|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI
17.9.2009 19:33:40   
dysan

IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII

Punce, a bomo kej navijale za jutriuser posted image

Petek, 18.09.
diana79 - prevzem zdravil
Fargesia - prevzem zdravil
dysan - UZ
S* - UZ
Bilka - ETZ
cukica - UZ

Bilka, lepo sprejmi svoje otročke in da zagledaš na testu čet 14 dni veeeelikuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Diana79 in Fargi- lepo špikanje vam želimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Cukica...naj jutri pade stopkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
S*,dysan....fajn zrihtajtauser posted image

hvala BEBIII

jaz tud, user posted image user posted image

dva koraka naprej, en nazaj.....
počasi pa le gre.....

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 2076
17.9.2009 19:35:14   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: arneja

Lana, jaz sem iz okolice LJ, tako da je ginekologinja takoj ata Reša omenila, za alternativo pa GK. Samo, ko sem jaz slišala, koliko časa ti GK vsakič vzame, sem takoj k atu šibnila. Ampak vi ste vsekakor pravo smer izbrali user posted image . Nam bi lahko že svojega velikega bušija nalimala, kaj praviš user posted image ?

noooo user posted image user posted image  se bom opogumila....

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 2077
17.9.2009 19:43:02   
bilka
Punce nekaj bi vas prosila, če je katera bila v Mariboru, če mi lahko pove kam moram poklicat, kaj reč, kaj narediti, ali je treba vse izvide na novo delat, papa test, za hiv, kri, spermiogram, vse je bilo delano pred dvemi leti? kakršnakoli informacija nama bo v pomoč, hvala!!

ČESTITKE NOVI DRUŽINICIuser posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 2078
17.9.2009 19:44:34   
dysan

IZVIRNO SPOROČILO: tane

dysan, pozdravček tudi tebi...nisem vedela, da si ti tudi tukaj...no, držim in navijam pesti še zate, pa aquo, S* in seveda vse, ki ste na tej temiuser posted image user posted image user posted image

pri nas smo pa na stand by, še 3 tedne...je G rekla, da smo zdaj tko daleč, da kadar koli se zgodi ni frke...

to je tak lepo slišat,tolk sm pestke stiskala za tebe, fi ful privoščim to malo bebiko, jooo pa še samo tri tedne... a veš kaj bo, al je presenečenje?

jst sm pa tle pristala, prvi IVF, pričakovanja in optimizem je na mestu, pa punce so tukaj enkratne, to podpiranje in bodrenje ena druge se mi zdi enkratno...
še kaj nas obišči in čimdlje zdrži 2v1...

počasi pa le gre.....

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 2079
17.9.2009 19:48:42   
dysan

IZVIRNO SPOROČILO: lana70

BEBIII, ti pa da ne bi zdej slučajnoooo pomislila na kaj slabega!!!! Raje me pokliči, da ti še na štiri ušesa to povem!!!! Slišiš!!! Proč s slabimi mislimi, v ponedeljek te bo čakala bebica za transfer in pika!

se podpišem pod tole, BEBIII slabe misli šc šc šc šc proč

počasi pa le gre.....

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 2080
17.9.2009 19:51:18   
dysan

IZVIRNO SPOROČILO: bit

Oktavija je rodilauser posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

Danes ob 17.03 sem privekala na svet,težka 3240g in dolga 50cm.
Mami  se počuti dobro in me že carta.
Vaša Larisa

user posted image
Čestitke vsej družinici

[/quote

ČESTITKE DRUŽINICI user posted image user posted image user posted image

počasi pa le gre.....

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 2081
17.9.2009 19:57:33   
Rakica_80

IZVIRNO SPOROČILO: bit

Oktavija je rodilauser posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

Danes ob 17.03 sem privekala na svet,težka 3240g in dolga 50cm.
Mami  se počuti dobro in me že carta.
Vaša Larisa

user posted image
Čestitke vsej družinici

[/quote

ooo, čestitke in lepo se cartajte user posted image user posted image

Oktavija, iskrene čestitke za malo Larisouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 2082
17.9.2009 20:32:26   
BarbiG

IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII

Punce, a bomo kej navijale za jutriuser posted image

Petek, 18.09.
dysan - UZ
S* - UZ
Bilka - ETZ
cukica - UZ

Bilka, lepo sprejmi svoje otročke in da zagledaš na testu čet 14 dni veeeelikuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Diana79 in Fargi- lepo špikanje vam želimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Cukica...naj jutri pade stopkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
S*,dysan....fajn zrihtajtauser posted image

No, pod tole se pa lohk sam še podpišem, ko je pa BEBIII že vse tko lepo spisala. Punce navijam za vse jutrišnje akterke. user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2083
17.9.2009 20:43:48   
BarbiG
Bilka, žal mi je, da zamrznjenčka nista preživela. Bosta pa naslednjič frišna dva ta prava dva, a ne?user posted image user posted image user posted image

BEBIII, črne misli takoj stran. Naj ti povem, da je bila pri meni odmrznitev uspešna in tale junak ima danes 4 leta. Tako da le pogumno do konca.

Lana, sem mojga vprašala, k je študiral gradbeništvo, pa žal nima. user posted image Bušija pa kar pogumno for prlimaj. user posted image

Mismis, ampak tale izpit te je pa čist not potegnu. Madona, ma da nardiš. Potem pa zanosiš in veselje bo popolno. user posted image user posted image user posted image

Reby, tale tvoj Tomi se bo pa deklc otepal na veliko.

Arneja, super za tri celice. Zdaj pa naj se pridno delijo, da jih v soboto začneš gret.

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 2084
17.9.2009 21:46:04   
Fargesia
 user posted image še eno vprašanje...al grem najprej v sprejemno al kr direkt v IVF ambulanto?

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 2085
17.9.2009 21:57:56   
diana79
živijo vsem!no jutri grem po zdravila in bom kmalu začela špikat!zdaj bom malo več časa imela za vas!pri nas je toliko dela da sploh ne vem kam naj obrnem!v glavnem prvič mi je bilo malo slabo po suprefactu upam da bo zdaj boljše!
FARGESIA:ti tudi hodiš v lj.?mogoče jutri se vidiva!jaz sem blonda in imam bolj kratko lase!če me vidis mi pocukaj za rokav!med čakanjem se lakho malo pogovarjava če ti je prav!
no lakho noč vsem!grem pančkat!in hvala za spodbuda..itd!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

so dnevi,so leta in so pomladi,ko se imamo preprosto radi,so trenutki,ko je treba na novo začeti in so ljudje,ki jih je treba preprosto objeti!

(odgovor članu dysan)
Neposredna povezava do sporočila: 2086
17.9.2009 21:59:29   
diana79
fargi:mislim da prvo moramo tam spodaj zraven uz-ja v ambulanto!potem pa na oddelek!

so dnevi,so leta in so pomladi,ko se imamo preprosto radi,so trenutki,ko je treba na novo začeti in so ljudje,ki jih je treba preprosto objeti!

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2087
17.9.2009 23:55:13   
gloria
user posted image user posted image

Arneja in ostale babike mal stimulacije

...navijam za ju3 user posted image user posted image user posted image ....

< Sporočilo je popravil gloria -- 17.9.2009 23:56:46 >

NIK:mami ti si moja ljubica :)

(odgovor članu dysan)
Neposredna povezava do sporočila: 2088
18.9.2009 6:02:48   
arneja
Ja. Gloria, kakšen lepotec je pa Nikec user posted image user posted image user posted image . Se kar stopim, ko ga zagledam user posted image . Pa Adidasovo trenirkico ima, iii, mi bomo tudi full take zadeve kupovali user posted image .

Drugače je pa moj boioritem enak dojenčkovemu: spanje od 9-h zvečer do 5-h zjutraj, vmes pa bujenje za dojenje, pardon. lulanje user posted image . Upam, da drug teden spet zaživim življenje odraslega user posted image . Drugače bi šla pa kar v PO in gledala kako se najine tri pikice spreminjajo iz minute v minuto, no, verjetno bolj iz ure v uro user posted image . Res, prav cel dan bi tam sedela user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2089
18.9.2009 6:05:21   
arneja
Barbi, upam, da se celice res lepo delijo user posted image . Sicer me malo baše v stilu Kaj pa če, pa nekaj v tej smeri se mi je ponoči sanjalo, ampak hitro odpodim te črne oblake user posted image . Se strinjam, da so zamrznjenčki borci, vaši otročki, ki so bili kar nekaj časa po "nulo",  to dokazujejo user posted image .

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 2090
18.9.2009 6:06:09   
arneja
Diana, dobro danes prevzemi zdravila user posted image .

(odgovor članu diana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2091
18.9.2009 6:09:28   
arneja
Ja, Ledenka, pa kakšen lepotec je Maks user posted image user posted image user posted image . Kakšni črni laski, bo ko Fabio, ko bo večji, se bo katera od mojih pup sigurno vanj zatreskala, če bo kaj po mamici user posted image . Vsekakor drži: IVF/ICSI otročički so najlepši otročički user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 2092
18.9.2009 7:04:19   
loremi
Dobro jutro!

user posted image

Evo, jst sem pa dans avto peljala na servis, ne dela mi zaklepanje user posted image . Spet se bo težko poslovit od bohve kolk € user posted image .

Punce, navijam za vse, ki ste na tistelem seznamččku za današnji dan user posted image !

Čestitke "sveži" mamici user posted image !

Arneja, pojdi še malo počivat user posted image .

Več pa še kasneje, dans se nekak delno konča gužva v službi, je treba še zdržat.

Lep dan želim vsem!

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 2093
18.9.2009 7:10:58   
biba007
Dobro jutro, pupike.

Ehehej, saj Arnejči in Loremi pa že dežurata!!! Arnejček, ti tvoje pupike v PO ne dajo spati, a?...ti samo počakaj, še dobre pol leta, pa se ti bo kolcalo po kakšnem podaljšanem spančkuuser posted image . In Loremi, hvala za kofi, tole z avtom je pa hudič. Mislim, HB, saj ni nič hijšega, ampak je kar strašno, a ne, za koliko ojrov te vedno osmukajo....

user posted image

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 2094
18.9.2009 7:13:18   
biba007

Petek, 18.09.
dysan - UZ
S* - UZ
Bilka - ETZ
cukica - UZ

No, pa še ščepec današnjega navijanjauser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2095
18.9.2009 7:20:04   
loremi
Bibaaaaa kera tortaaaa aaaaaa mljaaaaak, u iber čokoladnaaaa user posted image (smajlije kopiram od tebe user posted image ), kok Biba lepo skrbi, da imam jst skoz glih tapravo višino cukra user posted image ! user posted image

Avto pa ja, že tko je vreča brez dna, kar se stroškov tiče, sam da ga zapeleš do serviserjev, te pa na rit vrže user posted image . dobr da ni hujš, ampak ko avto dobiva na letih, se lahk tud tega potem nadejam user posted image .

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 2096
18.9.2009 7:45:13   
metuljci
bilka meni se zdi, da te krvne preiskave valajo eno leto. http://www.ivf-mb.net/onas.htm - tole je pa link, kjer imaš vse potrebne telefonske za mb. samo moreš vztrajat z telefonarjenjem, ker jih včasih težko dobiš. pa žal mi je ker zamrznjenčki niso preživeli.user posted image

oktavija čestitke za lariso - lepo ime user posted image

vsem ostalim, ki je danes za vas pomemben dan pa veliko sreče

meni pa se menstra ne konča in ne konča, lije in lije, naj se mi že spuca, ker komaj čakam naslednjo menstruacijo in pol še eno, potem pa v akcijo na vse ali nič user posted image

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 2097
18.9.2009 7:49:10   
BarbiG
Dobro jutro.

Oktavija čestitsm za Lariso. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu metuljci)
Neposredna povezava do sporočila: 2098
18.9.2009 7:55:09   
hedviga

IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

PUNCE RABIM POMOČ: nujno bi potrebovala link od koga, ki je hodil na fakulteto za gradbeništvo, nujno, nujno potrebujem skripto cestna infrastruktura, help help, za vsako info, mučo hvaležna!!!

Lana a si že kaj dobila?

LAna,če ti še ni ratalo sporoči,pa bom jaz mojga moža vprašala

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2099
18.9.2009 8:10:34   
biba007

PUNCE RABIM POMOČ: nujno bi potrebovala link od koga, ki je hodil na fakulteto za gradbeništvo, nujno, nujno potrebujem skripto cestna infrastruktura, help help, za vsako info, mučo hvaležna!!!

Lanči, da ne
pozabim, jaz sem včeraj malce lobirala pri nekom, ki predava na gradbeni....ma ga poznam samo na pol, je bilo kar hecno, ampak saj več, vse za naše najdražje RR nosečkiceuser posted image No, izplen je bil žal bolj klaveren, sorči....ampak, saj veš, srce je bilo pa na pravem mestuuser posted image

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 2100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?