|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009 2.del
17.9.2009 19:33:44   
malaMravljica
no, pa sem na tekocem. Hvala ti Emilly.  Ej, a ves, da tvoj nick je bil v mojem izboru za ime za puncko, sam je moj takoj rekel ne, to ne gre, pa niti ne vem vec kaj ga je motilo. Za Majo vem da je rekel, da njegova puncka pa ze ne bo cebelica Maja.

(odgovor članu Emilly)
Neposredna povezava do sporočila: 2901
17.9.2009 19:52:25   
aprill
IZVIRNO SPOROČILO: rakica 2

zej ste me znervirale s tem gobamiuser posted image user posted image user posted image ,jutr akcija,pa če trebuh v šajtrgi peljemuser posted image pa marelce so tud njami.........user posted image user posted image

še meni prnesi kšno, prosm sekicauser posted image  pa ti dam enouser posted image user posted image

(odgovor članu rakica 2)
Neposredna povezava do sporočila: 2902
17.9.2009 19:54:07   
najčka
Dober večer. se mal na hitro javim. Nič posebnega se ne dogaja, sam vsak dan bolj me vse boli. BOOB jaz mam tud nakupovalno mrzlico, sem včeraj tok en lep kompletek kupila, pa ne znam slikce prlimat, je pa tak debel za pozim, pliš, oa še podložen. Letam po štacunah kot za stavo, sej nč čudnga da me vse boli pa da sem zmatrana kouser posted image

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 2903
17.9.2009 19:57:18   
boob
joooj blagor teb k se ti da. . . men se pa neda, jst bi sam mela user posted image user posted image user posted image

prej sm bla v cityju, pa sm sa, šča skoz štacune, neda se men to gledat pa zbirat. . tako da.... sm ostala brez vsega user posted image   No mojmu sm pa štumfe kupla, vsaj neki user posted image

(odgovor članu najčka)
Neposredna povezava do sporočila: 2904
17.9.2009 20:03:24   
najčka
Ja sej neki pa je, pač štumfi. IN ZAKAJ JIH NISI SEBI TUD KUPILA?

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 2905
17.9.2009 20:06:44   
boob
hahahaha . . mam prepoved user posted image user posted image . . . .če bi ti vidla moj predal štumfou. . ooojjooojjj. . .

(odgovor članu najčka)
Neposredna povezava do sporočila: 2906
17.9.2009 20:07:21   
malaMravljica
Ma boob, bi ti to prej povedala, pa bi jaz sla se zate po stacuncah in ti kaj kupila user posted image   sedaj me pa prevec zmatra kaj tacga in ne morem vec. Sem pa danes sla v eno mega trgovino in pol kupila jesensko bundico za dojencka, ker ce rodim res zacetek oktobra rabim nekaj za oktober in november a ne, pol pa zimski kombinizoncek. Meni sem se eno spalno srajco za dojit, ker je bila pac reeees znizana, mojemu pa kavbojke, ker se mi ze prav smili, sam meni in dojencku kupujem zadnje case. No, pa sem kupila nekaj vsakemu clanu nase druzine.

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 2907
17.9.2009 20:10:48   
boob
jst pa res nikol nism marala po nakupih hodit, to je zame taka muka. .

MM jst sm spraševala za pižame. . in danes sm še mal po štacunah pogledala, . . groza. . ena nikakva pižama, ampak res nikakva 50€. . . tok pa nedam, za pižamo pa res ne, za ostalo mi ni problema. . .

Neposredna povezava do sporočila: 2908
17.9.2009 20:22:03   
malaMravljica
Boob, ne govor to s pizamami, ker me je kar glava bolela ko sem zacela gledat.. Tisti materjal, ko se takoj vse zvlece in pol se ubitacna cena. 

Poglej tolk ti lahko pomagam, vecjih uslug si pa sedaj, ko sem res tok na koncu, da lahko vsak dan v porodnisnici koncam ne upam vec delat.

Poglej to stran http://www.esprit.eu/?LKZ=DE   in mal spremljaj kaj bodo znizal. Jaz sem dobila te srajcke, v zadnji vrsti prva in druga danes znizane na 17 eur, sam v trgovini ne na netu. Tukaj ti posljejo tudi v Slo in postnina je med 4 in 5 eur, se mi ne da se enkrat gledat. In te srajcke ti povem so full dobra kvaliteta, mal bolj kot platno je materjal, se ne bo nic razvleklo, pa se do konca dol ima gumbe. Je pa res, da tukaj se drzijo ceno in jaz tolko kot je sedaj ne bi dala.

oh ja, link je dalo na prvo stran. Izberi Slovenijo in pojdi naprej, pol pa na pizamce, pa lahko tudi na popuste in pizamce, sam tam ni nic priimernega trenutno.

< Sporočilo je popravil malaMravljica -- 17.9.2009 20:30:23 >

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 2909
17.9.2009 20:30:19   
LINDI
Punce vse sem prebrala,zapomnila nič,no skoraj nič edino to,da se ŠTEFY DOGAJA,tako,da ji pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,moj pregled je bil včeraj o.k.,tako,da sem mirna za 14 dni...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2910
17.9.2009 20:32:30   
LINDI
MALA MRAVLJICA ja,pregled je bil res expresen,sem bila takoj na vrsti,čakalnica prazna,nisem mogla verjetiuser posted image hvalabogu.

Neposredna povezava do sporočila: 2911
17.9.2009 20:34:35   
malaMravljica
Ej, sem se prav smejala, ko sem te brala, da bo spet guzva in bos tam ob 20h verjetn doma, pol pa vidim, da si doma ze ob 18.30

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 2912
17.9.2009 20:37:51   
malaMravljica
ojoj Boob, sem smotana sam preden meni kaj kapne. A ves kako sem jaz naredila s pizamami, pac te spalne srajcke od Esprit in pa v HM sem vzela spodnji del hlace in zgoraj pol majcka za dojit tudi kupljena v HM, prides tudi poceni skozi, pa se bombazno je vse.

Neposredna povezava do sporočila: 2913
17.9.2009 20:38:43   
lunika
Dober večer punce!
Kako ste kaj?
Da se vam zopet javim po dolgem času! Zdaj, ko nisem več v službi, ko koristim dopust, se sploh ne spravim k računalniku!
V torek nastopim porodniški dopust! Imam pa večinoma že vse pripravljeno za našo bebico!
Včeraj sem dobila tudi varuško, naročila sem od Angelcare AC401 saj je re zelo draga zadeva, ampak mi je všeč to, da kontrolira nadzor dihanja! Pride pa 144 e!
Nabaviti moram samo še lekarniške zadeve pa bo!

Me pa včasih močno zaboli dol nekam v nožnico, pa ne vem a je to normalni pojav?
Naslednji teden v petek imam gin. pregled, v soboto poroko, ko se brat od mojega ženi, tako da imam zelo pestro! Pa še za pričo sma! user posted image  zelo super! Se bova malo denarja znebila!

Lepo se imejte in se čuvajte!

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 2914
17.9.2009 20:46:46   
lunika
Ojla še enkrat!
Pozabila sem vas vprašati, ali vas je kej strah poroda?
Mene je malo! Šla sem v SG podpisati tudi za epiduralno, zdej pa ne vem kako se bom odločila! Kaj ste se ve odločile?
Hvala za odgovore!

(odgovor članu lunika)
Neposredna povezava do sporočila: 2915
17.9.2009 20:48:32   
Februarka08
Čer.

Evo, jaz se bašem s pito, mi ni glih uspela, ampak bo za pojestuser posted image preveč mi je testo narasel in je zdaj bolj suhouser posted image eh, pa tako sem mislila da bo dobro... no ja...

Zdaj pa mal pred tv, potem pa počasi spat, ker danes sem pa pretiravala in me vse boliuser posted image jutri morm bit sploh pridna ker je luna in da me kam ne pritisneuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu lunika)
Neposredna povezava do sporočila: 2916
17.9.2009 20:48:35   
LINDI
Saj meni je bilo tudi smešno,sem hotela potem nekoga za pjačko najti,ker se mi je zdelo,da bom prekmalu domauser posted image pa ni bilo nobene,pa še fora je bila ,da bi bila še prej doma,pa sem še na izvide urina zunaj čakala 15 minutuser posted image ,noro,zdajle se pa ubadam z vozičko,sem kupila rabljenega in sem dala ,oziroma razstavila zimsko vrečo,da sem jo oprala,zdaj mi pa nekako ne gre skupaj tako,kot je šla narazenuser posted image ,nekaj mi je čudno tam pri glavi,krizauser posted image

(odgovor članu lunika)
Neposredna povezava do sporočila: 2917
17.9.2009 20:53:31   
LINDI
Malo tako na skrivaj me je strah,ampak me je bolj strah epiduralne,tako,da jaz bom kar normalno rodilauser posted image .
Meni je bil tudi ful všeč Angel care,pa mi denarno ne znese user posted image

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 2918
17.9.2009 21:09:01   
LINDI
 A ste že kaj študirale,kaj boste napisale ,verz ali kaj ,ko se bejbi rodiuser posted image

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 2919
17.9.2009 21:20:19   
metka_zone
Glede na to,da sem minuto po porodu prvorojenca sama morala klicariti sorodnike,( je bil moj dragi ves v nebesih user posted image ,ko je malega držal v rokah ) mislim da ne.Je dovolj,da so obveščeni in da vedo za najinega drugega sinka.Ima pa vsak svoj način in če se ti zdi to simpatično,je na netu ogromno verzov za takšno priložnost.Midva verjetno ne bova...

Danes je prišel paket za obdarovanje.Niku sem vzela kocke v škatli,ki mu jih bo dal dojenček,ko pride, za malega Žana pa ropotuljico,da mu jo bo Nik dal,ko pride domov...Bolj smiselno mi niti ni prišlo na pamet,ker ima Nik toliko igrać,ki jih bo Žan nasledil,da že ne vem več,kaj kupiti...Saj vem,sama sem kriva user posted image ...Rajši igrače,kot da sebi kaj kupim user posted image ...

Sedaj pa želim lahko noč,saj gre moj v nočno in bo vzel to škatlo s seboj.Očitno bom spet gledala TV do jutranjih ur...

Lahko noč!

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 2920
17.9.2009 21:28:25   
ninasiki
ojla bejbe

dons čiiist povožena sploh ne vem kaj mi je že tret dan sm čist brez energije po vrhu vsega pa me dons že ceu dan ščipa v križu pa te krči me dajejo vsake tok časa najraj bi zaspal dokler se frajer ne odloč vn pridt user posted image  sam spim cele dneve tko k na začetku nosečnosti

za toplomer sm jst nabaula v BC dudico če mi pa nau odgovarju bomo pa šli druzga kupt

jst sm si enga shranla k mi ga je kolegica poslala ko je letos rodila

obveščamo vas, da nam je danes ob ? štorklja prinesla čulo v kateri sva najdla fantka težkega ? kg in visokega ?. odločila sva se, da mu bo ime ?.

zaenkrat mi je tale ušeč če bom pa najdla kej lepšga bom pa pol zamenala

LUNIKA jst ne bom epiduralne ker mi ni in je isto k una v žilo nevem sej si zih šla na predavanja in so ti razložil kako ti po curkih spuščajo not čutš pa še kr nevem no tako je pač moje mnenje itak ma pa vsaka svoje mišlenje strah me ni pa nč in prou komi čakam da se začne dogajat sm prou že nestrpna

< Sporočilo je popravil ninasiki -- 17.9.2009 21:29:11 >

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2921
17.9.2009 22:04:36   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: LINDI

A ste že kaj študirale,kaj boste napisale ,verz ali kaj ,ko se bejbi rodiuser posted image

mi2 mava sms-e že v telefonuuser posted image

Zdaj pa lahko nočuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 2922
   [Brisano sporočilo]
17.9.2009 22:05:13   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 2923
   [Brisano sporočilo]
17.9.2009 22:16:42   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2924
17.9.2009 22:17:29   
karmen b
Uf se vidi, da smo po večini že vse doma, ker je branja ogromno, če sem cel dan odsotna. Nisem vsega prebrala, ker ni voje in energije. Dan je bil naporen, vendar prijeten. Končala z MŠ, in zaključle smo ga s prijetnim klepetom, kot se spodobi. Zdaj grem pa spat, ker že komaj gledam.

Jutri pa grem na štajerko, po cunjce, ker mi jih je ponudla sestra od kolegice. Upam da bo kaj lepega in uporabnega in se že prav veselim.

Štefy user posted image user posted image user posted image

Lahko noč in lepe sanje user posted image

Špela je naše največje veselje :)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?