|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del
16.9.2009 13:04:25   

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

mal sem vas nazaj brala pa vse pozablauser posted image user posted image user posted image user posted image mah dons glava ne dela

majchy hvala za objemčke user posted image

Mene se je nekaj prijelo in sem čist povožena, me vročina mal matra, slabost, komi se premikam po stanovanju. Ma sej bo. moj mi je obljubu da dons prej pride , da bom šla lahko mal počivatuser posted image

Upam da pride čim prej in da greš počivat...user posted image user posted image user posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3276
16.9.2009 13:19:58   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: cita

IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Cita, glede pikic ne vem. Najprej sem pomisnla na klopa, sam če jih ma več pol to zih ni to. Kaj pa norice, a je možno? Kok so pa sploh velke pikice?

kako pa zledajo norice???soriii ampak res ne vem sej po mojem jih je emla Laura ampak kje je to...prosimmm

So take mal večje, k kak bolj velik najstniški mozolj. Ko je frišna je notri belo oz. rumeno. k poči pa rata hrasta. Jih jepa običajno kar precej, ne sam mal. No, čeprov je pri nas Neli to čist ovrgla ker je mela vsega skup ene 8 noricuser posted image  Pa ni nujno da je drgač tud očitno bolna. Neli je sam norice mela, počutje pa tak k vedno.
Ampak sem pol mal bolj pozorno prebrala in vidla da tist na komolcu je čez noč izginlo... Pol je to težko to, ker norice vztrajajo kar kak teden.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 3277
16.9.2009 13:22:44   
tanci29
dan

spitauser posted image

dopoldne sta mela hana in erik zobarja....hani še nič ne kaže na zobka erika je pa mal pregledala in mi predlagala eno zobno ščetko, zgleda super morm jo it nabavt pol pa upam da bo kej lažje z njegovim umivanjem zob
potem smo šli na obisk k teti ki ga je merkala, je reva padla in je cela potolčena in u gipsu

potem pa imam sestanek v vrtcu erik pa ima danes prvo uro telovadbe, me prav zanima kako bo, ga pelje daddyuser posted image ...mami bo pa hano čuvala

ne vem kaj ji je ampak je čist zaštrajkala s hrano...sej sem se bala tega ker erik je isto zelo lepo sprejel uvajanje pol je pa kriza ratala....upam da ne bo isto ker se mi bo odrolalo

no tolk od nas

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 3278
16.9.2009 13:23:31   
tanci29
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

AMBROŽU,EVITI,PETRU--> vse najlepše za 7 mesecev

user posted image

poljubčki tudi od nasuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3279
16.9.2009 13:29:15   
tanci29
urša-upam da se ti rata odpočit

mihailo-zelo zelo lepo je tole tvoj možek naredil, me veseli da se imate tako zelo radi...bravo

cita-kaj pa če so jo komarji popikali al pa kake bubice male

mlea-a vam je ratalo tiso sestavit...joj veš da nimam načrta lohk pa slikam škatlo pa ti pošljem slikico, če ne gre

kolumbo-da se ne boš preveč nabildala...kar pokaži kako se hlače nosi, sam da ne boš naslednjič že traktorja okol furala pa travo kosila

majchy-kok je pridkana tvoja hana banana da takole lepo ninka ponoči...a drug teden pa ti začneš z šolo, kam hodiš

witto-malo z zamudo ampak tvojim kofetkom sem se pa prov nasmejala učeraj

tamika-pozdravi se revica, še to pri vsem tem, ja sej ni čudno da te mal vrže

ajvy-si se spočila....a sta male še bubankane

balonchy-kako je šlo na testiranjih

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3280
16.9.2009 13:29:38   
Onasiss
tanci- tebi še enkrat hvala za tisto... ji je zadeva zelo zanimiva, sam ona gre rikverc s temuser posted image  Najbrž je tko kot pri plazenju, ko je šla najprej nazaj.....user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3281
16.9.2009 13:31:22   
tanci29
IZVIRNO SPOROČILO: mlea

tanci- tebi še enkrat hvala za tisto... ji je zadeva zelo zanimiva, sam ona gre rikverc s temuser posted image  Najbrž je tko kot pri plazenju, ko je šla najprej nazaj.....user posted image user posted image user posted image

o super pol vam je ratal sestavituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...sej bo pogruntala čaki mal pol bo pa pičila k fitipaldiuser posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3282
16.9.2009 13:42:28   
rebeka84
A VE KATERA KJE DOBIM POTRDILO O VZDRŽEVANIH DRUŽINSKIH ČLANIH?

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3283
16.9.2009 13:42:48   
Jutta

POMOČ!!!!

A so borovnice alergene???

baje jih lahko jejo

http://www.ringaraja.net/forum/kaj_%C5%A1e_manjka_-_sadje%26zelenjava_pri_7m%3F/m_4456455/tm.htm

hvala fulll mi je čudno je jedla jogort z borovnic pa je že jedla jogorte tako da ni od Km ampak sem ugotovila da ima neke take pike rdečo okol notri belo mislite da je od jogorta al od česa drugega??
kje pa jih ima?

zdej pančka vidla pa sem tri na obrazuuser posted image user posted image user posted image včeraj je imela nekaj podobnega na komolcu pa sem ji zvečer ko je bila skopana namazal s hladilnim mazilom danes ni nič več joj kok se jaz sekiram panik totalni...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sam ne me napast zakaj paničarim pr Lauri nisem nikoli sedaj pa opzaim vsako malo pikico...

Cita, ne se sekiratuser posted image user posted image user posted image user posted image Kaj pa če bi poklicala pediatrinjo?
Je pa tako - pri Lauri se nisi sekirala, ker si bila mlajša. Starejši ko imamo male otroke, bolj kompliciramouser posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 3284
16.9.2009 13:44:19   
Onasiss
Men se zdi, da na pristojnem davčnem uradu... Ti verjetno v Mostah??

So what....

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 3285
16.9.2009 13:44:45   
Čebel@
cita.......upam da res ni kakšna alergija-upam da čimprej izginejouser posted image user posted image user posted image user posted image
urša.......spočij seuser posted image
kolumbo........a naredimo seznam:sam svoj mojsteruser posted image user posted image user posted image user posted image pridna siuser posted image user posted image user posted image samo pazi da jutri ne boš imela muskerfiberjauser posted image
tanci......delam ekonomsko(3+2) in imam še 5 izpitov + maturo

tko,Hanči je pojedla kosilo(krompir+piščanec+čisto malo korenčka),fajn nafilala pleničkouser posted image  in sedaj v spalnici sikera atija(beri:mu neki na veliko razlaga in se vsake toliko malo zasmeji zravenuser posted image )

no še povem da po novem ne kuham več.....sem jasno(in glasno)povedala da imam samo dve roki in da ne morem kuhati za Hano in še za ostale(pa bi lahko,pa ne bom)user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3286
16.9.2009 13:45:15   
Balonchy
Ciao...
evo...mi smo doma!

Testiranja - kao uspela... Pazit itak na vso alergeno prehrano, ampak sem zadovoljna. Niso mu delali vseh testov, ker so rekli, da bi blo preveč za en dan... jaz sem pa vstrajala, da ne bomo ostali noter... tko, da gremo oktobra meseca nazaj (nimamo datuma, nas Dr. pokliče, ko pride iz dopusta)...

Mal smo šli v center zapravljat (Benneton, Zara, Maxi, Nama) za tamaučka... in rezultat... nismo uspeli zapravit niti ojra!!! user posted image user posted image user posted image  ...kar nam je blo všeč je blo za dvo in več letnike, za tamaučke pa same štrace!!! Povera... user posted image
Zdej se mi je pa res Benetton zasral do konca!!!
Pol stvari, ki jih imajo v katalogih - sploh ne prodajajo!!! Jebe.mti blesave poslovodje, ki pol stvari sploh ne naročijo!!! user posted image user posted image user posted image
sm znorela sred štacune in zahtevala od prodajalke katalog... in ko mi ga je pokazala, sem ji govorila... kje je pa ta artikel, pa ta in ta.. ona pa nazaj... ja gospa tega pa mi nimamo, tega tut ne... Peesdarija - kaj pa sploh majo??? user posted image user posted image user posted image  Tiste stare majce in hlače, ki so jih v Italiji že lani prodajali!!!

Sunny - prihajam v Gorico... Ti sporočim kdaj... user posted image

Matr sm razkurjena!!! user posted image user posted image user posted image
Grem neki pojest...

BYE

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3287
16.9.2009 13:45:20   
Jutta
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

MAJCHY si pisala ,da pogresas SHUKO....Tudi jaz jo ze nekaj casa ..Ce imate st. ji napisite kak sms?

Jaz se tudi spomnim shuke - sem vas brala, preden sem šla rodit, pol pa ni bilo več časa do zdajuser posted image Kako je z njenim otročkom?

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3288
16.9.2009 13:45:43   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: rebeka84

A VE KATERA KJE DOBIM POTRDILO O VZDRŽEVANIH DRUŽINSKIH ČLANIH?
a ga rabimo za otroke?user posted image

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 3289
16.9.2009 13:47:18   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Jutta

MAJCHY si pisala ,da pogresas SHUKO....Tudi jaz jo ze nekaj casa ..Ce imate st. ji napisite kak sms?

Jaz se tudi spomnim shuke - sem vas brala, preden sem šla rodit, pol pa ni bilo več časa do zdajuser posted image Kako je z njenim otročkom?

mene ful skrbi,da mali ni spet na kakšni operacijiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jutta)
Neposredna povezava do sporočila: 3290
16.9.2009 13:47:33   
tanci29
majchy-kam pa hodiš na to šolo...jest sem tud to delala zato me mal zanimauser posted image .....ti pa si dobra da te pol tkole upoštevajo za kuhanje...mene neuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3291
16.9.2009 13:49:16   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

majchy-kam pa hodiš na to šolo...jest sem tud to delala zato me mal zanimauser posted image .....ti pa si dobra da te pol tkole upoštevajo za kuhanje...mene neuser posted image
v domžale,na srednjo......sem hodila na CDI pa mi je predaleč se furat(sem prelena)........ma ni pardona,me morajo upoštevatiuser posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3292
16.9.2009 13:50:48   
tanci29
balonchy-kje si bla v benettonu...ker jest sem zadnjič v emporiumu kupovala za tamaledva in ti povem da za erika nisem tam čist nč dobla pa za hano tud ne...majo pa premamam luštne cune za tamale....še bolj za čist cucke glih za naše...sam majo male številke tko da je treba merkat...majo pa fajne tud v s oliver in esprit

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3293
16.9.2009 13:53:03   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Dan!

Sem v DEMOLIRANJU" otroške sobe , tko d Rokso od danes napej spi pri Majklu (Majcy dej na seznamuser posted image ).....tastar me bo zadavu, ker mi je brez njega uspelo pregurat omare na drugo stran sobe...reku bo: VES PARKET SI PODRGNLAAAAA....ma ko ga j... sm še od petka mal besna na njega nč nimava cajta en za druzga, spet je šel prej iz službe zarad krompirja, d bi pa doma kej naredu pa neeeee....pri njih je delo doma samo: Švasanje, pakirnjaje, košenje mrve in mamine travice, pa oranje...za vse ostalo so majstri......ma u k... pa še majstri....sam d zgine za 3 dni, bom še stene pobarvalauser posted image , pa slike prbila, pa luči našraufala pa ene fernke najdla,  bo on vidu kdo doma hlače nosuser posted image .....no tko, mal sm se najurila, grem zdej naprej prekladat

Ej...morš taktiko spremenit.....user posted image user posted image user posted image user posted image  Jaz ponavadi sikam, težim, tečnarim in mu na koncu zabrusim, da ga pol ne rabim, če misl, da bom vse sama naredila....user posted image user posted image user posted image  In rezultat....V ROKU TREH DNI JE vse za nazaj in naprej narejeno.......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ja, pač našmu je nerodno, če baba naredi ves "moški" del.......user posted image user posted image user posted image  Sicer pa sem ga itak že parkrat v neroden položaj spravila, da od takrat res naredi MOŠKA DELA.

kolumbo- S FARBANJEM PA RAJ POČAK- BOŠ V SOBOTO, KO BOMO MI ŠLI.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sicer pa ti lahko pripeljem vse s sabo, ker smo pri nas doma ravno v elementu......user posted image user posted image user posted image user posted image  Lahko izbiraš med barvami: SVETLO MODRA IN MARELIČNA....user posted image

So what....

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3294
16.9.2009 13:53:15   
MIHAILO
Mihailo panca od 13h..jaz sem tudi pol urce si odpocila....mozek bo danes verjetno prej doma kot ponavadiuser posted image
TANCI upam,da Hana hitro zacne spet lepo papat...pri nas je pa ravno obratno,pred kratkim je sprejel gh...sam prii nas je bil tudi problem,da ni jedel na 3,4 ure vcasih tudi na 5h...na koliko ur jo pa ti hranis?
MLEA s kako zadevo gre EVITA rikverc?a plazenje al?

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 3295
16.9.2009 13:59:41   
MIHAILO

v domžale,na srednjo......sem hodila na CDI pa mi je predaleč se furat(sem prelena)........ma ni pardona,me morajo upoštevatiuser posted image

Ja super,da te upostevajouser posted image Kdo bo pa zdaj za koga kuhal user posted image '?

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3296
16.9.2009 14:01:43   
MIHAILO
CITA pri meni je imel Mihailo hrapave rdece pike na obeh rokicah in eni nogi...sem kr sla k p in je takoj ,ko je videla rekla ,da je to od pogostega umivanja(kopala sem ga vsak dan)...tko da je rekla da naj ga se nekaj casa umivam 2x na teden,da je to zatakega malega cisto dovolj...tko ,da poklici p in bo najbolje...user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3297
16.9.2009 14:01:53   
Čebel@

Ja super,da te upostevajouser posted image Kdo bo pa zdaj za koga kuhal user posted image '?
tašča za vse

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3298
16.9.2009 14:07:48   
tanci29

Mihailo panca od 13h..jaz sem tudi pol urce si odpocila....mozek bo danes verjetno prej doma kot ponavadiuser posted image
TANCI upam,da Hana hitro zacne spet lepo papat...pri nas je pa ravno obratno,pred kratkim je sprejel gh...sam prii nas je bil tudi problem,da ni jedel na 3,4 ure vcasih tudi na 5h...na koliko ur jo pa ti hranis?
MLEA s kako zadevo gre EVITA rikverc?a plazenje al?

mihailo na približno tri ure...sam zdej zjuter in zvečer sploh noče jest teh mlečnih zadev, kosilo je dobro sadje je že tko tko...ma ne vem...bom vidla kako bo šlo? pa super da je mihailo zdej sprejel žlico, ja sej so si res različni kako zanimivo...kolko maste zdaj obrokov

evita hodi s porivalčkomuser posted image ...je carica

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3299
16.9.2009 14:08:52   
tanci29
jutta-a si zdej že dobila izvide za vida

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?