|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2009 - 4. del
17.9.2009 9:10:41   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: polari

Jaz sem tudi že začela prištevat...+1....:)))))))))))) zaenkrat se ne sekiram...niti se nočem ....bomo vidli, kak dolgo bo trajalo......user posted image

še 13 dni user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu polari)
Neposredna povezava do sporočila: 176
17.9.2009 9:13:06   
polari
IZVIRNO SPOROČILO: barika

IZVIRNO SPOROČILO: polari

Jaz sem tudi že začela prištevat...+1....:)))))))))))) zaenkrat se ne sekiram...niti se nočem ....bomo vidli, kak dolgo bo trajalo......user posted image

še 13 dni user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Barika, neeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!! Ne hecaj se...bom pa jutri, ko spet grem na pregled vprašala, kako dolgo pa tu čakajo......

Enej: 21.9.2009: 3880g, 53cm

Klara: 21.12.2010: 3480g, 53cm

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 177
17.9.2009 9:52:54   
dolenjka
Dan user posted image

Spet nobene nove mamice user posted image  Barika, ju3 zjutraj pričakujem novičke od tebe user posted image

Jaz sem spala odlično, od 22.30 (sem šla trmasto gor spat) do 7.15, 1x sem šla sicer na WC, samo to me ne moti. Se ful boljše bočutim kot včeraj. Sem imela pa včeraj zvečer tako zatečene noge, se prav vidi, da sem zelo malo počivala in veliko sedela user posted image  Zvečer sem se pa peglat spravila, pa še štrudel narest user posted image  In danes ga je manj kot pol pleha, pa sem ta velik pleh naredila user posted image  user posted image   user posted image  user posted image

Kepica user posted image  user posted image  user posted image  za tvojega sinčka, Rubin user posted image  user posted image  user posted image za tvojo princesko, Jasmina, mislimo na vas user posted image

Vsem mamicam, ki imate težave pri dojenju pa bom samo to napisala: zelo smo si različne in več glav več ve, vsak nasvet prav pride, samo ne se pustiti okolici, da bi preveč pametovala v smislu, ah, pa kaj, očitno nimaš mleka, odnehaj...dohranjuj....premalo se redi....
Zakoaj to pišem? Moja Tara je bila zaspanko, pa je vseeno nisem budila, ker mi je nekdo (žal se pozabila kdo) rekel, da se bo zbudila ko bo lačna (in res je bilo). Pojedla je, kolikor je rabila, nekajkrat sem jo dohranjevala, potem je steklo, celo tako, da sem imela 3 mastitise (tudi po svojoi neumnosti, ker me je prepihalo - pazite se prepiha, imejte suhe dojke, pogosto menjavajte blazinice in če imate rane jih mažite z lanolinom in uporabljajte lanolin komprese) ker ni popila toliko kolikor sem imela proizvodnje in sem začela v skrinjo dajati, če bi slučajno zmanjkalo ali pa bi ji narasle potrebe. Dojili sva se na +/- 3 ure, pojedla je toliko, kolikor "so predpisovale tabele" (koza sem se zanašala na njih predolgo) napredovala v teži pa počasi. Pa so me pri pediatru pumpale da nimam mleka (jaz pa še v skrinjo dajala, njej dodatno opo flaški ponujala....) pa sem šele kasneje, pri 6 m ugotovila, da so avše čist preveč na tabele mahnjene in premalo razmišljajo o posameznem otroku. Moja punčka je imela namreč alergijo na KM (ki sem ga jaz uživala) in je izjemno veliko kakala, zato ni šla teža gor. Ugotovila sem pa sama, P me je samo gledala ko sem ji povedala kaj in kako in kako smo potem alergijo tudi odpravili. Tako da tokrat bo šlo čez 1 uho notri, čez drugo ven.....
Pa še to vam povem, da sem Taro polno dojila 9 mesecev in je zavračala vso gosto hrano, potem pa počasi začela jesti in se pri 10 m sama odstavila od jošk kar čez noč, da me je kar malo potrlo....

Vsega tega nisem napisala zato, da bi pri kateri še kak sum na alergije vzbudila ali pa kaj podobnega, s tem se ne obremenjujte, ker še ni čas za to. Napisala sem zato, da ne boste preveč napsihirane ko boste šle na pregled pri 1 m in vam bodo nafilali glavo z vsem živim in prav lahko se vam zgodi, da boste šle od tam z obuutkom krivde in še česa - NE DOVOLITE. Krasno je dobiti nasvet, ampak ne iz tabel. Naj otroka pogledajo, povejte svoje navade....pa naj po tem sodijo ali kaj delate narobe ali ne. In ne pozabite: VSE ste dobre mamice!

Za joškice pa pomaga tudi če si v lekarni kupite tisti gel v vrečkah, ki ga imate lahko za hladne ali pa tople obkladke. Dobi se v velikosti cca 10x10 cm in gre prav fajn za moderček. Jaz sem si 2 kupila in z njim grela joške, da ni več prišlo do mastitisa user posted image

Uf, se opravičujem ker sem se tao razpisala, očitno imam danes dan za pisanje user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu polari)
Neposredna povezava do sporočila: 178
17.9.2009 10:17:09   
Lubenička
Dobro jutro,

midva sva še vedno 2 v 1. user posted image sm mela pa učer kr močne,a ne redne popadke...pol ure sm jih mela na 5min, pol pa so začel popuščat na 6, pa na 9, 13...pol sm pa rekla, da grem spat. user posted image

Barika...pa ti si še tle? user posted image Jst bi tvoje zdravnike po riti...user posted image

No...grem jst še mal v toplo posteljo. user posted image

17.9.09 je nasvet prijokal Arian...naša mala sreča!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 179
17.9.2009 10:20:15   
Anonimen
punce evo novičke :
Oktavija je ravno šla v porodno. Odprta 2 cm.
Pupe zdej gre pa zares! Dihaaaamo
Oktavija naj bo kar se da hitro in čimmanj boleče

(odgovor članu Lubenička)
  Neposredna povezava do sporočila: 180
17.9.2009 10:21:06   
Lubenička
IZVIRNO SPOROČILO: larilu

punce evo novičke :

Končno!! user posted image user posted image user posted image držimo pesti user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 181
17.9.2009 10:27:12   
Bety11
Dolenjka...user posted image user posted image user posted image  Se podpišem pod tvoj post....Pa še povdarim, da smo vse DOBRE mamice....

Oktavija...končno!!!...Saj bo šlo hitro....

Lubenička...Tudi pri tebi bo hitro in mislim, da boš ujela mlaj, v soboto......

Neposredna povezava do sporočila: 182
17.9.2009 12:12:22   
Tanik
Dober dan toliko da se javim,

zaenkrat še nimam nobenga sms za objavit. sem vas samo preletela,tako da ne bom nič komentirala. kasneje.

kepica fajn da je vse OK. če ne bom mogla objavit, ti posredujem sms, sva na vezi.

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 183
17.9.2009 13:07:06   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: Tanik

...zaenkrat še nimam nobenga sms za objavit....

hja, sej ga ne moreš, ker sem še tu user posted image user posted image user posted image user posted image (malo heca).
v glavnem, sem malo pojamrala, kok ej bilo prvič, pa malo popadkov imam, me pogleda in še vse zaprtouser posted image user posted image user posted image , pretoki ok, vse ok, kakšna je pa plodovnica se pa ne vidi na uz. mah, zdej mam pa res že počas vsega poln kufer, ampak, ampak ... vsak dan uz in pregled, pa se malo tolažim no, da vsaj to dobro spremljajouser posted image --KOMAJ ČAKAM SOBOTO

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 184
17.9.2009 13:18:51   
Tanik
no zdaj pa imam user posted image :

mi smo pa ponoči ob 3.53 rodili punčko Neli, veliko 52 cm in težko 3680 g. anitka7

čestitke user posted image

< Sporočilo je popravil Tanik -- 17.9.2009 13:19:47 >

Žan

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 185
17.9.2009 13:52:26   
Lubenička
IZVIRNO SPOROČILO: Tanik

no zdaj pa imam user posted image :

mi smo pa ponoči ob 3.53 rodili punčko Neli, veliko 52 cm in težko 3680 g. anitka7

čestitke user posted image

čestitke!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 186
17.9.2009 13:56:58   
Lubenička
Barika...kaj zadn dan je sobota, da ti sprožjo? user posted image a ne bo to 15 dni, če gledamo 5.9, da je pdp? user posted image
zdj sm pa še bl jezna user posted image user posted image user posted image No...jst upam, da bo kej prej, če pa ne...pa da bo vse ok. user posted image user posted image user posted image

Bety11...jst mislm, da imaš prav user posted image Zelo slabo se počutim in boli me v križu in jajčnikih (prvič se mi to dogaja od kar sm user posted image )... Bomo vidl, kako bo do večera... ali bom zdržala jutr do pregleda...
No...pa se le nekaj dogaja in upam, da se je začelo dogajati...da ne bo pol NiČ. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 187
17.9.2009 13:58:26   
tulpek

punce evo novičke :

Skoraj točno en teden za mano... zdajle sem dihala user posted image user posted image user posted image . Držim pesti za tebe, Oktajiva.

Čestitke vsem novim mamicam in kepici... zamudnice, vam pa želim, da čim prej pristanete v porodni.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 188
17.9.2009 14:19:01   
Mož*

jutro!
jaluca čestitkeuser posted image
Kepica no super da se je vse dober izteklouser posted image

jaz zdele patronažno čakam da stehtamo princesko pa bomo videl al jo bomo že kopal al ne,popoldne morm it pa v vrtec ene papirje podpisat k ne vem zakaj mi jih včeri niso dale k sm bila tmuser posted image

veselka boš vidla da bo glede dojenja zlaufal,vem pa tud da ni lahko ampak kjer je volja je tudi pot al kako že pravijouser posted image v glavnem ne obupi pa bouser posted image

moja princeska bi skoz sam jedla non stop pa dve uri pa dve uriuser posted image tko da bi po dojenju joške kr v hladilnik dalauser posted image

Naš Klemen je isti. Doji se praktično 24 ur dnevno. Oz. ne doji se le, kadar se potepava z vozičkom, kar počneva od 6. dne dalje. Za razliko od zadnjih dveh otrok vleče prav počaaasiii, oz. čaka, da mu samo curlja v usta. (Kot bi ležal pod pip`co). Ponoči spi le 2-3 ure, potem pa kikiriki... Starejši trije ga neprestano kengurujćkajo in si ga podajajo, seveda potem ni šans, da bi hotel ležati v posteljici...

Čestitke vsem novim mamicam tudi od mene!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 189
17.9.2009 14:50:34   
dolenjka
Ste - smo pa res upočasnile tempo user posted image

Jaz sem šla še na eno kosilo v LJ in je bilo zelo dobro, pa nečaku sem šla kupit darilo, ker ko bom on upihnil 2. svečko, bom jaz verjetno - upam da , v porodnišnici (29.9.) user posted image

Zdaj grem pa za pol ure vodoravno, pol pa po princesko user posted image

Čestitke anitka7 user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 190
17.9.2009 16:58:26   
Lubenička
Kaj ste šle vse rodit? user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 191
17.9.2009 17:02:10   
Nepoznana
Anitka7, čestitke! user posted image

Evo, da ne bom slučajno izjema, tudi moj ctg je lep user posted image , ampak ker še nisem čez rok, se ne bom pritoževala. Zdravnik me ni nič pogledal, ne vaginalno, ne UZ.

V nedeljo se moram it spet pokazat. Upam, da se bo moj bejbi hotel rodit na PDP, če pa ne, pa baje v Brežicah porod sprožijo najkasneje sedmi dan po PDP - tako mi je povedala sestra na ctg-ju. Bravo za Brežice user posted image user posted image !

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 192
17.9.2009 17:51:40   
sonček85
Danes ob 17.03 sem privekala na svet,težka 3240g in dolga 50cm.
Mami  se počuti dobro in me že carta.
Vaša Larisa

user posted image
Čestitke vsej družinici

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 193
17.9.2009 17:57:38   
dreja79
Seznam se vztrajno krči user posted image user posted image user posted image !!!!!!

Iskrene čestitke vsem novim mamicam in njihovim zakladkomuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 194
17.9.2009 18:03:14   
Lubenička
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

Danes ob 17.03 sem privekala na svet,težka 3240g in dolga 50cm.
Mami  se počuti dobro in me že carta.
Vaša Larisa

user posted image
Čestitke vsej družinici

Čestitke!! user posted image user posted image

katera je pa rodila? user posted image Oktavija?

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 195
17.9.2009 18:04:09   
dreja79
Ja, Oktavija, sem vidla na Rodili smo user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 196
17.9.2009 18:05:22   
Lubenička
Punce...jst mam že 4 ure naredne popadke...od 15-4 min...zadnjo uro od 8-5min...
v P so rekl, da morš met redne oz 5-3min... naj še malo počakam? user posted image

< Sporočilo je popravil Lubenička -- 17.9.2009 18:06:02 >

Neposredna povezava do sporočila: 197
17.9.2009 18:09:21   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: dreja79

Ja, Oktavija, sem vidla na Rodili smo user posted image
Sem misla da je kaj na vaši temi bila rok je imela 6.9

ja Oktavijauser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu dreja79)
Neposredna povezava do sporočila: 198
17.9.2009 18:11:41   
Tanik
mancag pravi da je kar v bolnici na opazovanju.se ji je pritisk dvignil ampak pravi da se počuti v redu. je pa oktavijo vidla.

no sedaj že vemo da je rodila, čestitke user posted image

Žan

Neposredna povezava do sporočila: 199
17.9.2009 18:12:00   
Nepoznana
Čestitke tudi Oktaviji! user posted image

Lubenička, tebi pa žal ne znam nič svetovat - mene je prav tega že od vsega začetka strah - kdaj točno v porodnišnico v primeru popadkov user posted image . Ja, lušno rečt, da ko so na 5 minut...kaj pa prevoz do porodnišnice?
Eh, bo že...

Ti pa želim hiter in čim manj boleč porod in veselo cartanje!user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Dojenje...
пеперутка16

Do kdaj ste dojile?

3 mesece. (6%)

6 mesecev. (9%)

12 mesecev. (13%)

24 mesecev. (2%)

Več kot 24 mesecev. (17%)

Nisem dojila. (53%)

Število vseh glasov: 53

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!