|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009 2.del
16.9.2009 13:34:12   
mng
Jaz pa moram na pregled za streptokok-b samoplačniško, pa še sama sem jo morala opomnit na to. Zgleda, da ma vsaka g svoje finte. Meni npr. dela ultrazvok vsakič ko pridem tja.

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2801
16.9.2009 13:34:38   
karmen b

karmen b a tako hitro se je treba pri vas prijaviti za vrtec? Groza, midva sploh ne veva kaj bova nardila z user posted image , ko bo treba v službo. Meni je to tako hudo, da mora tako mali user posted image  več kot pol dneva ostati sam med tujci. Samo glede na to, da drugega varstva nimava, bo verjetno treba iti v vrtec. Boljše da niti ne razmišljam o tem, ker me že zdaj v srcu stiska, ko pomislim na to.

Ja pri nas je zelo velika gneča za vrtec zato je najbolje vlogo dat takoj ko se otrok rodi, da se postaviš v vrsto. Imamo veliko občino in dvoje jasli. Na Dobrovi so na novo od lani, pa so letos sprejeli 25 otrok. Brez vrtca je ostajo 90 otrok, ki so bili prijavljeni za jasli. Mogoče, če bo vse po sreči, bodo do drugega leta naredili jasli še v enem večjem kraju, vendar če jih ne bodo, bo gneča še vedno ogromna.

Skačica, tudi jaz bi raje imela domače varstvo, vendar so vsi najini starši stari od 50 do 53 let in morajo še lep čas hodit v službo. Malo si bom lahko pomagala z mami, ker dela po 4 ure, vendar je delno invalidsko upokojena zaradi multipleks skleroze, kar pa pomeni, da je ne smem preveč obremenjevat, ker preutrujenost lahko poslabša njeno zdravje.

Špela je naše največje veselje :)

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 2802
   [Brisano sporočilo]
16.9.2009 13:35:45   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 2803
16.9.2009 13:52:55   
Meliitak
pravoda in boob ne dajta se!!! user posted image user posted image user posted image za vsako, tukaj smo da si stojimo ob strani in da probamo pomagat če le moremo ane...

drugač pa pravoda, velik je blo že povedanga glede prehrane in železa, po moje pa ti ne škodi železo ampaka sestavine v tistih tabletah...jest sm kot tudi mng dobila haematopan in ga jemljem med zajtrkom, pogoltnem z vodo al pa s pomarančnim sokom, ker kot je že MM omenila, se železo dobro veže s C vitaminom in potem kao dobro vpliva na telo...se pa ja izogibam, da bi hkrati jedla dosti mlečnih stvari, ker se baje železo ne veže dobro s Ca in potem kot da nebi jedla tablet...mislim, pa da je zate najboljš ja da s hrano not prneseš, ker itak neveš od česa pride ta srbečica sam da ne smeš jest pač teh tablet...sj jest mam pa podobne probleme s prebavo (driska), pa mi tud noben ne zna pomagat, tko da sm sama svoj zdravnik

boob...si se mogoče spraševala, da z  aparati mogoče ni kaj narobe?? jest namreč sem, ker so ponekod tok stari, da je odstopanje lahko veliko in se ti potem po nepotrebnem sekiraš...žal kot povsod kot vidim je najboljš samoplačniške zdravnike najdt in jih plačevat, pa si na čistem...je pa žalostno ja da sicer kolk plačujemo za zdravstveno zavarovanje pa nam ne morjo velik pomagat, ker kot je vidit država špara ...ma nevem...tok sem že rekla besed čez to našo zdravniško birokracijo...pač je premalo denarja za zdravstvo, če pa si samostojni dr. pa maš verjetn take stroške da glava boli, ampak maš pa tud prihodke in zadovoljne bolnike/stranke...

Februarka...he, he si me nasmejala s to kavo in čokolado, zgleda da bomo vse po vrsti mogle mal začet podkupovat, da bomo dobile kar hočemo, čeprav mislm, da ni to odvisno od tega, sama dobra volja in kok si ti sama odprta in lepo poveš svoje želje...ponavad pa sam pridemo not in je kao vse ok, pogleda pač tist kar je na sporedu in to je to...itak da sam G ne bo nč naredu, če se ne potegnemo zase in za bejbija...no ja če ma pa G velik pacijentk pa je res tako, ker more kot vsi mi svoj šiht hit narest...tko da kakorkdo in kakorkje...

Neposredna povezava do sporočila: 2804
16.9.2009 13:58:59   
Februarka08
Ja, se strinjam z obema in z vsem napisanim. Saj sem zadovoljna z njo, ampak res me včasih kar odpika, ne šmirgla jo moje bolečine ipd... vem da danes ne bi vsega tega opravila, če ne bi bila seveda dobre volje. Tako da je nekaj na tem, se meni zdi. Kar se pa čokolade ipd. tiče je meni to lepa gesta, če si zadovoljen z osebo. Sestram sem že prinesla prej, ker so vedno prijazne in vse. Ker tudi sama delam nekako v zdravstvu in večkrat dobimo kaj sladkega ali kakšno kavico, smo takoj boljše volje in zadovoljne da je še kdo zadovoljen z namiuser posted image

Evo, še moj buši, 36tuser posted image
user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Meliitak)
Neposredna povezava do sporočila: 2805
16.9.2009 14:00:50   
Anonimen
Hvala še 1x vsem za nasvete glede železa. Jih bom upoštevala. Saj trenutno je že boljše tako, da počasi bom mogoče nazaj dobila malo energije.
Še v službi so mi neki zajebali in nakazali napačno plačo kot je bila oddana v obračun za avgust na CSD tako, da ne vem kako zdaj. Mah povedala sem jim zdaj pa naj se v računovodstvu s temu ukvarjajo, jaz nimam več energije za tole. Saj pravim kot sem ugotovila so me v službi lepo izkoriščali celo leto tako, da drugo leto tudi če si me želijo nazaj me ne bo (user posted image ), pogodbo so mi pa tko skenslal za čas porodniške. Ah tile delodajalci user posted image user posted image   samo obirajo nas kjer nas lahko....

(odgovor članu Meliitak)
  Neposredna povezava do sporočila: 2806
16.9.2009 14:02:03   
Anonimen
Februarka08 kako si lepauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2807
16.9.2009 14:11:02   
tea85
pozdravljene.

vidim da pridno čvekateuser posted image , jaz sem ravno kosilo naredla, zdaj še pa sem se spravla pečt pecivo-tiramisu, čakam da se mi biskvit speče. ponavadi za peko glih nisem amoak mi je taaaak dugcajt, že par dni, z mojim tako ali tako nikam ne grema razn na kako kavo, hmmuser posted image eh..

mene tako srbi trebuh na čase da bi si ga skrampala, pa sploh nimam suhe kože, zgleda moja user posted image raste in se koža rasteguje user posted image

RAKICA2- praviš da si iz našega konca doma, sedaj pa primorka postala user posted image fajn to a veš, jaz bi tudi bla na primorskem doma, sem taki poletni tip človekauser posted image .
amm, glede najinih dedcov, se mi sploh ne da več zgubljat besed, ker jaz ne vem, ali sem kužna al kaj user posted image vse kar od njega dobim je to lupček al pa 2 na dan, mislim, eh..zdaj spet govori da bi rad šel spet delat po tujini, pa ****, pa naj gre, jaz se bom tud vsak cajt spokala k našim domov pa bom mela mir, za njega pa ne vem..ko mu je tak vse težkouser posted image user posted image user posted image
hehe, ja dobro si si to zmislila glede darila za roj.dan njegov user posted image user posted image user posted image , pa misliš da bo dojel?

morem it pogledat kaj se dogaja v pečici user posted image

prišla sem 30.10.09, težka 2.990 g, velika 48,5 cm...Taja

Neposredna povezava do sporočila: 2808
16.9.2009 14:11:02   
Februarka08
O, hvalauser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2809
16.9.2009 14:22:53   
tea85
user posted image user posted image user posted image user posted image zdaj pa bom popenla, mislim da mi je šla pečica, pa saj to ni res, kaj se meni vse ne zgodi zadne čase! in kaj zdaj naj naredim??user posted image

pa tako sem se že veselila, da bom nekaj sladkega jedla user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2810
16.9.2009 14:42:42   
drobtinica29

ojla punce!

jaz sem pa ta teden kar leteča, polno opravkov in vsega. no počutje ok, razen občasnega otjevanja trebuha in majhnih krčev. drugače pa ok.

Danes sem imela pregled pri G, in delali smo UZ, je rekel vse v redu in v mejah normale. težki pa smo baje cca. 2900 g, zgleda da bo kar močen! no bomo vidli ko bo prišel na svet. naslednji pregled imam 30.9. in pa prvi CTG!

aja pa čestitke katrin! user posted image user posted image
lp

(odgovor članu tea85)
Neposredna povezava do sporočila: 2811
16.9.2009 14:51:45   
LINDI
BOOB in PRAVODA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image VČASIH TI ZDRAVNIKI RADI PRESTRAŠIJO IN NIČ NE POVEJO,NA KONCU JE PA Z OTROČKI ČISTO VSE V REDUuser posted image SO PAČ ČUDNI TI DOHTARJI.

Jaz imam pa danes šele ob 18 pregled,veliko raje vidim,da je dopoldan,ampak kaj naj ,če imajo vse zasedeno,sploh zdaj ,ko me že naroča na 2 tedna,upam,da bo vse v redu,nimam pojma kaj bova delale,od kdaj naprej pa delajo ctguser posted image v glavnem moram spet vodo dati standard zaradi povišanega pritiska...pa po mojem bom do 20 tam,ker je ful počasna zdravnica..

(odgovor članu rakica 2)
Neposredna povezava do sporočila: 2812
16.9.2009 15:13:36   
LINDI
TEA ti imaš pa res srečo,če imaš možnost,naredi z baby piškoti namesto z biskvitom,ko je pečen...
maycy verjjamem,da te to razkuri,ampak jaz sem tudi oddala ful prej,pa ni bilo nič komplikacij,še rekla je,da bo nakazano 15.09.09,pa je bilo celo 11 ali 12,tako ,da je po mojem malo pozabila.Glede tega s kešom in obljubami je pa tako,meni je mami že kupila jogi,pa voziček,res da ni bil drag,vendar je za primerjavo dala za oboje 210e,pa je sama in ima ful bogo plačo,od mojga so dali pa 60e,za baby fon,pa sta 2 in imata oba plačo večjo od moje mami,toliko o temuser posted image bomo videli,kako bo potem,ko se bo rodil,me prav zanima.
FEBRUARKA ful lep buši imaš.

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 2813
16.9.2009 15:16:29   
tea85
tako pa še ena moja slikica  34 teden
user posted image

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 2814
16.9.2009 15:38:38   
Anonimen
Samo eno vprašanje imam punce, jaz sem na CSD vse uredila glede porodniškega nadomestila in tudi že dobila odločbo. Mi imamo nakazilo plač 15 v mesecu ( porodniško pa sem nastopila 11 v mesecu ), ampak sem pa dobila od računovodsva že prej obračun plače in sem ga oddala na CSD, kot 11 plačo. Nakazilo pa je bilo potem 15.  Saj to je OK a ne ?

(odgovor članu tea85)
  Neposredna povezava do sporočila: 2815
16.9.2009 15:57:58   
karmen b
Teja fletn buši ni kej. Lahko ga pa še nalimaš v oktobrke 09-naši bušiji, če ti ni težko.

(odgovor članu tea85)
Neposredna povezava do sporočila: 2816
16.9.2009 15:59:47   
karmen b
IZVIRNO SPOROČILO: pravoda

Samo eno vprašanje imam punce, jaz sem na CSD vse uredila glede porodniškega nadomestila in tudi že dobila odločbo. Mi imamo nakazilo plač 15 v mesecu ( porodniško pa sem nastopila 11 v mesecu ), ampak sem pa dobila od računovodsva že prej obračun plače in sem ga oddala na CSD, kot 11 plačo. Nakazilo pa je bilo potem 15.  Saj to je OK a ne ?
je ok ker drugače bi ti na csd povedali, da ni.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2817
16.9.2009 16:08:26   
tea85
hvala...ja bom prilimala še tja eno user posted image

no moj tiramisu bi lahko bil bolši, sem pri kremi nekaj zmrdala, pečica mi je le spekla tale biskvit, zdaj pa pred tv in probat mojo umetnino user posted image

(odgovor članu karmen b)
Neposredna povezava do sporočila: 2818
16.9.2009 16:19:52   
štefy
pozdravljene.Saj se hecate a ne?Več kot eno uro sem vas brala da sem prišla skozi.Sem čisto solzna.                     Punce ne se sekirat in obremenjevat trpite itak samo ve.Je pa res da smo ostale tukaj da vas potolažimo v takšnih trenutkih tudi mene ste in mi je bilo bolje.HVALA VAM IN UPAM ČE ŠE PRIDE DO TEGA DA ME POTOLAŽITE.               KATRIN iskrene čestitke.Vsem ostalim pa en lep večer..

(odgovor članu tea85)
Neposredna povezava do sporočila: 2819
16.9.2009 16:46:42   
Aniiita
Živjo so user posted image

danes je bilo pa res veliko pregledov..no, tudi jaz sem ga imela in sem sicer nad njim razočarana, ker je bil tako na hitro,ker se je G gužva nabralauser posted image Tako da mi je bilo v največje veselje slišat samo to, da je user posted image končno dol obrnjena in da je vse ok. user posted image Vrat zmehčan, odprta pa še nisem..Na steptokok mi bo naslednjič preiskavo delal..pa kaj več govora o porodu in vsem tudi.. moj naslednji pregled pa je 30.9 .
Pa zredila sem se 2 kg v dveh tednih! user posted image Res, da opažam, da mi več vode zastaja (zvečer malo zatekam), ma vseeno.. iskreno- imam tudi več apetita..

Vsem, ki imate kakršne koli težave- enega  user posted image za vzpodbudo.. Še malo pa bo vse rešeno in verjamem da na najboljši možen način

Katrin- čestitke za punčkico user posted image Vse lepo v življenju ji želim, tebi pa hitro okrevanje.

(odgovor članu štefy)
Neposredna povezava do sporočila: 2820
16.9.2009 17:16:45   
boob
punce HVALA . . . user posted image user posted image user posted image

danes se pa že cel dan neki cmizdakam in si grem že sama sebi na živce. . mojga pa itak ni user posted image   . .spet dela. . . ma sej je bolš da ga ni ker drgač bi še njega sekirala in bi bil še on paf.

karmen kako pa kopalnica . .

(odgovor članu Aniiita)
Neposredna povezava do sporočila: 2821
16.9.2009 17:19:56   
Anonimen
No moj me je pomiriv, k je domov pršu. Voziček naju bo počaku, pa še ta nov model bova dubla. Sicer bo 6€ dražji, ampak je pa večja košara. Če bom pa že nujno rabla voziček, bom pa mtki rekla da nj mi enga posod user posted image
Jih ma 5 od tamavga, pa misl 4 prodat. En je z velkimi kolesi, sam se ne da premikat jih, so fikserani, ampak za lukno štukat bo. Sam da bo mene voziček počaku user posted image
Saj neki dobrga.

(odgovor članu Aniiita)
  Neposredna povezava do sporočila: 2822
16.9.2009 18:03:34   
Anonimen
http://bibaleze.si/clanek/dojencek/pozor-nevaren-otroski-vozicek.html

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2823
16.9.2009 18:32:10   
LINDI
Jaz sem s pregleda,vse v redu hvalabogu,naslednjič čez 14 dni ctg prvič.PREGLED 30.9.09

(odgovor članu Aniiita)
Neposredna povezava do sporočila: 2824
16.9.2009 19:07:19   
malaMravljica
Lindi, kaj je pa to sedaj, si ze nazaj s pregleda, a je bilo ekspresno al kaj user posted image user posted image  si rekla prej, da racunas, da bos tam do 20h.

Boob, ti mores pa pod nujno nekaj za sprostitev in uzivanje naredit, hmm sam kaj.. vroca kopel ne vem ce je priporocljiva, ko pride tvoj bi ga mogoce nahecala za kaksno nezno masazico, reci, da je tvoja g al pa babica v soli rekla, da to se pod nujno rabi parkrat na teden sedaj na koncu nosecnosti user posted image   al pa da ti kaksne palacinke naredi recimo.

Jaz sem opazila, da se je moj podnajemnik kar mal umiril te zadnje dni, saj so trenutki ko se dogaja v trebuhu, sam obcutno manj kot prej. Hvala bogu za pregled jutri. Uapm sam, da ni bejbi ze tok velik, da sploh nima vec placa v trebuhu, ker to pa ne bi bilo fajn vedet sedaj, tik pred izselitvijo podnajemnika.

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 2825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?