|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2009 - 4. del
16.9.2009 19:56:22   
barika
SArchi, ko je bilo predlani pri nas mrzlo, sem dala malega na flis odejo, pa potem njega gor in ga pokrila s kovterčkom.

(odgovor članu Sarchi)
Neposredna povezava do sporočila: 151
16.9.2009 19:57:27   
Sarchi
IZVIRNO SPOROČILO: barika

SArchi, ko je bilo predlani pri nas mrzlo, sem dala malega na flis odejo, pa potem njega gor in ga pokrila s kovterčkom.

OK tnx user posted image

Želi si, upaj in ujemi srečo!

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 152
16.9.2009 20:17:19   
dolenjka
Čer user posted image

A lahko še jaz eno vprašanje user posted image  Kaj naj za oblečt za iz P naštimam user posted image  Ne se smejat, ampak jaz bom to šele ju3 delala user posted image  Za "povrh" imam 2 delni bombažni kompletek, mačko in hlačke s stopalčki, pa pod tem seveda body, kaj pa žabice, a to tut user posted image  Če bi slučajno sneg zapadel imam sicer kombinezonček iz flisa, drugače bomo imeli dekico za pokrit v lupinici, samo tiste žabice me begajo, ja al ne user posted image  Pa kapco imam tut user posted image

Hvala!

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Sarchi)
Neposredna povezava do sporočila: 153
16.9.2009 20:19:55   
altaja
Anya22: na te meritve se ne preveč zanašat. Men je G en dan preden sem rodila ocenila težo na 3500g, naslednji dan pa dobila korenjaka s 4125g, tko da...

Sarchi: jst dam še žabice spodaj ker se mi brez njih tud zdi da je kar malo hladno. Dam pa tudi js dekico pod koutrček. Jst mojmu potipam rokice ko spi - če ma mrzle ga zebe, drugače ne.

JaLuca: čestitke za sinčka Andraža user posted image

Lubenička, Barika: joooj, ko vaju berem se spomnim... katastrofa je tole čez rok user posted image . Jst sem skor popi.ditis fasala

Gneča v P: baje je v vseh P totalna gužva. Produktivna zima je bla, ni kej user posted image

Jullie: hvala za tvojo izkušnjo. Ma, saj maš prav, važno da ma mali moje mleko. Je pa to pumpanje user posted image . Sem kot kravica Katka user posted image . Ceu dan letam po bajti s pumpico. Ampak da se malo pohvalim... uspelo nama je, da je najprej potešil taglavno lakoto s flaško, končala pa sva na dojki, tako da upanje ostaja. Ampak kako se krega ko vidi da ni flaša user posted image , včeraj zvečer je bil tako prefrigan da se je dudal, mleko pa vn pljuval. Ampak mami se ne da! Uspelo nama bo!

Držim pesti za Rubin in njeno princesko. Kako sem vesela, da se že crkljata user posted image
Jasmina: upanje umre zadnje. Čudeži se dogajajo, jaz sem dokaz. Ob mojem rojstvu je bilo rečenega marsikaj, pa se je zgodil mali čudež in nisem utrpela nobenih posledic.

Dolžna sem vam slikco od Vida...

user posted image

you're so funny, you're so fine, you're so perfect, you're so mine...
-------------------------------

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 154
16.9.2009 20:22:22   
Dulsineya
Čer!

Čestitke JaLucauser posted image

Sarchi tole z termoforčkom tudi midva prakticirava, v sobi je sedaj cca. 23 stopinj in ima Lili oblečen pajac iz bombaža, spodaj pa ponavadi body s kr. rokavi, zdej sem ji pa kupila mini spalno vrečo, ker je prava mala vrtavka in jo po štirih urah ponoči ko se zbudi najdem počez v posteljici in ta spalka je taka topla, tak da bo zdej spet samo bombažni pajac zaenkrat. Sam, ko jo pa vzamem ven za nahranit, ji dam čež pa deko iz flisa, da ni prevelika razlika.

Veselka,kaj je kej pomagalo-je prišlo kaj mleka nazaj?

Mi2 sva bile pa danes pri zdravniku, ker je Lili začela ful bruhat in to enih parkrat v loku, ampak so rekli, da zaenkrat ni hudega, se je zredila za celo kilo in ni dehidrirana, drugače bi mogle v bolnico, se greva pa v petek za vsak slučaj še pokazat.
Nismo nič spali kaj dosti danes ponoči in čez dan tudi ne, tak, da jo greva sedaj skopat potem pa probat zaspat, vsaj za ene 3-4 ure skupaj...

(odgovor članu Sarchi)
Neposredna povezava do sporočila: 155
16.9.2009 20:29:54   
klaja
Sarchi jaz tudi mojima dvema dam pižamico, spodaj pa bodi s kratkimi rokavi, je pa res, da se čez noč v sobici ful ohladi in da ponavadi nista pokriti, ker vse dol zbrcata.
Tako da bo boljše, če daš Maksu še bodi spodaj.
Če pa dojenčka zebe pa probajte potipat zadaj vrat oz. na hrbtu, tam se najbolj čuti, če ga zebe ali ne.

JaLuca čestitke za Andraža!!!

Nepoznana si pa pridna, jaz pa nimam več ne volje ne energije.

Dolenjka jaz bom oblekla spodaj bombažne hlačke s stopali namesto žabic, preko pa ali pajaca ali pa hlače s stopali (še moram it kupit, ker je sprememba spola). user posted image so navajeni na toploto, zato mislim, da je boljše, da jih malo bolj oblečemo, sedaj, ko so take čudne temperature. Za zgoraj pa imam za vsak slučaj pripravljeno jaknico iz pliša, če bi res bilo fejst hladno, ampak saj tisto minuto, ko bo zunaj, tudi ne bo hudega, če bo pokrit samo z dekico brez tiste debele jaknice.

Grem sedaj jest in se umit ter v posteljo, ker mi trebuh kar konkretno otrdeva in se komaj premikam. Tako da fajn spite!

< Sporočilo je popravil klaja -- 16.9.2009 20:33:20 >

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 156
16.9.2009 20:39:31   
maayaa
IZVIRNO SPOROČILO: indy0024

tanik a mi pustis svojo tel.st na zs'????prosim!!!!user posted image

Še meni prosim.

Čestitke vsem novopečenim mamicam user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu indy0024)
Neposredna povezava do sporočila: 157
16.9.2009 21:06:13   
veselka
dulsineya se mi zdi, da gre na bolje. ampak delam pa vse - pumpam, dojim, pijem sezamov čaj, čaj za dojenje, mam plenico v modrcu,....

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

(odgovor članu maayaa)
Neposredna povezava do sporočila: 158
16.9.2009 21:35:20   
Rubin.
Septemberke moje, vidim da ste že v polnem zaletu, ta mesec je vaš!

ISKRENE ČESTITKE VSEM, KI STE ŽE RODILE. Ostalim pa, da bo čakanje na vaš največji zaklad čimkrajše, porod čimhitrejši in cartanje čimdaljše.

Imam pa eno vprašanje. Zakaj veselih novičk ne objavljate na forumu RODILI SMO? Jaz bi vsaki posebej rada čestitala, ampak tukaj vas enostavno ne morem slediti, ste preveč pridne z tipkanjem.

Bi pa izkoristila še priložnost in se zahvalila vsem tukaj, ker vem da ni ene, ki ne bi držala pesti za mojo Gajo.

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 159
16.9.2009 21:36:53   
bony
Anya22 jaz hodim k dr.Margič v NG in PDP imam 29.9 tako da odštevam tudi jaz... sem pa imela ene hude bolečine v zgornjem delu trebuha, tako da sem šibala v P kjer so mi naredili Uz in vse ostale preglede ... ker nisem krvavela so me poslali domov, samo pa niso bili čisto 100% da je vse OK, saj tam kjer se mi je pojavila bolečina se je na UZ videlo kot možen hematom(ni pa nujno) na steni maternice ni pa nujno saj sem bila januarja letos operirana za žolčne kamne in imam ostanke žolčnika na drugi strani matrnice... tako da njverjetneje moja mala pikica s svojim koleno pritska rvno tja in me je zato tako močno bolelo... sedaj ko pa se dama spušča ne boli več...tako da ne delam neke panike user posted image ........

No mogoče če jaz pohitim bove še skupaj v P user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 160
16.9.2009 22:07:02   
simonae
Pozdravček!

Tanik hvala za številko. Ja upam, da tokrat ne bom spet jaz zadnja, pa naj bo kdo drug? Lepo prosim.user posted image

Moram sporočiti, da smo se danes nekako odločili za imeni! Končno!user posted image

Tiste, ki ste precej čez rok:
Mislim, da je precej odvisno od tega, na koga naletite v P. Sicer imajo neko načelo koliko dni je dovoljeno čakanje, a vseeno - kakega starega mačka ne boste premaknile, mlajšega ali mlajšo G pa morda nahecate, da vas ne pusti tako dolgo čakati, če omenite, da vas boli ali da se res ne počutite dobro. Kljub gneči - ki je po mojem letos res vse povsod!

A kot je že ena prej zapisala, morda je nekaj dni bolje počakati in da se potem P spontano začne. Verjamem, da je tak P lepši. (obakrat šla čez rok, a se spontano začel) A pri tem bodite tečne v tem, da naj vas pregledajo in predvsem naj preverijo stanje vašega otročka(vaginalno, pretoki vode...) !

Ne pustite se odgnatio le z lepim CTG. Moj je bil vedno reaktiven, lep, brez popadkov... A ko so predrli ovoj, je bila zelena voda, kar ni nihče preverjal. zanašali so se bolj na NS, kot na moj datum menstre in kar čakali in nič preverjali. Torej mislim, da če še kar čakate, pa so vse možne preizkave pokazale, da je vse OK, si oddahnite in pač sprijaznite s tem, da greste krepko čez pričakovani rok. Samo, da vas res pregledujejo.

Meni pa je vedno moja G rekla, da naj poslušam tudi svojo intuicijo - če se mi bo kadarkoli zdelo, da kaj ni v redu, naj se grem pokazati in "težim"- k njej ali v P.

LP

(odgovor članu bony)
Neposredna povezava do sporočila: 161
16.9.2009 22:15:54   
Lubenička
IZVIRNO SPOROČILO: Tanik

danes ob 11.50 je prišel sin Andraž, 3650g,51cm. JaLuca

čestitke user posted image

čestitke!!! user posted image user posted image user posted image

17.9.09 je nasvet prijokal Arian...naša mala sreča!

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 162
16.9.2009 22:21:38   
barika
Simonae, jaz imam to srečo, da mi zdejle za vsako naredi UZ (bom vidla, kako bo jutri), ampak kjub vsem uz-jem in pregledom,pa nisem glih pomirjena, ker sem bila prvič 12 dni čez rok in je bila plodovnica mekonijska, tako da ... prestavit se pa dohterjev ne da user posted image user posted image user posted image - vsaj pri nas ne.

(odgovor članu Lubenička)
Neposredna povezava do sporočila: 163
16.9.2009 22:25:03   
kepica
Hojla punce

Da se vam na hitro oglasim. Najprej iz srca hvala za vaše spodbudne želje. Hvala vsem, da ste mislile na našega Anžetauser posted image user posted image
Danes sva prišla domov. Anže se je super porihtal. Posledic ni, kri je ok, lepo se dojiva, veliko spi. Je zelo priden in nezahteven dojenček. Za domov sva dobila še Hiconcil za tri dni, prej pa je dobival antibiotike v žilo. Razen tega, da se moramo sedaj zelo pazit, da ne zboli, je vse super. Namreč zaradi toliko antibiotikov je popolnoma neodporen in že najmanjši prehlad lahko pri njem izzove bronhitis. Od srca se nam je dovalil velik kamen. Vam ne znam razložit, kaj vse sva z možem preživljala tisto dan in tisto noč, ko sva ga pripeljala v bolnišnico in ko sva čakala, kako se bo zadeva iztekla. Te tesnobe in nemoči se ne da opisat.

Spraševale ste, kaj je šlo narobe... V bistvu še zdravniki ne vejo... Povedali so mi, da se je okužil z neko drugo bakterijo in ne s tisto, ki sem jo imela jaz. Zato niti ne vemo, kje se je okužil. Možno je, da imam jaz še kakšno bakterijo v sebi, za katero prej nismo vedeli. Lahko pa se je okužil tudi po porodu. Tega nikoli ne bomo vedeli. Važno, da je sedaj vse ok in da Anže nima nobenih posledic.

Vidim, da ste se dogovorile tudi s Tanik, da bo namesto mene objavljala rojstva, sva pa bile ves čas na vezi. Kot sem videla, vam je vse lepo posredovala. Za naprej pa..kakor želite. Lahko pošljete tudi meni, sem blizu računalnika in lahko objavim.

Vidim, da smo v tem času, ko me ni bilo, dobile veliko novih mamic. ČESTITKE VSEMuser posted image user posted image user posted image Rada gledam slikice malih štručkuser posted image sem na hitro preletela vse in vidim same male cukrčkeuser posted image

Tiste pa, ki še čakate. Naj porod hitro mine in s čim manj bolečin.user posted image

Vas pridem še kaj pogledatuser posted image

(odgovor članu simonae)
Neposredna povezava do sporočila: 164
16.9.2009 22:36:48   
Lubenička
Kepica...user posted image user posted image user posted image kako lepe novičke!!! kar lubčka bi ti poslala, pa sm vidla, da nimamo nobenga takega smajlija user posted image

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 165
16.9.2009 22:39:41   
Lubenička
IZVIRNO SPOROČILO: barika

Simonae, jaz imam to srečo, da mi zdejle za vsako naredi UZ (bom vidla, kako bo jutri), ampak kjub vsem uz-jem in pregledom,pa nisem glih pomirjena, ker sem bila prvič 12 dni čez rok in je bila plodovnica mekonijska, tako da ... prestavit se pa dohterjev ne da user posted image user posted image user posted image - vsaj pri nas ne.

no...vidiš zakaj meni teh 14 dni ne odgovarja...user posted image joj, ti dohtrji...jih je treba za ušesa!! user posted image user posted image user posted image

men je moj user posted image reku, da sm tečna in da naj grem v petek v P, tako kot je G rekla...ne pa jutri... Kaj res pretiravam? user posted image
pa sej...noben pregled ni odveč...a ne? user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 166
16.9.2009 23:39:46   
Mož*
Našega sicer zvečer še ne preoblačimo v spalne kompletke, saj ga 2x preoblečemo čez dan, ker se med previjanjem obvezno popula čez glavo.
Spi pa v bodiju, 1-2 mako majčkah, spodaj bombažne žabice s stopalci in copatkih; pokrit je z bombažno odejico, v glavnem spi pri meni.

(odgovor članu Sarchi)
Neposredna povezava do sporočila: 167
17.9.2009 5:43:29   
Nepoznana
Kepica, user posted image za malega Anžeta!
Moj sms bo torej priletel na tvoj telefon - nekak nisem imela srca, da bi ti "težila" s svojim sms-om, ti bi imela pa skrbi s svojim malim zakladkom...Naj zdej Tanik uživa v zadnjih dneh preden dobi štručko v rokeuser posted image .

Jaz imam pa pregled danes. Me prav zanima kaj bo. Vprašanje, če mi bo naredil vaginalni pregled...V nedeljo imam rok. Počutim se super (no, dejstva, da nič ne spim, ne štejemuser posted image ) in mislim, da bom še kr čakala...

Sam Barika, ti se mi pa "smiliš". Toliko čez rok, pa kr neki čakajo. Ne vem, v čem je hec, ker se bejbi samo še crklja in greje v trebuhu. Enkrat te bojo pa itak moral sprejet, ne glede na gužvo. Me prav zanima, kako je kej z gužvo v Brežicah - bom mal sestre povprašala danes.

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 168
17.9.2009 5:45:53   
Nepoznana
user posted image Aja, pa dobro jutro vsem!user posted image

(odgovor članu Nepoznana)
Neposredna povezava do sporočila: 169
17.9.2009 7:12:34   
klaja
Jutro!

Pri nas imamo že pestro od 5. ure dalje. Julijo nekaj muči in ima vročino, pa se vsake toliko časa začne jokat in bi samo pila. Pa že včeraj mi ni hotela jest, tako da ne vem kaj je narobe. Boma še malo počakali, da se naspi, pa če bo hotela kaj jest, drugače pa grema malo pediatrinjo obiskat. REs ne bi rada, da mi sedaj konkretno zboli. sicer imam na sumu ali zobek (ker ji še manjkata spodnji dvojki ali pa da je dobila kako bakterijo, ker par ur nismo imeli vode, potem pa je taka grda tekla in bi bilo možno, da je bilo še kaj v ceveh, me pa vse pijemo to vodo).

Kepica super novička, da je Anže bolje!

Simonae lepo, da sta se odločila glede imen, midva pa se nikakor ne morema dogovorit, eno imama izbrano, ker pa so sedaj rekli, da je user posted image   drugega spola, pa morama še eno izbrat, pa nama ne gre in ne gre.

Rubin seveda smo in še bomo držale pesti za tvojo Gajo. Se pa vsakič, ko grem na pregled in grem mimo pediatrije spomnim na vas!

(odgovor članu Nepoznana)
Neposredna povezava do sporočila: 170
17.9.2009 8:03:12   
Bety11
Jaz vas samo lepo pozdravljam...user posted image

Čestitke novim mamicam...

Kepica, HB, da je vse OK in želim, da tako tudi ostane....

Drugim pa, porod, če si to želite naj bo čimprej.....

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 171
17.9.2009 8:35:28   
Anonimen
jutro!
jaluca čestitkeuser posted image
Kepica no super da se je vse dober izteklouser posted image

jaz zdele patronažno čakam da stehtamo princesko pa bomo videl al jo bomo že kopal al ne,popoldne morm it pa v vrtec ene papirje podpisat k ne vem zakaj mi jih včeri niso dale k sm bila tmuser posted image

veselka boš vidla da bo glede dojenja zlaufal,vem pa tud da ni lahko ampak kjer je volja je tudi pot al kako že pravijouser posted image v glavnem ne obupi pa bouser posted image

moja princeska bi skoz sam jedla non stop pa dve uri pa dve uriuser posted image tko da bi po dojenju joške kr v hladilnik dalauser posted image

(odgovor članu Bety11)
  Neposredna povezava do sporočila: 172
17.9.2009 8:50:30   
katka11
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ZA GAJO IN ZA ANŽETA!!!!!!

jaluca tebi pa seveda tudi CESTITKE!!!

pa lep dan vem!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 173
17.9.2009 8:56:02   
eva Ana
Vsem novim mamicam iskrene čestitke user posted image user posted image user posted image !

kepica...sicer ne vem točno kaj se je dogajalo z Anžetom....v glavnem HB da je zdaj vse OK! user posted image

larilu naša babika tud včasih tak je da bi tud jaz najraje joške v hladilnik dala user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 174
17.9.2009 9:06:27   
polari
Dobro jutro!

JaLuca, čestitam user posted image user posted image user posted image

Pa še user posted image user posted image user posted image user posted image za Anžeta in Gajo....user posted image

Jaz sem tudi že začela prištevat...+1....:)))))))))))) zaenkrat se ne sekiram...niti se nočem ....bomo vidli, kak dolgo bo trajalo......user posted image

Kak je lepo brat vas, ki že cartate....take lušte dobim, hehe....

Enej: 21.9.2009: 3880g, 53cm

Klara: 21.12.2010: 3480g, 53cm

(odgovor članu eva Ana)
Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

S KOM ŽIVITE
nataly33

S kom živite v skupnem gospodinjstvu?

sami s partnerjem/možem in otroci (81%)

sama z otroci (5%)

živimo staščo in tastom (13%)

Število vseh glasov: 113

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!