Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 17.9.2009 19:33:44
|
|
|
|
malaMravljica
|
no, pa sem na tekocem. Hvala ti Emilly. Ej, a ves, da tvoj nick je bil v mojem izboru za ime za puncko, sam je moj takoj rekel ne, to ne gre, pa niti ne vem vec kaj ga je motilo. Za Majo vem da je rekel, da njegova puncka pa ze ne bo cebelica Maja.
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 17.9.2009 19:52:25
|
|
|
|
aprill
|
IZVIRNO SPOROČILO: rakica 2 zej ste me znervirale s tem gobami ,jutr akcija,pa če trebuh v šajtrgi peljem pa marelce so tud njami......... še meni prnesi kšno, prosm sekica pa ti dam eno
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 17.9.2009 19:54:07
|
|
|
|
najčka
|
Dober večer. se mal na hitro javim. Nič posebnega se ne dogaja, sam vsak dan bolj me vse boli. BOOB jaz mam tud nakupovalno mrzlico, sem včeraj tok en lep kompletek kupila, pa ne znam slikce prlimat, je pa tak debel za pozim, pliš, oa še podložen. Letam po štacunah kot za stavo, sej nč čudnga da me vse boli pa da sem zmatrana ko .
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 17.9.2009 19:57:18
|
|
|
|
boob
|
joooj blagor teb k se ti da. . . men se pa neda, jst bi sam mela prej sm bla v cityju, pa sm sa, šča skoz štacune, neda se men to gledat pa zbirat. . tako da.... sm ostala brez vsega No mojmu sm pa štumfe kupla, vsaj neki
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 17.9.2009 20:03:24
|
|
|
|
najčka
|
Ja sej neki pa je, pač štumfi. IN ZAKAJ JIH NISI SEBI TUD KUPILA?
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 17.9.2009 20:06:44
|
|
|
|
boob
|
hahahaha . . mam prepoved . . . .če bi ti vidla moj predal štumfou. . ooojjooojjj. . .
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 17.9.2009 20:07:21
|
|
|
|
malaMravljica
|
Ma boob, bi ti to prej povedala, pa bi jaz sla se zate po stacuncah in ti kaj kupila sedaj me pa prevec zmatra kaj tacga in ne morem vec. Sem pa danes sla v eno mega trgovino in pol kupila jesensko bundico za dojencka, ker ce rodim res zacetek oktobra rabim nekaj za oktober in november a ne, pol pa zimski kombinizoncek. Meni sem se eno spalno srajco za dojit, ker je bila pac reeees znizana, mojemu pa kavbojke, ker se mi ze prav smili, sam meni in dojencku kupujem zadnje case. No, pa sem kupila nekaj vsakemu clanu nase druzine.
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 17.9.2009 20:10:48
|
|
|
|
boob
|
jst pa res nikol nism marala po nakupih hodit, to je zame taka muka. . MM jst sm spraševala za pižame. . in danes sm še mal po štacunah pogledala, . . groza. . ena nikakva pižama, ampak res nikakva 50€. . . tok pa nedam, za pižamo pa res ne, za ostalo mi ni problema. . .
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 17.9.2009 20:22:03
|
|
|
|
malaMravljica
|
Boob, ne govor to s pizamami, ker me je kar glava bolela ko sem zacela gledat.. Tisti materjal, ko se takoj vse zvlece in pol se ubitacna cena. Poglej tolk ti lahko pomagam, vecjih uslug si pa sedaj, ko sem res tok na koncu, da lahko vsak dan v porodnisnici koncam ne upam vec delat. Poglej to stran http://www.esprit.eu/?LKZ=DE in mal spremljaj kaj bodo znizal. Jaz sem dobila te srajcke, v zadnji vrsti prva in druga danes znizane na 17 eur, sam v trgovini ne na netu. Tukaj ti posljejo tudi v Slo in postnina je med 4 in 5 eur, se mi ne da se enkrat gledat. In te srajcke ti povem so full dobra kvaliteta, mal bolj kot platno je materjal, se ne bo nic razvleklo, pa se do konca dol ima gumbe. Je pa res, da tukaj se drzijo ceno in jaz tolko kot je sedaj ne bi dala. oh ja, link je dalo na prvo stran. Izberi Slovenijo in pojdi naprej, pol pa na pizamce, pa lahko tudi na popuste in pizamce, sam tam ni nic priimernega trenutno.
< Sporočilo je popravil malaMravljica -- 17.9.2009 20:30:23 >
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 17.9.2009 20:30:19
|
|
|
|
LINDI
|
Punce vse sem prebrala,zapomnila nič,no skoraj nič edino to,da se ŠTEFY DOGAJA,tako,da ji pošiljam ,moj pregled je bil včeraj o.k.,tako,da sem mirna za 14 dni...
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 17.9.2009 20:32:30
|
|
|
|
LINDI
|
MALA MRAVLJICA ja,pregled je bil res expresen,sem bila takoj na vrsti,čakalnica prazna,nisem mogla verjeti hvalabogu.
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 17.9.2009 20:34:35
|
|
|
|
malaMravljica
|
Ej, sem se prav smejala, ko sem te brala, da bo spet guzva in bos tam ob 20h verjetn doma, pol pa vidim, da si doma ze ob 18.30
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 17.9.2009 20:37:51
|
|
|
|
malaMravljica
|
ojoj Boob, sem smotana sam preden meni kaj kapne. A ves kako sem jaz naredila s pizamami, pac te spalne srajcke od Esprit in pa v HM sem vzela spodnji del hlace in zgoraj pol majcka za dojit tudi kupljena v HM, prides tudi poceni skozi, pa se bombazno je vse.
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 17.9.2009 20:38:43
|
|
|
|
lunika
|
Dober večer punce! Kako ste kaj? Da se vam zopet javim po dolgem času! Zdaj, ko nisem več v službi, ko koristim dopust, se sploh ne spravim k računalniku! V torek nastopim porodniški dopust! Imam pa večinoma že vse pripravljeno za našo bebico! Včeraj sem dobila tudi varuško, naročila sem od Angelcare AC401 saj je re zelo draga zadeva, ampak mi je všeč to, da kontrolira nadzor dihanja! Pride pa 144 e! Nabaviti moram samo še lekarniške zadeve pa bo! Me pa včasih močno zaboli dol nekam v nožnico, pa ne vem a je to normalni pojav? Naslednji teden v petek imam gin. pregled, v soboto poroko, ko se brat od mojega ženi, tako da imam zelo pestro! Pa še za pričo sma! zelo super! Se bova malo denarja znebila! Lepo se imejte in se čuvajte!
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 17.9.2009 20:46:46
|
|
|
|
lunika
|
Ojla še enkrat! Pozabila sem vas vprašati, ali vas je kej strah poroda? Mene je malo! Šla sem v SG podpisati tudi za epiduralno, zdej pa ne vem kako se bom odločila! Kaj ste se ve odločile? Hvala za odgovore!
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 17.9.2009 20:48:32
|
|
|
|
Februarka08
|
Čer. Evo, jaz se bašem s pito, mi ni glih uspela, ampak bo za pojest preveč mi je testo narasel in je zdaj bolj suho eh, pa tako sem mislila da bo dobro... no ja... Zdaj pa mal pred tv, potem pa počasi spat, ker danes sem pa pretiravala in me vse boli jutri morm bit sploh pridna ker je luna in da me kam ne pritisne
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 17.9.2009 20:48:35
|
|
|
|
LINDI
|
Saj meni je bilo tudi smešno,sem hotela potem nekoga za pjačko najti,ker se mi je zdelo,da bom prekmalu doma pa ni bilo nobene,pa še fora je bila ,da bi bila še prej doma,pa sem še na izvide urina zunaj čakala 15 minut ,noro,zdajle se pa ubadam z vozičko,sem kupila rabljenega in sem dala ,oziroma razstavila zimsko vrečo,da sem jo oprala,zdaj mi pa nekako ne gre skupaj tako,kot je šla narazen ,nekaj mi je čudno tam pri glavi,kriza
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 17.9.2009 20:53:31
|
|
|
|
LINDI
|
Malo tako na skrivaj me je strah,ampak me je bolj strah epiduralne,tako,da jaz bom kar normalno rodila . Meni je bil tudi ful všeč Angel care,pa mi denarno ne znese
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 17.9.2009 21:09:01
|
|
|
|
LINDI
|
A ste že kaj študirale,kaj boste napisale ,verz ali kaj ,ko se bejbi rodi
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 17.9.2009 21:20:19
|
|
|
|
metka_zone
|
Glede na to,da sem minuto po porodu prvorojenca sama morala klicariti sorodnike,( je bil moj dragi ves v nebesih ,ko je malega držal v rokah ) mislim da ne.Je dovolj,da so obveščeni in da vedo za najinega drugega sinka.Ima pa vsak svoj način in če se ti zdi to simpatično,je na netu ogromno verzov za takšno priložnost.Midva verjetno ne bova... Danes je prišel paket za obdarovanje.Niku sem vzela kocke v škatli,ki mu jih bo dal dojenček,ko pride, za malega Žana pa ropotuljico,da mu jo bo Nik dal,ko pride domov...Bolj smiselno mi niti ni prišlo na pamet,ker ima Nik toliko igrać,ki jih bo Žan nasledil,da že ne vem več,kaj kupiti...Saj vem,sama sem kriva ...Rajši igrače,kot da sebi kaj kupim ... Sedaj pa želim lahko noč,saj gre moj v nočno in bo vzel to škatlo s seboj.Očitno bom spet gledala TV do jutranjih ur... Lahko noč!
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 17.9.2009 21:28:25
|
|
|
|
ninasiki
|
ojla bejbe dons čiiist povožena sploh ne vem kaj mi je že tret dan sm čist brez energije po vrhu vsega pa me dons že ceu dan ščipa v križu pa te krči me dajejo vsake tok časa najraj bi zaspal dokler se frajer ne odloč vn pridt sam spim cele dneve tko k na začetku nosečnosti za toplomer sm jst nabaula v BC dudico če mi pa nau odgovarju bomo pa šli druzga kupt jst sm si enga shranla k mi ga je kolegica poslala ko je letos rodila obveščamo vas, da nam je danes ob ? štorklja prinesla čulo v kateri sva najdla fantka težkega ? kg in visokega ?. odločila sva se, da mu bo ime ?. zaenkrat mi je tale ušeč če bom pa najdla kej lepšga bom pa pol zamenala LUNIKA jst ne bom epiduralne ker mi ni in je isto k una v žilo nevem sej si zih šla na predavanja in so ti razložil kako ti po curkih spuščajo not čutš pa še kr nevem no tako je pač moje mnenje itak ma pa vsaka svoje mišlenje strah me ni pa nč in prou komi čakam da se začne dogajat sm prou že nestrpna
< Sporočilo je popravil ninasiki -- 17.9.2009 21:29:11 >
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 17.9.2009 22:04:36
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: LINDI A ste že kaj študirale,kaj boste napisale ,verz ali kaj ,ko se bejbi rodi mi2 mava sms-e že v telefonu Zdaj pa lahko noč
|
|
[Brisano sporočilo] 17.9.2009 22:05:13
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 17.9.2009 22:16:42
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 17.9.2009 22:17:29
|
|
|
|
karmen b
|
Uf se vidi, da smo po večini že vse doma, ker je branja ogromno, če sem cel dan odsotna. Nisem vsega prebrala, ker ni voje in energije. Dan je bil naporen, vendar prijeten. Končala z MŠ, in zaključle smo ga s prijetnim klepetom, kot se spodobi. Zdaj grem pa spat, ker že komaj gledam. Jutri pa grem na štajerko, po cunjce, ker mi jih je ponudla sestra od kolegice. Upam da bo kaj lepega in uporabnega in se že prav veselim. Štefy Lahko noč in lepe sanje
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?