|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI
16.9.2009 12:20:14   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: sapi

Jaz sem počasi prišla k sebi, prejšnji teden pa sem doživela veliko naravno presenečenje - plusek na testu. Kaj naj rečem veliko veselje in pričakovanj ter malo strahu, ki ga uspešno odganjam stran.

ČESTITKE DRAGAAAAAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1876
16.9.2009 12:23:24   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: arneja
Zarjica, že dajem gasa, kdaj ga boš pa ti svojo makino vžgala user posted image ?
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image A si ti kaj z mojim možem govorila?

Horny Teddy

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 1877
16.9.2009 12:27:55   
zarja1
Srčice moje želim vam lepo sredo še naprej.

Mismis navijam za izpit. Gigi naj glavobolja mine. Arnejči super za stopko. Pika čestitke za pingvina-čez kakšno leto pa hop še po njiju. Larči vidim, da pride in gre v istem hipu....sta Zarja in Izak pridna. No pa mi je že sfalilo.....user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1878
16.9.2009 12:36:55   
mismis
Zdaj pa še nekaj, česar že dolgo ni bilo, malo za stimulacijo rasti foliklov, poleg pira je to udarna kombinacija user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1879
16.9.2009 12:43:37   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: womanpolice

PIKOVIT.. Pozdravček... nič nisi nazaj poklicala user posted image

že kličem

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 1880
16.9.2009 13:12:42   
metuljci
ujej kaj se vse da tukaj videt user posted image

nej se že konča ta menstra user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1881
16.9.2009 13:44:01   
spelka12
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Jaz sem počasi prišla k sebi, prejšnji teden pa sem doživela veliko naravno presenečenje - plusek na testu. Kaj naj rečem veliko veselje in pričakovanj ter malo strahu, ki ga uspešno odganjam stran.

ČESTITKE DRAGAAAAAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

uuuu sapi kurjo polt si mi naredila. nE MOREM VERJET. Čestitam borka naša user posted image user posted image user posted image
pika74 vidim, da si ti tudi že globoko v čakanju user posted image user posted image . Veš, da za  tebe drži pesti cel forum ane?
arneja jutri čimmanj bolečo punkcijo user posted image
palcica žal mi je user posted image
trepetalke ajn grose pikapoka za vse vas, da bo čimveč oz. da bodo sami +++ ta mesec.
dysan elevit, tifol, centra-med. Ni važno, katere tablete ješ, samo da vključujejo folno. Nekatere ne prenesejo ene vrste, druge pa drugih vrst. Jest sem probala vse troje in pristala na centra-med .

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1882
16.9.2009 13:59:37   
biba007
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Bibek kako kaže danes Beta?

Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, 49.826 (6t2d)!!!!! Al' sem car, al' sem car!?!?!?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1883
16.9.2009 14:01:02   
biba007
IZVIRNO SPOROČILO: pika74

Jupiiiiiiiiiiiiuser posted image user posted image .
Dobila pošto od Reša user posted image .

Še nikol se mi ni zgodilo, da bi imela dva zarodka v sebi in hkrati še 2 tako lepa, da sta bla za zmrznit. Čakata me torej še 2 zamrznjenčka!

Uh to se mi je prvič zgodilo v življenju.
Noja... enkrat sem imela 2 zamrznjenčka ampak to je bilo takrat, ko sem imela hiperco in mi jih niso mogli dat takoj not, pa so jih dali v skrinjo. Tole danes je pa čudež. Vedno je bilo en bataljon celic, za zmrznit pa nikol nič. Max 2 lepa. Tokrat pa 2 za povrh.

Juhuuuuuuuuuuser posted image user posted image user posted image . Najrajš bi kar vse polupčkala user posted image . Prejle sem že našga kokota (sivi žako) napadla ... poštar mi je pa za las ušel user posted image user posted image user posted image .

Kar na jok mi gre od veselja...user posted image .

user posted image user posted image user posted image
Je pa danes en prelep danuser posted image

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 1884
16.9.2009 14:10:00   
biba007

uh Arneja a recept ... moj mož pravi, da je zato ker sva dobila novo sedežno in je potem sledilo kar je sledilo , pa misel, da sva sedaj čisto na svojem ... je pa res, da sem se mesec nazaj začela pripravljati na postopek z zamrznjenčki s prehrano res striktno brez sladkorja brez, bele moke, tudi kruha skoraj nič, samo mlečne kozje ali ovčje izdelke, nič alkohola, nič kave,  pa čajček roobois sem pila ampak čisto tako zaradi jutranje kavice v službi, čeprav mož še vedno sedežno omenja  ...

Sapi, superca. In pridna. Bi pa me tale zofica tudi interesirala. Daj no, kakšno fotkico, da jo pridenemo k Mišmiševemu predizbranemu cvetoberuuser posted image . Za samomulacijo in ziherhajtuser posted image user posted image

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 1885
16.9.2009 14:31:36   
aqua77
Same lepe novice danes!!!

Biba beta je pa "orenk"  visoka!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Sapi čestitke za pluseka!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Dysan uspešen postopek ti želim!user posted image user posted image user posted image user posted image

Bebiii še mal pa bodo deca na toplem!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Mismis a se še učimo? Same desetke bodo padale... user posted image user posted image user posted image user posted image

Pika74 same lepe novice!!!! Čestitam za zmrznjenčke!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Vsem ostalim lubicam pa en lep primorski pozdravček!!! user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil aqua77 -- 16.9.2009 14:32:24 >

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 1886
16.9.2009 14:49:59   
Fargesia

Še nikol se mi ni zgodilo, da bi imela dva zarodka v sebi in hkrati še 2 tako lepa, da sta bla za zmrznit. Čakata me torej še 2 zamrznjenčka!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 1887
16.9.2009 14:54:32   
biba007
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77
Biba beta je pa "orenk"  visoka!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Aneuser posted image ? Aquica, a sem si prav zapomnila, da pri vas tudi terenca za bebeje kupujete? A niso luštni tile naši frajerjiuser posted image ....je pri nas tudi ta tema na tapeti..... Daj povej, a ima tvoj že kaj lepega ugledanega? Kakšen predlog, morda namig?

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1888
16.9.2009 15:11:01   
gigi1
Mišmišu ajlavju user posted image

Bibek user posted image  user posted image  user posted image  zdej bo pa lažje počakat do ponedeljka, kanede?

Sapi zofa? Zna bit, da je blo to to user posted image

No, pa da vidmo, kaj je še lahk  na ali ob zofi user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image  

user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1889
16.9.2009 15:11:48   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: biba007

IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

Aneuser posted image ? Aquica, a sem si prav zapomnila, da pri vas tudi terenca za bebeje kupujete? A niso luštni tile naši frajerjiuser posted image ....je pri nas tudi ta tema na tapeti..... Daj povej, a ima tvoj že kaj lepega ugledanega? Kakšen predlog, morda namig?

HA; HA mi smo tud terenca nabavli user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 1890
16.9.2009 15:12:29   
arneja
Bibek, fenomenalna beta user posted image user posted image user posted image . Zdaj pa živčke na pašo in uživaaaat user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 1891
16.9.2009 15:14:18   
arneja
Pika, pa še ti imaš tako lepo novičko user posted image user posted image user posted image user posted image . Torej je ICSI rešil zadevo. Kapo dol pred tvojima pingvničkoma user posted image . Na vrsto pa pridete najprej čez dve leti, ker zdaj sta najprej bratec in sestrica na vrsti user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 1892
16.9.2009 15:17:15   
arneja
Sapi, a pa bi ti malo posodila tisto svojo zofo user posted image ? Pa če našega zelo dolgo ne bi bilo v bližini, bi jaz ta prvega z Gigijinega seznama za na zofo ponucala - če Victoria seveda ne bi imela nič proti user posted image .

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1893
16.9.2009 15:17:30   
citrončica

Uh to se mi je prvič zgodilo v življenju.
Noja... enkrat sem imela 2 zamrznjenčka ampak to je bilo takrat, ko sem imela hiperco in mi jih niso mogli dat takoj not, pa so jih dali v skrinjo. Tole danes je pa čudež. Vedno je bilo en bataljon celic, za zmrznit pa nikol nič. Max 2 lepa. Tokrat pa 2 za povrh.

Juhuuuuuuuuuuser posted image user posted image user posted image . Najrajš bi kar vse polupčkala user posted image . Prejle sem že našga kokota (sivi žako) napadla ... poštar mi je pa za las ušel user posted image user posted image user posted image .

Kar na jok mi gre od veselja...user posted image .

user posted image user posted image user posted image
Je pa danes en prelep danuser posted image

Bravo Pika!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 1894
16.9.2009 15:21:13   
lana70

Bibek kako kaže danes Beta?

Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, 49.826 (6t2d)!!!!! Al' sem car, al' sem car!?!?!?user posted image user posted image user posted image

madooonaaaaa, kakšna beta, ma ti si pa res carica, ma cifra pa je cifra!!user posted image user posted image user posted image user posted image

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 1895
16.9.2009 15:23:33   
lana70
ti packe ti.....a zdej pa padajo takšne stimulacije, sm kr oči vrgla ven!!!...z zofe, oz. poleg zofe..user posted image user posted image user posted image , a zdej je pa keč v zofah......hja, mogoče bi pa zadnji zici od terencev tut prišli prav user posted image user posted image

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1896
16.9.2009 15:26:35   
biba007

HA; HA mi smo tud terenca nabavli user posted image  user posted image  user posted image

Žižetka, kaj pa imate zaeno mašino?

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1897
16.9.2009 15:28:59   
biba007
IZVIRNO SPOROČILO: arneja

Sapi, a pa bi ti malo posodila tisto svojo zofuser posted image ? Pa če našega zelo dolgo ne bi bilo v bližini, bi jaz ta prvega z Gigijinega seznama za na zofo ponucala - če Victoria seveda ne bi imela nič proti user posted image .

Sapi, beri ti tole med vrsticami...če se ne motim, se ti je Arnejčica na en obisk napovedalauser posted image .

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 1898
16.9.2009 15:32:29   
gigi1
Bibek slab bereš user posted image  user posted image  user posted image . Arnejča men pri fuzbalerjih neki v zelje skače user posted image
Maš pa ZS!

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 1899
16.9.2009 15:33:08   
lana08
mmmmmmmm Žiži in Mismis nekaj me je poklicalo na to temo, bi tudi jaz enega za na kavč user posted image

Priznam, da vas ne berem več tako pogosto, vendar pridem pogledat seznamček, če je kakšna nova nosečka. Držim pestke za vse vas, špikarke, trepetalke, navijačice.

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 1900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

osebnostni test
nada56

Ali bi plačali za individualno analizo osebnostnega testa in koliko?

me ne zanima (45%)

ne zaupam testom (18%)

od 15 do 20 eur (27%)

od 20 do 25 eur (9%)

Število vseh glasov: 33

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!