|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI
17.9.2009 18:36:36   
bit
bilka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bilka)
Neposredna povezava do sporočila: 2051
17.9.2009 18:37:19   
arneja
Loremi, Bibek (kakšno tortico si ti nalimala, uau user posted image ), Rebika (stimulatorja Tomija nam kar večkrat nalimaj, mene takoj v dobro voljo spravijo slikice vaših lepotcev user posted image ), Sapi (čakamo na slikico famozne zofe, mogoče bo na nas delovala stimulativnouser posted image ), Pika (sem se dobro držala danes, kaj user posted image ?), Mismis (upam, da so Arnejčki in Arnejčice že lepo namešani user posted image ), Metuljči (bolelo me skorajda ni, o glavobolu pa tudi ne duha ne sluha user posted image ), Cukica (za nas so že tri jajčeca veliko jajčec user posted image ), S* (upam, da najine pikice res komaj čakajo na naju user posted image ) - punce, jaz sem vam zares zelo hvaležna za vsako pomezno spodbudno besedo user posted image . Tale RR zna biti pravi balzam za dušo user posted image user posted image user posted image .

Anonimna, ata špara na vseh koncih in krajih in je presrečen, če namesto njegovih polivinilastih nogavičk (ali kako se temu reče user posted image ), nataknemo svoje bombažne. Tako, da kar vzami parček štunfkov sabo, ko boš šla na punkcijo. Pa ko boš šla na ET, tudi. Jaz sem jih na ta račun enkrat pet minut poslušala, da kako viruse prenašam, ker bosa zlaufam na stol - kot da se sto let ne bi umila user posted image .

< Sporočilo je popravil arneja -- 17.9.2009 18:41:07 >

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 2052
17.9.2009 18:40:00   
arneja
Bilka, tudi meni je žal. Mora biti res šok, ko si v pričakovanju, da boš zamrznjenčke dobil, potem pa ni nič iz tega. Ti kar zamenjaj kliniko, če ti leta ne nagajajo.  

(odgovor članu bilka)
Neposredna povezava do sporočila: 2053
17.9.2009 18:49:42   
Fargesia
user posted image Punce, imam eno vprašanje...glede dolgega postopka...koliko časa se ponavadi špikaš s superfactom...okvirno...

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 2054
17.9.2009 18:56:06   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

Lana daj povej kateri letnik je to?Moj študira gradbeništvo.Pa ga vprašam,če ima kaj takega?Sicer je večni študent.En izpit in diploma 4 leta.Za zjokat,pa ga ne morem pripravit,da bi se zmigal.

ja, kadar enkrat človek vzame pavzo....rabiš kar precej, da zadevo sfiniširaš........mislim, da to skripto Cestna infrastruktura uporabljajo na smeri prometno gradbeništvo...predava pa baje g. juvanc...ma nisem gvišna...joj, veš ko bi blo fajn, če ima karkoli od cest!!!

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2055
17.9.2009 18:56:12   
dysan
uuuuuufffff, za to bo treba eno urico ziher, da prečikiram od včeraj ,pa nemorem verjet, skoraj 10 strani ste naklofale, vsaka čast prave pupe ste user posted image user posted image user posted image

dva koraka naprej, en nazaj.....
počasi pa le gre.....

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2056
17.9.2009 18:56:19   
Rakica_80
IZVIRNO SPOROČILO: bilka

BEBII si me dala na seznam jaz sem vedla da bo nekaj narobe, začelo se je že slabo v postopku, saj veš, no pol pa so me klicali da so falili dan in da imam danes transfer, pridem in moji zamrznjenčki niso preživeli odmrzovanja, sem tako razočarana, da imam tako smolo, ma kaj čmo, sedaj bom klicala za naprej za Maribor, bom probala še tam, pravijo da v tretje gre rado...uf sem jezna, pa prav nič mi ne gre kot bi moralo..user posted image

Ojooooojuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Bilka resnično mi je žal, nemorem verjet, da se je to zgodilo, pa kako za vraga od 4 zamrznjenčkov se ni niti ena uspela razvijatuser posted image  Kaj si imela Morule ali Blastocideuser posted image Jooj, res sem ostala brez beseduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
jaz se tudi bojim, da bom doživela istouser posted image
Jaz ti želim, da ti uspe v Mariboru, ne dvomim v to, bodi močna, magari vem da ni lahko.
Vso srečo, pa če kej rabiš me pokličiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu bilka)
Neposredna povezava do sporočila: 2057
17.9.2009 18:58:21   
Rakica_80
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

user posted image Punce, imam eno vprašanje...glede dolgega postopka...koliko časa se ponavadi špikaš s superfactom...okvirno...

Jaz sem se špikala okrog 15 dniuser posted image  Vem da je cel postopek trajal mesec dni.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2058
17.9.2009 18:58:50   
dysan

jaz sm se začela pikat 4.9., jutri mam UZ, in če sm prav razumela zadnjič, da nadaljujem s S-factom še naprj zraven druge terapije ki jo dobim....nism pa 100%

počasi pa le gre.....

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2059
17.9.2009 18:59:12   
lana70

hja, jaz sem imela suprefact 2x podaljšan, dokler ni bila doza 1,2...vse skupaj + medrol je trajalo mesec in pol.......saj mine, ko gledaš kako kopnijo tiste ampule...

aja, če bo ktera potrebovala Dabroston, ga imam jaz...odstopim.

Bilka, to pa prvič slišim, da zamrznjenčki niso preživeli odmrzovanja, res, to je ma grande smola, user posted image user posted image , koliko si jih pa imela, ker baje da jih odmrzujejo toliko časa, dokler vse ne ponucajo....joj punca, drži se, si ne predstavljam, da to doživim!!!

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2060
17.9.2009 19:02:08   
Fargesia
uf...vem da moram gledat cilj za kar se podajam v tole...ampak čist sem ven že padla s tem špikanjem, da odkrito priznam da me je zelo strah...

Lana, sem enga kolega vprašala za tisto skripto pa čakam odgovor...

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 2061
17.9.2009 19:02:10   
Rakica_80
IZVIRNO SPOROČILO: lana70

hja, jaz sem imela suprefact 2x podaljšan, dokler ni bila doza 1,2...vse skupaj + medrol je trajalo mesec in pol.......saj mine, ko gledaš kako kopnijo tiste ampule...

aja, če bo ktera potrebovala Dabroston, ga imam jaz...odstopim.

Bilka, to pa prvič slišim, da zamrznjenčki niso preživeli odmrzovanja, res, to je ma grande smola, user posted image user posted image , koliko si jih pa imela, ker baje da jih odmrzujejo toliko časa, dokler vse ne ponucajo....joj punca, drži se, si ne predstavljam, da to doživim!!!

Ja jaz se tudi full bojim tegauser posted image , ona jih je imela po 2 v dveh slamčicah, ma kako je to možno, pa še falijo dan za ETZuser posted image ma mislim eeej , pa to nemoreš verjetuser posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 2062
17.9.2009 19:02:49   
arneja
Lana, upam, da dobiš tisto skripto. Žal nikogar takšnega ne poznam.

Bibek
, res je tri pravljično število in upam, da se pravljica v soboto nadaljuje in naju isto pravljično število pričaka user posted image . Torej mi je danes uspelo biti Hitchockovska user posted image ?

N74, si se zabavala pri malici user posted image ? Kot vidiš, ata ne more iz svoje kože.

Bebi in Sonček, tudi vama hvala za čestitke user posted image . Sonček, ti me pa na čisto poseben način lahko razveseliš: slikica male Lovra user posted image . Jaz bi to skoz gledala, te male hlačmane user posted image .

Pikica, čez tri dni nam boš potem že plusek sem gor nalimala user posted image user posted image user posted image ? Komaj čakam user posted image . Takšni dnevi so najlepši.

Anonimen
, jaz sem imela tokrat kar pet doz Gonala plus Diphereline. Ko greš prvič v postopek navadno dobiš le dve dozi, potem pa, če slabo odreagiraš tri ali štiri. Pet je pa že za ultra slabe kokoške, ala moi user posted image . Celic pa še nikoli nisem imela več kot tri, enkrat samo dve, zadnjič, ko sem bila samo na polovički Klomifena pa celo nobene. Ampak, saj pravim, jaz sem poseben primer user posted image .

Aqua, super, da sem ti malo zadevo pri atu približala user posted image . Kako vama gre špikanje?

Gloria, tudi tebi hvala. Pa tudi ti veš, da imaš nekaj zame: Niiiiikcaaaa hočem user posted image user posted image user posted image user posted image .

Sunia, pridno grej svoja pingvinčka user posted image .

Punce, tudi jaz navijam za vas user posted image user posted image user posted image :
diana79 - prevzem zdravil
Fargesia - prevzem zdravil
dysan - UZ
S* - UZ
Bilka - ETZ
cukica - UZ

Se vas je pa nagužvalo na en dan user posted image .

Pikovit, upam, da si ugotovila, kako rešiti svoj problem user posted image . Dobro, da so zdaj ugotovili, kaj ne štima, da veste v katero smer iti.

Ledenka, pa tvojega Maksa (lepo ime user posted image ) bi jaz tudi ponucala za stimulacijo user posted image .

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 2063
17.9.2009 19:03:29   
tane
dysan, pozdravček tudi tebi...nisem vedela, da si ti tudi tukaj...no, držim in navijam pesti še zate, pa aquo, S* in seveda vse, ki ste na tej temiuser posted image user posted image user posted image

pri nas smo pa na stand by, še 3 tedne...je G rekla, da smo zdaj tko daleč, da kadar koli se zgodi ni frke...

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 2064
17.9.2009 19:09:30   
lana70

Lana, sem enga kolega vprašala za tisto skripto pa čakam odgovor...

uf, upam, da bo kdo kaj imel user posted image

BEBIII, ti pa da ne bi zdej slučajnoooo pomislila na kaj slabega!!!! Raje me pokliči, da ti še na štiri ušesa to povem!!!! Slišiš!!! Proč s slabimi mislimi, v ponedeljek te bo čakala bebica za transfer in pika!

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2065
17.9.2009 19:11:00   
lana70
arneja s kterga konca si pa ti??? Hm, jaz imam 20 min do Postojne, pa sem šele v Lj zvedela za ata Reša....no ja, sedaj je kar je, Lj je bila dobitna kombinacija.

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 2066
17.9.2009 19:16:32   
bilka
hvala punce za lepe želje, jaz sem imela dva v eni slamici in oba nista preživela, moji so šli in še od ene punce, dve pa sta imele srečo, smo bile štiri za transfer in samo dve sta bili uspešni, jaz in ta punca pa nisva imele sreče, nevem zakaj se to zgodi, je redkjost kot pravijo ampak se zgodi, in jaz kakšno srečo imam sem prav med tistimi ki ima smolo, tisti zgoraj se je prav skregal z manouser posted image

Bebii tebi in ostalim pa držim pestke, bo vse ok boš vidla mogoče so tvoji močnejši, moji so verjetno bili slabše kvalitete, kakšni so bili pa nevem...ma zjutraj sem bila čisto na tleh pa zjokala sem vse solze ma sedaj pa naprej, sem si rekla še enkrat in konec..Postojno sem dala skozi, pa Ljubljano tudi sedaj mi ostane samo še Maribor..srečno..

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 2067
17.9.2009 19:20:42   
S*
IZVIRNO SPOROČILO: tane

dysan, pozdravček tudi tebi...nisem vedela, da si ti tudi tukaj...no, držim in navijam pesti še zate, pa aquo, S* in seveda vse, ki ste na tej temiuser posted image user posted image user posted image

pri nas smo pa na stand by, še 3 tedne...je G rekla, da smo zdaj tko daleč, da kadar koli se zgodi ni frke...

Tane, tako daleč si že user posted image   user posted image   user posted image . pa kako čas beži, še malo, pa boš dočakala svojo štručko user posted image   user posted image   user posted image .
Srečno, pa ne pozabi se nam še kaj javit.

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 2068
17.9.2009 19:23:48   
bit
Oktavija je rodilauser posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

Danes ob 17.03 sem privekala na svet,težka 3240g in dolga 50cm.
Mami  se počuti dobro in me že carta.
Vaša Larisa

user posted image
Čestitke vsej družinici

[/quote

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 2069
17.9.2009 19:25:44   
S*
bilka user posted image  user posted image  user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

fargi, sej bošlo. Če se jaz brez problema sama pikam, pa sem še prejšnji teden kmalu skupej padla, samo da sem videla iglo user posted image   user posted image   user posted image

BEBII, stran z negativnimi mislimi. Vse  bo vredu, ti samo pozitivni počakaj na svoje pingote, ki bodo dobitna kombinacija.

Zdej spijem še eno pivičko za jajčka, potem pa spat,da se naspim. Bo treba že pred 4h ustat, da pridem pravočasno do ata.

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 2070
17.9.2009 19:25:49   
arneja
Lana, jaz sem iz okolice LJ, tako da je ginekologinja takoj ata Reša omenila, za alternativo pa GK. Samo, ko sem jaz slišala, koliko časa ti GK vsakič vzame, sem takoj k atu šibnila. Ampak vi ste vsekakor pravo smer izbrali user posted image . Nam bi lahko že svojega velikega bušija nalimala, kaj praviš user posted image ?

Bilka, si predstavljam, kako ti je hudo in res mi je žal. Drugič bo sigurno uspelo, nikar ne obupaj. Problem je samo v tem, ker ne vemo, kako daleč smo še od tega uspeha. Ampak enkrat pride, za vse nas user posted image .

Bebi
, ti pa nehaj ga biksati, in bodi pozitivna do transferja, da bo endometrij lepo rastel user posted image .

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 2071
17.9.2009 19:27:00   
arneja
Iiii, kakšna novička, Oktavija in Larisa, čestitke obema ob tem vajinem dnevu, ki vaju bo celo življenje povezoval user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 2072
17.9.2009 19:28:04   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: bit

Oktavija je rodilauser posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

Danes ob 17.03 sem privekala na svet,težka 3240g in dolga 50cm.
Mami  se počuti dobro in me že carta.
Vaša Larisa

user posted image
Čestitke vsej družinici

[/quote

ooo, čestitke in lepo se cartajte user posted image user posted image

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 2073
17.9.2009 19:28:10   
S*
Oktavija, iskrene čestitke user posted image   user posted image   user posted image
Larisa dobrodošla med nami.

user posted image

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 2074
17.9.2009 19:28:32   
dysan
mislim, ostala sm brez besed, se mi sam še sline cedijouser posted image , tista zofa je več kot fantastična... to je pa stimulacija...user posted image
spelka12 - hvala, pol bom ostala kr na elevitu

aqua - hvala, enako

gasilka - srečno v postopek in čimbolj prijetno pikanje

Reby - ta tvoja stimulacija mi je pa še najbolj všeč...

Sunia - lepo grej otročka pa en velik plusek ti želim

arneja - super... enkratno... user posted image user posted image user posted image

bilka - user posted image

počasi pa le gre.....

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 2075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?