|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del
16.9.2009 14:10:17   
Jutta
Punce, rada bi pripela slikco Vida, ker ga še ne poznate. Mi lahko pomagate. Ne najdem gumba za priponke.

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3301
16.9.2009 14:11:47   
baki
IZVIRNO SPOROČILO: cita

POMOČ!!!!

A so borovnice alergene???

mislim da ne

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 3302
16.9.2009 14:13:11   
Jutta
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

jutta-a si zdej že dobila izvide za vida

Eh na tej pediatriji so tako hitri, da bo prej šel v šolo kot pa dobil izvide...

Je že dva meseca od pregleda... Sem jih pa klicala in sem jih prosila, naj gredo vsaj pogledat rezultate preiskav, da pač vem, s čim ga hranit. In hvalabogu nima alergije na jajca in mlekouser posted image .

So pa rekli, da bom na izvide morala še malo počakatuser posted image So frajerji, ne?

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3303
16.9.2009 14:16:44   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Jutta

Punce, rada bi pripela slikco Vida, ker ga še ne poznate. Mi lahko pomagate. Ne najdem gumba za priponke.
če bi ga rada dala v album,moraš na moja rinagarala in tam pod albumom iskati v datotekah......lahko pa greš na shrani.si in izbereš sliko in kopiraš cel drugi link sem v post

(odgovor članu Jutta)
Neposredna povezava do sporočila: 3304
16.9.2009 14:19:08   
Punce moje hvala da vas imam...za tako hitre odgovore se je zbudila nima nč več ampak kar anenkrat spet en pr očki mal namazal s hladilno in po nekem času tudi tega ni več al naj paniko nardim pa kličem al naj ne pa mi je moj reko da je enkrat že imela enega pa je kar sam izginil kmalu nimam pojma...jaz mislim da naj mal počakam če se bo ponavljalo pa gremop a ne???

hvala vamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3305
16.9.2009 14:20:16   
tanci29

jutta-a si zdej že dobila izvide za vida

Eh na tej pediatriji so tako hitri, da bo prej šel v šolo kot pa dobil izvide...

Je že dva meseca od pregleda... Sem jih pa klicala in sem jih prosila, naj gredo vsaj pogledat rezultate preiskav, da pač vem, s čim ga hranit. In hvalabogu nima alergije na jajca in mlekouser posted image .

So pa rekli, da bom na izvide morala še malo počakatuser posted image So frajerji, ne?

ej to mi pa zdej sploh ni jasno...zakaj moraš čakat na izvide, ja kje jih pa imajo, a so kakšne posebne teste delal al kaj...ne res no a se hecaš al kaj, zdele sem pa čist out kako lahko tolk dolgo čakaš....jest sem jih dobila v treh tednih pa še to se mi je zdelo too much čakanja....dej mi še enkrat povej kaj so mu sploh delali ker res ne štekam zaklaj traja tako dolgo

(odgovor članu Jutta)
Neposredna povezava do sporočila: 3306
16.9.2009 14:27:51   
Jutta
Tanci - zgodba je takale. Vid je ful polival in ful jokal. Pa sva bila pet dni na pediatriji, ko je bil star štiri tedne. Takrat smo mu naredili ph-metrijo in krvne teste za alergijo na jajca in mleko. Ph metrija je pokazala vdiranje kisline v požiralnik, krvni testi niso pokazali nič. Pa sva šla spet na te teste sredi julija, ko je bil star 5 mesecev. Sprejeli so naju ambulantno, vzeli so mu kri in rekli, da bo zaradi dopustov malo dlje trajalo, da dobiva izvide po pošti. Pa nisem vedela, da bo trajalo več kot dva mesecauser posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3307
16.9.2009 14:33:04   
tanci29

Tanci - zgodba je takale. Vid je ful polival in ful jokal. Pa sva bila pet dni na pediatriji, ko je bil star štiri tedne. Takrat smo mu naredili ph-metrijo in krvne teste za alergijo na jajca in mleko. Ph metrija je pokazala vdiranje kisline v požiralnik, krvni testi niso pokazali nič. Pa sva šla spet na te teste sredi julija, ko je bil star 5 mesecev. Sprejeli so naju ambulantno, vzeli so mu kri in rekli, da bo zaradi dopustov malo dlje trajalo, da dobiva izvide po pošti. Pa nisem vedela, da bo trajalo več kot dva mesecauser posted image

midve sva bili tam junija tri dni ph mitrije niso delal vzeli kri in to je bilo vse v treh dneh....izvide sem donila v treh tednih...uz trebuha pa imava 24.9. ker so takrat imeli kao gužvo.  ej da jim vrat zaviješ....in zakaj ti jih ne morjo zdej poslat če jih imajo tam kjer so jih lahko pogledali....mislm dej pejt se kar mal tja narisat...ti se pa slikej zdej ko je treba hrano dajat...mislm a so čist neresni ali kaj si mislijo....tam so glih za okras

(odgovor članu Jutta)
Neposredna povezava do sporočila: 3308
16.9.2009 14:44:37   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

Mihailo panca od 13h..jaz sem tudi pol urce si odpocila....mozek bo danes verjetno prej doma kot ponavadiuser posted image
TANCI upam,da Hana hitro zacne spet lepo papat...pri nas je pa ravno obratno,pred kratkim je sprejel gh...sam prii nas je bil tudi problem,da ni jedel na 3,4 ure vcasih tudi na 5h...na koliko ur jo pa ti hranis?
MLEA s kako zadevo gre EVITA rikverc?a plazenje al?

mihailo na približno tri ure...sam zdej zjuter in zvečer sploh noče jest teh mlečnih zadev, kosilo je dobro sadje je že tko tko...ma ne vem...bom vidla kako bo šlo? pa super da je mihailo zdej sprejel žlico, ja sej so si res različni kako zanimivo...kolko maste zdaj obrokov

evita hodi s porivalčkomuser posted image ...je carica

MEN sploh noce jest na 3h...probj mal vec razmaka nardit

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3309
16.9.2009 14:58:34   
Čebel@
k men se je pa teta najavila na obisk(ta ki ima raka na pljučih in po novem v glavi),pa bratranec(ima avtizem) in Hanina prababica.......sem bratrancu obljubila DVD z najino poroko in ga pridejo iskat........tko da šibam pucatuser posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3310
16.9.2009 14:59:15   
Jutta
Majchy hvala.

Da vidim, če mi je uspelo.
user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3311
16.9.2009 15:00:38   
Jutta
Pa še ena od Vida

user posted image

(odgovor članu Jutta)
Neposredna povezava do sporočila: 3312
16.9.2009 15:02:23   
tanci29
jutta-lepotec je tale tvoj Viduser posted image user posted image user posted image user posted image zdej pa še eno od mamiceuser posted image

(odgovor članu Jutta)
Neposredna povezava do sporočila: 3313
16.9.2009 15:04:26   
Čebel@
jutta......full je cukeruser posted image user posted image user posted image user posted image a ga lahko katjuša da v kolaž?

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3314
16.9.2009 15:09:13   
claud
hello!

jutta-iii kok je cortiuser posted image user posted image user posted image user posted image

mihailo-svaka cast mozuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tanci-Larissa tud ne je na 3 ure....

Mi pa uspeva upeljevat zelenjavo!!!!!!!!!!!! Je jedla 2 dnni bucke z bananouser posted image ........men to ne gre skup, ampak jih je tko zmazalauser posted image .....
dons sva pa korencek z jabolkom in je tud slouser posted image ........

Pa cestitke za vse obmesecniceuser posted image user posted image user posted image

Sj sm vas vse prebrala, pa mi je zdj uslo.....iz spomina mislmuser posted image

(odgovor članu Jutta)
Neposredna povezava do sporočila: 3315
16.9.2009 15:10:45   
MIHAILO

Mihailo panca od 13h..jaz sem tudi pol urce si odpocila....mozek bo danes verjetno prej doma kot ponavadiuser posted image
TANCI upam,da Hana hitro zacne spet lepo papat...pri nas je pa ravno obratno,pred kratkim je sprejel gh...sam prii nas je bil tudi problem,da ni jedel na 3,4 ure vcasih tudi na 5h...na koliko ur jo pa ti hranis?
MLEA s kako zadevo gre EVITA rikverc?a plazenje al?

mihailo na približno tri ure...sam zdej zjuter in zvečer sploh noče jest teh mlečnih zadev, kosilo je dobro sadje je že tko tko...ma ne vem...bom vidla kako bo šlo? pa super da je mihailo zdej sprejel žlico, ja sej so si res različni kako zanimivo...kolko maste zdaj obrokov

evita hodi s porivalčkomuser posted image ...je carica

danes je tko jedel...
OB 8H MLEKO 200ML
0B 12H KASICA SADNA OKROG 120ML
OB 15H SKUTICA 120G
PA OB 19 BO SE MLEKO IN GRE SPAT tmko da ni prostora za 5.obrok...njega isce ob 4h...user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3316
16.9.2009 15:12:13   
Jutta

jutta-lepotec je tale tvoj Viduser posted image user posted image user posted image user posted image zdej pa še eno od mamiceuser posted image

Evo še mamica, v risani verzijiuser posted image

user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3317
16.9.2009 15:13:16   
Jutta
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

jutta......full je cukeruser posted image user posted image user posted image user posted image a ga lahko katjuša da v kolaž?

Hvalauser posted image

Katjuši sem ga tudi že poslala.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3318
16.9.2009 15:15:14   
MIHAILO
A ma se kir otrok jedilnik ...a malo je al normalno???Ena soseda mi skoz govori da je suh ..sej vem da ni ,sam ,ko mi vsak dan rece pol vcasih mal potuhtam user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3319
16.9.2009 15:16:01   
MIHAILO

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3320
16.9.2009 15:16:39   
Čebel@

user posted image

uuuuu mama.......kakšne....

laskeuser posted image

(odgovor članu Jutta)
Neposredna povezava do sporočila: 3321
16.9.2009 15:16:57   
MIHAILO

user posted image

zdaj pa se pravo verzijo cakamouser posted image

(odgovor članu Jutta)
Neposredna povezava do sporočila: 3322
16.9.2009 15:17:24   
Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

Hvalauser posted image

Katjuši sem ga tudi že poslala.

pridnauser posted image user posted image

(odgovor članu Jutta)
Neposredna povezava do sporočila: 3323
   [Brisano sporočilo]
16.9.2009 15:17:59   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu MIHAILO)
  Neposredna povezava do sporočila: 3324
16.9.2009 15:19:29   
Čebel@

A ma se kir otrok jedilnik ...a malo je al normalno???Ena soseda mi skoz govori da je suh ..sej vem da ni ,sam ,ko mi vsak dan rece pol vcasih mal potuhtam user posted image
lohk ti napišem za Hano:
ob 9.00 mleko(190ml)
ob 13.00 kosilo(krompir,riž+zelenjava)
ob 16.30 sadje(cca.200ml)
ob 20.00 kašica+mleko

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?