|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009 2.del
16.9.2009 10:29:05   
Anonimen
Rakica 2 si ti mogla jesti kakšne tablete za železo ?

(odgovor članu rakica 2)
  Neposredna povezava do sporočila: 2776
16.9.2009 10:34:16   
majakla

Dobro jutro! user posted image

Jaz vsak dan težje vstanem,
bi kar spala in spala, pa
izgleda, da sem tudi user posted image  že
navadila na tak ritem, ker
ga do 10-ih ni, pol pa začne
s polno paro, da o guzenju
in miganju od 23-ih do 1-ih
zjutraj sploh ne govorim.

Danes imam pregled pri G,
me zanima, kaj je Sanford
pokazal, upam, da nič,
držite pesti, hvala.  user posted image

Boob in Pravoda: vem, da je
lažje govorit kot naredit,
ampak bodita čimbolj pozitivni,
me pa smo z mislimi pri vaju
in držim pesti. user posted image

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 2777
16.9.2009 10:39:40   
rakica 2
tea85ojla,vidim da si blizu ptuja,jst sm po rodu tud štajerka,rojena v ptuju in doma iz ptuja,sicer pa že vrsto let živim na primorski.mojuser posted image user posted image ima drug mesec roj dan in sm se odločla da mu kupim pižamouser posted image user posted image ,kr bi očitno rad hodu oblečen spat,pa take copate da bo lahko šel še obut spat,pa če bo hotu še kravato,sirkovo krtačo in vrečko žajf ggggrrrrruser posted image user posted image user posted image za postlco sm ga prepričala da jo sestaviva,ampak je blo to med košarko in je penil,da naj počakam,da tud če bi šla zdaj rodit se on ne bi premaknu kr je tekma bl pomembna,,,zaradi njegove žlehtnobe bom mela user posted image pa še tok bl rajši..sicer je enkrat reku,da jst lahk grem,user posted image pa ostane pr nemu,,ja pa kaj še,me bo mogu prej s sveta spravtuser posted image le kje sm ga pobraluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .nič,uživaj  v pričakovanjuuser posted image ,saj bova zmogle,mal jamrava tukaj,ampak se mal bolš potem počutm,tud to je nekajuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil rakica 2 -- 16.9.2009 10:46:00 >

(odgovor članu tea85)
Neposredna povezava do sporočila: 2778
16.9.2009 10:42:05   
Anonimen
hej vse user posted image in mamice

bob, pravoda ... user posted image

Jst sm bla pa učeri tok jezna, da bi najrajš bombo vrgla na CSD. Sm 3.8. oddala za denar za paket, pa konc mesca pol dubla odločbo da denar dobim, no in denarja ni nikjer, ker sem oddala 72 dni prej, namest 60. In pol ker je blo tok prehmal mi ne upoštevajo da je vloga oddana avgusta, ampak septembrauser posted image . Logike ni. No in zato bo denar šele 14. oktobra, namest učeri, in zato bo voziček šele oktobra in ne učeri!!! Sm pol dneva user posted image , k sm bla tok razp..... in jezna, pa žalostna. Fora je pa v tem, da je men škofja loka ful delč, k žvim v Lj in sm na CSD še rekla, da če lohk tok prej oddam, pa da ne bo kj narobe! In una men ja, pa še prov zaderčna pa nesramna je bla, ker se ji je mudil na malco. Kr neki. Še dons k se spomnm sm tok jezna, da bi strelala. Pol pa še moja predraga mt, k jo je sam gobc, mi oblubla jogi za postlco že 2 mesca, pa banco pa previjalno peno, nakonc bo pa rekla da nima dnarja in bom mogla pol še za to nekje dobit, jst mam pa že vse razporejen, kaj pa kok bom kupla, k sm računala nanjouser posted image
S tem, da nama moja babi pa dedi ful pomagata, njegova babi pa dedi sta nama tut že neki malga dala, pa deda njegov dela previjalno desko (ful hudo), medtem k njegovi tastari niso dal tut centa, pa nism rekla da bi mogl, sam pika na i je to, da ga kličejo če ma on kej dnarja njim za posodt ... HALOOOOOOOOO
Men se bo zmešal. In to vse zdj proti koncu. Mn k en mesc mam do pdp, pa vedno več skrbi, namest mn. Dobr, da mava babi pa dedija, k se lohk zanesem na njiju, na druge v familiji se itak ne morm.
Sm se razpisala, sam sm tok user posted image pa user posted image , da se mi bo zmešal.
Drgač sm pa učer supr spala, dons pa tko tko. Ne ful slabo, ne pa ful dobr.
Moj user posted image user posted image drgač ful brca, pa lumparije zganja.
Vsi problemi med nogam k sm jih mela so se umiril.
Zdj samo še čakam, da user posted image pride. Pa ne sme pridt prej!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2779
16.9.2009 10:42:22   
rakica 2
pravoda ja,najprej neke za lizat,fffuj,ker pa ni pomagalo zdaj jem retafer,mislim da je kaj bolje,drugač bi me poklicali,pa me niso.jih pa jem že celo nosečnost in še po porodu jih bom,ker se železo rabi tud za mleko.

< Sporočilo je popravil rakica 2 -- 16.9.2009 10:48:08 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2780
16.9.2009 10:45:31   
malaMravljica
grrr tolk sem napisala od zeleza, pa mi ni hotlo objavit.

Torej zelezo: veliko ga ima meso, strocnice, fige, marelice, zitarice in najboljsi izkoristek zeleza je v kombinaciji s C vitaminom. Cez solato mal limone stisnit, po mesu mal limone, ... jaz tudi tableto zjutraj pijem z vodo v katero stisnem limono. In zadnje case sem res veliko fig jedla -  beri pokupim zalogo na tgru. Meni fige ne delajo nobenih prebavnih motenj in pojem pol gajbice na dan, so tudi moj najljubsi sadez. Imam prav te fige na sumu, da so mi izboljsale raven zeleza, ker sem imela ze od zacetka nosecnosti zelezo na robu, pol full premalo, sedaj pa cudezno najvec. Aja, pa ko vzemete tableto zeleza se izogibajte kavi, ker ta iznici ucinek.

Boob, drzim pesti, da bo vse ok. Saj ce te je narocila sele za ponedeljek kaj zelo narobe ne more bit ves.

Beti je sprasevala glede pregledov. Jaz imam zelo fajn, vedno vse naenkrat pri mojem g. Isti postopek, najprej urin, merjenje tlaka, kri ce je treba, tehtanje, pol imam sedaj CTG, sledi UZ in pol se se mal pomenva z g. Sicer se sedaj menva kar med CTG-jem. Mi je fajn, da ne laufam cel tedne od enga dohtarja do druzga. Sicer pa upam, da mi bo jutri reku, da bi lahko ze kmalu laufala v porodnisnico user posted image  

Vceraj sem pripravila zibko, pa oblacilca sem sla se enkrat skozi, sortirala vse pripomocke za nego itd. Sedaj ima user posted image  zeleno luc in lahko mirno pride, se ga ze veseliva in cakava.  Hmm.. prejle je bila tajnica pri meni, je prisla gledat zibko in vozicek, ki mi ga je ocenila s cisto 5ko. Pol sva pa se ostale zadeve pogledale in je videla zalogo plenic, se je tok smejala. Hmm imam 2 mala zacetna paketka, pol pa v dvojki 2 dvojna dnevna paketa in dva dvojna nocna paketa. Sam upam, da bodo pamperske ok, drugace ne vem kaj bom s to zalogo.

Vsem zelim, da mal pozabite na vase tezave, saj smo ze tik pred ciljem. Men je tudi ze muka ta trebuh okol prenasat, sam kaj, se ne pritozujem in pol kar gre. Danes je bila noc sploh super spet, na wc samo na vsaki 2,5 do 3 ure umes pa spanje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2781
16.9.2009 10:52:59   
Anonimen
Mala Mravljica hvala za napotke glede železa. Sedaj bom pač morala preizkusiti samo s hrano tako je rekla G, da res ne bomo kakšne reakcije zdaj naredili. Sem pa razmišljala, da sem imela predzadnje hemoglobin 105, včeraj 107 ( pa sem 3 dni prej prenehala z železom ). Tako, da bom res poiskusila s hrano veliko notri prinest, pa bomo potem videli kako bo v torek. Ampak mislim, da mi ni dala napotila za kri ( bom pa samoplčaniško ).

Tudi jaz sem včeraj vse pripravila ( papirje, izvide, napotnico - zraven sem kar izvid streptokoka dala ), torbo vse je pripravljeno. Tako, da sem kr malo si oddahnila in rekla zdaj pa lahko greva. user posted image Malo z veseljem pa malo s strahom. Čakaj MalaMravljica saj tvoj user posted image je tudi čisto spodaj že a ne ? Mislim, da si ti rekla ?

(odgovor članu malaMravljica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2782
16.9.2009 11:01:06   
malaMravljica
sem se sprehodila do knjige se enkrat, da ti napisem se kar sem pozabila za zelezo:

tudi kvas, laneno seme, jajca´in ovsena kasa ga imajo veliko.

Ja, moj bejbi je tudi ze cist dol, zadnjic na pregledu me je predledal in je reku, da je z roko ze glavco cutu! Pa saj sama vem, da je cist dol, ti obiski WC-ja so res nenormalni ze. Moj je vceraj reku, da je parkrat ponoc slisal, da sem sla na WC, pa sem rekla ce le parkrat je bil to le kaksen procent user posted image  Zadnjic mi je tudi rekel, da se MV krajsa, da je ze mal zmehcano. Dnevno pijem caj iz malinovih listov in akupunkturo sem imela ze 3x tko da jutri res upam, da bo reku, da gre zadeva lepo naprej.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2783
16.9.2009 11:05:29   
Anonimen
Uuuu potem pa držimo pesti, mogoče te pa jutri že ne bo tukaj.??

Tudi pri meni je včeraj rekla, ko je merila trebuh, da je že čisto spodaj, da sedaj lahko brez problemov že rodim. MV je bil pa že 3t ali 4t nazaj samo še 2,2, se mi krajša že celo nosečnost. No največ je bil 2,8 user posted image . Včeraj pa nisva opravili vaginalnega pregleda, CTG pa v torek. Tako, da več bomo takrat videli kako pa kaj..

Neposredna povezava do sporočila: 2784
16.9.2009 11:09:23   
malaMravljica
IZVIRNO SPOROČILO: pravoda

Uuuu potem pa držimo pesti, mogoče te pa jutri že ne bo tukaj.??

komu se morem priporocit, da te uslisi ? Se bojim, da bo se kar trajalo preden bo akcija. Pa oci ima ze itak par mesecev rezerviranan dan za rojstvo najinega otrocicka in to je 28.8. Mah no, saj tickercek mi pravi, da sam se 16 dni, tud ni slabo a ne. Saj v koncni fazi, pol bom pa zihr trebuscek pogresala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2785
16.9.2009 11:11:03   
frrrr
skačica, od 4.9. sem že doma. trenutno še koristim dopust, s 23. pa porodniška... lenarim in se imam fino user posted image rok imam pa 21.10.

(odgovor članu Emilly)
Neposredna povezava do sporočila: 2786
16.9.2009 11:20:30   
Anonimen
user posted image user posted image MalaMravljica pomoje se moraš kar svojemu user posted image priporočit, bo kr on izvedel akrobacijo za vn user posted image

(odgovor članu frrrr)
  Neposredna povezava do sporočila: 2787
16.9.2009 11:21:16   
majakla
Majci_m: ne se toliko sekirat,
nista edina (njegovi tastari),
imata pa fajn babi in dedija,
pa je.
Moj user posted image  vedno, ko se jaz raz...,
da pol pa se tudi ne rabijo
pametne hodit delat, reče:
"Kar si bova naredila, to bova
imela." Pa ima prav, moji pa
bi nama še preveč vsega "dali",
kaj češ, tak to je.
Oni na CSD, pa itak imajo neke
svoje fore, ki jih mi NIKOLI ne
bomo razumeli.

mM: še malo, ne?!

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2788
16.9.2009 11:26:29   
skačica
a ni fajn bit doma? Jaz sem mislila, da mi bo kaj dolgčas in to, no te bojazni ni, ker mi je prav fajn. O službi ne bom razmišljala vsaj pol leta pol bom pa počasi začela iskat kaj drugega. Mogoče pa enkrat najdem.

Jaz sem spekla par palačink, ker si jih je šefica zaželela za zajtrk. In sem jih okrasila s sladkim grehom in mal smetane sem gor stisnila in je mala pojedla sam smetano pa en kos palačinke, ostalo vse pustilauser posted image . Zdele je puding od Alete. No, jaz sem dve pojedla, njami.
Postelje sem že preoblekla, spalnicio posesala, zdele grem na kopalnico. Ampak samo po tavečjem, kabino pustim user posted image , da ne bo prikrajšan za pucanjeuser posted image .

Ko vse porihtam, greva k mami, kjer bova kuhali kosilo za celo četo- golaž in polento. Ga nisem že dolg jedla pa se mi ga prov lušta.

Iza je izrazila željo kaj naj ji Zara prinese za darilo. Lili od telebajskov. Sicer risanke njihove ne gleda, maskote so ji pa full všeč in ima že tri, tale Lili ji pa fali. Mogoče...

Men se pa zdi, da sem imela ene 2x že lažne popadke, vsaj zdi se mi, da me je na začetku prvega poroda tkole mal bolelo. Ampak seveda 2x mal zaboli in amen, konc. Tko da čakam na PDP in nekaj dni čez.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2789
16.9.2009 11:28:28   
skačica
majcy- teli na CSD-ju pa so eni user posted image . Vseeno bi morala denar dobit ta mesec, ker si pravočasno oddala. Pomoje je tista na CDS-ju mal pozabila na tvojo vlogouser posted image

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 2790
16.9.2009 11:30:14   
naty6
Najprej čestitke katrinuser posted image user posted image user posted image .

Boob in pravoda user posted image user posted image user posted image user posted image - saj bo šlo; le mirno.

Naty

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 2791
   [Brisano sporočilo]
16.9.2009 11:34:48   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 2792
16.9.2009 11:48:05   
karmen b
Jaz sem pa prejle obiskala naš vrtec in majo tako lepo vse. Je vse prenovljeno in skoz nekej ustvarjajo, da so na hodniku nove dekoracije. Zdej so meli poletno tematiko, in pod stropom pšlavajo ribice. Je rekla vzgojiteljica, ki je mela še mene v mali šoli, da bodo zdej na jesen počasi nekaj novega naredil. Prav všeč mi je. Upam, da bomo dobili vrtec. Sem dobila prijavnico in jo bom kar izpolnila, da jo potem na dan poroda samo nekdo od domačih odnese v tajništvo in potem upajmo, da smo prišli na kako dobro mesto.

Špela je naše največje veselje :)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2793
16.9.2009 12:11:30   
lenika83
IZVIRNO SPOROČILO: ninasiki

samo eno vprašanje mene mal spomin je*** a to dajemo telefonske za info o rojstvu otroka

Ja, da nekomu iz foruma sporočiš, da bomo lahko čestitale user posted image  

Meliitak super, da zdržiš brez kave. Jaz sem se na začetku morala kar kontrolirati, ker sem bila prej prava kofetarica. Ziher sem na dan spila 3 kave, večinoma celo 4, včasih celo kaj več. Zdaj pa nekak probam skozi dan z eno ali največ dvema kavama, pa še to pijem instant, da ni tako močna. O mleku pa raje ne bi, ga nič preveč ne maram, sploh ne samega in hladnega. Če že potem kakšen vroč kakav. Saj malo imam slabo vest zaradi tega, ampak se trudim z jogurti noter spravit.

Brcike pri meni so že cel čas prav nežne. V bistvu se mi zdi, da sploh niso brce, ampak bolj premikanje. Tale naša user posted image  je očitno en tak miren otroček. Sem pa v ponedeljek začela šteti gibe in sem jih deset naštela že do dveh, pa potem popoldne bi jih verjetno še enkrat toliko, samo nisem več štela.

Očitno nas je več, ki smo počasi začele "gnezditi". Jaz sem si prav seznam napisala, kaj vse moram še narediti do poroda. ampak vsakič ko ga pogledam, se mi kar zvrti in mi ni povsem jasno kako mi bo to uspelo. Saj če bi se človek lahko fajn zraven dal in en dan delal bi še šlo, samo kaj ko več kot uro in pol ne zdržim. Zdaj že razvrščam ta seznam na bolj nujno in manj nujno user posted image  Sem pa včeraj tudi jaz malo moje zimske cunjice oprala, da bodo pripravljene za novo sezono. Ni mi pa ravno povsem jasno kako se bom stlačila vanje user posted image

majcy_m user posted image  boš videla, da bo vse pozabljeno, ko boš zagledala user posted image  Vem pa, da je grozno, ko na nekoga računaš, ker toliko govori, na koncu pa nič od tega. Sem doživela povsem enako zgodbo, ampak ne bi o tem, ker sem že "prebolela". Žal je tako, da so nekateri popolnoma nezanesljivi in se moraš samo navaditi, da jih sploh več ne poslušaš, ko kaj govorijo. Če ti je kaj v tolažbo, nama je prejšnji mesec, ko sva bila že čisto na robu bankrota, še avto crknil in ga je bilo treba nujno popraviti. Katastrofa!

karmen b a tako hitro se je treba pri vas prijaviti za vrtec? Groza, midva sploh ne veva kaj bova nardila z user posted image , ko bo treba v službo. Meni je to tako hudo, da mora tako mali user posted image  več kot pol dneva ostati sam med tujci. Samo glede na to, da drugega varstva nimava, bo verjetno treba iti v vrtec. Boljše da niti ne razmišljam o tem, ker me že zdaj v srcu stiska, ko pomislim na to.

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 2794
16.9.2009 12:19:24   
mng
Glede železa: ko mi je g. predpisala sirup sem po njem grozno bruhala. Zdaj jem na beli recept tablete hemotopan al nekak tak. Sem pa vmes, ko nisem imela tablet pila sok, ki se dobi v lekarni: Dr. Steinberg- res je drag vendar je namenjen prav tistim, ki imajo pomanjkanje železa. Na deklaraciji je opisana količina, ki bi jo naj zaužila nosečnica. Priporočam. Drugače pa zdaj, ko zori grozje: rdeče grozje skozi sokovnik in malo rdeče pese pa bouser posted image .lp

(odgovor članu karmen b)
Neposredna povezava do sporočila: 2795
16.9.2009 12:38:34   
skačica
evo, še dnevno pospravim in sem konec. Jupiiii, nikol ne pospravljam čez vikend, ker mi je škoda časa.
Iza zraven "pomaga", no prej jo je trebušček bolel in sem jo mogla nekaj minut masirat.

vrtec- jao, men je tud hudo, ko vidim tiste 11 mesečnike v vrtcu. Res so bogi, no. Meni jo HB ni bilo treba dati, tudi Zara ne bo šla z enim letom v vrtec. Jaz sem po porodniški vzela 4 urni delovnik, Iza je bila ta čas pri moji mami v varstvu, prav tako oba nečaka, tako da je imela mala družbo ves čas. Iza bo šla drugo jesen v vrtec, Zara pa potem pri dveh letih, če bo vse tako kot mora bit. Če bo prej kaka nuja pa itak ne bo druge kot da gre prej.
Moja sestra dela v jaslih in pravi, da so ti otročki kar bogi, sploh preden se navadijo, tudi sama svojega ni dala tako zgodaj v vrtec, ampak se čuva pri babici.

(odgovor članu mng)
Neposredna povezava do sporočila: 2796
16.9.2009 12:44:11   
Februarka08
O, marija, ja kolk pa ve čvekateuser posted image user posted image user posted image
No, jaz sem iz pregledauser posted image zadovoljnauser posted image saj ne vem kje naj začnem... sem šla najprej dat kri in vodo, se mi je Hb celo iz 111 popravil na 115user posted image user posted image , urin ok (vsaj rekla mi ni, da ne bi biluser posted image ), potem sem šla na CTG, ki je bil itak lepuser posted image me je pa kar mal panika, ker babca ni in ni najdla user posted image ma ga je iskala po celem trebuhu, pa ničuser posted image pol me je že začela spraševat kolk sem noseča ipd... je rekla naj se še na drug bok uležem, da še tam proba. No, končno sva zaslišale koračnicouser posted image to se mi tud še ni nardiluser posted image potem pa pregled... danes sem zanalašč nesla G mal kave in čokolado (kao, za dobro voljo, ker grem počasi rodit) in ne boste verjele - skoraj pol ure sem bila notuser posted image kar itak nisem bla še nikol! Vse mi je pregledala, vse sva obdelali, še UZ sem imelauser posted image mi je pregledala šive - so še ok, samo na mojo žalost jih ne bojo prej odstranjevali kot pred samim porodomuser posted image kar pomeni, da ne bom mogla doma čakat na redne popadke, ampak dol v Puser posted image potem me je čist pretipala, glavica je nizko, sem še zaprtauser posted image , je pa že zmehčano in pripravljeno na dan D. Prej me je tam spodaj razkužila z alkoholom (to mi do zdaj še ni naredilauser posted image ) je ful zapeklo, ampak je rekla, da mi ona ne prinese kakšne bakterije not, mora to narest! Aha, kaj pa dosedajuser posted image user posted image Itak mam spet mal vnetjauser posted image tako da mam spet Canesten pa še bris mi je vzela za bakterije in bom zdaj kot trapasta čakala na ta izvid 1 teden!user posted image No, če bi slučajno kaj bilo, mi bo potem AB pomagal in bi lepo pozdravili še do poroda. No, tega brisa mi v 1.user posted image vzela, mogoče zato ker ji nisem čokolade prineslauser posted image user posted image Potem vse napiše not v MK, pa prašam če bom mela še kakšen UZ, pa pravi, seveda, kar uležte seuser posted image user posted image kar je pregledala je blo ok, sem rekla kakšna je kaj teža, pa pravi, da je zdaj to že zelo težko ocenjevati, ker je že user posted image prevelik, ampak je potem vseeno pogledala in rekla da naj bi mel cca. 2850guser posted image kar se mi zdi prav fino, Larisa je mela 3100 in je bil porod tud temu primerno mal lažji, po kilah so si čez 1 leto tam-tam, tako da raje rojevam 3kg user posted image kot pa 4-5kguser posted image Tako, to je to. Hotla sem samo povedat, koliko pomeni, če jih malo ˝podkupiš˝ čeprav se tega ne bi smelo delati in bi mogla met G za mene vedno tolk časa kot danes, vedno tako nasmejana kot danes itd... Se strinjate, a ne?

Zdaj vas grem pa mal prebrat, da vidim, če je kaj novegauser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu mng)
Neposredna povezava do sporočila: 2797
16.9.2009 12:52:58   
Tiara123
Punce, dajte mi povedat, a ta test za streptokok B dela osebni ginekolog pri rednem pregledu, ali se je treba naročit samoplčaniško?
Je že malo mimo teme, ampak prej mi ni hotlo poslat..

(odgovor članu mng)
Neposredna povezava do sporočila: 2798
16.9.2009 13:05:32   
Februarka08
Pravoda upam da popraviš železo s hranouser posted image user posted image user posted image user posted image
Boob se strinjam, da če bi blo kaj ful narobe, bi te sigurno prej naročiliuser posted image oz. te poslali na pregled v P, če ona ne delauser posted image ne vem no... držim pesti, da bo vse ok, kar pa itak bo!user posted image user posted image user posted image user posted image
Rakica, ko berem tvoje poste o tvojem user posted image kar ne morm verjetuser posted image da obstajajo tud taki partnerjiuser posted image upam da se kaj spremeni s prihodom vajinega user posted image , da boste kot ena lepa družinica!user posted image Jaz si sploh ne znam predstavljat živet v takem turobnem okoljuuser posted image user posted image

Sem pozabila prej napisat še datum za moj naslednji pregled: danes teden, 23.9.

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Tiara123)
Neposredna povezava do sporočila: 2799
16.9.2009 13:06:15   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: Tiara123

Punce, dajte mi povedat, a ta test za streptokok B dela osebni ginekolog pri rednem pregledu, ali se je treba naročit samoplčaniško?
Je že malo mimo teme, ampak prej mi ni hotlo poslat..

meni ga je ravno danes naredila pri rednem pregledu

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Tiara123)
Neposredna povezava do sporočila: 2800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?