arneja
|
Biba, sva res dobro z atom zrihtala, kaj ? Je bilo res presenečenje, se že cel dan hvalim vsem, ki imajo pet minut časa . A tebi je pa že po atu dolgčas ? Pa saj se bosta v ponedeljek videla . Pa nehaj takšne tortice limat, sem skoraj v ekran padla . Čokolada in kokos sta zame zakon, njami . S*, hvala za navijanje, ga ob priliki vrnem . Pika, hvala za pestke, mi jih pa seveda držimo zate in da buši jutri spet naraste, da boš mirno pričakala plusek . Ne bit slabe volje, obljubi . Metuljci, saj nista z dragim slončkala ? Zarjica, že dajem gasa, kdaj ga boš pa ti svojo makino vžgala ? Zlata ribica, tudi tebi stokrat hvala za pestke . In kako se vi kaj štimate? Sem te zadnjič tudi na Otročkih malo prebrala. Sapi, no, tvoja novička je pa itak novica dneva. Še enkrat čestitke, čudeži še obstajajo . A si bila na kakšni dieti ali se s kakšnimi posebnimi vitaminčki filala? Naska, naj bo jutrišnji posvet uspešen . Lana, a ti imaš pa že tako ogromnega bušija ? A si ga imela v prvi nosečnosti tudi tako kmalu? In kaj pravi na bušija novopečeni bratec to be ? Pikovit, hvala ker za punčko pri nas navijaš . Do tebe pa življenje res ni pošteno, čeprav verjemi v to, da ti ta lupus ne bo odvzel otročka. Sporoči po testiranju, verjamem, da bodo imeli lepšo novičko zate kot tile Štajerci - Zarji, brez zamere . A se dolgo na rezultate čaka? Gigi, hvala za čestitke ob moji petici . Vidva bosta pa tudi kmalu ata spet obiskala, ne ? Lara, evo, že prižigam dolge lučke . In kako sta tvoja miškolinčka? Moraš biti prava super mama, kaj ? Ampak je luštno, vem . WP, kuku, saj se faks še ni začel, kje se potikaš ? Vsakič, ko kakšno policistko zagledam, pomislim, če si ti . Aqua, a tvoj pa že kar za karavani gleda ? Veš, da sem se jaz tokrat tudi kar malo zredila. Če sem bila samo na Gonalu, ni bilo panike, sem še malo shujšala od živčkov, zdajle me je pa očitno Diphereline malo pobajsal . Moj pravi, da trenutno sigurno ne bi mogla utoniti, zaradi šlaufkov . Dysan, a vidva se tudi trudita že celo desetletje ? Jaz včasih res ne morem vejreti, da je že toliko časa minilo in da še kar nimava otročka. No, ampak saj pridno delamo na tem in ni vrag, da ne bi tudi nam uspelo . Ko bi le človek vedel, koliko časa še je do takrat, ko bo uspelo . Bit, saj 5 je tudi lepo število in ma, da se tudi meni v četrtek pravljica zgodi . Gospodarica, dobrodošla nazaj. Saj skoraj vsaka od nas za kratek čas mrkne z RR, ampak vsaka se tudi vrne nazaj . Evo, dosti čveka. Dobro spite, soborke .