skačica
|
jutro! boob- drži se, sej bo vse ok, ker tko mora bit. Imaš pa res še kar nekaj dni do naslednjega pregleda. No, če bi blo tko zlo kaj narobe, bi te verjetn G naročila prej ali pa te poslala v P pravoda- ja, ne vem kako boš tole s hrano pridobila, železo namreč. Men se zdi, da so potrebe tud zdele na koncu tako velike, da jih s hrano ne moreš nadomestit. Jaz moram kar do konca pit Legofer, ravno zaradi tega, da se mi nafilajo zaloge, za po porodu. Zdele sem na četrti flaši, je pa zoprnega okusa, ampak ok, imam vedno zraven vsaj deci soka ali vode, da gre lažje. Z dojenčkom ne bo pa zaradi hemoglobina nič narobe, pozitivno razmišljaj pa bo. katrin- kok je pa teb zdele lušten, ko se že crkljaš s svojo princesko. jaz bi se tud kar dons že. Zdele še mal pobrišem prah in posesam, pol grem pa lahko kar v P , no prevoz moram še prej počakat al pa če se kar sama odpeljem. Hecam se, v soboto me čaka še ena poroka, pol pa res lahko kar grem. emily- super za odejico. Jaz bi tud tko zlo imela eno lepo seštrikano odejco pa ga ni kandidata, k bi mi jo naredil. Ok, bom pa imela dvoje nove copatke. Pri nas v bloku je pa že dva dni veselica, ker štemajo k norci, eno kopalnico prenavljajo in razbijajo že dva dni. No sej, prežvel bomo, je pa zoprno, ker jaz še sladko spim, ko oni že začnejo štemat. Pa tudi Iza vsake tok časa prileti se k meni mal pod majco skrit, ker se ustraši tega ropotanja. Bo kmal konc.
|