citrončica
|
IZVIRNO SPOROČILO: pika74 IZVIRNO SPOROČILO: citrončica Ja, Pika, sem našla in prebrala, ker tudi mene zanima, saj je moja zgodba precej podobna tvoji, le da sem šla jaz 5x v LJ, pa zdaj premišljujem, da bi 6tič šla drugam, ne vem pa, kako je pri Rešu s koncesijskimi postopki... Ojla citrončica, jaz sem tudi vedno študirala o tem, da bi malo zamenjala kliniko... in mogoče šla k Rešu za spremembo... Pa sem na koncu ostala v Lj na vseh 6-ih koncesijskih postopkih in nato zamenjala. Za Reša ne vem, kako je s koncesijskimi... vem, da se je včasih govorilo, da pri njemu običajno najprej en postopek plačaš, potem pa ti da drugega na koncesijo (seveda, če prej še nisi porabil vseh 6-ih na koncesijo). Mogoče pa punce tukaj kaj več vejo o tem... Me pa zanima, kolk stane samoplačniški ICSI na GK Lj. A kdo mogoče ve? Ja, saj mislim, da sem tudi jaz že nekaj takega prebrala, da gre pri njem to tako, edino eno leto konec leta je kar vse na koncesijo jemal, ker je imel še nekaj postopkov v dobrem , jaz zdaj še vedno pavziram in le malo premišljujem o možnostih, saj veš, ko prideš v tisto fazo, ko kar ne veš kako in kaj bi....bo že, še vedno močno stiskam pesti zate!!! Koliko pa v LJ stanejo postopki, pa ne vem, že dolgo se ni nič o tem pisalo, a kolikor se spomnim, je bilo malce dražje, kot pri Rešu
|