Meliitak
|
pravoda in boob ne dajta se!!! za vsako, tukaj smo da si stojimo ob strani in da probamo pomagat če le moremo ane... drugač pa pravoda, velik je blo že povedanga glede prehrane in železa, po moje pa ti ne škodi železo ampaka sestavine v tistih tabletah...jest sm kot tudi mng dobila haematopan in ga jemljem med zajtrkom, pogoltnem z vodo al pa s pomarančnim sokom, ker kot je že MM omenila, se železo dobro veže s C vitaminom in potem kao dobro vpliva na telo...se pa ja izogibam, da bi hkrati jedla dosti mlečnih stvari, ker se baje železo ne veže dobro s Ca in potem kot da nebi jedla tablet...mislim, pa da je zate najboljš ja da s hrano not prneseš, ker itak neveš od česa pride ta srbečica sam da ne smeš jest pač teh tablet...sj jest mam pa podobne probleme s prebavo (driska), pa mi tud noben ne zna pomagat, tko da sm sama svoj zdravnik boob...si se mogoče spraševala, da z aparati mogoče ni kaj narobe?? jest namreč sem, ker so ponekod tok stari, da je odstopanje lahko veliko in se ti potem po nepotrebnem sekiraš...žal kot povsod kot vidim je najboljš samoplačniške zdravnike najdt in jih plačevat, pa si na čistem...je pa žalostno ja da sicer kolk plačujemo za zdravstveno zavarovanje pa nam ne morjo velik pomagat, ker kot je vidit država špara ...ma nevem...tok sem že rekla besed čez to našo zdravniško birokracijo...pač je premalo denarja za zdravstvo, če pa si samostojni dr. pa maš verjetn take stroške da glava boli, ampak maš pa tud prihodke in zadovoljne bolnike/stranke... Februarka...he, he si me nasmejala s to kavo in čokolado, zgleda da bomo vse po vrsti mogle mal začet podkupovat, da bomo dobile kar hočemo, čeprav mislm, da ni to odvisno od tega, sama dobra volja in kok si ti sama odprta in lepo poveš svoje želje...ponavad pa sam pridemo not in je kao vse ok, pogleda pač tist kar je na sporedu in to je to...itak da sam G ne bo nč naredu, če se ne potegnemo zase in za bejbija...no ja če ma pa G velik pacijentk pa je res tako, ker more kot vsi mi svoj šiht hit narest...tko da kakorkdo in kakorkje...
|