Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 16.9.2009 13:04:25
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 mal sem vas nazaj brala pa vse pozabla mah dons glava ne dela majchy hvala za objemčke Mene se je nekaj prijelo in sem čist povožena, me vročina mal matra, slabost, komi se premikam po stanovanju. Ma sej bo. moj mi je obljubu da dons prej pride , da bom šla lahko mal počivat Upam da pride čim prej in da greš počivat...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 16.9.2009 13:19:58
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: birdy Cita, glede pikic ne vem. Najprej sem pomisnla na klopa, sam če jih ma več pol to zih ni to. Kaj pa norice, a je možno? Kok so pa sploh velke pikice? kako pa zledajo norice???soriii ampak res ne vem sej po mojem jih je emla Laura ampak kje je to...prosimmm So take mal večje, k kak bolj velik najstniški mozolj. Ko je frišna je notri belo oz. rumeno. k poči pa rata hrasta. Jih jepa običajno kar precej, ne sam mal. No, čeprov je pri nas Neli to čist ovrgla ker je mela vsega skup ene 8 noric Pa ni nujno da je drgač tud očitno bolna. Neli je sam norice mela, počutje pa tak k vedno. Ampak sem pol mal bolj pozorno prebrala in vidla da tist na komolcu je čez noč izginlo... Pol je to težko to, ker norice vztrajajo kar kak teden.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 16.9.2009 13:22:44
|
|
|
|
tanci29
|
dan spita dopoldne sta mela hana in erik zobarja....hani še nič ne kaže na zobka erika je pa mal pregledala in mi predlagala eno zobno ščetko, zgleda super morm jo it nabavt pol pa upam da bo kej lažje z njegovim umivanjem zob potem smo šli na obisk k teti ki ga je merkala, je reva padla in je cela potolčena in u gipsu potem pa imam sestanek v vrtcu erik pa ima danes prvo uro telovadbe, me prav zanima kako bo, ga pelje daddy ...mami bo pa hano čuvala ne vem kaj ji je ampak je čist zaštrajkala s hrano...sej sem se bala tega ker erik je isto zelo lepo sprejel uvajanje pol je pa kriza ratala....upam da ne bo isto ker se mi bo odrolalo no tolk od nas
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 16.9.2009 13:23:31
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 AMBROŽU,EVITI,PETRU--> vse najlepše za 7 mesecev poljubčki tudi od nas
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 16.9.2009 13:29:15
|
|
|
|
tanci29
|
urša-upam da se ti rata odpočit mihailo-zelo zelo lepo je tole tvoj možek naredil, me veseli da se imate tako zelo radi...bravo cita-kaj pa če so jo komarji popikali al pa kake bubice male mlea-a vam je ratalo tiso sestavit...joj veš da nimam načrta lohk pa slikam škatlo pa ti pošljem slikico, če ne gre kolumbo-da se ne boš preveč nabildala...kar pokaži kako se hlače nosi, sam da ne boš naslednjič že traktorja okol furala pa travo kosila majchy-kok je pridkana tvoja hana banana da takole lepo ninka ponoči...a drug teden pa ti začneš z šolo, kam hodiš witto-malo z zamudo ampak tvojim kofetkom sem se pa prov nasmejala učeraj tamika-pozdravi se revica, še to pri vsem tem, ja sej ni čudno da te mal vrže ajvy-si se spočila....a sta male še bubankane balonchy-kako je šlo na testiranjih
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 16.9.2009 13:29:38
|
|
|
|
Onasiss
|
tanci- tebi še enkrat hvala za tisto... ji je zadeva zelo zanimiva, sam ona gre rikverc s tem Najbrž je tko kot pri plazenju, ko je šla najprej nazaj.....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 16.9.2009 13:31:22
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea tanci- tebi še enkrat hvala za tisto... ji je zadeva zelo zanimiva, sam ona gre rikverc s tem Najbrž je tko kot pri plazenju, ko je šla najprej nazaj..... o super pol vam je ratal sestavit ...sej bo pogruntala čaki mal pol bo pa pičila k fitipaldi
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 16.9.2009 13:42:28
|
|
|
|
rebeka84
|
A VE KATERA KJE DOBIM POTRDILO O VZDRŽEVANIH DRUŽINSKIH ČLANIH?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 16.9.2009 13:42:48
|
|
|
|
Jutta
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: cita POMOČ!!!! A so borovnice alergene??? baje jih lahko jejo http://www.ringaraja.net/forum/kaj_%C5%A1e_manjka_-_sadje%26zelenjava_pri_7m%3F/m_4456455/tm.htm hvala fulll mi je čudno je jedla jogort z borovnic pa je že jedla jogorte tako da ni od Km ampak sem ugotovila da ima neke take pike rdečo okol notri belo mislite da je od jogorta al od česa drugega?? kje pa jih ima? zdej pančka vidla pa sem tri na obrazu včeraj je imela nekaj podobnega na komolcu pa sem ji zvečer ko je bila skopana namazal s hladilnim mazilom danes ni nič več joj kok se jaz sekiram panik totalni... sam ne me napast zakaj paničarim pr Lauri nisem nikoli sedaj pa opzaim vsako malo pikico... Cita, ne se sekirat Kaj pa če bi poklicala pediatrinjo? Je pa tako - pri Lauri se nisi sekirala, ker si bila mlajša. Starejši ko imamo male otroke, bolj kompliciramo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 16.9.2009 13:44:19
|
|
|
|
Onasiss
|
Men se zdi, da na pristojnem davčnem uradu... Ti verjetno v Mostah??
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 16.9.2009 13:44:45
|
|
|
|
Čebel@
|
cita.......upam da res ni kakšna alergija-upam da čimprej izginejo urša.......spočij se kolumbo........a naredimo seznam:sam svoj mojster pridna si samo pazi da jutri ne boš imela muskerfiberja tanci......delam ekonomsko(3+2) in imam še 5 izpitov + maturo tko,Hanči je pojedla kosilo(krompir+piščanec+čisto malo korenčka),fajn nafilala pleničko in sedaj v spalnici sikera atija(beri:mu neki na veliko razlaga in se vsake toliko malo zasmeji zraven ) no še povem da po novem ne kuham več.....sem jasno(in glasno)povedala da imam samo dve roki in da ne morem kuhati za Hano in še za ostale(pa bi lahko,pa ne bom)
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 16.9.2009 13:45:15
|
|
|
|
Balonchy
|
Ciao... evo...mi smo doma! Testiranja - kao uspela... Pazit itak na vso alergeno prehrano, ampak sem zadovoljna. Niso mu delali vseh testov, ker so rekli, da bi blo preveč za en dan... jaz sem pa vstrajala, da ne bomo ostali noter... tko, da gremo oktobra meseca nazaj (nimamo datuma, nas Dr. pokliče, ko pride iz dopusta)... Mal smo šli v center zapravljat (Benneton, Zara, Maxi, Nama) za tamaučka... in rezultat... nismo uspeli zapravit niti ojra!!! ...kar nam je blo všeč je blo za dvo in več letnike, za tamaučke pa same štrace!!! Povera... Zdej se mi je pa res Benetton zasral do konca!!! Pol stvari, ki jih imajo v katalogih - sploh ne prodajajo!!! Jebe.mti blesave poslovodje, ki pol stvari sploh ne naročijo!!! sm znorela sred štacune in zahtevala od prodajalke katalog... in ko mi ga je pokazala, sem ji govorila... kje je pa ta artikel, pa ta in ta.. ona pa nazaj... ja gospa tega pa mi nimamo, tega tut ne... Peesdarija - kaj pa sploh majo??? Tiste stare majce in hlače, ki so jih v Italiji že lani prodajali!!! Sunny - prihajam v Gorico... Ti sporočim kdaj... Matr sm razkurjena!!! Grem neki pojest... BYE
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 16.9.2009 13:45:20
|
|
|
|
Jutta
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO MAJCHY si pisala ,da pogresas SHUKO....Tudi jaz jo ze nekaj casa ..Ce imate st. ji napisite kak sms? Jaz se tudi spomnim shuke - sem vas brala, preden sem šla rodit, pol pa ni bilo več časa do zdaj Kako je z njenim otročkom?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 16.9.2009 13:45:43
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: rebeka84 A VE KATERA KJE DOBIM POTRDILO O VZDRŽEVANIH DRUŽINSKIH ČLANIH? a ga rabimo za otroke?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 16.9.2009 13:47:18
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jutta IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO MAJCHY si pisala ,da pogresas SHUKO....Tudi jaz jo ze nekaj casa ..Ce imate st. ji napisite kak sms? Jaz se tudi spomnim shuke - sem vas brala, preden sem šla rodit, pol pa ni bilo več časa do zdaj Kako je z njenim otročkom? mene ful skrbi,da mali ni spet na kakšni operaciji
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 16.9.2009 13:47:33
|
|
|
|
tanci29
|
majchy-kam pa hodiš na to šolo...jest sem tud to delala zato me mal zanima .....ti pa si dobra da te pol tkole upoštevajo za kuhanje...mene ne
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 16.9.2009 13:49:16
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 majchy-kam pa hodiš na to šolo...jest sem tud to delala zato me mal zanima .....ti pa si dobra da te pol tkole upoštevajo za kuhanje...mene ne v domžale,na srednjo......sem hodila na CDI pa mi je predaleč se furat(sem prelena)........ma ni pardona,me morajo upoštevati
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 16.9.2009 13:50:48
|
|
|
|
tanci29
|
balonchy-kje si bla v benettonu...ker jest sem zadnjič v emporiumu kupovala za tamaledva in ti povem da za erika nisem tam čist nč dobla pa za hano tud ne...majo pa premamam luštne cune za tamale....še bolj za čist cucke glih za naše...sam majo male številke tko da je treba merkat...majo pa fajne tud v s oliver in esprit
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 16.9.2009 13:53:03
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Dan! Sem v DEMOLIRANJU" otroške sobe , tko d Rokso od danes napej spi pri Majklu (Majcy dej na seznam ).....tastar me bo zadavu, ker mi je brez njega uspelo pregurat omare na drugo stran sobe...reku bo: VES PARKET SI PODRGNLAAAAA....ma ko ga j... sm še od petka mal besna na njega nč nimava cajta en za druzga, spet je šel prej iz službe zarad krompirja, d bi pa doma kej naredu pa neeeee....pri njih je delo doma samo: Švasanje, pakirnjaje, košenje mrve in mamine travice, pa oranje...za vse ostalo so majstri......ma u k... pa še majstri....sam d zgine za 3 dni, bom še stene pobarvala , pa slike prbila, pa luči našraufala pa ene fernke najdla, bo on vidu kdo doma hlače nos .....no tko, mal sm se najurila, grem zdej naprej prekladat Ej...morš taktiko spremenit..... Jaz ponavadi sikam, težim, tečnarim in mu na koncu zabrusim, da ga pol ne rabim, če misl, da bom vse sama naredila.... In rezultat....V ROKU TREH DNI JE vse za nazaj in naprej narejeno....... Ja, pač našmu je nerodno, če baba naredi ves "moški" del....... Sicer pa sem ga itak že parkrat v neroden položaj spravila, da od takrat res naredi MOŠKA DELA. kolumbo- S FARBANJEM PA RAJ POČAK- BOŠ V SOBOTO, KO BOMO MI ŠLI..... Sicer pa ti lahko pripeljem vse s sabo, ker smo pri nas doma ravno v elementu...... Lahko izbiraš med barvami: SVETLO MODRA IN MARELIČNA....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 16.9.2009 13:53:15
|
|
|
|
MIHAILO
|
Mihailo panca od 13h..jaz sem tudi pol urce si odpocila....mozek bo danes verjetno prej doma kot ponavadi TANCI upam,da Hana hitro zacne spet lepo papat...pri nas je pa ravno obratno,pred kratkim je sprejel gh...sam prii nas je bil tudi problem,da ni jedel na 3,4 ure vcasih tudi na 5h...na koliko ur jo pa ti hranis? MLEA s kako zadevo gre EVITA rikverc?a plazenje al?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 16.9.2009 13:59:41
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 majchy-kam pa hodiš na to šolo...jest sem tud to delala zato me mal zanima .....ti pa si dobra da te pol tkole upoštevajo za kuhanje...mene ne v domžale,na srednjo......sem hodila na CDI pa mi je predaleč se furat(sem prelena)........ma ni pardona,me morajo upoštevati Ja super,da te upostevajo Kdo bo pa zdaj za koga kuhal '?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 16.9.2009 14:01:43
|
|
|
|
MIHAILO
|
CITA pri meni je imel Mihailo hrapave rdece pike na obeh rokicah in eni nogi...sem kr sla k p in je takoj ,ko je videla rekla ,da je to od pogostega umivanja(kopala sem ga vsak dan)...tko da je rekla da naj ga se nekaj casa umivam 2x na teden,da je to zatakega malega cisto dovolj...tko ,da poklici p in bo najbolje...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 16.9.2009 14:01:53
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 majchy-kam pa hodiš na to šolo...jest sem tud to delala zato me mal zanima .....ti pa si dobra da te pol tkole upoštevajo za kuhanje...mene ne v domžale,na srednjo......sem hodila na CDI pa mi je predaleč se furat(sem prelena)........ma ni pardona,me morajo upoštevati Ja super,da te upostevajo Kdo bo pa zdaj za koga kuhal '? tašča za vse
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 16.9.2009 14:07:48
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO Mihailo panca od 13h..jaz sem tudi pol urce si odpocila....mozek bo danes verjetno prej doma kot ponavadi TANCI upam,da Hana hitro zacne spet lepo papat...pri nas je pa ravno obratno,pred kratkim je sprejel gh...sam prii nas je bil tudi problem,da ni jedel na 3,4 ure vcasih tudi na 5h...na koliko ur jo pa ti hranis? MLEA s kako zadevo gre EVITA rikverc?a plazenje al? mihailo na približno tri ure...sam zdej zjuter in zvečer sploh noče jest teh mlečnih zadev, kosilo je dobro sadje je že tko tko...ma ne vem...bom vidla kako bo šlo? pa super da je mihailo zdej sprejel žlico, ja sej so si res različni kako zanimivo...kolko maste zdaj obrokov evita hodi s porivalčkom ...je carica
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 16.9.2009 14:08:52
|
|
|
|
tanci29
|
jutta-a si zdej že dobila izvide za vida
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?