simonae
|
Pozdravček! Tanik hvala za številko. Ja upam, da tokrat ne bom spet jaz zadnja, pa naj bo kdo drug? Lepo prosim. Moram sporočiti, da smo se danes nekako odločili za imeni! Končno! Tiste, ki ste precej čez rok: Mislim, da je precej odvisno od tega, na koga naletite v P. Sicer imajo neko načelo koliko dni je dovoljeno čakanje, a vseeno - kakega starega mačka ne boste premaknile, mlajšega ali mlajšo G pa morda nahecate, da vas ne pusti tako dolgo čakati, če omenite, da vas boli ali da se res ne počutite dobro. Kljub gneči - ki je po mojem letos res vse povsod! A kot je že ena prej zapisala, morda je nekaj dni bolje počakati in da se potem P spontano začne. Verjamem, da je tak P lepši. (obakrat šla čez rok, a se spontano začel) A pri tem bodite tečne v tem, da naj vas pregledajo in predvsem naj preverijo stanje vašega otročka(vaginalno, pretoki vode...) ! Ne pustite se odgnatio le z lepim CTG. Moj je bil vedno reaktiven, lep, brez popadkov... A ko so predrli ovoj, je bila zelena voda, kar ni nihče preverjal. zanašali so se bolj na NS, kot na moj datum menstre in kar čakali in nič preverjali. Torej mislim, da če še kar čakate, pa so vse možne preizkave pokazale, da je vse OK, si oddahnite in pač sprijaznite s tem, da greste krepko čez pričakovani rok. Samo, da vas res pregledujejo. Meni pa je vedno moja G rekla, da naj poslušam tudi svojo intuicijo - če se mi bo kadarkoli zdelo, da kaj ni v redu, naj se grem pokazati in "težim"- k njej ali v P. LP
|