|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009 2.del
16.9.2009 8:55:22   
Emilly
Jutro!!

Pridne ste, ni kejuser posted image
Jst sem vstala tolk zgodaj samo zato, ker čakam, da mi pripeljejo avto, ki je na rednem servisu. Pa seveda zamuja že skor eno urouser posted image . Spanje pa kot ponavadi, do 3.30, potem wc in konecuser posted image  Kaj čmo, še dobr da sem doma...

Sem pa včeraj prvič čutila bolečine med nogami. Sicer čist nežno, ni hudo, ampak user posted image  je kar zaskrbel in se celo prvič zamislu, da se pa porod res bliža - haloooouser posted image  No ampak je hitr prišel do zaključka, da bova rabla za prenova stanovanja še dobra dva tedna in nič več.... ja me res zanimauser posted image

Men je pa tašča spletla belo odejicouser posted image user posted image  - ful je lepa, sam je še nimam pr seb, prav da jo bo kar do poroda obdržala, je čist ponosna nanjouser posted image

Stuhica - tud men se smiliš, da morajo bit šefi taki kreteniuser posted image . Si pa res carica kar se tiče izpitovuser posted image user posted image  Ti se le osredotoč zdaj na pozitivnejše stvari, za cuker pa tud sam še nekaj tednov pa bouser posted image

Otroček mi pa HB še ful miga, se mi tud premika kar cel trebuh, bom po porodu tud jst kar mal pogrešala tele brcike...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2751
16.9.2009 9:08:09   
boob
Dobro jutro. . no dobro kukr za koga. . . jst sm pa tko user posted image

Učerej sm imela pregled in CTG, . . že na začetku se mi je zdelo čudno kaj sestra skoz hodi gledat pa mi popravlat te pasove, pol je šla pa še po G, pa sta me rukale po trebuhu. . pol sm pa prašala kaj je narobe, pa nobena ni tela nč kej dost komentirat. . . pa sm tam ležala 1h.
Pol grem na not k G in sm jo mogla še 5x prašat kaj je zdej z tem CTGjem ker sm vidla da sta se sam spogledovale. . . no pol mi končno pove da srček ne bije enakomerno in da morem v pondeljek še enkrat na CTG . . Pol se je pa skoz neki zmikala in mi ni tela povedat kaj naj bi to pomenlo. . al je kej narobe. . al je samo tok bla aktivna. .al kaj. .  No pol mi nrdi še na hitro vag.pregled in baje da imam ful močno unetje, tako da sm še antibiotik dobila. In kar ni še dovol se mi je naredil tur (al podkožni mozolj-2cm) ravno na pregibu trebuha spodej, tako da še sp.hhlač nemorem nomalno oblečt, pa čim se premaknem me boli za popiuser posted image  . . .Uglavnem danes ni moj dan!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2752
16.9.2009 9:09:26   
Anonimen
Boob kot vidim smo vse z enimi problemi. Mene tudi to ubija. Upam, da se pri tebi reši vse tako kod mora. Tudi jaz sem danes čisto živčna in drek ...user posted image

(odgovor članu boob)
  Neposredna povezava do sporočila: 2753
16.9.2009 9:11:36   
boob
pravoda a pri tebi je tud kej narobe
se opravičujem nism nč kej dost brala za nazaj

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2754
16.9.2009 9:14:30   
Emilly
Boob - le pozitivno gledat, pa bo vse okuser posted image user posted image user posted image

Cel tur se je pa tud men na riti nardil že po moje ene dva mesca nazaj.... takrat grozn bolel, da seveda še sedet nisem mogla, zdej ne boli več, je pa vztrajen, ni kej...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2755
16.9.2009 9:15:45   
Anonimen
Imam probleme z železom ( alergična sem na 2 različni vrst tablet - se mi naredijo pikice in srbi ). Hemoglobina imam 107. Prejšni teden so mi odkrili streptokok. Včeraj sem bila na pregledu je sicer vse Ok, ampak je user posted image po rasti na spodnji meji normalnega. Tako, da najprej se s tem nisem ubadala, potem me je pa včeraj zvečer napadla panika in pa jok, sem bila čisto na dnuuser posted image Danes sem pa tko tko...prekinila sem sedaj s tabletami, sedaj bom poiskusila vnašati vse s hrano. Ma ne vem...sita sem res vsega skupaj. Imam občutek, da gre vse narobe in potem konstantno premišljujem kaj če bo to, kaj touser posted image

(odgovor članu boob)
  Neposredna povezava do sporočila: 2756
16.9.2009 9:21:21   
boob
jst sm bla tud učeri še ok, pol pa ponoči nism mogla spat oz še tisto kar sm sm mela grozne sanje, ki jih raj niti nebom omenla, pol pa sm sam še o tem razmišljala, . . kaj pa če. . . user posted image   groza . . .Se morem spravit k sebi.

pravoda upam da bo vse ok user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2757
16.9.2009 9:27:31   
Anonimen
Kot kaže boob naju je obe zajela neka panika, živčnost user posted image user posted image Veš kaj, nič dajva nasmeh na obraz ( ker bova s tem najbolje pripomogli k počutju najinih user posted image ). pa si reciva vse bo ok...a bova zmogle ?? 

(odgovor članu boob)
  Neposredna povezava do sporočila: 2758
16.9.2009 9:29:07   
gorenka
Boob - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Smo s tabo! Drži se! Si pa kr predstavljam kako je tm na pregledu bit pa ti nič ne povejo kaj dogaja...k da smo tko mim da ne opaziš njihovih fac da nekej ni u reduuser posted image , pol te še bolj prestrašjo k je treba... Mi je pa čudno da te je šele za pondelk naročilauser posted image

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 2759
16.9.2009 9:32:02   
boob
naročila me je pa za v pon. zato ker ona itak že tko dela sam tork in četrtek, in v četrtek je ni. . pol pa v pondelk nadomešča.

(odgovor članu gorenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2760
16.9.2009 9:33:27   
gorenka
ja fajn, do tacajt pa čiči pa čakiuser posted image

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 2761
16.9.2009 9:35:33   
karmen b
Boob in pravoda držta se...sej bo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Špela je naše največje veselje :)

(odgovor članu gorenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2762
16.9.2009 9:36:27   
boob
jp. . tko nekak. .

(odgovor članu gorenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2763
16.9.2009 9:36:54   
gorenka
a pa ti je kej rekla glede vnetja...mislm a ga maš pogosteje? ti je kšn test za streptokok delala? (bris uzela)

(odgovor članu karmen b)
Neposredna povezava do sporočila: 2764
16.9.2009 9:41:14   
skačica
jutro!

boob- drži se, sej bo vse ok, ker tko mora bit. Imaš pa res še kar nekaj dni do naslednjega pregleda. No, če bi blo tko zlo kaj narobe, bi te verjetn G naročila prej ali pa te poslala v Puser posted image

pravoda- ja, ne vem kako boš tole s hrano pridobila, železo namreč. Men se zdi, da so potrebe tud zdele na koncu tako velike, da jih s hrano ne moreš nadomestit. Jaz moram kar do konca pit Legofer, ravno zaradi tega, da se mi nafilajo zaloge, za po porodu. Zdele sem na četrti flaši, je pa zoprnega okusa, ampak ok, imam vedno zraven vsaj deci soka ali vode, da gre lažje.
Z dojenčkom ne bo pa zaradi hemoglobina nič narobe, pozitivno razmišljaj pa bo.

katrin- kok je pa teb zdele lušten, ko se že crkljaš s svojo princesko. jaz bi se tud kar dons že. Zdele še mal pobrišem prah in posesam, pol grem pa lahko kar v Puser posted image , no prevoz moram še prej počakat al pa če se kar sama odpeljem.
Hecam se, v soboto me čaka še ena poroka, pol pa res lahko kar grem.

emily- super za odejico. Jaz bi tud tko zlo imela eno lepo seštrikano odejco pa ga ni kandidata, k bi mi jo naredil. Ok, bom pa imela dvoje nove copatke.

Pri nas v bloku je pa že dva dni veselica, ker štemajo k norci, eno kopalnico prenavljajo in razbijajo že dva dni. No sej, prežvel bomo, je pa zoprno, ker jaz še sladko spim, ko oni že začnejo štemat. Pa tudi Iza vsake tok časa prileti se k meni mal pod majco skrit, ker se ustraši tega ropotanja. Bo kmal konc.

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 2765
16.9.2009 9:41:27   
boob
dala mi je samo eno kremo k si jo morem v nožnico stiskat (dalaclin-al neki tazga) 7 dni pol pa še 3 dni svečke. . in to je to

(odgovor članu gorenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2766
16.9.2009 9:42:30   
Anonimen
Saj nam je samo malo energije pobralo. Jaz sem sedaj boljše počutim, ko malo tukaj čvekam. Boob kaj si pa dobila za ene antibiotike? Jaz sem jemala Hiconcil in je sedaj vse OK po enem tednu. Tako voda, kot spodaj ( ni izcedka, vonja ). Glede streptokoka pa je rekla da je super ker smo ga odkrili in da v takem primetu 100 % ne gre nič narobe. Po merjenju user posted image je pa rekla, da je od prejšnič lepo zrastel in da bo malo manjši bo pa normalen. Ampak je res nič ti ne povej in potem so tiho ti pa imaš v glavi 100 scenarijev user posted image   ko reče je na spodnji meji normalnega.Punce nič saj pravijo zadnji mesec se nosečnic dokoplje vse, zdržati mormo. Meni je včeraj rekla, da sedaj lahko kar rodim user posted image user posted image

(odgovor članu gorenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2767
16.9.2009 9:43:07   
frrrr
boob user posted image za tvoje dete pa eno user posted image

(odgovor članu gorenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2768
16.9.2009 9:51:44   
Anonimen
Tudi jaz sem imela najprej Dalacin za v nožnico, samo meni nič ni pomagalo. Ampak ti razmišljaj tako, da tebi bo OK ? Resno...

Skačica ne vem kako mi bo uspelo. Ampak vem, da mi bo...Ampak pač bolje da ne jem, ker se mi naredi po rokah kot ena koprivnica ( sicer ne v hudi obliki ) ampak pač pikice in pa rajlo srbenje. Bom šla danes še v lekarno po koprivin čaj pa upam, da bo uspelo. Po porodu bomo pa videli..mogoče pa še kaj obsatja zame. Moja kolegica je imela po porodu malo hemoglobina je dobila železo, ampak ga pač ni jedla. Dojila je cca. 3m in zdaj je na to že pozabila. Ne vem saj pravim poiskusila bom na ta način, saj ne vem ali mi mogoče še kaj drigega ostane ? Bi ve kar jedle npr. tablete naprej, kljub reakciji ??

(odgovor članu frrrr)
  Neposredna povezava do sporočila: 2769
16.9.2009 9:52:42   
skačica
pravoda- Iza je bla ves čas premajhna za 14 dni, glavico je imela preveliko za 14 dni, rodila se je pa idealnauser posted image . Teža več kot na spodnji meji- 3520g in obseg glavice čist normalen- 35 cm. Torej, BV, mi je pa G. vedno govoril, da ni nobene panike, ker si noben otrok ni enak in so eni pač manjši, eni večji, eni imajo male bučke, drugi večje.

Spravljam se delat pa se mi ne da. Ampak morem dones, ker sem se tako odločila in bom sam tečnobo prodajala, če ne naredim načrtovanega. Torej, sesalc v roke.

frrrr- a si ti že doma al še greš kaj v službo? Kdaj točno imaš PDP? Jaz vse pozabim, res imam spomin kot švicarski sir,je... ga.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2770
16.9.2009 9:57:39   
najčka
Uf sami problemi. BOOB user posted image user posted image   Sam pozitivno glej!!!!!! Seveda bo vse uredu z tvojo pikico. Včasih tud dohtarji ne slišjo dobr kako bije srček........ Drži se , če pa rabiš kaj pojambrat pa kar poklič. Pa vse ostale k mate problemeuser posted image user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2771
16.9.2009 9:58:18   
Anonimen
Skačica hvala za tolažbo upam, da se bo tudi pri meni tako izteklo. Ker tale stavek malo manjši je, mi gre že vseh skoraj polnih 37t na živce. Pač tudi jaz sem majhna 155, dragi pa velik, ampak mogoče bo pa po meni ? Kaj vem...Mislim pa da me vseh pregledov in takih negativnih razmišljanj polno polno.... pri nas nosečnicah, sploh prvorodkah.

Ja tud jaz sem mislila danes malo pripraviti svoje zimske cunjice. Upam, da mi bo uspelo. Včeraj sem imela tak gnezditveni dan, da je reku dragi mislim, da bova midva kar kmalu šla. Čutila sem pa kot sem že včeraj napisala tako rahlo napetost kot pred M tko ene pol dneva, potem je pa odstriglo. Špikanje v nožnici pa že tko ali tko občutim skoraj od začetka. Tako, da ne vem kaj je to a so popadki ali ne ? No upam da bom v roku 24 dni do PDP- ja že vedela ?

(odgovor članu skačica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2772
16.9.2009 10:00:00   
gorenka
Boob - jst bi jo v pondelk kr vprašala glede testa na streptokok - ali se v takih primerih ne dela...boljš bit 100% (k se rada ta bakterija pojavi če imaš vnetja, sploh na konc). no pa sej bi ti mogla pol ona obrazložit...

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 2773
16.9.2009 10:21:09   
rozilu
Boob in pravoda  user posted image user posted image user posted image

Držim pesti, da bo z vama vse OK!!

< Sporočilo je popravil rozilu -- 16.9.2009 10:22:22 >

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 2774
16.9.2009 10:24:23   
rakica 2
me je vn vrglouser posted image težauser posted image ,naj vas malo pomirim,men je v 2.nosečnosti rekla da ne bo imel 3kg,čez teden pa sem rodila 3800g in 53cm veliko pupouser posted image ,pa tud sestri je v 36t namerla 2290 in na koncu je bil user posted image težek 3800g,tko da ne se zanašat na te meritve,dosti je odvisno tud od kostne mase,tega pa ne morjo"zvagat".železo-tu pa vedno podiram rekorde v pomankanju,ampakuser posted image si ga uzame kolkr ga rabi,me pa ostanemo brez.sm ga mela pri prvem porodu 98,user posted image pa 138,se pravi da me je dobesedno izropaluser posted image user posted image .jejte suhe marelice,fige,jedilno čokolado in oreščke pa bouser posted image

< Sporočilo je popravil rakica 2 -- 16.9.2009 10:25:16 >

(odgovor članu gorenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?