Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 17.9.2009 19:35:14
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: arneja Lana, jaz sem iz okolice LJ, tako da je ginekologinja takoj ata Reša omenila, za alternativo pa GK. Samo, ko sem jaz slišala, koliko časa ti GK vsakič vzame, sem takoj k atu šibnila. Ampak vi ste vsekakor pravo smer izbrali . Nam bi lahko že svojega velikega bušija nalimala, kaj praviš ? noooo se bom opogumila....
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 17.9.2009 19:43:02
|
|
|
|
bilka
|
Punce nekaj bi vas prosila, če je katera bila v Mariboru, če mi lahko pove kam moram poklicat, kaj reč, kaj narediti, ali je treba vse izvide na novo delat, papa test, za hiv, kri, spermiogram, vse je bilo delano pred dvemi leti? kakršnakoli informacija nama bo v pomoč, hvala!! ČESTITKE NOVI DRUŽINICI
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 17.9.2009 19:44:34
|
|
|
|
dysan
|
IZVIRNO SPOROČILO: tane dysan, pozdravček tudi tebi...nisem vedela, da si ti tudi tukaj...no, držim in navijam pesti še zate, pa aquo, S* in seveda vse, ki ste na tej temi pri nas smo pa na stand by, še 3 tedne...je G rekla, da smo zdaj tko daleč, da kadar koli se zgodi ni frke... to je tak lepo slišat,tolk sm pestke stiskala za tebe, fi ful privoščim to malo bebiko, jooo pa še samo tri tedne... a veš kaj bo, al je presenečenje? jst sm pa tle pristala, prvi IVF, pričakovanja in optimizem je na mestu, pa punce so tukaj enkratne, to podpiranje in bodrenje ena druge se mi zdi enkratno... še kaj nas obišči in čimdlje zdrži 2v1...
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 17.9.2009 19:48:42
|
|
|
|
dysan
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana70 BEBIII, ti pa da ne bi zdej slučajnoooo pomislila na kaj slabega!!!! Raje me pokliči, da ti še na štiri ušesa to povem!!!! Slišiš!!! Proč s slabimi mislimi, v ponedeljek te bo čakala bebica za transfer in pika! se podpišem pod tole, BEBIII slabe misli šc šc šc šc proč
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 17.9.2009 20:43:48
|
|
|
|
BarbiG
|
Bilka, žal mi je, da zamrznjenčka nista preživela. Bosta pa naslednjič frišna dva ta prava dva, a ne? BEBIII, črne misli takoj stran. Naj ti povem, da je bila pri meni odmrznitev uspešna in tale junak ima danes 4 leta. Tako da le pogumno do konca. Lana, sem mojga vprašala, k je študiral gradbeništvo, pa žal nima. Bušija pa kar pogumno for prlimaj. Mismis, ampak tale izpit te je pa čist not potegnu. Madona, ma da nardiš. Potem pa zanosiš in veselje bo popolno. Reby, tale tvoj Tomi se bo pa deklc otepal na veliko. Arneja, super za tri celice. Zdaj pa naj se pridno delijo, da jih v soboto začneš gret.
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 17.9.2009 21:46:04
|
|
|
|
Fargesia
|
še eno vprašanje...al grem najprej v sprejemno al kr direkt v IVF ambulanto?
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 17.9.2009 21:57:56
|
|
|
|
diana79
|
živijo vsem!no jutri grem po zdravila in bom kmalu začela špikat!zdaj bom malo več časa imela za vas!pri nas je toliko dela da sploh ne vem kam naj obrnem!v glavnem prvič mi je bilo malo slabo po suprefactu upam da bo zdaj boljše! FARGESIA:ti tudi hodiš v lj.?mogoče jutri se vidiva!jaz sem blonda in imam bolj kratko lase!če me vidis mi pocukaj za rokav!med čakanjem se lakho malo pogovarjava če ti je prav! no lakho noč vsem!grem pančkat!in hvala za spodbuda..itd!
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 17.9.2009 21:59:29
|
|
|
|
diana79
|
fargi:mislim da prvo moramo tam spodaj zraven uz-ja v ambulanto!potem pa na oddelek!
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 17.9.2009 23:55:13
|
|
|
|
gloria
|
Arneja in ostale babike mal stimulacije ...navijam za ju3 ....
< Sporočilo je popravil gloria -- 17.9.2009 23:56:46 >
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 18.9.2009 6:02:48
|
|
|
|
arneja
|
Ja. Gloria, kakšen lepotec je pa Nikec . Se kar stopim, ko ga zagledam . Pa Adidasovo trenirkico ima, iii, mi bomo tudi full take zadeve kupovali . Drugače je pa moj boioritem enak dojenčkovemu: spanje od 9-h zvečer do 5-h zjutraj, vmes pa bujenje za dojenje, pardon. lulanje . Upam, da drug teden spet zaživim življenje odraslega . Drugače bi šla pa kar v PO in gledala kako se najine tri pikice spreminjajo iz minute v minuto, no, verjetno bolj iz ure v uro . Res, prav cel dan bi tam sedela .
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 18.9.2009 6:05:21
|
|
|
|
arneja
|
Barbi, upam, da se celice res lepo delijo . Sicer me malo baše v stilu Kaj pa če, pa nekaj v tej smeri se mi je ponoči sanjalo, ampak hitro odpodim te črne oblake . Se strinjam, da so zamrznjenčki borci, vaši otročki, ki so bili kar nekaj časa po "nulo", to dokazujejo .
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 18.9.2009 6:06:09
|
|
|
|
arneja
|
Diana, dobro danes prevzemi zdravila .
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 18.9.2009 6:09:28
|
|
|
|
arneja
|
Ja, Ledenka, pa kakšen lepotec je Maks . Kakšni črni laski, bo ko Fabio, ko bo večji, se bo katera od mojih pup sigurno vanj zatreskala, če bo kaj po mamici . Vsekakor drži: IVF/ICSI otročički so najlepši otročički .
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 18.9.2009 7:04:19
|
|
|
|
loremi
|
Dobro jutro! Evo, jst sem pa dans avto peljala na servis, ne dela mi zaklepanje . Spet se bo težko poslovit od bohve kolk € . Punce, navijam za vse, ki ste na tistelem seznamččku za današnji dan ! Čestitke "sveži" mamici ! Arneja, pojdi še malo počivat . Več pa še kasneje, dans se nekak delno konča gužva v službi, je treba še zdržat. Lep dan želim vsem!
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 18.9.2009 7:10:58
|
|
|
|
biba007
|
Dobro jutro, pupike. Ehehej, saj Arnejči in Loremi pa že dežurata!!! Arnejček, ti tvoje pupike v PO ne dajo spati, a?...ti samo počakaj, še dobre pol leta, pa se ti bo kolcalo po kakšnem podaljšanem spančku . In Loremi, hvala za kofi, tole z avtom je pa hudič. Mislim, HB, saj ni nič hijšega, ampak je kar strašno, a ne, za koliko ojrov te vedno osmukajo....
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 18.9.2009 7:13:18
|
|
|
|
biba007
|
Petek, 18.09. diana79 - prevzem zdravil Fargesia - prevzem zdravil dysan - UZ S* - UZ Bilka - ETZ cukica - UZ No, pa še ščepec današnjega navijanja
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 18.9.2009 7:20:04
|
|
|
|
loremi
|
Bibaaaaa kera tortaaaa aaaaaa mljaaaaak, u iber čokoladnaaaa (smajlije kopiram od tebe ), kok Biba lepo skrbi, da imam jst skoz glih tapravo višino cukra ! Avto pa ja, že tko je vreča brez dna, kar se stroškov tiče, sam da ga zapeleš do serviserjev, te pa na rit vrže . dobr da ni hujš, ampak ko avto dobiva na letih, se lahk tud tega potem nadejam .
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 18.9.2009 7:45:13
|
|
|
|
metuljci
|
bilka meni se zdi, da te krvne preiskave valajo eno leto. http://www.ivf-mb.net/onas.htm - tole je pa link, kjer imaš vse potrebne telefonske za mb. samo moreš vztrajat z telefonarjenjem, ker jih včasih težko dobiš. pa žal mi je ker zamrznjenčki niso preživeli. oktavija čestitke za lariso - lepo ime vsem ostalim, ki je danes za vas pomemben dan pa veliko sreče meni pa se menstra ne konča in ne konča, lije in lije, naj se mi že spuca, ker komaj čakam naslednjo menstruacijo in pol še eno, potem pa v akcijo na vse ali nič
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 18.9.2009 7:49:10
|
|
|
|
BarbiG
|
Dobro jutro. Oktavija čestitsm za Lariso.
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 18.9.2009 7:55:09
|
|
|
|
hedviga
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit IZVIRNO SPOROČILO: lana70 PUNCE RABIM POMOČ: nujno bi potrebovala link od koga, ki je hodil na fakulteto za gradbeništvo, nujno, nujno potrebujem skripto cestna infrastruktura, help help, za vsako info, mučo hvaležna!!! Lana a si že kaj dobila? LAna,če ti še ni ratalo sporoči,pa bom jaz mojga moža vprašala
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 18.9.2009 8:10:34
|
|
|
|
biba007
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana70 PUNCE RABIM POMOČ: nujno bi potrebovala link od koga, ki je hodil na fakulteto za gradbeništvo, nujno, nujno potrebujem skripto cestna infrastruktura, help help, za vsako info, mučo hvaležna!!! Lanči, da ne pozabim, jaz sem včeraj malce lobirala pri nekom, ki predava na gradbeni....ma ga poznam samo na pol, je bilo kar hecno, ampak saj več, vse za naše najdražje RR nosečkice No, izplen je bil žal bolj klaveren, sorči....ampak, saj veš, srce je bilo pa na pravem mestu
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?