Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 16.9.2009 15:33:27
|
|
|
|
biba007
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana70 ti packe ti.....a zdej pa padajo takšne stimulacije, sm kr oči vrgla ven!!!...z zofe, oz. poleg zofe.. , a zdej je pa keč v zofah......hja, mogoče bi pa zadnji zici od terencev tut prišli prav Lanči, takoj prekrit bušija, pa nič špegat....se ti bodo ob tejle nasladi še deca spridila
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 16.9.2009 15:36:07
|
|
|
|
mismis
|
Yeh, zofe so že ta prave, kar poglej koliko smo jih zbezale na plano Arnejči, kako sta z atom danes opravila, daj zaupaj mismisu Biba, ma beta je za znoret dobra
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 16.9.2009 15:36:58
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana08 mmmmmmmm Žiži in Mismis nekaj me je poklicalo na to temo, bi tudi jaz enega za na kavč Priznam, da vas ne berem več tako pogosto, vendar pridem pogledat seznamček, če je kakšna nova nosečka. Držim pestke za vse vas, špikarke, trepetalke, navijačice. Oooo lubika tebe je pa tako lepo videt Kako si? Lupčka
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 16.9.2009 15:38:36
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Yeh, zofe so že ta prave, kar poglej koliko smo jih zbezale na plano Arnejči, kako sta z atom danes opravila, daj zaupaj mismisu Biba, ma beta je za znoret dobra Ja tak dan . Men se pa ne da delat in kar neki tle bluzim in čakam, da me glavoboljac prođe. Zdej je vsaj za učke boljš
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 16.9.2009 15:39:05
|
|
|
|
arneja
|
No, Biba, v bistvu lahko Sapijino zofo tudi na tovornjak naložimo pa jo vrnemo po doseženem cilju .
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 16.9.2009 15:40:25
|
|
|
|
arneja
|
Ma, Gigi, saj veš, da jaz na iste tipe padam kot ti . Katera bo Fabia nalimala, jaz ne znam .
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 16.9.2009 15:40:52
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: biba007 IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 Biba beta je pa "orenk" visoka!!! Ane ? Aquica, a sem si prav zapomnila, da pri vas tudi terenca za bebeje kupujete? A niso luštni tile naši frajerji ....je pri nas tudi ta tema na tapeti..... Daj povej, a ima tvoj že kaj lepega ugledanega? Kakšen predlog, morda namig? Cele dneve mi na nekih avto zadevah visi in klika in klika, pa na glas komentira... Trenutno se nagibamo k nemškim znamkam... Mej jke itak vseen, sam da ga bomo čim prej rabili...
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 16.9.2009 15:42:36
|
|
|
|
arneja
|
Mismis, saj nisem bila danes pri atu. Včeraj sem bila, ga pozdravim, pa se obrne in rečem: saj me že po glasu poznate, ko sem ves čas tu, on pa: ja, to pa res . A si imela to v mislih, kakšno zabavno dogodivščino ?
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 16.9.2009 15:42:48
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis Yeh, zofe so že ta prave, kar poglej koliko smo jih zbezale na plano Arnejči, kako sta z atom danes opravila, daj zaupaj mismisu Biba, ma beta je za znoret dobra Ja tak dan . Men se pa ne da delat in kar neki tle bluzim in čakam, da me glavoboljac prođe. Zdej je vsaj za učke boljš žižek, veš kako men sodelovka vedno zabrusi, ko jamram zaradi glavoboljca... "razširi noge, da ti prođe glava... "
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 16.9.2009 15:43:19
|
|
|
|
arneja
|
Mismis, daj kakšno pesmico za nas zrimaj, lahko npr. kaj v zvezi z visoko beto in pingvinčki .
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 16.9.2009 15:43:57
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: arneja Ma, Gigi, saj veš, da jaz na iste tipe padam kot ti . Katera bo Fabia nalimala, jaz ne znam . Vem, vem Jst ga bom nalimala, jst , jst Btw ga je že Mišmiš na prejšnji strani. Sam Fabia ni nikol preveč
< Sporočilo je popravil gigi1 -- 16.9.2009 15:45:26 >
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 16.9.2009 15:44:39
|
|
|
|
arneja
|
Gigi, ti imaš tudi full glavobole ? Jaz sem danes na srečo ok, ampak me je pa med postopkom kakšnih trikrat takšna migrena zadela, da je bilo za umret. Ampak vse za naše čmokrle .
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 16.9.2009 15:46:27
|
|
|
|
arneja
|
Gigi, ta tip mi je pa res za požret, haaaama . Ga morava pač tako deliti kot Mismis dr. D-ja .
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 16.9.2009 15:47:56
|
|
|
|
Hope2
|
IZVIRNO SPOROČILO: pika74 Jupiiiiiiiiiiii . Dobila pošto od Reša . Še nikol se mi ni zgodilo, da bi imela dva zarodka v sebi in hkrati še 2 tako lepa, da sta bla za zmrznit. Čakata me torej še 2 zamrznjenčka! Uh to se mi je prvič zgodilo v življenju. Noja... enkrat sem imela 2 zamrznjenčka ampak to je bilo takrat, ko sem imela hiperco in mi jih niso mogli dat takoj not, pa so jih dali v skrinjo. Tole danes je pa čudež. Vedno je bilo en bataljon celic, za zmrznit pa nikol nič. Max 2 lepa. Tokrat pa 2 za povrh. Juhuuuuuuuuu . Najrajš bi kar vse polupčkala . Prejle sem že našga kokota (sivi žako) napadla ... poštar mi je pa za las ušel . Kar na jok mi gre od veselja... . Zaradi takih novičk, pa je vedno lepo pokukat sem bravo pika in bravo, da si zbrala pogum in zamenjala center čestitke in močne pesti, da bo še testek polulan s pluskom
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 16.9.2009 15:48:21
|
|
|
|
gigi1
|
Aquica a das auto in jaudi? Mi smo tu to gledal . Moj je dans spet na poti in bom noge širila sam na fitnesu Arnejča mene ponavadi niti ne boli glava (razen od suprefacta - tist je pa jaoo). Ne vem kaj me dans daje. Pritisk verjetno.
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 16.9.2009 16:29:26
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: biba007 IZVIRNO SPOROČILO: lana70 ti packe ti.....a zdej pa padajo takšne stimulacije, sm kr oči vrgla ven!!!...z zofe, oz. poleg zofe.. , a zdej je pa keč v zofah......hja, mogoče bi pa zadnji zici od terencev tut prišli prav Lanči, takoj prekrit bušija, pa nič špegat....se ti bodo ob tejle nasladi še deca spridila ...sej boš tudi tiiiiii kmal na mojem, d veeeeešššššš........
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 16.9.2009 17:33:22
|
|
|
|
Naska
|
hojla, no torej napotnico imam. je vprašal če sem kaj gledala svojo kri pa jo nisem, ker nisem utegnila. pa jo morda bom. sicer pa je rekel, da je itak jasno - leta so - kvantitete ni, glede na to pa da sem prvič zanosila, kvaliteta očitno je in upanje tudi. sem se pa načakala in potem sem bila že prepozna za vzet medikamente, torej bom en drugi dan šla po špike, da začnem ko se pač pojavi...
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 16.9.2009 17:48:09
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: arneja Mismis, saj nisem bila danes pri atu. Včeraj sem bila, ga pozdravim, pa se obrne in rečem: saj me že po glasu poznate, ko sem ves čas tu, on pa: ja, to pa res . A si imela to v mislih, kakšno zabavno dogodivščino ? seveda nisi bila, baksuz mismis misli že cel dan, da je danes četrtek. Joj, ko bi vsaj bil. Ja nič, dobro opravi jutri...
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 16.9.2009 17:52:22
|
|
|
|
mismis
|
Žižek, se mi zdi, da si ti pozabila, da sem jaz zamenjala svojega stimulatorja sem zamenjala za mlajšega Lahko, da je tudi to razlog, da te glava boli, namreč ti hoče povedati, da se moraš nekaj spomniti
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 16.9.2009 17:56:46
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Žižek, se mi zdi, da si ti pozabila, da sem jaz zamenjala svojega stimulatorja sem zamenjala za mlajšega Lahko, da je tudi to razlog, da te glava boli, namreč ti hoče povedati, da se moraš nekaj spomniti Ups evo takoj popravek napačke: A je taprav?
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 16.9.2009 17:59:02
|
|
|
|
pika74
|
Uu tlele pa dons dogaja
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 16.9.2009 18:00:06
|
|
|
|
gigi1
|
Tlekele ma pa skor tak pogled k ti, ko dr. Dja obdeluješ (tole sem morala dodati )
< Sporočilo je popravil gigi1 -- 16.9.2009 18:01:31 >
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 16.9.2009 18:01:57
|
|
|
|
lana08
|
Žiži draga kako fino je razveseliti ''stare borke'', jaz sem super, trebuh je sedaj že pravi nosečniški, začenjam čutiti otročka in počasi dojemam da sem nosečka. Ginek še vedno ne dovoli , a vse se da preživeti, sploh če limate take fejst zofe . Dragi me razvaja 100 na uro (=ustreže vsem mojim nenormalnim nosečniškim željam glede hrane ), tako da res uživam. Res upam, da za vse kmaluuuu posije sonček.
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 16.9.2009 18:03:23
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: pika74 Uu tlele pa dons dogaja A ne, a ne? Smo čist evforične zaradi lepih novičk . Si že dojela, da masta pingote?
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 16.9.2009 18:05:00
|
|
|
|
mismis
|
nope, ne bo ta prav, ta je od Fargesie, če se ne motim... ajde, da vidimo taj treči pokušaj pogled ma pa res tak, kot jaz k' delam to kar ti praviš
|
SponzorstvomuškaBi šli za sponzorja ob lokalni preditvi? Seveda ob predpostavki, da imate podjetje.da (
65%)
ne (
9%)
nikoli mi ni prišlo na misel (
13%)
vedno sodelujem (
4%)
nikoli se ne udeležujem (
4%)
me me zanima kaj se dogaja v moji okolici (
4%)
Število vseh glasov: 246Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!