arneja
|
Lana, upam, da dobiš tisto skripto. Žal nikogar takšnega ne poznam. Bibek, res je tri pravljično število in upam, da se pravljica v soboto nadaljuje in naju isto pravljično število pričaka . Torej mi je danes uspelo biti Hitchockovska ? N74, si se zabavala pri malici ? Kot vidiš, ata ne more iz svoje kože. Bebi in Sonček, tudi vama hvala za čestitke . Sonček, ti me pa na čisto poseben način lahko razveseliš: slikica male Lovra . Jaz bi to skoz gledala, te male hlačmane . Pikica, čez tri dni nam boš potem že plusek sem gor nalimala ? Komaj čakam . Takšni dnevi so najlepši. Anonimen, jaz sem imela tokrat kar pet doz Gonala plus Diphereline. Ko greš prvič v postopek navadno dobiš le dve dozi, potem pa, če slabo odreagiraš tri ali štiri. Pet je pa že za ultra slabe kokoške, ala moi . Celic pa še nikoli nisem imela več kot tri, enkrat samo dve, zadnjič, ko sem bila samo na polovički Klomifena pa celo nobene. Ampak, saj pravim, jaz sem poseben primer . Aqua, super, da sem ti malo zadevo pri atu približala . Kako vama gre špikanje? Gloria, tudi tebi hvala. Pa tudi ti veš, da imaš nekaj zame: Niiiiikcaaaa hočem . Sunia, pridno grej svoja pingvinčka . Punce, tudi jaz navijam za vas : diana79 - prevzem zdravil Fargesia - prevzem zdravil dysan - UZ S* - UZ Bilka - ETZ cukica - UZ Se vas je pa nagužvalo na en dan . Pikovit, upam, da si ugotovila, kako rešiti svoj problem . Dobro, da so zdaj ugotovili, kaj ne štima, da veste v katero smer iti. Ledenka, pa tvojega Maksa (lepo ime ) bi jaz tudi ponucala za stimulacijo .