|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del
16.9.2009 21:25:42   
sunny24
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

sunny.......a se je Gajči rita pocajtala?

Ma mislim da ja, sam ma še kar neki rdeče okoli ritke...Pa ne vem od česa...Jo še mažem s canestenom par dni, pol pa vidim kako bo...user posted image

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3351
16.9.2009 21:27:37   
timy
Sunny, jaz pašto sama pripravljam, kot sem rekla pazim pri paradižniku, drugače pa dajem vse, čebulo, česen, petršilj, bazilika, origano. Ne dajem popra ter ostalih ostrih začimb, včasih dodam papriko, ki jo zaenkrat še olupim, bučke, sirček, grah, puranje ali piščančje meso, brokoli, cvetačo, koruzo, malo soli, olivno olje ... Ne vem pa, kako je z gobicami. Zaenkrat si še ne upamuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3352
16.9.2009 21:28:31   
Čebel@
nama je Daktarin v parih dneh  pozdravil ritouser posted image user posted image user posted image user posted image
maksi.....kako pa ji narediš omakico(zelenjavno)?skuhašzelenjavo,kaj pa pol?

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3353
16.9.2009 21:29:29   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: timy

Sunny, jaz pašto sama pripravljam, kot sem rekla pazim pri paradižniku, drugače pa dajem vse, čebulo, česen, petršilj, bazilika, origano. Ne dajem popra ter ostalih ostrih začimb, včasih dodam papriko, ki jo zaenkrat še olupim, bučke, sirček, grah, puranje ali piščančje meso, brokoli, cvetačo, koruzo, malo soli, olivno olje ... Ne vem pa, kako je z gobicami. Zaenkrat si še ne upamuser posted image
sem ravno zdele brala da so gobe odsvetovane do 7 leta

(odgovor članu timy)
Neposredna povezava do sporočila: 3354
16.9.2009 21:33:08   
timy
Je katera že dala otročku poskusit belo ribo? Jaz jo bom dala v petek, in sicer pango, ker je tako medlega okusa-mene spominja na piščanca, sicer pa nisem ravno prava oseba za sodit, ker mesa nisem okusila že več kot 10 letuser posted image

Ali katera ve, kako je s sojo? ali jo lahko dam poskusit ali še ne? Midva sva veliko na soji, pa sem mislila, da bi ji dala poskusit kakšno žličko?

(odgovor članu timy)
Neposredna povezava do sporočila: 3355
16.9.2009 21:34:06   
Maksi1
Majchy - enkrat sem blitvo zmiksala, vmešala malo am, dodala malček oljčnega olja pa dala na pašto. Drugič sem zmešala bučko, dodala malček petršilja, in žličko ol. olja. Naslednjič pa sem mela miks iz graha, korenčka in cvetače, pa sem spet to zmešala, vendar je blo več vode in je bolj ratalo kot ena gosta mineštra.

Aja, a rabi katera recepte za različne filane paprike. Spet sem eno brošuro dobila, pa lahko prepošljem na mejl.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3356
16.9.2009 21:35:08   
timy

A res?? do sedmega leta? jaz pa jih tako rada jem, na vse mogoče načine, zgleda, da mi nič ne bo mogla pomagati pri krožnikuuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3357
16.9.2009 21:36:24   
Maksi1
Timy - panga je meni super riba in ni nč podobna piščančku. Je veliko bolj blaga, mehka. Jaz ji bom tudi kmalu dala ribo in sem lih razmišljala, da bi ji dala pango. Za sojo pa ne vem.

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3358
16.9.2009 21:36:32   
Čebel@
maksi.....full ti hvalauser posted image user posted image user posted image ......jaz sem čisti antitalent v kuhinjiuser posted image user posted image

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3359
16.9.2009 21:37:51   
timy
IZVIRNO SPOROČILO: Maksi1

Majchy - enkrat sem blitvo zmiksala, vmešala malo am, dodala malček oljčnega olja pa dala na pašto. Drugič sem zmešala bučko, dodala malček petršilja, in žličko ol. olja. Naslednjič pa sem mela miks iz graha, korenčka in cvetače, pa sem spet to zmešala, vendar je blo več vode in je bolj ratalo kot ena gosta mineštra.

Aja, a rabi katera recepte za različne filane paprike. Spet sem eno brošuro dobila, pa lahko prepošljem na mejl.

Jaz se VEDNO priporočam za kakršnekoli recepte. "Če ne piješ, ne pomeni, da ne občuduješ buteljke!"user posted image

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3360
16.9.2009 21:38:39   
Čebel@

A res?? do sedmega leta? jaz pa jih tako rada jem, na vse mogoče načine, zgleda, da mi nič ne bo mogla pomagati pri krožnikuuser posted image
http://www.ringaraja.net/forum/Gobova_juha/m_4495994/tm.htm

(odgovor članu timy)
Neposredna povezava do sporočila: 3361
16.9.2009 21:39:11   
sunny24
O maksi, hvala za te mini receptke za omakico za na pašto...user posted image  Bom kar jutri provala verjetno! user posted image

Aja, pa recepte za paprike mi lahko pošleš, da se jih navadim delat! user posted image

< Sporočilo je popravil sunny24 -- 16.9.2009 21:40:28 >

(odgovor članu timy)
Neposredna povezava do sporočila: 3362
16.9.2009 21:39:34   
Čebel@

Jaz se VEDNO priporočam za kakršnekoli recepte. "Če ne piješ, ne pomeni, da ne občuduješ buteljke!"user posted image
tudi jaz se priporočam za recepteuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu timy)
Neposredna povezava do sporočila: 3363
16.9.2009 21:40:51   
Čebel@
smo same nevidne tukajuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3364
16.9.2009 21:40:55   
timy

Timy - panga je meni super riba in ni nč podobna piščančku. Je veliko bolj blaga, mehka. Jaz ji bom tudi kmalu dala ribo in sem lih razmišljala, da bi ji dala pango. Za sojo pa ne vem.

user posted image saj sem rekla, da nisem ravno strokovnjak za meso, samo, ko sem jo prvič jedla, me je spominjala na piščanca, in seveda sem takrat morala reči, da je še veliko bolj mehka in blagauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3365
16.9.2009 21:41:44   
sunny24

smo same nevidne tukajuser posted image user posted image user posted image user posted image

Pa še res je! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3366
16.9.2009 21:42:22   
Maksi1

maksi.....full ti hvalauser posted image user posted image user posted image ......jaz sem čisti antitalent v kuhinjiuser posted image user posted image

to pa sploh ni res. Prav pridna si, vsaj kar sem lahko spremljala tvoje poste. Sicer pa za kuhanje dojenčku je blo meni kar kriza, ker nimam o tem pojma. Pol mi je pa olajšalo, da sem paparico kupla v trdi obliki in sem marsikateri recept tam vzela.  Recimo za kuhano japko z rozinami bi moja skakala od veselja, če bi znala. user posted image

Pa malo berem kar ostale napišejo. Do začimb sem bila namreč kar malo zadržana. Jih imava pa midva ful rada. Pol sem pa prebrala tuki, kaj ostale delajo in sem se tudi jaz opogumila. In Zarji tudi tekne.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3367
16.9.2009 21:42:31   
timy
No, če boste kaj izvedele glede soje, mi sporočite, prej ji ne mislim dajat, nekako imam v spominu, da ni ok, pa se ne spomnim od kod mi touser posted image

(odgovor članu timy)
Neposredna povezava do sporočila: 3368
16.9.2009 21:45:45   
Čebel@

to pa sploh ni res. Prav pridna si, vsaj kar sem lahko spremljala tvoje poste. Sicer pa za kuhanje dojenčku je blo meni kar kriza, ker nimam o tem pojma. Pol mi je pa olajšalo, da sem paparico kupla v trdi obliki in sem marsikateri recept tam vzela.  Recimo za kuhano japko z rozinami bi moja skakala od veselja, če bi znala. user posted image

Pa malo berem kar ostale napišejo. Do začimb sem bila namreč kar malo zadržana. Jih imava pa midva ful rada. Pol sem pa prebrala tuki, kaj ostale delajo in sem se tudi jaz opogumila. In Zarji tudi tekne.
najboljš da si jaz  tudi paparico omislimuser posted image .....za odrasle mi ni panike kuhat,za Hano imam pa kar en strahuser posted image

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3369
16.9.2009 21:49:05   
Čebel@

No, če boste kaj izvedele glede soje, mi sporočite, prej ji ne mislim dajat, nekako imam v spominu, da ni ok, pa se ne spomnim od kod mi touser posted image
http://www.ringaraja.net/forum/fb.asp?m=3275900

http://www.ringaraja.net/pazimo-kaj-jemo-alergije-so-vse-pogostejse_1288.html
nisem vedela da je soja alergenauser posted image

(odgovor članu timy)
Neposredna povezava do sporočila: 3370
16.9.2009 21:49:42   
timy

Se strinjam z Maksi! Majchy kolikor berem znaš kuhati, in to zelo dobro!!! Pa še mlada si tako zelo, poznam veliko punc starih toliko kot jaz (skoraj 30user posted image ) pa ne znajo niti jajc spečiuser posted image

Maksi tudi jaz sem bila ful zadržana do začimb, težava je pa v tem, da midva jeva zelo začinjeno hrano, sploh jaz imam rada fuul kislo, full slano in fuul pekoče, pa še šopek različnih začimb za katere moji starši sploh niso vedeli, da obstajajouser posted image  glavno, da sladkega nimam radauser posted image (prevečuser posted image )

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3371
16.9.2009 21:49:48   
Maksi1
Sem vam poslala.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3372
16.9.2009 21:52:05   
Čebel@
maksi.......hvalauser posted image user posted image user posted image bom enkrat ko bom pri volji se sprravila filati paprikeuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3373
16.9.2009 21:53:35   
Čebel@

Se strinjam z Maksi! Majchy kolikor berem znaš kuhati, in to zelo dobro!!! Pa še mlada si tako zelo, poznam veliko punc starih toliko kot jaz (skoraj 30user posted image ) pa ne znajo niti jajc spečiuser posted image

Maksi tudi jaz sem bila ful zadržana do začimb, težava je pa v tem, da midva jeva zelo začinjeno hrano, sploh jaz imam rada fuul kislo, full slano in fuul pekoče, pa še šopek različnih začimb za katere moji starši sploh niso vedeli, da obstajajouser posted image  glavno, da sladkega nimam radauser posted image (prevečuser posted image )
šnicel naredit v omaki s krompirjempa res ni neki huda špelicitetauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu timy)
Neposredna povezava do sporočila: 3374
16.9.2009 21:54:13   
Čebel@
pri nas se je full ulilouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?