|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI
17.9.2009 14:07:09   
pika74
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII

Pika74, kako si, gre hitro čas ali se ti vleče?

vleeeeeeeeeeeeečeeeeeeeeeeeeeeeeeee.......... kot hudič user posted image , zato grem jutri delat, da bo prej minilo.

Dan D bo pri meni  na 5 + 6. dan po punkciji. Ponavadi takrat pride izcedek. Danes je 3 + 5. dan... se pravi imam še 3 dni miru pred sabo. Potem bom pa najbrž že mal živčna ratala.

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 2026
17.9.2009 14:08:01   
sonček33
Pika, kar pojdi v službo mal glavo spočit. Jaz navijam zate sto na uro.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 2027
17.9.2009 14:09:15   
pika74
hvala ti sonček33 user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2028
17.9.2009 14:34:31   
Anonimen
Arneja čestitke za 3 bejbije. user posted image  user posted image  Me pa zanima, kakšna zdravila si imela sedaj in koliko celic si imela v prejšnjih postopkih?

Hvala in srečno

(odgovor članu pika74)
  Neposredna povezava do sporočila: 2029
17.9.2009 15:25:03   
aqua77
Arneja, tole tvojo štorijo sem pa kar požrla, ne prebrala! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Vsaj vem, kaj me čaka čez dober teden pri Atu.

Pika navijamo!!! user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2030
17.9.2009 15:44:56   
gloria
Arneja kok ti zanimivo pišešuser posted image user posted image user posted image ...čestitke za pridelekuser posted image user posted image user posted image

NIK:mami ti si moja ljubica :)

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 2031
17.9.2009 16:39:19   
Sunia
Pozdravljene,

po treh mesecih se ponovno vračam in vam sporočam, da od torka grejem moja dva pingvinčka.
Za vse držim pesti, da kmalu ogledamo dve črtici user posted image .

< Sporočilo je popravil Sunia -- 17.9.2009 16:40:25 >

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2032
17.9.2009 16:51:06   
Rakica_80
Sunia, super, naj ti se oba obdržitauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu Sunia)
Neposredna povezava do sporočila: 2033
17.9.2009 17:00:34   
Rakica_80
Punce, a bomo kej navijale za jutriuser posted image

Petek, 18.09.
diana79 - prevzem zdravil
Fargesia - prevzem zdravil
dysan - UZ
S* - UZ
Bilka - ETZ
cukica - UZ

Bilka, lepo sprejmi svoje otročke in da zagledaš na testu čet 14 dni veeeelikuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Diana79 in Fargi- lepo špikanje vam želimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Cukica...naj jutri pade stopkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
S*,dysan....fajn zrihtajtauser posted image

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 2034
17.9.2009 17:00:53   
biba007
IZVIRNO SPOROČILO: Sunia

Pozdravljene,

po treh mesecih se ponovno vračam in vam sporočam, da od torka grejem moja dva pingvinčka.
Za vse držim pesti, da kmalu ogledamo dve črtici user posted image .

Sunia, upercauser posted image . Kdaj boš delala testek?...saj veš, da bomo RR tetke lahko navijaleuser posted image

(odgovor članu Sunia)
Neposredna povezava do sporočila: 2035
17.9.2009 17:07:46   
Rakica_80
IZVIRNO SPOROČILO: pika74

Pika74, kako si, gre hitro čas ali se ti vleče?

vleeeeeeeeeeeeečeeeeeeeeeeeeeeeeeee.......... kot hudič user posted image , zato grem jutri delat, da bo prej minilo.

Dan D bo pri meni  na 5 + 6. dan po punkciji. Ponavadi takrat pride izcedek. Danes je 3 + 5. dan... se pravi imam še 3 dni miru pred sabo. Potem bom pa najbrž že mal živčna ratala.

Ja vem kako se vlečeuser posted image sej bo, zaslužiš si, da zagledaš magični plususer posted image user posted image samo pozitivno in verjami v touser posted image
Srečnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image držim pesti na rokah in na nogahuser posted image

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 2036
17.9.2009 17:09:10   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: lana70

PUNCE RABIM POMOČ: nujno bi potrebovala link od koga, ki je hodil na fakulteto za gradbeništvo, nujno, nujno potrebujem skripto cestna infrastruktura, help help, za vsako info, mučo hvaležna!!!

Lana a si že kaj dobila?

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 2037
17.9.2009 17:10:45   
Rakica_80
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

PUNCE RABIM POMOČ: nujno bi potrebovala link od koga, ki je hodil na fakulteto za gradbeništvo, nujno, nujno potrebujem skripto cestna infrastruktura, help help, za vsako info, mučo hvaležna!!!

Lana a si že kaj dobila?

Ja res, si zrihtala kaj?

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2038
17.9.2009 17:21:12   
bit
ojla čačke,

kok pa ve napišete..... že današnjega čveka je ogromno...pa še za včeraj sem morala prebrati...user posted image

preveč se je nabralo da bi za vsako posameznico kaj napisala... pija in arneja....čestitke.... vaju sem si najbolj zapomnla... aja pa bibek ima super betouser posted image user posted image user posted image user posted image  

pa včeraj ste nalimale......sem bla kot buldog....pred ekranomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

no pri meni vse po starem...danes sem šla po zdravila ker  mi jih v soboto zmanjka... pa nisem vidla  Atka, me je kar sestra odpikalauser posted image user posted image user posted image

ostale borke, navijačice.... pa ... enga lubčekauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2039
17.9.2009 17:31:06   
ledenka
arneja user posted image user posted image user posted image super pridelek! naj se lepo pocartajo in začnejo delit

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 2040
17.9.2009 18:00:03   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

Lana a si že kaj dobila?

Ja res, si zrihtala kaj?

user posted image user posted image user posted image  nč...madonca, pol slovenije sem že preklicala, ducat ljudi išče to skripto user posted image user posted image user posted image , pa takoooo  nujno jo rabim

.....in prišla je Živa....

Neposredna povezava do sporočila: 2041
17.9.2009 18:01:15   
sonček33
Lana vprašaj na Čvekanju v tri dni ...tam jih več bere.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 2042
17.9.2009 18:16:16   
arneja
O, pismo, sem jaz zaspana user posted image . Že cel dan poležavam, pa ni nič bolje. Bo zgodnja ura kriva ali pa Prometrium.

Se vsem po vrsti zahvaljujem za lepe želje user posted image .

Sem pa še tole pozabila napisati, da boste punce, ki ste prvič v tem, vedele, kaj pričakovati: Čedo vedno vpraša, kdaj je stopka padla. Jaz sem bila do zdaj vedno zmedena in sem potem delala: ahm, aaa, ipd., danes sem se pa pripravila in rekla: v torek zvečer. Naju je pa ata zafrknil pa rekel, koliko je bilo pa pavze? Je pa moj kar obnemel (je v avtu rekel, a zdaj mu bom pa še račune polagal, kolkokrat fu..m user posted image , pardon, če je za katero pregrob izraz) in potem jaz le izdavim: aaa, en dan. In ata reče, da za ICSI je prav, da so sveži user posted image . Tako da nisva bila na srečo kregana user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2043
17.9.2009 18:22:09   
pikovit
Lana daj povej kateri letnik je to?Moj študira gradbeništvo.Pa ga vprašam,če ima kaj takega?Sicer je večni študent.En izpit in diploma 4 leta.Za zjokat,pa ga ne morem pripravit,da bi se zmigal.

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 2044
17.9.2009 18:22:39   
bit
arneja a si napisala da je ena k atu pršla v "šlafrogu"... kdaj se hud..č imela čas preobleč..no povleč iz vrečke... jst se tut sleč ne uhitim ko on že ..gremo ..gremo.....

sem se pa daens prav nasmejala tvojeim postom...
še enkratuser posted image

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 2045
17.9.2009 18:26:31   
arneja
Bit, jaz tudi od ata vedno nasmejana pridem user posted image , no, razen če nima lepe novičke zame. Ma, jaz pri njem hlače in hlačke naenkrat primem in dol potegnem pa štunfke navlečem user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 2046
17.9.2009 18:27:25   
S*

Petek, 18.09.
dysan - UZ
S* - UZ
Bilka - ETZ
cukica - UZ

Jutri bo pa dogajalo. navijam za vsako posebej user posted image   user posted image   user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2047
17.9.2009 18:31:47   
bit
IZVIRNO SPOROČILO: arneja

Bit, jaz tudi od ata vedno nasmejana pridem user posted image , no, razen če nima lepe novičke zame. Ma, jaz pri njem hlače in hlačke naenkrat primem in dol potegnem pa štunfke navlečem user posted image .

itak..sej drgač ne greuser posted image ... še zlagam ne...user posted image ni cajta....

najhuje mi je ko kaj razlaga mojmu... on tko pol pol pozabi..jst pa vlečem na uho....da kaj ulovim in dam v memory carduser posted image

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 2048
17.9.2009 18:32:37   
bit
IZVIRNO SPOROČILO: S*

Petek, 18.09.
dysan - UZ
S* - UZ
Bilka - ETZ
cukica - UZ

Jutri bo pa dogajalo. navijam za vsako posebej user posted image   user posted image   user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image   tut jst tut jst

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 2049
17.9.2009 18:32:52   
bilka
BEBII si me dala na seznam jaz sem vedla da bo nekaj narobe, začelo se je že slabo v postopku, saj veš, no pol pa so me klicali da so falili dan in da imam danes transfer, pridem in moji zamrznjenčki niso preživeli odmrzovanja, sem tako razočarana, da imam tako smolo, ma kaj čmo, sedaj bom klicala za naprej za Maribor, bom probala še tam, pravijo da v tretje gre rado...uf sem jezna, pa prav nič mi ne gre kot bi moralo..user posted image

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 2050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?