Februarka08
|
O, marija, ja kolk pa ve čvekate No, jaz sem iz pregleda zadovoljna saj ne vem kje naj začnem... sem šla najprej dat kri in vodo, se mi je Hb celo iz 111 popravil na 115 , urin ok (vsaj rekla mi ni, da ne bi bil ), potem sem šla na CTG, ki je bil itak lep me je pa kar mal panika, ker babca ni in ni najdla ma ga je iskala po celem trebuhu, pa nič pol me je že začela spraševat kolk sem noseča ipd... je rekla naj se še na drug bok uležem, da še tam proba. No, končno sva zaslišale koračnico to se mi tud še ni nardil potem pa pregled... danes sem zanalašč nesla G mal kave in čokolado (kao, za dobro voljo, ker grem počasi rodit) in ne boste verjele - skoraj pol ure sem bila not kar itak nisem bla še nikol! Vse mi je pregledala, vse sva obdelali, še UZ sem imela mi je pregledala šive - so še ok, samo na mojo žalost jih ne bojo prej odstranjevali kot pred samim porodom kar pomeni, da ne bom mogla doma čakat na redne popadke, ampak dol v P potem me je čist pretipala, glavica je nizko, sem še zaprta , je pa že zmehčano in pripravljeno na dan D. Prej me je tam spodaj razkužila z alkoholom (to mi do zdaj še ni naredila ) je ful zapeklo, ampak je rekla, da mi ona ne prinese kakšne bakterije not, mora to narest! Aha, kaj pa dosedaj Itak mam spet mal vnetja tako da mam spet Canesten pa še bris mi je vzela za bakterije in bom zdaj kot trapasta čakala na ta izvid 1 teden! No, če bi slučajno kaj bilo, mi bo potem AB pomagal in bi lepo pozdravili še do poroda. No, tega brisa mi v 1. vzela, mogoče zato ker ji nisem čokolade prinesla Potem vse napiše not v MK, pa prašam če bom mela še kakšen UZ, pa pravi, seveda, kar uležte se kar je pregledala je blo ok, sem rekla kakšna je kaj teža, pa pravi, da je zdaj to že zelo težko ocenjevati, ker je že prevelik, ampak je potem vseeno pogledala in rekla da naj bi mel cca. 2850g kar se mi zdi prav fino, Larisa je mela 3100 in je bil porod tud temu primerno mal lažji, po kilah so si čez 1 leto tam-tam, tako da raje rojevam 3kg kot pa 4-5kg Tako, to je to. Hotla sem samo povedat, koliko pomeni, če jih malo ˝podkupiš˝ čeprav se tega ne bi smelo delati in bi mogla met G za mene vedno tolk časa kot danes, vedno tako nasmejana kot danes itd... Se strinjate, a ne? Zdaj vas grem pa mal prebrat, da vidim, če je kaj novega