči čebelica - pridem kmalu,pripravi se spps - pridna ,pridna ne vem kdaj se folgaš učit ,po mojem ti knjige ponoči študiraš,pa se zgovarjaš ,da ne spiš zarad marcela Bravo za Tomaža in njegovo spanje se podpišem kar tako naprej
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 18.9.2009 12:27:49
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Danes praznuje TJAŠA od lolite23 ŠEST MESECOV VSE NAJBOLJŠE čestitike
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 18.9.2009 12:30:15
|
|
|
|
trinity22
|
punce a uporablja katera plenice BABYLOVE iz dm-a in če ja, kako je zadovoljna z njimi, jaz sem jih včeraj kupla poskusno en paket, zaenkrat so mi OK, je pa res, da zgledajo take plastične, čeprav na otip so mehke, sem prej kupovala Pampers Premium, ki so zelo drage, pa niso glih tak kvalitetne, da bi si zaslužle tako ceno, so me razočarale, sploh, ker so Tiano ta grdo obribale
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?