Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 17.9.2009 14:07:09
|
|
|
|
pika74
|
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII Pika74, kako si, gre hitro čas ali se ti vleče? vleeeeeeeeeeeeečeeeeeeeeeeeeeeeeeee.......... kot hudič , zato grem jutri delat, da bo prej minilo. Dan D bo pri meni na 5 + 6. dan po punkciji. Ponavadi takrat pride izcedek. Danes je 3 + 5. dan... se pravi imam še 3 dni miru pred sabo. Potem bom pa najbrž že mal živčna ratala.
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 17.9.2009 14:08:01
|
|
|
|
sonček33
|
Pika, kar pojdi v službo mal glavo spočit. Jaz navijam zate sto na uro.
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 17.9.2009 14:09:15
|
|
|
|
pika74
|
hvala ti sonček33
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 17.9.2009 14:34:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Arneja čestitke za 3 bejbije. Me pa zanima, kakšna zdravila si imela sedaj in koliko celic si imela v prejšnjih postopkih? Hvala in srečno
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 17.9.2009 15:25:03
|
|
|
|
aqua77
|
Arneja, tole tvojo štorijo sem pa kar požrla, ne prebrala! Vsaj vem, kaj me čaka čez dober teden pri Atu. Pika navijamo!!!
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 17.9.2009 15:44:56
|
|
|
|
gloria
|
Arneja kok ti zanimivo pišeš ...čestitke za pridelek
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 17.9.2009 16:39:19
|
|
|
|
Sunia
|
Pozdravljene, po treh mesecih se ponovno vračam in vam sporočam, da od torka grejem moja dva pingvinčka. Za vse držim pesti, da kmalu ogledamo dve črtici .
< Sporočilo je popravil Sunia -- 17.9.2009 16:40:25 >
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 17.9.2009 16:51:06
|
|
|
|
Rakica_80
|
Sunia, super, naj ti se oba obdržita
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 17.9.2009 17:00:53
|
|
|
|
biba007
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sunia Pozdravljene, po treh mesecih se ponovno vračam in vam sporočam, da od torka grejem moja dva pingvinčka. Za vse držim pesti, da kmalu ogledamo dve črtici . Sunia, uperca . Kdaj boš delala testek?...saj veš, da bomo RR tetke lahko navijale
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 17.9.2009 17:07:46
|
|
|
|
Rakica_80
|
IZVIRNO SPOROČILO: pika74 IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII Pika74, kako si, gre hitro čas ali se ti vleče? vleeeeeeeeeeeeečeeeeeeeeeeeeeeeeeee.......... kot hudič , zato grem jutri delat, da bo prej minilo. Dan D bo pri meni na 5 + 6. dan po punkciji. Ponavadi takrat pride izcedek. Danes je 3 + 5. dan... se pravi imam še 3 dni miru pred sabo. Potem bom pa najbrž že mal živčna ratala. Ja vem kako se vleče sej bo, zaslužiš si, da zagledaš magični plus samo pozitivno in verjami v to Srečno držim pesti na rokah in na nogah
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 17.9.2009 17:09:10
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana70 PUNCE RABIM POMOČ: nujno bi potrebovala link od koga, ki je hodil na fakulteto za gradbeništvo, nujno, nujno potrebujem skripto cestna infrastruktura, help help, za vsako info, mučo hvaležna!!! Lana a si že kaj dobila?
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 17.9.2009 17:10:45
|
|
|
|
Rakica_80
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit IZVIRNO SPOROČILO: lana70 PUNCE RABIM POMOČ: nujno bi potrebovala link od koga, ki je hodil na fakulteto za gradbeništvo, nujno, nujno potrebujem skripto cestna infrastruktura, help help, za vsako info, mučo hvaležna!!! Lana a si že kaj dobila? Ja res, si zrihtala kaj?
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 17.9.2009 17:21:12
|
|
|
|
bit
|
ojla čačke, kok pa ve napišete..... že današnjega čveka je ogromno...pa še za včeraj sem morala prebrati... preveč se je nabralo da bi za vsako posameznico kaj napisala... pija in arneja....čestitke.... vaju sem si najbolj zapomnla... aja pa bibek ima super beto pa včeraj ste nalimale......sem bla kot buldog....pred ekranom no pri meni vse po starem...danes sem šla po zdravila ker mi jih v soboto zmanjka... pa nisem vidla Atka, me je kar sestra odpikala ostale borke, navijačice.... pa ... enga lubčeka
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 17.9.2009 17:31:06
|
|
|
|
ledenka
|
arneja super pridelek! naj se lepo pocartajo in začnejo delit
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 17.9.2009 18:00:03
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII IZVIRNO SPOROČILO: pikovit IZVIRNO SPOROČILO: lana70 PUNCE RABIM POMOČ: nujno bi potrebovala link od koga, ki je hodil na fakulteto za gradbeništvo, nujno, nujno potrebujem skripto cestna infrastruktura, help help, za vsako info, mučo hvaležna!!! Lana a si že kaj dobila? Ja res, si zrihtala kaj? nč...madonca, pol slovenije sem že preklicala, ducat ljudi išče to skripto , pa takoooo nujno jo rabim
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 17.9.2009 18:01:15
|
|
|
|
sonček33
|
Lana vprašaj na Čvekanju v tri dni ...tam jih več bere.
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 17.9.2009 18:16:16
|
|
|
|
arneja
|
O, pismo, sem jaz zaspana . Že cel dan poležavam, pa ni nič bolje. Bo zgodnja ura kriva ali pa Prometrium. Se vsem po vrsti zahvaljujem za lepe želje . Sem pa še tole pozabila napisati, da boste punce, ki ste prvič v tem, vedele, kaj pričakovati: Čedo vedno vpraša, kdaj je stopka padla. Jaz sem bila do zdaj vedno zmedena in sem potem delala: ahm, aaa, ipd., danes sem se pa pripravila in rekla: v torek zvečer. Naju je pa ata zafrknil pa rekel, koliko je bilo pa pavze? Je pa moj kar obnemel (je v avtu rekel, a zdaj mu bom pa še račune polagal, kolkokrat fu..m , pardon, če je za katero pregrob izraz) in potem jaz le izdavim: aaa, en dan. In ata reče, da za ICSI je prav, da so sveži . Tako da nisva bila na srečo kregana .
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 17.9.2009 18:22:09
|
|
|
|
pikovit
|
Lana daj povej kateri letnik je to?Moj študira gradbeništvo.Pa ga vprašam,če ima kaj takega?Sicer je večni študent.En izpit in diploma 4 leta.Za zjokat,pa ga ne morem pripravit,da bi se zmigal.
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 17.9.2009 18:22:39
|
|
|
|
bit
|
arneja a si napisala da je ena k atu pršla v "šlafrogu"... kdaj se hud..č imela čas preobleč..no povleč iz vrečke... jst se tut sleč ne uhitim ko on že ..gremo ..gremo..... sem se pa daens prav nasmejala tvojeim postom... še enkrat
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 17.9.2009 18:26:31
|
|
|
|
arneja
|
Bit, jaz tudi od ata vedno nasmejana pridem , no, razen če nima lepe novičke zame. Ma, jaz pri njem hlače in hlačke naenkrat primem in dol potegnem pa štunfke navlečem .
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 17.9.2009 18:31:47
|
|
|
|
bit
|
IZVIRNO SPOROČILO: arneja Bit, jaz tudi od ata vedno nasmejana pridem , no, razen če nima lepe novičke zame. Ma, jaz pri njem hlače in hlačke naenkrat primem in dol potegnem pa štunfke navlečem . itak..sej drgač ne gre ... še zlagam ne... ni cajta.... najhuje mi je ko kaj razlaga mojmu... on tko pol pol pozabi..jst pa vlečem na uho....da kaj ulovim in dam v memory card
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 17.9.2009 18:32:52
|
|
|
|
bilka
|
BEBII si me dala na seznam jaz sem vedla da bo nekaj narobe, začelo se je že slabo v postopku, saj veš, no pol pa so me klicali da so falili dan in da imam danes transfer, pridem in moji zamrznjenčki niso preživeli odmrzovanja, sem tako razočarana, da imam tako smolo, ma kaj čmo, sedaj bom klicala za naprej za Maribor, bom probala še tam, pravijo da v tretje gre rado...uf sem jezna, pa prav nič mi ne gre kot bi moralo..
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?