|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI
16.9.2009 15:33:27   
biba007
IZVIRNO SPOROČILO: lana70

ti packe ti.....a zdej pa padajo takšne stimulacije, sm kr oči vrgla ven!!!...z zofe, oz. poleg zofe..user posted image user posted image user posted image , a zdej je pa keč v zofah......hja, mogoče bi pa zadnji zici od terencev tut prišli prav user posted image user posted image

Lanči, takoj prekrit bušija, pa nič špegat....se ti bodo ob tejle nasladi še deca spridilauser posted image user posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1901
16.9.2009 15:36:07   
mismis
Yeh, zofe so že ta prave, kar poglej koliko smo jih zbezale na plano user posted image user posted image user posted image

Arnejči, kako sta z atom danes opravila, daj zaupaj mismisu

Biba, ma beta je za znoret dobra

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 1902
16.9.2009 15:36:58   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: lana08

mmmmmmmm Žiži in Mismis nekaj me je poklicalo na to temo, bi tudi jaz enega za na kavč user posted image

Priznam, da vas ne berem več tako pogosto, vendar pridem pogledat seznamček, če je kakšna nova nosečka. Držim pestke za vse vas, špikarke, trepetalke, navijačice.

Oooo lubika tebe je pa tako lepo videt user posted image

Kako si? Lupčka

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 1903
16.9.2009 15:38:36   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Yeh, zofe so že ta prave, kar poglej koliko smo jih zbezale na plano user posted image user posted image user posted image

Ja tak dan user posted image . Men  se pa ne da delat in kar neki tle bluzim in čakam, da me glavoboljac prođe. Zdej je vsaj za učke boljš user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1904
16.9.2009 15:39:05   
arneja
No, Biba, v bistvu lahko Sapijino zofo tudi na tovornjak naložimo pa jo vrnemo po doseženem cilju user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 1905
16.9.2009 15:40:25   
arneja
Ma, Gigi, saj veš, da jaz na iste tipe padam kot ti user posted image . Katera bo Fabia nalimala, jaz ne znam user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1906
16.9.2009 15:40:52   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: biba007

IZVIRNO SPOROČILO: aqua77
Biba beta je pa "orenk"  visoka!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Aneuser posted image ? Aquica, a sem si prav zapomnila, da pri vas tudi terenca za bebeje kupujete? A niso luštni tile naši frajerjiuser posted image ....je pri nas tudi ta tema na tapeti..... Daj povej, a ima tvoj že kaj lepega ugledanega? Kakšen predlog, morda namig?

Cele dneve mi na nekih avto zadevah visi in klika in klika, pa na glas komentira... user posted image user posted image user posted image  
Trenutno se nagibamo k nemškim znamkam... user posted image  Mej jke itak vseen, sam da ga bomo čim prej rabili... user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 1907
16.9.2009 15:42:36   
arneja
Mismis, saj nisem bila danes pri atu. Včeraj sem bila, ga pozdravim, pa se obrne in rečem: saj me že po glasu poznate, ko sem ves čas tu, on pa: ja, to pa res user posted image . A si imela to v mislih, kakšno zabavno dogodivščino user posted image ?

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1908
16.9.2009 15:42:48   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Ja tak dan user posted image . Men  se pa ne da delat in kar neki tle bluzim in čakam, da me glavoboljac prođe. Zdej je vsaj za učke boljš user posted image

žižek, veš kako men sodelovka vedno zabrusi, ko jamram zaradi glavoboljca... user posted image

"razširi noge, da ti prođe glava... " user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1909
16.9.2009 15:43:19   
arneja
Mismis, daj kakšno pesmico za nas zrimaj, lahko npr. kaj v zvezi z visoko beto in pingvinčki user posted image .

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1910
16.9.2009 15:43:57   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: arneja

Ma, Gigi, saj veš, da jaz na iste tipe padam kot ti user posted image . Katera bo Fabia nalimala, jaz ne znam user posted image

Vem, vem user posted image

Jst ga bom nalimala, jst , jst user posted image user posted image  user posted image  
Btw ga je že Mišmiš na prejšnji strani. Sam Fabia ni nikol preveč user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil gigi1 -- 16.9.2009 15:45:26 >

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 1911
16.9.2009 15:44:39   
arneja
Gigi, ti imaš tudi full glavobole user posted image ? Jaz sem danes na srečo ok, ampak me je pa med postopkom kakšnih trikrat takšna migrena zadela, da je bilo za umret. Ampak vse za naše čmokrle user posted image .

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1912
16.9.2009 15:46:27   
arneja
Gigi, ta tip mi je pa res za požret, haaaama user posted image . Ga morava pač tako deliti kot Mismis dr. D-ja user posted image .

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1913
16.9.2009 15:47:56   
Hope2
IZVIRNO SPOROČILO: pika74

Jupiiiiiiiiiiiiuser posted image user posted image .
Dobila pošto od Reša user posted image .

Še nikol se mi ni zgodilo, da bi imela dva zarodka v sebi in hkrati še 2 tako lepa, da sta bla za zmrznit. Čakata me torej še 2 zamrznjenčka!

Uh to se mi je prvič zgodilo v življenju.
Noja... enkrat sem imela 2 zamrznjenčka ampak to je bilo takrat, ko sem imela hiperco in mi jih niso mogli dat takoj not, pa so jih dali v skrinjo. Tole danes je pa čudež. Vedno je bilo en bataljon celic, za zmrznit pa nikol nič. Max 2 lepa. Tokrat pa 2 za povrh.

Juhuuuuuuuuuuser posted image user posted image user posted image . Najrajš bi kar vse polupčkala user posted image . Prejle sem že našga kokota (sivi žako) napadla ... poštar mi je pa za las ušel user posted image user posted image user posted image .

Kar na jok mi gre od veselja...user posted image .

Zaradi takih novičk, pa je vedno lepo pokukat sem user posted image user posted image user posted image bravo pikauser posted image user posted image user posted image in bravo, da si zbrala pogum in zamenjala centeruser posted image čestitke in močne pesti, da bo še testek polulan s pluskomuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 1914
16.9.2009 15:48:21   
gigi1
Aquica a das auto in jaudi? user posted image  user posted image  user posted image  Mi smo tu to gledal user posted image .
Moj je dans spet na poti in bom noge širila sam na fitnesu user posted image  user posted image  user posted image

Arnejča mene ponavadi niti ne boli glava (razen od suprefacta - tist je pa jaoo). Ne vem kaj me dans daje. Pritisk verjetno.

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 1915
16.9.2009 16:29:26   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: biba007

IZVIRNO SPOROČILO: lana70

ti packe ti.....a zdej pa padajo takšne stimulacije, sm kr oči vrgla ven!!!...z zofe, oz. poleg zofe..user posted image user posted image user posted image , a zdej je pa keč v zofah......hja, mogoče bi pa zadnji zici od terencev tut prišli prav user posted image user posted image

Lanči, takoj prekrit bušija, pa nič špegat....se ti bodo ob tejle nasladi še deca spridilauser posted image user posted image

user posted image ...sej boš tudi tiiiiii kmal na mojem, d veeeeešššššš........

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 1916
16.9.2009 17:33:22   
Naska
hojla,

no torej napotnico imam. je vprašal če sem kaj gledala svojo kri pa jo nisem, ker nisem utegnila. pa jo morda bom. sicer pa je rekel, da je itak jasno - leta so - kvantitete ni, glede na to pa da sem prvič zanosila, kvaliteta očitno je in upanje tudi. sem se pa načakala in potem sem bila že prepozna za vzet medikamente, torej bom en drugi dan šla po špike, da začnem ko se pač user posted image pojavi...

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1917
16.9.2009 17:48:09   
mismis

IZVIRNO SPOROČILO: arneja

Mismis, saj nisem bila danes pri atu. Včeraj sem bila, ga pozdravim, pa se obrne in rečem: saj me že po glasu poznate, ko sem ves čas tu, on pa: ja, to pa res user posted image . A si imela to v mislih, kakšno zabavno dogodivščino user posted image ?

seveda nisi bila, baksuz mismis misli že cel dan, da je danes četrtek. Joj, ko bi vsaj bil. Ja nič, dobro opravi jutri...

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 1918
16.9.2009 17:52:22   
mismis
Žižek, se mi zdi, da si ti pozabila, da sem jaz zamenjala svojega stimulatorja sem zamenjala za mlajšega user posted image user posted image user posted image Lahko, da je tudi to razlog, da te glava boli, namreč ti hoče povedati, da se moraš nekaj spomnitiuser posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1919
16.9.2009 17:56:46   
gigi1

Žižek, se mi zdi, da si ti pozabila, da sem jaz zamenjala svojega stimulatorja sem zamenjala za mlajšega user posted image user posted image user posted image Lahko, da je tudi to razlog, da te glava boli, namreč ti hoče povedati, da se moraš nekaj spomnitiuser posted image user posted image

Ups evo takoj popravek napačke:

user posted image  

A je taprav?

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1920
16.9.2009 17:59:02   
pika74
Uu tlele pa dons dogaja user posted image user posted image user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1921
16.9.2009 18:00:06   
gigi1
Tlekele ma pa skor tak pogled k ti, ko dr. Dja obdeluješ (tole sem morala dodati user posted image )  user posted image  user posted image  user posted image

user posted image  

< Sporočilo je popravil gigi1 -- 16.9.2009 18:01:31 >

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 1922
16.9.2009 18:01:57   
lana08
Žiži draga user posted image  kako fino je razveseliti ''stare borke'', jaz sem super, trebuh je sedaj že pravi nosečniški, začenjam čutiti otročka in počasi dojemam da sem nosečka. Ginek še vedno ne dovoli user posted image  , a vse se da preživeti, sploh če limate take fejst zofe user posted image . Dragi me razvaja 100 na uro (=ustreže vsem mojim nenormalnim nosečniškim željam glede hrane user posted image ), tako da res uživam. 

Res upam, da za vse kmaluuuu posije sonček. 

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1923
16.9.2009 18:03:23   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: pika74

Uu tlele pa dons dogaja user posted image user posted image user posted image

A ne, a ne? Smo čist evforične zaradi lepih novičk user posted image  user posted image . Si že dojela, da masta pingote?

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 1924
16.9.2009 18:05:00   
mismis
nope, ne bo ta prav, ta je od Fargesie, če se ne motim...

ajde, da vidimo taj treči pokušaj user posted image user posted image user posted image

pogled ma pa res tak, kot jaz k' delam to kar ti pravišuser posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Sponzorstvo
muška

Bi šli za sponzorja ob lokalni preditvi? Seveda ob predpostavki, da imate podjetje.

da (65%)

ne (9%)

nikoli mi ni prišlo na misel (13%)

vedno sodelujem (4%)

nikoli se ne udeležujem (4%)

me me zanima kaj se dogaja v moji okolici (4%)

Število vseh glasov: 246

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!