Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 16.9.2009 12:20:14
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: sapi Jaz sem počasi prišla k sebi, prejšnji teden pa sem doživela veliko naravno presenečenje - plusek na testu. Kaj naj rečem veliko veselje in pričakovanj ter malo strahu, ki ga uspešno odganjam stran. ČESTITKE DRAGAAAAA
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 16.9.2009 12:23:24
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: arneja Zarjica, že dajem gasa, kdaj ga boš pa ti svojo makino vžgala ? A si ti kaj z mojim možem govorila?
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 16.9.2009 12:27:55
|
|
|
|
zarja1
|
Srčice moje želim vam lepo sredo še naprej. Mismis navijam za izpit. Gigi naj glavobolja mine. Arnejči super za stopko. Pika čestitke za pingvina-čez kakšno leto pa hop še po njiju. Larči vidim, da pride in gre v istem hipu....sta Zarja in Izak pridna. No pa mi je že sfalilo.....
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 16.9.2009 12:36:55
|
|
|
|
mismis
|
Zdaj pa še nekaj, česar že dolgo ni bilo, malo za stimulacijo rasti foliklov, poleg pira je to udarna kombinacija
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 16.9.2009 12:43:37
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: womanpolice PIKOVIT.. Pozdravček... nič nisi nazaj poklicala že kličem
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 16.9.2009 13:12:42
|
|
|
|
metuljci
|
ujej kaj se vse da tukaj videt nej se že konča ta menstra
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 16.9.2009 13:44:01
|
|
|
|
spelka12
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: sapi Jaz sem počasi prišla k sebi, prejšnji teden pa sem doživela veliko naravno presenečenje - plusek na testu. Kaj naj rečem veliko veselje in pričakovanj ter malo strahu, ki ga uspešno odganjam stran. ČESTITKE DRAGAAAAA uuuu sapi kurjo polt si mi naredila. nE MOREM VERJET. Čestitam borka naša pika74 vidim, da si ti tudi že globoko v čakanju . Veš, da za tebe drži pesti cel forum ane? arneja jutri čimmanj bolečo punkcijo palcica žal mi je trepetalke ajn grose pikapoka za vse vas, da bo čimveč oz. da bodo sami +++ ta mesec. dysan elevit, tifol, centra-med. Ni važno, katere tablete ješ, samo da vključujejo folno. Nekatere ne prenesejo ene vrste, druge pa drugih vrst. Jest sem probala vse troje in pristala na centra-med .
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 16.9.2009 13:59:37
|
|
|
|
biba007
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Bibek kako kaže danes Beta? Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, 49.826 (6t2d)!!!!! Al' sem car, al' sem car!?!?!?
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 16.9.2009 14:01:02
|
|
|
|
biba007
|
IZVIRNO SPOROČILO: pika74 Jupiiiiiiiiiiii . Dobila pošto od Reša . Še nikol se mi ni zgodilo, da bi imela dva zarodka v sebi in hkrati še 2 tako lepa, da sta bla za zmrznit. Čakata me torej še 2 zamrznjenčka! Uh to se mi je prvič zgodilo v življenju. Noja... enkrat sem imela 2 zamrznjenčka ampak to je bilo takrat, ko sem imela hiperco in mi jih niso mogli dat takoj not, pa so jih dali v skrinjo. Tole danes je pa čudež. Vedno je bilo en bataljon celic, za zmrznit pa nikol nič. Max 2 lepa. Tokrat pa 2 za povrh. Juhuuuuuuuuu . Najrajš bi kar vse polupčkala . Prejle sem že našga kokota (sivi žako) napadla ... poštar mi je pa za las ušel . Kar na jok mi gre od veselja... . Je pa danes en prelep dan
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 16.9.2009 14:10:00
|
|
|
|
biba007
|
IZVIRNO SPOROČILO: sapi uh Arneja a recept ... moj mož pravi, da je zato ker sva dobila novo sedežno in je potem sledilo kar je sledilo , pa misel, da sva sedaj čisto na svojem ... je pa res, da sem se mesec nazaj začela pripravljati na postopek z zamrznjenčki s prehrano res striktno brez sladkorja brez, bele moke, tudi kruha skoraj nič, samo mlečne kozje ali ovčje izdelke, nič alkohola, nič kave, pa čajček roobois sem pila ampak čisto tako zaradi jutranje kavice v službi, čeprav mož še vedno sedežno omenja ... Sapi, superca. In pridna. Bi pa me tale zofica tudi interesirala. Daj no, kakšno fotkico, da jo pridenemo k Mišmiševemu predizbranemu cvetoberu . Za samomulacijo in ziherhajt
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 16.9.2009 14:31:36
|
|
|
|
aqua77
|
Same lepe novice danes!!! Biba beta je pa "orenk" visoka!!! Sapi čestitke za pluseka!!! Dysan uspešen postopek ti želim! Bebiii še mal pa bodo deca na toplem!!!! Mismis a se še učimo? Same desetke bodo padale... Pika74 same lepe novice!!!! Čestitam za zmrznjenčke!!! Vsem ostalim lubicam pa en lep primorski pozdravček!!!
< Sporočilo je popravil aqua77 -- 16.9.2009 14:32:24 >
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 16.9.2009 14:49:59
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: pika74 Jupiiiiiiiiiiii . Dobila pošto od Reša . Še nikol se mi ni zgodilo, da bi imela dva zarodka v sebi in hkrati še 2 tako lepa, da sta bla za zmrznit. Čakata me torej še 2 zamrznjenčka!
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 16.9.2009 14:54:32
|
|
|
|
biba007
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 Biba beta je pa "orenk" visoka!!! Ane ? Aquica, a sem si prav zapomnila, da pri vas tudi terenca za bebeje kupujete? A niso luštni tile naši frajerji ....je pri nas tudi ta tema na tapeti..... Daj povej, a ima tvoj že kaj lepega ugledanega? Kakšen predlog, morda namig?
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 16.9.2009 15:11:01
|
|
|
|
gigi1
|
Mišmišu ajlavju Bibek zdej bo pa lažje počakat do ponedeljka, kanede? Sapi zofa? Zna bit, da je blo to to No, pa da vidmo, kaj je še lahk na ali ob zofi
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 16.9.2009 15:11:48
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: biba007 IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 Biba beta je pa "orenk" visoka!!! Ane ? Aquica, a sem si prav zapomnila, da pri vas tudi terenca za bebeje kupujete? A niso luštni tile naši frajerji ....je pri nas tudi ta tema na tapeti..... Daj povej, a ima tvoj že kaj lepega ugledanega? Kakšen predlog, morda namig? HA; HA mi smo tud terenca nabavli
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 16.9.2009 15:12:29
|
|
|
|
arneja
|
Bibek, fenomenalna beta . Zdaj pa živčke na pašo in uživaaaat .
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 16.9.2009 15:14:18
|
|
|
|
arneja
|
Pika, pa še ti imaš tako lepo novičko . Torej je ICSI rešil zadevo. Kapo dol pred tvojima pingvničkoma . Na vrsto pa pridete najprej čez dve leti, ker zdaj sta najprej bratec in sestrica na vrsti .
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 16.9.2009 15:17:15
|
|
|
|
arneja
|
Sapi, a pa bi ti malo posodila tisto svojo zofo ? Pa če našega zelo dolgo ne bi bilo v bližini, bi jaz ta prvega z Gigijinega seznama za na zofo ponucala - če Victoria seveda ne bi imela nič proti .
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 16.9.2009 15:17:30
|
|
|
|
citrončica
|
IZVIRNO SPOROČILO: biba007 IZVIRNO SPOROČILO: pika74 Jupiiiiiiiiiiii . Dobila pošto od Reša . Še nikol se mi ni zgodilo, da bi imela dva zarodka v sebi in hkrati še 2 tako lepa, da sta bla za zmrznit. Čakata me torej še 2 zamrznjenčka! Uh to se mi je prvič zgodilo v življenju. Noja... enkrat sem imela 2 zamrznjenčka ampak to je bilo takrat, ko sem imela hiperco in mi jih niso mogli dat takoj not, pa so jih dali v skrinjo. Tole danes je pa čudež. Vedno je bilo en bataljon celic, za zmrznit pa nikol nič. Max 2 lepa. Tokrat pa 2 za povrh. Juhuuuuuuuuu . Najrajš bi kar vse polupčkala . Prejle sem že našga kokota (sivi žako) napadla ... poštar mi je pa za las ušel . Kar na jok mi gre od veselja... . Je pa danes en prelep dan Bravo Pika!!!!
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 16.9.2009 15:21:13
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: biba007 IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Bibek kako kaže danes Beta? Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, 49.826 (6t2d)!!!!! Al' sem car, al' sem car!?!?!? madooonaaaaa, kakšna beta, ma ti si pa res carica, ma cifra pa je cifra!!
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 16.9.2009 15:23:33
|
|
|
|
lana70
|
ti packe ti.....a zdej pa padajo takšne stimulacije, sm kr oči vrgla ven!!!...z zofe, oz. poleg zofe.. , a zdej je pa keč v zofah......hja, mogoče bi pa zadnji zici od terencev tut prišli prav
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 16.9.2009 15:26:35
|
|
|
|
biba007
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 HA; HA mi smo tud terenca nabavli Žižetka, kaj pa imate zaeno mašino?
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 16.9.2009 15:28:59
|
|
|
|
biba007
|
IZVIRNO SPOROČILO: arneja Sapi, a pa bi ti malo posodila tisto svojo zofo ? Pa če našega zelo dolgo ne bi bilo v bližini, bi jaz ta prvega z Gigijinega seznama za na zofo ponucala - če Victoria seveda ne bi imela nič proti . Sapi, beri ti tole med vrsticami...če se ne motim, se ti je Arnejčica na en obisk napovedala .
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 16.9.2009 15:32:29
|
|
|
|
gigi1
|
Bibek slab bereš . Arnejča men pri fuzbalerjih neki v zelje skače Maš pa ZS!
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 16.9.2009 15:33:08
|
|
|
|
lana08
|
mmmmmmmm Žiži in Mismis nekaj me je poklicalo na to temo, bi tudi jaz enega za na kavč Priznam, da vas ne berem več tako pogosto, vendar pridem pogledat seznamček, če je kakšna nova nosečka. Držim pestke za vse vas, špikarke, trepetalke, navijačice.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
spanje dojenčkanataly33Ali imate težave pri uspavanju dojenčka?DA (
40%)
NE (
60%)
Število vseh glasov: 87Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!