malaMravljica
|
Punce, sem vam prisla sam povedat o mojem pregledu, pa ze pol ure vas berem. V stanovanju mi net ne dela, bom pol klicala servis in tokrat jih nahrulim, ker mam ze en cajt probleme. Torej, zelezo je ok ne bodo me vec spikal zaradi tega. Dojencku gre ok, lepa krivulja na CTG-ju, moji popadki pa so naredili se vecjo krivuljo. Najprej je ostalo kar na 0 in sem rekla no lepo, pol so pa sli do 40, pa do 50, enkrat sem vidla do 100 in mal sem takrat cutila neki. Otrok je lepo vstavljen v porodbni kanal, vse zmehcano, odprta 1 cm in g misli, da bo akcija naslednji vikend. No, bomo videli. Sicer imam naslednji pregled sele 29.9. ker naslednji teden mojega g ni in je rekel, da ni cist zihr, ce bom ta pregled se rabla. No, bom vesela, ce dojencek s prihodom ne bo prevec zamujal. Pa rekel je, da njemu se zdi EA zelo ok zadeva, naj pazim, da morem dovolj hitro povedat, ce jo bom vzela, ker ko si odprtu vec kot 3, 4 cm baje ni vec smiselno oz prepozno. Ena je sprasevala za pizamo za dojenje. Vem, normalno so cene kar visoke, jaz sem si sedaj kupila par spalnih srajc za v porodnisnico in sem dobila od Esprit-a zelo kakovostne najprej za 25 eur, sedaj pa na to ceno se -50%. So pa spalne srajce, ki se spredaj cist cez celo na gumbe in je lahko tudi za dojenje pol. drugo se pa niti ne spomnem vec kaj ste komentirale. Bi vam sam rekla, da tezave potisnite na stran in glejte na zivljenje z lepe strani.
|