|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI
15.9.2009 20:48:31   
arneja
Biba, sva res dobro z atom zrihtala, kaj user posted image ? Je bilo res presenečenje, se že cel dan hvalim vsem, ki imajo pet minut časa user posted image . A tebi je pa že po atu dolgčas user posted image ? Pa saj se bosta v ponedeljek videla user posted image . Pa nehaj takšne tortice limat, sem skoraj v ekran padla user posted image . Čokolada in kokos sta zame zakon, njami user posted image .

S*, hvala za navijanje, ga ob priliki vrnem user posted image .

Pika, hvala za pestke, mi jih pa seveda držimo zate in da buši jutri spet naraste, da boš mirno pričakala plusek user posted image . Ne bit slabe volje, obljubi user posted image .

Metuljci, saj nista z dragim slončkala user posted image ?

Zarjica, že dajem gasa, kdaj ga boš pa ti svojo makino vžgala user posted image ?

Zlata ribica, tudi tebi stokrat hvala za pestke user posted image . In kako se vi kaj štimate? Sem te zadnjič tudi na Otročkih malo prebrala.

Sapi, no, tvoja novička je pa itak novica dneva. Še enkrat čestitke, čudeži še obstajajo user posted image user posted image user posted image . A si bila na kakšni dieti ali se s kakšnimi posebnimi vitaminčki filala?

Naska, naj bo jutrišnji posvet uspešen user posted image .

Lana, a ti imaš pa že tako ogromnega bušija user posted image ? A si ga imela v prvi nosečnosti tudi tako kmalu? In kaj pravi na bušija novopečeni bratec to be user posted image ?

Pikovit, hvala ker za punčko pri nas navijaš user posted image . Do tebe pa življenje res ni pošteno, čeprav verjemi v to, da ti ta lupus ne bo odvzel otročka. Sporoči po testiranju, verjamem, da bodo imeli lepšo novičko zate kot tile Štajerci - Zarji, brez zamere user posted image . A se dolgo na rezultate čaka?

Gigi, hvala za čestitke ob moji petici user posted image . Vidva bosta pa tudi kmalu ata spet obiskala, ne user posted image ?

Lara, evo, že prižigam dolge lučke user posted image . In kako sta tvoja miškolinčka? Moraš biti prava super mama, kaj user posted image ? Ampak je luštno, vem user posted image .

WP, kuku, saj se faks še ni začel, kje se potikaš user posted image ? Vsakič, ko kakšno policistko zagledam, pomislim, če si ti user posted image .

Aqua, a tvoj pa že kar za karavani gleda user posted image ? Veš, da sem se jaz tokrat tudi kar malo zredila. Če sem bila samo na Gonalu, ni bilo panike, sem še malo shujšala od živčkov, zdajle me je pa očitno Diphereline malo pobajsal user posted image . Moj pravi, da trenutno sigurno ne bi mogla utoniti, zaradi šlaufkov user posted image .

Dysan, a vidva se tudi trudita že celo desetletje user posted image ? Jaz včasih res ne morem vejreti, da je že toliko časa minilo in da še kar nimava otročka. No, ampak saj pridno delamo na tem in ni vrag, da ne bi tudi nam uspelo user posted image . Ko bi le človek vedel, koliko časa še je do takrat, ko bo uspelo user posted image .

Bit, saj 5 je tudi lepo število in ma, da se tudi meni v četrtek pravljica zgodi user posted image .

Gospodarica, dobrodošla nazaj. Saj skoraj vsaka od nas za kratek čas mrkne z RR, ampak vsaka se tudi vrne nazaj user posted image .

Evo, dosti čveka. Dobro spite, soborke user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 1826
15.9.2009 20:49:21   
sonček33
aqua ma tale ata reško ima čuden način za zamenkarije ....sam a veš, je pa nekej posebnega :) Srečno!!!

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1827
15.9.2009 20:49:57   
arneja
Sonček, danes bom pa končo brez skrbi spala user posted image . Bi ti mene malo postimulirala s kakšno Lovrovo slikco user posted image ? Bi mi pasalo, da foliklčki narastejo do maksimuma user posted image .

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1828
15.9.2009 20:50:38   
sonček33
sapi --wau jupi jupi ja ..kakšna srečka si ..ma uživej sto na uro

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1829
15.9.2009 20:52:18   
sonček33
user posted image

Arnejči zate in za vse, ki jim je taka stimulacije všeč.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1830
15.9.2009 20:54:54   
sonček33
naska srečno

žižek lov ju

mismis tebe tut

pika zame si itak carica

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 1831
15.9.2009 20:55:59   
Rakica_80
Punce, imam še eno vprašanje preden vam še enkrat zaželim lepo nočuser posted image
Ko dobiš stopko, se endometrij lahko še poveča do ET-ja, ali ostane tako kot je biluser posted image HVALAuser posted image
Arneja, super za stopkouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
No, pa lepo noč želimuser posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1832
15.9.2009 20:57:21   
arneja
Iii, kakšen corti je user posted image . Zdaj se že kar na nogice postavlja, kaj?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1833
15.9.2009 20:58:17   
arneja
Bebi, po mojem endometrij še naprej raste user posted image . Koliko si ga imela danes?

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 1834
15.9.2009 21:09:08   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: arneja

Lana, a ti imaš pa že tako ogromnega bušija user posted image ? A si ga imela v prvi nosečnosti tudi tako kmalu? In kaj pravi na bušija novopečeni bratec to be user posted image ?

bravo za stopko user posted image user posted image user posted image , sedaj pa ima da je zmagovita kombinacija.....

jah, kaj pa vem, zakaj imam takega bušija, po mojem od papice user posted image user posted image user posted image , prej ko mi je bilo še slabo, je bilo kar ok, ampak sedaj.....mislim, da so me tudi prvič spraševali, če grem kmalu proti Rimu, jaz pa še zelooo daleč od tega user posted image user posted image
novopečeni bratec pa vlih ni bil navdušen, da bo po 16-tih letih ob naziv sinček edinček...ma mislim, da bo to ljubezen na prvi pogled user posted image .....

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 1835
15.9.2009 22:28:24   
gloria
...čer babike...vam ne sledim ker sem ful zasedena v službi....malega pogrešam 100 na uro...

Arneja bravo za stopko user posted image
Sonček lepotec mali user posted image user posted image

...to sem uspela prebrati,za več nimam časa....navijam za vsako od vas....

NIK:mami ti si moja ljubica :)

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1836
15.9.2009 23:34:23   
mismis
Samo na hitro preden grem v mižole...

Arneja, superca za stopko in 5 folkilov, da bodo ja vsi polni

Pikovit, lepo da se javiš, ko bo konec tega izpita te zvrcnem greva na kavo

Žižek, je prehlad kaj bolje

Sonček, hvala za stimulacijo and love you back (kako pak drugače)

BEBIII, seveda se endometrij povečuje kljub stopki, ta ne vpliva na endometrij, temveč na rast foliklov

Pika, kako kaj počutje, lepo da preganjaš črne misli

Bit, en izcedek, še ne prinese konca. Bomo držale pestke, da kmalu zaslišiš mami

Lana, se bo sinček edinček že navadil, saj druzga mu tko ali pa tko ne preostane. Lahko pa Krucetove prašaš za nasvet, se mi zdi, da imajo oni same-same razliko

gopodarica, welcome back, držimo pestke, da bo ta naslednji (zadnji) postopek uspešen

Anonimna, rezultat je podvaja na cca dva dni. Glede na to, da imaš višino beta hcg 58,... je toi potrejena nosečnost, vsaj tako so meni rekli na GK LJ, čestitke

Agua, naj bo v ponedeljek veliko avtobusov na postaji user posted image user posted image

cukica, endometrij je super, folikel bo pa itak še zrastel, spij kakšen pirček ali dva. Pa ne se mi predolgo (kot da je to sploh mogoče) obirati tam na UZ-jih, če že dela moj dr. D, bom hud

dysan, hvala vzela pavzico pred spanjem, ma sem spregledala, kaj se dogaja s tabo

Sapiiiiiii, čestitke bejba, tebi pa privoščim od srca... To je tvoj drugi cikel po A, kajne (A se motim???)
Tokrat mora biti pa vse v redu

Naska, dobro se zmeni jutri

BarbiG, kako ti kaže, a kličeš drug teden ali ja???

metuljci, škoda za pavzo, samo saj ni kaj, tudi po vsakem neupešnem postopku priporočajo tri cikle pavze, da se telo očisti hormonov, bo pa naslednjič bolje

LaraL, pozdravčke nazaj in sweet kisses za Z&I, pa za vsakega še po en žgečkljaj po podplatih.

Gloria, je kar čudno po vsem tem času iti nazaj v službo, kajne. Ampak saj se človek hitro navadi. Kdaj greste pa po sestrico malemu Niku???

a sem vas vse obdelala????

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 1837
16.9.2009 6:13:41   
loremi
Dobro jutro!

user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1838
16.9.2009 6:33:20   
arneja
Sem mislila, da bom prva, pa me je Loremi našišala user posted image .

Zbudila sem se pa že ob petih user posted image . No, pa saj bo jutri tudi treba tako kmalu vstati, kaj bi si bioritem mešala user posted image . Čeprav pa hudo paše, da ni več nobene špikice na tapeti user posted image .

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1839
16.9.2009 6:51:06   
arneja
Še tole: katere od vitaminčkov lahko še jem po punkciji? Q-encim in matični mleček lahko, ne?? Opustim pa selen in cink? E-vitola mi je pa itak zmanjkalo, pa se mi zdi, da ga itak ne smeš več jesti.

Ma, sem bila že tokrat v tej situaciji pa vedno znova pozabim.

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 1840
16.9.2009 7:02:01   
biba007
Dobro jutro, pupike moje. Opa, moji najljubši Loremi in Arnejka sta pa danes super zgodnji kokoški. Ena s kofijem - hvala, drugo je pa zihr petica ponoči žulilauser posted image .

No, pa še za malce kaloričnega zagona.... in Arnejček, posebej zate ni čoko-koko, da jutri atu, po takemle sugar-hypu, ne bo treba otrok okrog lovit.....

user posted image

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 1841
16.9.2009 7:04:27   
biba007
IZVIRNO SPOROČILO: arneja

Še tole: katere od vitaminčkov lahko še jem po punkciji? Q-encim in matični mleček lahko, ne?? Opustim pa selen in cink? E-vitola mi je pa itak zmanjkalo, pa se mi zdi, da ga itak ne smeš več jesti.

Ma, sem bila že tokrat v tej situaciji pa vedno znova pozabim.

No, predvsem pa ne pozabi folne... a je tole že prvi nosečniški znakecuser posted image ?

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 1842
16.9.2009 7:08:40   
loremi
Jaz sem zgodnja samo zato, ker je mašina doma ostala pržgana kar čez noč in sem lahko zjutri že na hitr ponudla kofi user posted image , drgač pa itak vidm, da me vidve po hitrem šišneta kr po desni user posted image .
In glede na to, kako gužvo imam te dni spet v službi, pač ta čas, bo tale tortica fuuul prav prišla user posted image , hvalaaaaa Biba!

Lep dan želim vsem!

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 1843
16.9.2009 7:17:43   
biba007
IZVIRNO SPOROČILO: loremi

Jaz sem zgodnja samo zato, ker je mašina doma ostala pržgana kar čez noč in sem lahko zjutri že na hitr ponudla kofi user posted image , drgač pa itak vidm, da me vidve po hitrem šišneta kr po desni user posted image .
In glede na to, kako gužvo imam te dni spet v službi, pač ta čas, bo tale tortica fuuul prav prišla user posted image , hvalaaaaa Biba!

Lep dan želim vsem!

A ni lepa-lepauser posted image .
Jaz pa še včerajšnje RR novičke preletim, potem pa šibam dat kri...

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1844
16.9.2009 7:19:48   
loremi

IZVIRNO SPOROČILO: biba007
A ni lepa-lepauser posted image .
Jaz pa še včerajšnje RR novičke preletim, potem pa šibam dat kri...

O ja ja, lepa lepa, pa dobra more tud bit, kaj bi sedla, mmmmmm.
Aha, no le šibi kri dat, se mi je zdel, da nisem še nikjer zasledila tvoje bete user posted image .

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 1845
16.9.2009 7:40:03   
metuljci
dobro jutroo

arneja kako to misliš, če sva slončkala user posted image seveda sva - preden me je 18. dan cikla presenetla menstruacija user posted image se pa prav lepo pucam user posted image tako, da se očitno ni nič prijelo user posted image v bistvu pa mene ta čudež ne more doletet, ker moja nesrečna zvezda itak tega ne bo dovolila user posted image
tebi pa super za stopko user posted image a je to kakšna bolj "konjska igla" kot pri dipherelinu? pa v rito si jo moreš dat?

mismis ja saj ta dva meseca bom že zdržala, samo upam, da me ne bo menstra kaj ****, da bi zamujala. takrat pa itak gremo na vse ali nič. me je moj dr lepo potolažil user posted image

vsem lep in uspešen dan!

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1846
16.9.2009 8:32:59   
BarbiG
Dobro jutro, punce.

Anonimna, čestitam. To bo kar to. user posted image user posted image user posted image

Biba, a tkole nas ti misliš razvajat vsako jutro. Sej ne da bi imela kaj proti, sam ne vem kam bodo šle moje kile, že tko mi jih vsak postopek prinese kar nekaj. user posted image

Mismis, jaaaaaaaaaa, pokličem, upam samo da me ne bo user posted image  kej zafrkavala. Ker od zadnjega postopka mam vse nekaj zmešano. user posted image  user posted image  Drgač se pa že vse pripravlja, trebušček je že prav lepo napihnjen. user posted image

(odgovor članu metuljci)
Neposredna povezava do sporočila: 1847
16.9.2009 8:45:13   
cukica
Mismis nič bat ima kolegico s seboj in on sam sedi in gleda kaj ona dela,...pa pr njemu se ne da bit dolgo je preveč hiter,...haha,...
Hvala vsem za skrb in upam,da v petek sporočim kakšno lepšo novico,....

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 1848
16.9.2009 9:49:22   
S*
Jutro!

Hvala za kavo, pa za tortico,mnjami kako je teknilo.
Pri nas je padla 5 špika, pa nimam nobenih stranskih učinkov, a je to normalnouser posted image ? Sajne da si jih želim, ampak me kar malo skrbi, ker sem brala, da ste čutile jajčnike, jaz pa nič. No upam da bo v petek na UZ vseeno kaj spodbudnega.

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 1849
16.9.2009 10:03:03   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: sapi

Jaz sem počasi prišla k sebi, prejšnji teden pa sem doživela veliko naravno presenečenje - plusek na testu. Kaj naj rečem veliko veselje in pričakovanj ter malo strahu, ki ga uspešno odganjam stran.

Ja, Sapi draga, kako sem pa jaz tole lahko spregledala. Jupiiiii!!!!! Čestitke pupa in srečno user posted image  user posted image  user posted image

http://www.sladkinasmehi.si
S tortami (pri)čaramo sladke nasmehe in ustvarjamo spomine. Naše poslanstvo je otrokom v težkih trenutkih (bolni, revni in otročki s posebnimi potrebami) pričarati sladek nasmeh.

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 1850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?