Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 16.9.2009 18:07:10
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana08 Žiži draga kako fino je razveseliti ''stare borke'', jaz sem super, trebuh je sedaj že pravi nosečniški, začenjam čutiti otročka in počasi dojemam da sem nosečka. Ginek še vedno ne dovoli , a vse se da preživeti, sploh če limate take fejst zofe . Dragi me razvaja 100 na uro (=ustreže vsem mojim nenormalnim nosečniškim željam glede hrane ), tako da res uživam. Res upam, da za vse kmaluuuu posije sonček. Kako sem vesela . Važno, da se dobro počutiš in da te dragi razvaja. Za se pa da potrpet. Pridi večkrat naokoli. Pa še kakšno slikco bušija nam nalimaj za stimulacijo . 20T - je že kaj za videt
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 16.9.2009 18:08:11
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis nope, ne bo ta prav, ta je od Fargesie, če se ne motim... ajde, da vidimo taj treči pokušaj pogled ma pa res tak, kot jaz k' delam to kar ti praviš Vem, da je en Josh. Dej pomagi, pliiiiiz
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 16.9.2009 18:17:00
|
|
|
|
pika74
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: pika74 Uu tlele pa dons dogaja A ne, a ne? Smo čist evforične zaradi lepih novičk . Si že dojela, da masta pingote? po pravic povedan... sem šla še ene parkrat prebrat pošto... da slučajn ni kšn drobni tekst vmes .
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 16.9.2009 18:18:20
|
|
|
|
pika74
|
a je ta?
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 16.9.2009 18:18:26
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: pika74 IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: pika74 Uu tlele pa dons dogaja A ne, a ne? Smo čist evforične zaradi lepih novičk . Si že dojela, da masta pingote? po pravic povedan... sem šla še ene parkrat prebrat pošto... da slučajn ni kšn drobni tekst vmes . ni drobnega teksta, pingvini so in basta
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 16.9.2009 18:19:26
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: pika74 a je ta? Ni. Ta je od Pije.
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 16.9.2009 18:19:27
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis nope, ne bo ta prav, ta je od Fargesie, če se ne motim... ajde, da vidimo taj treči pokušaj pogled ma pa res tak, kot jaz k' delam to kar ti praviš Vem, da je en Josh. Dej pomagi, pliiiiiz namig praviš, no pa dajmo.... Josh Holloway je od miške Josh Harttnet je od Pije Josh Lucas je od Fargesie mismis pa nima Josha, ampak ima 300 špartancev
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 16.9.2009 18:20:55
|
|
|
|
mismis
|
glede na to, da moram kuhati, bo hitreje, če vam ga kar jaz serviram....
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 16.9.2009 18:21:01
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: pika74 IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: pika74 Uu tlele pa dons dogaja A ne, a ne? Smo čist evforične zaradi lepih novičk . Si že dojela, da masta pingote? po pravic povedan... sem šla še ene parkrat prebrat pošto... da slučajn ni kšn drobni tekst vmes . . Jaz bi verjetno isto počela. Sem šla že čez 5 postopkov pa niti enega pingota. Si kar predstavljam to veselje in obenem nejeverje.
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 16.9.2009 18:21:07
|
|
|
|
pika74
|
a tegale
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 16.9.2009 18:21:45
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis glede na to, da moram kuhati, bo hitreje, če vam ga kar jaz serviram.... A ni to J. Lucas? Saj sem ti ka že na začetku servirala.
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 16.9.2009 18:28:28
|
|
|
|
pika74
|
Iz tele fotke se pa ful slabo vidi, kdo bi to bil ... mismis, dej mal več pokaž
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 16.9.2009 18:28:32
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis glede na to, da moram kuhati, bo hitreje, če vam ga kar jaz serviram.... A ni to J. Lucas? Saj sem ti ka že na začetku servirala. nope, to je Butler, Gerard Butler
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 16.9.2009 18:28:37
|
|
|
|
gigi1
|
NAJDLAAAAA!
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 16.9.2009 18:29:11
|
|
|
|
mismis
|
a bo tkole v redu
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 16.9.2009 18:30:02
|
|
|
|
gigi1
|
Evo sem glih rešila uganko, ko si blagovolila napisat, da je Butler.
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 16.9.2009 18:30:25
|
|
|
|
pika74
|
hmmm... tega pa prvič vidim...
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 16.9.2009 18:31:30
|
|
|
|
gigi1
|
Tale poza ti bo zih všečna
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 16.9.2009 18:32:47
|
|
|
|
mismis
|
Ma všečne so vse poze, tud ona k je z Angelino gor, sicer bi bila še bolj všečna, če bi bila jaz tam dol. auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 16.9.2009 18:33:56
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: pika74 hmmm... tega pa prvič vidim... Pika, prvič... A nisi gledala Rokenrolla, P.s. I love you, 300, in še kakšen njegov film
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 16.9.2009 18:36:23
|
|
|
|
pika74
|
ne ... zgleda, da sem glih njegove filme preskočila ja nč... men ne potegne... bo pa teb več ostal kako pa dr. D kej? a njega maš še v igri al ne več?
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 16.9.2009 18:38:12
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: pika74 ne ... zgleda, da sem glih njegove filme preskočila ja nč... men ne potegne... bo pa teb več ostal kako pa dr. D kej? a njega maš še v igri al ne več? vedno, samo njegov slik pa res ne morem popati tukaj
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 16.9.2009 18:39:38
|
|
|
|
pika74
|
gigi1 a nisi ti prej neki ene terence omenjala.. ker je že bil? BTW men so toyote LC všeč
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 16.9.2009 18:40:49
|
|
|
|
pika74
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: pika74 ne ... zgleda, da sem glih njegove filme preskočila ja nč... men ne potegne... bo pa teb več ostal kako pa dr. D kej? a njega maš še v igri al ne več? vedno, samo njegov slik pa res ne morem popati tukaj hehe...
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 16.9.2009 18:42:33
|
|
|
|
pika74
|
IZVIRNO SPOROČILO: pika74 IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: pika74 ne ... zgleda, da sem glih njegove filme preskočila ja nč... men ne potegne... bo pa teb več ostal kako pa dr. D kej? a njega maš še v igri al ne več? vedno, samo njegov slik pa res ne morem popati tukaj hehe... pa še sam eno slikco ma na netu... tko da je že preveč znucana - jo je treba mal šparat
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
prebivališčes1o2mene pa zanima tiste mamice ki imate začasni naslov prijavlen pri parterju . kam ste prijavile svoje malčke ??na vaš stalni naslov ali na stalni naslov partnerja
hvala za pomočna svoj naslov (
50%)
na naslov parterja (
48%)
Število vseh glasov: 56Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!