|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2009 - 4. del
16.9.2009 15:26:04   
bony
JAz sem imela pregled pri G včeraj in baje je še vse daleč od crtanja... no ja pravijo da se lahko vse čez noč obrne user posted image

Naslednji pregled imam 22.9.  oz ko dobim papirje iz bolnice, ker mi že 10 dni niso poslali odpusnice z vsemi izvidi tako da moja G neve točno za kaj se gre... jaz pa tudi ne ker se na te stvari ne spoznam preve... v glavnem da je z mojo pikico vse OK in drugo me ne briga user posted image

Čestitke tudi iz moje strani vsem ki imate to srečo da že crtate svoje štručke....

(odgovor članu Lubenička)
Neposredna povezava do sporočila: 126
16.9.2009 16:05:28   
veselka
IZVIRNO SPOROČILO: Lubenička

Barika...vem, ja...user posted image user posted image user posted image pa me noben ne posluša!!!

Moja G je rekla, da bi me mogl 18.9 not v P vzet in bi mogla rodit...
A pol je moja mami zvedla, da v P čakajo 13-14dni...FUL DOBR!!! Da še ona z vezami ne more nič. user posted image user posted image user posted image

Sej vem, da sm sitna...
Jst sm imela redne cikluse in PDP je točen. Moj user posted image je itak velk...celo nosečnost prehitevu za 3 tedne v kg. Tako, da res ne vem...kaj naj še čakam!! user posted image
Trebuh mi bo pa itak poču!!

Barika...kdaj pa tebi mislijo sprožit? So ti kaj rekli?

user posted image user posted image user posted image
moja Aurora je bla baje cel cajt glih prou za tedne nosečnosti... pa sm na PDP dobila čez4kg otroka user posted image user posted image user posted image user posted image

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

Neposredna povezava do sporočila: 127
16.9.2009 16:18:27   
klaja
Mayathebee dvomim, da ti bi sprožili porod na lastno željo, v Mariboru težko, no odvisno na katerega ginekologa oz. porodničarja naletiš. Mogoče če bi fejst jamrala, bi te kdo uslišal.

Gneča v porodnišnici: včeraj jih je bilo na CTG-ju 64 v Mariboru. Sicer pa smo danes tudi čakale ko zmešane.

Pingi čestitke za Majo!!!!

Noa1 čestitke za Aljo!!!

CTG ni pokazal nič vzpodbudnega za mene, na UZ-ju pa sem izvedela in tudi videla spol našega user posted image . V glavnem ginekolog, ki mi je na morfologiji napovedal spol, se je zmotil in sedaj tudi opravičil (pa tudi na NS se je g zmotila). Zdaj mislim da lahko verjamem, saj sta spol potrdila dva g.  Dobila sem tudi slikico, tako da je g rekel, da jo lahko imam za reklamacijouser posted image .  Me je pa malo šokiralo, ker sem bila prepričana, da je sigurno to, kar mi je prvič rekel.

(odgovor članu mayathebee)
Neposredna povezava do sporočila: 128
16.9.2009 16:23:07   
vila MaLiNa

IZVIRNO SPOROČILO: veselka

Barika...vem, ja...user posted image user posted image user posted image pa me noben ne posluša!!!

Moja G je rekla, da bi me mogl 18.9 not v P vzet in bi mogla rodit...
A pol je moja mami zvedla, da v P čakajo 13-14dni...FUL DOBR!!! Da še ona z vezami ne more nič. user posted image user posted image user posted image

Sej vem, da sm sitna...
Jst sm imela redne cikluse in PDP je točen. Moj user posted image je itak velk...celo nosečnost prehitevu za 3 tedne v kg. Tako, da res ne vem...kaj naj še čakam!! user posted image
Trebuh mi bo pa itak poču!!

Barika...kdaj pa tebi mislijo sprožit? So ti kaj rekli?

user posted image user posted image user posted image
moja Aurora je bla baje cel cajt glih prou za tedne nosečnosti... pa sm na PDP dobila čez4kg otroka user posted image user posted image user posted image user posted image

Se podpišem pod toleuser posted image . Ginekolog se je zmeraj čudil, kako je lahko tako "normalnih" mer, ker sva midva visoka... no nazadnje so mojo malo damo izselili proti njeni volji imela pa je že 4590g. In potem sem tam slišala, da naj bi imela rok 13.9.user posted image . Ja halo?!?! Kaj bi šele potem bilouser posted image .

Lubenička... pri meni sprožitev poroda sploh ni potekala po načrtih. Naj so naredili karkoli so mislili, da bo pomagalo pa nič ni zaleglo... maternični vrat zaprt in nezrel... mene pa matrali. Tako, da če bom morda še kdaj noseča (ampak dvomim glede na porod kakršnega sem imela, no mogoče bomo enkrat na to pozabili...), če ne bo nujno ne bi forsirala, da mi sprožijo porod. Tako kot je že ena napisala - ko je zrelo pade vnuser posted image . Sej bo kmalu, boš videlauser posted image

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 129
16.9.2009 16:37:23   
Tanik
ahoj čveke,

ste se načvekale. sem vam poslala telefonsko, ampak a mislite da bom zadnja k bom rodila user posted image user posted image , jaz že nimam tak plan. res da imam uraden PDP 29.9..,po merah dojenčka 30.9., ampak takrat imam namen rodit user posted image

samo ne vem kaj ve zamudnice mislite user posted image ,dajte no, lubenička, daj zmeni se s svojim da naj pride ven pa kera je še? jaz vsak dan sržim pesti, da prileti sms, sploh ve k zamujate.

čestitke novim staršem user posted image
jasmina user posted image

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

(odgovor članu vila MaLiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 130
16.9.2009 16:50:54   
Lubenička
klaja...si pa skrivnostna user posted image ne boš izdala, katerega spola je,a? user posted image jst mislm, da je fant user posted image

vila Malina...eh, jst mislm,da je bil PDP točn, sam pupa ni hotla vn...da je tok velika so krivi geni in to, da je malo podaljšala svoje bivanje v hotelu Buši user posted image

17.9.09 je nasvet prijokal Arian...naša mala sreča!

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 131
16.9.2009 17:18:05   
Anya22
IZVIRNO SPOROČILO: bony

JAz sem imela pregled pri G včeraj in baje je še vse daleč od crtanja... no ja pravijo da se lahko vse čez noč obrne user posted image

Naslednji pregled imam 22.9.  oz ko dobim papirje iz bolnice, ker mi že 10 dni niso poslali odpusnice z vsemi izvidi tako da moja G neve točno za kaj se gre... jaz pa tudi ne ker se na te stvari ne spoznam preve... v glavnem da je z mojo pikico vse OK in drugo me ne briga user posted image

Čestitke tudi iz moje strani vsem ki imate to srečo da že crtate svoje štručke....

Bony, kaj pa je bilo narobe, da si bila v bolnici in h kateri/kateremu G hodiš??? Kdaj imaš pa ti rok???

Moj pikec je prišel na svet 14.06.2007 po imenu Žan.

Moja pikica je prišla na svet 28.09.2009 po imenu Nika

28.09.2009 3320g, 51 cm
20.10.2009 4005g, 52 cm
24.11.2009 4900G, 54 CM

(odgovor članu bony)
Neposredna povezava do sporočila: 132
16.9.2009 17:38:30   
polari
Pingi in Noa1, čestitke user posted image user posted image user posted image

Lubenička.....ne sekiraj se! Probaj čimmanj mislit na to...ne se psihično obremenjevat s tem....saj če je z user posted image vse v redu, je okej, ne? Saj si mislim, da ni več prijetno...

Anya22...user posted image za pregled!

Barika, držim pesti da bi se začelo...user posted image user posted image user posted image

Enej: 21.9.2009: 3880g, 53cm

Klara: 21.12.2010: 3480g, 53cm

(odgovor članu Anya22)
Neposredna povezava do sporočila: 133
16.9.2009 17:54:08   
tulpek

Sem iz pregleda...

CTG...lep. user posted image Vaginalno me pa ni pregledala...user posted image 18.9. moram v P in pol bodo oni povedal, kako in kaj...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja mami je uporabila veze, da bi me sprejeli v P in mi sprožili porod...pa so ji rekli, da je 13 dni čez rok, normalno. Tako, da naj kar še malo počakam. user posted image

Jst sploh ne vem, kaj naj naredim...jokam lahko. Zakaj? Zato, ker se fizično in psihično...ne počutim dobro!! user posted image Vsega mam že dost...in vem, da moj user posted image tut v še dodatnih 7 dneh, ne bo pršu sam na svet. Zakaj me noben ne posluša in se me ne usmili? user posted image

Jst bom šla že jutr v P in bom težila...

Lubenička, sploh ne veš, kako te razumem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Ne bom ti pisala, da malo še potrpi, da uživaj v bušiju in podobne nesmisle, ker vem, da jih imaš že vrh glave. Meni so šli kar lasje pokonci, če sem kaj takega slišala user posted image .
Meni je pomagal majhen rdeč izcedek, da so me obdržali v P in potem naslednji dan začeli delati na tem, da mi sprožijo. Ampak je bil pogoj, da je bilo spodaj že skoraj vse pripravljeno. Sem razmišljala, da če bom še kdaj v takšni situaciji, si bom kar sama naredila ta izcedek user posted image . Ampak moram še premislit o najboljšem načinu. Midva sva sicer večer pred izcedkom imela zelo intenzivno user posted image v upanju, da kaj sproži in sem razmišljala, da mogoče je bil izcedek rezultat tega... kakorkoli, pomagal mi je do user posted image .

Drugače pa se vam opravičujem, ker se ne oglašam več toliko, ampak preprosto ni časa.

Neposredna povezava do sporočila: 134
16.9.2009 17:56:42   
tulpek

Moj je tudi celo nosečnost prehiteval s kg, zdaj je imel pa slabih 3300g. Tak da razmišljam, da v zadnjih 2 tednih sploh ni več pridobival na teži ali so se pa motili pri meritvah. Je pa očitno prenošen, je to potrdila tudi pediatrinja.

Neposredna povezava do sporočila: 135
16.9.2009 17:59:12   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: barika

pri nas v CElju je norija v P. ..gužva, da dol padešuser posted image

10.9. nas je rodilo 8! Ko sem rojevala js, sta še dve... imamo pa 3 porodne sobe. Sem pa na srečo dobila enoposteljo pinki sobo, ker sem imela partnerja s sabo. Če ga nimaš, te dajo pa v tropostlejno.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 136
16.9.2009 18:05:15   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: vila MaLiNa

Lubenička... pri meni sprožitev poroda sploh ni potekala po načrtih. Naj so naredili karkoli so mislili, da bo pomagalo pa nič ni zaleglo... maternični vrat zaprt in nezrel... mene pa matrali. Tako, da če bom morda še kdaj noseča (ampak dvomim glede na porod kakršnega sem imela, no mogoče bomo enkrat na to pozabili...), če ne bo nujno ne bi forsirala, da mi sprožijo porod. Tako kot je že ena napisala - ko je zrelo pade vnuser posted image . Sej bo kmalu, boš videlauser posted image

Zanimivo, kako različna izkušnja. Js bi še enkrat rodila na tak način, s spožitvijo in umetnimi popadki. Sicer ne morem primerjat, kako je roditi s svojimi, ampak pri meni je šlo dokaj hitro. Sem bila pa že prej zmehčana in je nek gel samo še dokončal delo, ko sem dobila umetne, sem se pa hitro odpirala. Samo iztis se je zavlekel, ker se je dete zataknilo in sem ga kakšne pol ure  iztiskala, preden so se me usmilili in me prerezali. Potem je bil pa takoj zunaj.

(odgovor članu vila MaLiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 137
16.9.2009 18:08:49   
Lubenička
tulpek...hvala user posted image jst vsak dan upam, da bo voda odtekla al pa da bi blo kej rdeč al pa bi me kej močno špiknilo...pa nič user posted image

Midva vsak dan user posted image pa nič ne pomaga. Se prav jezim na spermo...je bla tok močna, da je ćez tabletke prjela, a m. vrata pa mi ne more zmehčat in me malo odpret. user posted image user posted image user posted image user posted image

No...bomo šli še malo v akcijo... user posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 138
16.9.2009 18:13:05   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: tulpek

IZVIRNO SPOROČILO: barika

pri nas v CElju je norija v P. ..gužva, da dol padešuser posted image

10.9. nas je rodilo 8! Ko sem rojevala js, sta še dve... imamo pa 3 porodne sobe. Sem pa na srečo dobila enoposteljo pinki sobo, ker sem imela partnerja s sabo. Če ga nimaš, te dajo pa v tropostlejno.

hja, sanjaj ... prvič so bile vse sobe polne, pa sem bila skupaj z mojim v sobi za triuser posted image user posted image

Lubenička .. nimam se namena nikamor daleč vozit, sploh pa ne v kakšne TRbovlje ali Lj, boh, še posebi pa ne v Mb. Semi bila prvič ful zadovoljna s Celjsko, tak da  bo zdej tudi.  čakajo pa tudi pri vas do 13 dni, tak da ...user posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 139
16.9.2009 18:13:13   
Lubenička
A če se kej napenjam, pa stiskam...bi se lahko kej zgodil? user posted image bi lahko malega malo dol potisnila in bi mi poču mehur? user posted image

al pretiravam...

Neposredna povezava do sporočila: 140
16.9.2009 18:13:45   
barika

tulpek...hvala user posted image jst vsak dan upam, da bo voda odtekla al pa da bi blo kej rdeč al pa bi me kej močno špiknilo...pa nič user posted image

ENAKOuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 141
16.9.2009 18:14:53   
Lubenička
Barika...ja sem zdj zvedla...čeprav je moja G drgačnega mnenja user posted image

je pa moja soseda pršla 6 dni čez rok in so ji sprožl...tak da sm še mal optimist...bom vidla kaj bodo rekli...

Neposredna povezava do sporočila: 142
16.9.2009 18:16:31   
Lubenička
Najbolj mi pa morijo klici, če sm že rodila!!!user posted image   In besede, kot...sej bo, še mal... user posted image

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...kr kričala bi!!! user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kok sm tečna user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 143
16.9.2009 18:17:59   
dolenjka
Joj punce zdej se mi pa že smilite user posted image  Pa ste kaj vprašale če je varianta da vam pač sprožijo user posted image  Verjetno ste user posted image   Če vam ne sprožijo samo vztrajajte pri "oreng" pregledih da ne bo potem da je prenošen, pa mekonijska plodovnica pa..... težit je treba, če ste tolk čez rok, če pa se samo mal čudno počutite pa itak, tko da upam, da rodite "včeraj" oz čim prej user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

Neposredna povezava do sporočila: 144
16.9.2009 18:22:10   
Lubenička
dolenjka...hvala user posted image

men je danes G rekla, da naj grem 18.9 v P, ampak bom jst šla kr jutr...si bom že neki zmisnla user posted image
vsaj da me vaginalno pregledajo...

k jst se glih tega bojim, da ni plodovnica zelena...hočem,da me pregledajo. user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 145
16.9.2009 19:04:53   
Sarchi
Čer

vem da je to vprašanje za drugo temo, ker pa je tista naša še prazna vas bom kar tle povprašala tiste k že mate svoje srčke doma.

KAKO user posted image OBLEČETE ZA SPAT?
Jaz mojega Maksa oblečem v pajacek pižama iz bombaža, pokrijem z dekico in kovtrčkom. Pa se mi zdi kar hladna njegova postelca in ne vem če ni to premal...al bi mogla dat še body pod pajacka??

Želi si, upaj in ujemi srečo!

Neposredna povezava do sporočila: 146
16.9.2009 19:25:22   
Tanik
danes ob 11.50 je prišel sin Andraž, 3650g,51cm. JaLuca

čestitke user posted image

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

(odgovor članu Sarchi)
Neposredna povezava do sporočila: 147
16.9.2009 19:34:21   
Nepoznana
user posted image JaLuca, čestitke!! user posted image

Uf, js sem pa zdele pucala kot norec (hja, rože grem presajat v dnevni, pol je pa povsod zemlja - dobr, da nimam tepihov user posted image ). No, zdej me pa križ boli kot user posted image ... Trapa. Ampak za rožice je pa tud treba poskrbet preden pride bejbi, pol ne bo cajta.user posted image

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 148
16.9.2009 19:41:02   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: Tanik

danes ob 11.50 je prišel sin Andraž, 3650g,51cm. JaLuca

čestitke user posted image

čestitke!!!!!!

SArchi, jaz bi mu dala body gor, že zarad nekega boljšega občutka, kaj pa vem, moj tud še vedno nosi bodiye+ tanko pižamo.
kok ga boš pa oblekla je pa odvisno, koliko stopinj imaš v sobi.

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 149
16.9.2009 19:47:20   
Sarchi
barika hvala....dala sem mu body z kratkimi rokavi in čez pižamo....v sobi imamo cca 22 stopinj, sej ga bom še v dekco zavila in s kovtrčkom.
se mi je zdelo da zdej zadnje noči k se je tko shladilo da ga je zeblo sam v pižamci. že tko je postlca ledena, da sva jo z termoforčkom prej segrela preden sva ga dala spat in je blo bolš, prej se nama je zbudil takoj k sva ga not položila k je blo tko ledeno. upam da bo tko ok.

JaLuca čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Sarchi -- 16.9.2009 19:55:36 >

Želi si, upaj in ujemi srečo!

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

služba po porodniški
Michonne RR

Ali ste/boste po končani porodniški odšle v službo?

Da (96%)

Ne, ostala sem/bom doma (4%)

Število vseh glasov: 28

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!