Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 16.9.2009 21:25:42
|
|
|
|
sunny24
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 sunny.......a se je Gajči rita pocajtala? Ma mislim da ja, sam ma še kar neki rdeče okoli ritke...Pa ne vem od česa...Jo še mažem s canestenom par dni, pol pa vidim kako bo...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 16.9.2009 21:27:37
|
|
|
|
timy
|
Sunny, jaz pašto sama pripravljam, kot sem rekla pazim pri paradižniku, drugače pa dajem vse, čebulo, česen, petršilj, bazilika, origano. Ne dajem popra ter ostalih ostrih začimb, včasih dodam papriko, ki jo zaenkrat še olupim, bučke, sirček, grah, puranje ali piščančje meso, brokoli, cvetačo, koruzo, malo soli, olivno olje ... Ne vem pa, kako je z gobicami. Zaenkrat si še ne upam
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 16.9.2009 21:28:31
|
|
|
|
Čebel@
|
nama je Daktarin v parih dneh pozdravil rito maksi.....kako pa ji narediš omakico(zelenjavno)?skuhašzelenjavo,kaj pa pol?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 16.9.2009 21:29:29
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: timy Sunny, jaz pašto sama pripravljam, kot sem rekla pazim pri paradižniku, drugače pa dajem vse, čebulo, česen, petršilj, bazilika, origano. Ne dajem popra ter ostalih ostrih začimb, včasih dodam papriko, ki jo zaenkrat še olupim, bučke, sirček, grah, puranje ali piščančje meso, brokoli, cvetačo, koruzo, malo soli, olivno olje ... Ne vem pa, kako je z gobicami. Zaenkrat si še ne upam sem ravno zdele brala da so gobe odsvetovane do 7 leta
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 16.9.2009 21:33:08
|
|
|
|
timy
|
Je katera že dala otročku poskusit belo ribo? Jaz jo bom dala v petek, in sicer pango, ker je tako medlega okusa-mene spominja na piščanca, sicer pa nisem ravno prava oseba za sodit, ker mesa nisem okusila že več kot 10 let Ali katera ve, kako je s sojo? ali jo lahko dam poskusit ali še ne? Midva sva veliko na soji, pa sem mislila, da bi ji dala poskusit kakšno žličko?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 16.9.2009 21:34:06
|
|
|
|
Maksi1
|
Majchy - enkrat sem blitvo zmiksala, vmešala malo am, dodala malček oljčnega olja pa dala na pašto. Drugič sem zmešala bučko, dodala malček petršilja, in žličko ol. olja. Naslednjič pa sem mela miks iz graha, korenčka in cvetače, pa sem spet to zmešala, vendar je blo več vode in je bolj ratalo kot ena gosta mineštra. Aja, a rabi katera recepte za različne filane paprike. Spet sem eno brošuro dobila, pa lahko prepošljem na mejl.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 16.9.2009 21:35:08
|
|
|
|
timy
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: timy Sunny, jaz pašto sama pripravljam, kot sem rekla pazim pri paradižniku, drugače pa dajem vse, čebulo, česen, petršilj, bazilika, origano. Ne dajem popra ter ostalih ostrih začimb, včasih dodam papriko, ki jo zaenkrat še olupim, bučke, sirček, grah, puranje ali piščančje meso, brokoli, cvetačo, koruzo, malo soli, olivno olje ... Ne vem pa, kako je z gobicami. Zaenkrat si še ne upam sem ravno zdele brala da so gobe odsvetovane do 7 leta A res?? do sedmega leta? jaz pa jih tako rada jem, na vse mogoče načine, zgleda, da mi nič ne bo mogla pomagati pri krožniku
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 16.9.2009 21:36:24
|
|
|
|
Maksi1
|
Timy - panga je meni super riba in ni nč podobna piščančku. Je veliko bolj blaga, mehka. Jaz ji bom tudi kmalu dala ribo in sem lih razmišljala, da bi ji dala pango. Za sojo pa ne vem.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 16.9.2009 21:36:32
|
|
|
|
Čebel@
|
maksi.....full ti hvala ......jaz sem čisti antitalent v kuhinji
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 16.9.2009 21:37:51
|
|
|
|
timy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Maksi1 Majchy - enkrat sem blitvo zmiksala, vmešala malo am, dodala malček oljčnega olja pa dala na pašto. Drugič sem zmešala bučko, dodala malček petršilja, in žličko ol. olja. Naslednjič pa sem mela miks iz graha, korenčka in cvetače, pa sem spet to zmešala, vendar je blo več vode in je bolj ratalo kot ena gosta mineštra. Aja, a rabi katera recepte za različne filane paprike. Spet sem eno brošuro dobila, pa lahko prepošljem na mejl. Jaz se VEDNO priporočam za kakršnekoli recepte. "Če ne piješ, ne pomeni, da ne občuduješ buteljke!"
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 16.9.2009 21:38:39
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: timy IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: timy Sunny, jaz pašto sama pripravljam, kot sem rekla pazim pri paradižniku, drugače pa dajem vse, čebulo, česen, petršilj, bazilika, origano. Ne dajem popra ter ostalih ostrih začimb, včasih dodam papriko, ki jo zaenkrat še olupim, bučke, sirček, grah, puranje ali piščančje meso, brokoli, cvetačo, koruzo, malo soli, olivno olje ... Ne vem pa, kako je z gobicami. Zaenkrat si še ne upam sem ravno zdele brala da so gobe odsvetovane do 7 leta A res?? do sedmega leta? jaz pa jih tako rada jem, na vse mogoče načine, zgleda, da mi nič ne bo mogla pomagati pri krožniku http://www.ringaraja.net/forum/Gobova_juha/m_4495994/tm.htm
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 16.9.2009 21:39:11
|
|
|
|
sunny24
|
O maksi, hvala za te mini receptke za omakico za na pašto... Bom kar jutri provala verjetno! Aja, pa recepte za paprike mi lahko pošleš, da se jih navadim delat!
< Sporočilo je popravil sunny24 -- 16.9.2009 21:40:28 >
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 16.9.2009 21:39:34
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: timy IZVIRNO SPOROČILO: Maksi1 Majchy - enkrat sem blitvo zmiksala, vmešala malo am, dodala malček oljčnega olja pa dala na pašto. Drugič sem zmešala bučko, dodala malček petršilja, in žličko ol. olja. Naslednjič pa sem mela miks iz graha, korenčka in cvetače, pa sem spet to zmešala, vendar je blo več vode in je bolj ratalo kot ena gosta mineštra. Aja, a rabi katera recepte za različne filane paprike. Spet sem eno brošuro dobila, pa lahko prepošljem na mejl. Jaz se VEDNO priporočam za kakršnekoli recepte. "Če ne piješ, ne pomeni, da ne občuduješ buteljke!" tudi jaz se priporočam za recepte
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 16.9.2009 21:40:51
|
|
|
|
Čebel@
|
smo same nevidne tukaj
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 16.9.2009 21:40:55
|
|
|
|
timy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Maksi1 Timy - panga je meni super riba in ni nč podobna piščančku. Je veliko bolj blaga, mehka. Jaz ji bom tudi kmalu dala ribo in sem lih razmišljala, da bi ji dala pango. Za sojo pa ne vem. saj sem rekla, da nisem ravno strokovnjak za meso, samo, ko sem jo prvič jedla, me je spominjala na piščanca, in seveda sem takrat morala reči, da je še veliko bolj mehka in blaga
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 16.9.2009 21:41:44
|
|
|
|
sunny24
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 smo same nevidne tukaj Pa še res je!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 16.9.2009 21:42:22
|
|
|
|
Maksi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 maksi.....full ti hvala ......jaz sem čisti antitalent v kuhinji to pa sploh ni res. Prav pridna si, vsaj kar sem lahko spremljala tvoje poste. Sicer pa za kuhanje dojenčku je blo meni kar kriza, ker nimam o tem pojma. Pol mi je pa olajšalo, da sem paparico kupla v trdi obliki in sem marsikateri recept tam vzela. Recimo za kuhano japko z rozinami bi moja skakala od veselja, če bi znala. Pa malo berem kar ostale napišejo. Do začimb sem bila namreč kar malo zadržana. Jih imava pa midva ful rada. Pol sem pa prebrala tuki, kaj ostale delajo in sem se tudi jaz opogumila. In Zarji tudi tekne.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 16.9.2009 21:42:31
|
|
|
|
timy
|
No, če boste kaj izvedele glede soje, mi sporočite, prej ji ne mislim dajat, nekako imam v spominu, da ni ok, pa se ne spomnim od kod mi to
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 16.9.2009 21:45:45
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Maksi1 IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 maksi.....full ti hvala ......jaz sem čisti antitalent v kuhinji to pa sploh ni res. Prav pridna si, vsaj kar sem lahko spremljala tvoje poste. Sicer pa za kuhanje dojenčku je blo meni kar kriza, ker nimam o tem pojma. Pol mi je pa olajšalo, da sem paparico kupla v trdi obliki in sem marsikateri recept tam vzela. Recimo za kuhano japko z rozinami bi moja skakala od veselja, če bi znala. Pa malo berem kar ostale napišejo. Do začimb sem bila namreč kar malo zadržana. Jih imava pa midva ful rada. Pol sem pa prebrala tuki, kaj ostale delajo in sem se tudi jaz opogumila. In Zarji tudi tekne. najboljš da si jaz tudi paparico omislim .....za odrasle mi ni panike kuhat,za Hano imam pa kar en strah
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 16.9.2009 21:49:42
|
|
|
|
timy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Maksi1 IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 maksi.....full ti hvala ......jaz sem čisti antitalent v kuhinji to pa sploh ni res. Prav pridna si, vsaj kar sem lahko spremljala tvoje poste. Sicer pa za kuhanje dojenčku je blo meni kar kriza, ker nimam o tem pojma. Pol mi je pa olajšalo, da sem paparico kupla v trdi obliki in sem marsikateri recept tam vzela. Recimo za kuhano japko z rozinami bi moja skakala od veselja, če bi znala. Pa malo berem kar ostale napišejo. Do začimb sem bila namreč kar malo zadržana. Jih imava pa midva ful rada. Pol sem pa prebrala tuki, kaj ostale delajo in sem se tudi jaz opogumila. In Zarji tudi tekne. Se strinjam z Maksi! Majchy kolikor berem znaš kuhati, in to zelo dobro!!! Pa še mlada si tako zelo, poznam veliko punc starih toliko kot jaz (skoraj 30 ) pa ne znajo niti jajc speči Maksi tudi jaz sem bila ful zadržana do začimb, težava je pa v tem, da midva jeva zelo začinjeno hrano, sploh jaz imam rada fuul kislo, full slano in fuul pekoče, pa še šopek različnih začimb za katere moji starši sploh niso vedeli, da obstajajo glavno, da sladkega nimam rada (preveč )
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 16.9.2009 21:49:48
|
|
|
|
Maksi1
|
Sem vam poslala.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 16.9.2009 21:52:05
|
|
|
|
Čebel@
|
maksi.......hvala bom enkrat ko bom pri volji se sprravila filati paprike
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 16.9.2009 21:53:35
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: timy IZVIRNO SPOROČILO: Maksi1 IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 maksi.....full ti hvala ......jaz sem čisti antitalent v kuhinji to pa sploh ni res. Prav pridna si, vsaj kar sem lahko spremljala tvoje poste. Sicer pa za kuhanje dojenčku je blo meni kar kriza, ker nimam o tem pojma. Pol mi je pa olajšalo, da sem paparico kupla v trdi obliki in sem marsikateri recept tam vzela. Recimo za kuhano japko z rozinami bi moja skakala od veselja, če bi znala. Pa malo berem kar ostale napišejo. Do začimb sem bila namreč kar malo zadržana. Jih imava pa midva ful rada. Pol sem pa prebrala tuki, kaj ostale delajo in sem se tudi jaz opogumila. In Zarji tudi tekne. Se strinjam z Maksi! Majchy kolikor berem znaš kuhati, in to zelo dobro!!! Pa še mlada si tako zelo, poznam veliko punc starih toliko kot jaz (skoraj 30 ) pa ne znajo niti jajc speči Maksi tudi jaz sem bila ful zadržana do začimb, težava je pa v tem, da midva jeva zelo začinjeno hrano, sploh jaz imam rada fuul kislo, full slano in fuul pekoče, pa še šopek različnih začimb za katere moji starši sploh niso vedeli, da obstajajo glavno, da sladkega nimam rada (preveč ) šnicel naredit v omaki s krompirjempa res ni neki huda špeliciteta
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 16.9.2009 21:54:13
|
|
|
|
Čebel@
|
pri nas se je full ulilo
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?