|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI
15.9.2009 13:38:18   
Anonimen
Živjo, punce, spet jaz...

danes sem dala tudi kri in je rezultat 58.5. Potem mi je pa rekla, da ona ne more nič reči, če gre za umetno oploditev, ker je lahko ta rezultat posledica prejemanja hormonov: jaz sem 16. dan po stopki in 14. dan po punkciji (11. dan po ET) in od takrat dalje razen progesterona ne jemljem nič. Je ali ni?! Šla sem na odvzem krvi zato, ker sem imela danes in včeraj na testu rahlo črtico, ampak ne tako rahlo, da bi rabila forenzike, da mi jo odčitajo.... user posted image user posted image user posted image user posted image

Po mojih info po 10. dnevu nisi več pod vplivom stopke, ostalo pa ne vpliva na rezultat...Je to res?

Hvala!!!!!!!!!!

(odgovor članu lara light)
  Neposredna povezava do sporočila: 1801
15.9.2009 13:44:52   
pika74
Jaz mislim, da glede na to, kar si napisala, lahko mirno rečemo, da si noseča user posted image user posted image user posted image user posted image .

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1802
15.9.2009 13:47:48   
pika74
kje se pa wp potika?

kuku user posted image

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 1803
15.9.2009 13:51:20   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Pikovitek dragi kako si mi ti?

Evo pri nas ena žalost od žalosti.V Mb sem končno dobila izvide in so mi povedali,da imam lupus-mejni.Sicer naj ne bi vplivalo na postopek in nosečnost.Ampak jaz temu ne verjamem.Tako da se grem še enkrat samoplačniško testirat v Adrialab.

Lupus je ena izmed avtoimunih bolezni.Nič kaj dobrega user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1804
15.9.2009 13:53:11   
pikovit
Anonimna TO JE TO!Čestitkeuser posted image user posted image user posted image .Če pa želiš 100% vedeti pa se pojdi čez 2 dni zopet testirat.Hormon mora rast.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1805
15.9.2009 13:59:56   
Anonimen
Bom šla še enkrat, hvala punce! user posted image

Pikovit, hormoni, stres in vse skupaj vplivajo tudi na biokemijo, preveri, sploh če je mejni! Držim pesti, da se izteče OK!!!!

(odgovor članu pikovit)
  Neposredna povezava do sporočila: 1806
15.9.2009 14:07:02   
pika74
pikovit, a pa se mogoče da kej nardit pri temu hudičevemu lupusu?

a obstaja kakšna reč, ki pri tem pomaga, da vseeno zanosiš?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1807
15.9.2009 14:17:51   
pika74
a je to mogoče to pikovit?
http://boards.babyzone.com/lupus-t13348562.html 
http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20080520092538AAnUaxU 

< Sporočilo je popravil pika74 -- 15.9.2009 14:19:24 >

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 1808
15.9.2009 15:26:13   
arneja
Pikovitka, draga, upam, da imajo na kliniki prav in da ta bolezen ne vpliva na zanositev user posted image user posted image user posted image .

Pika, šcccc, grde misli, plusek je v nastajanju user posted image .

Sapi, prosim recept za naravno pridelavo pluska user posted image . Čestitke, punca user posted image user posted image user posted image .

Anonimna, tudi ti se verjetno lahko veseliš user posted image . Da boš pa mirna, greš pa res lahko še enkrat na krvnega.

Pozdravčke tudi ostalim punčkam, ki so z mano danes delile veselje user posted image . Upam, da ga bo iz dneva v dan več user posted image . Še vreme je veselo postalo user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 1809
15.9.2009 15:31:04   
aqua77
Lep pozdrav vsem skupaj!!!

Danes zjutraj sem uradno postala drogerašica. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ata me je prvič pičil, pokazal kako se bo to doma izvajalo mojemu dragemu in to je blo to!! Sva bla druga na vrsti. Sicer je bil malo nejevoljen, ker ni takoj mojega kartona našel, ker ga je sestra nekam založila, ampak nam je na koncu uspelo vse najti.
V ponedeljek imamo ob isti nečloveški uri zjutraj UZ in potem bomo ugotovili kakšen bo vozni red za naprej... user posted image user posted image user posted image
Zdaj nama z dragim ostane samo še prepir, al me bo on matral, al bom raje mazohistka.... user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala vsem za pestke in dober misli!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Sem presrečna, da sva tudi midva končno v čakalni vrsti za dojenčka!!! user posted image  Moj dragi je že tako v luftu, da že karavane gleda in razmišlja, da bo avto prodal. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
No ja boljše tako, kot da začne za dvosedi gledat, ker tja me kmalu ne bo več mogel stlačit - vsaj upam tako...user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 1810
15.9.2009 15:36:41   
johnie
Pozdravljene!
No že od včeraj se počutim precej bolje. Naredil pa se mi je hematom okrog popka pa pod njim v navpični liniji vse do spodnic, a morda še kateri? Sicer pa tudi nisem več tak napihnjena. Zdaj pa pogumno naprej.

Ena me je vprašala kako dolgo bi naj bil napihnjen? ne vem ker ni povedal v dnevih, punce tu gor poznajo najbolj prave odgovore.
Hvala vam vsem za lepe želje, pa še to niso pingvinčki (ena je prehitro brala), v prvem krogu jih nismo nič pridelali. Bomo videli kako bo zdaj.

Pikovitka, pa ne no zdaj še to, kaj pa vse ostalo, so kaj novega pogruntali? Zdaj me pa res zanima kaj je ta lupus. Sicer pa, ča ne vpliva na zanositev in je itak samo mejni? Kljub temu pa verjamem da ti najboljše veš, zaupaj svojemu občutku. Držim pesti da se čimprej podaš v nove boje user posted image user posted image .

Sapi- čestitkeuser posted image user posted image user posted image , tudi to se zgodi!user posted image

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 1811
15.9.2009 15:39:55   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Pikovitek dragi kako si mi ti?

Evo pri nas ena žalost od žalosti.V Mb sem končno dobila izvide in so mi povedali,da imam lupus-mejni.Sicer naj ne bi vplivalo na postopek in nosečnost.Ampak jaz temu ne verjamem.Tako da se grem še enkrat samoplačniško testirat v Adrialab.

Lupus je ena izmed avtoimunih bolezni.Nič kaj dobrega user posted image

Pa ne no!!!user posted image user posted image user posted image

Pa kaj boš bošček naš še dočakal??? user posted image user posted image user posted image  Pejt raje po še kakšno mnenje, maš prav! Mislim nate miška moja! Vse bo ok, boš vidla, ti smo pozitivno.... user posted image

Rada te mam user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1812
15.9.2009 15:44:04   
dysan
ojla pupike!!
jejžešna sam včeraj me ni bilo gor, pa ste že tulk načvekale, user posted image user posted image , grem mal nazaj prečikirat kaj novega...

dva koraka naprej, en nazaj.....
počasi pa le gre.....

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 1813
15.9.2009 16:06:58   
citrončica

IZVIRNO SPOROČILO: pika74

IZVIRNO SPOROČILO: citrončica

Ja, Pika, sem našla in prebrala, ker tudi mene zanima, saj je moja zgodba precej podobna tvoji, le da sem šla jaz 5x v LJ, pa zdaj premišljujem, da bi 6tič šla drugam, ne vem pa, kako je pri Rešu s koncesijskimi postopki...

Ojla citrončica,

jaz sem tudi vedno študirala o tem, da bi malo zamenjala kliniko... in mogoče šla k Rešu za spremembo... Pa sem na koncu ostala v Lj na vseh 6-ih koncesijskih postopkih in nato zamenjala. Za Reša ne vem, kako je s koncesijskimi... vem, da se je včasih govorilo, da pri njemu običajno najprej en postopek plačaš, potem pa ti da drugega na koncesijo (seveda, če prej še nisi porabil vseh 6-ih na koncesijo).

Mogoče pa punce tukaj kaj več vejo o tem...user posted image

Me pa zanima, kolk stane samoplačniški ICSI na GK Lj. A kdo mogoče ve?

Ja, saj mislim, da sem tudi jaz že nekaj takega prebrala, da gre pri njem to tako, edino eno leto konec leta je kar vse na koncesijo jemal, ker je imel še nekaj postopkov v dobremuser posted image ,
jaz zdaj še vedno pavziram in le malo premišljujem o možnostih,
saj veš, ko prideš v tisto fazo, ko kar ne veš kako in kaj bi....bo že,
še vedno močno stiskam pesti zate!!!
Koliko pa v LJ stanejo postopki, pa ne vem, že dolgo se ni nič o tem pisalo, a kolikor se spomnim, je bilo malce dražje, kot pri Rešuuser posted image

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 1814
15.9.2009 16:11:17   
gigi1
Pikovitka draga ne bit tako črnogleda user posted image .
Jaz sem pač taka, da v vsaki še tako slabi stvari najdem nekaj dobrega.
Kot prvo je dobro predvsem to, da gre za mejno bolezen. Torej s tabo ni tako hudo, kar je najpomembnejše.
Kot drugo, če so končno ugotovili, da gre za avtoimuno bolezen - se vsaj ve, kaj je vzrok in kako se ta problem rešuje. Medrol!!! Torej, najprej kontaktiraj Pušenjaka. On in Bety sta skupaj določila dozo Medrola zanjo in poglej - naša Bety bo zdaj, zdaj rodila.
Kontaktiraj tudi Bety na ZS. Ti bo napisala kakšno dozo je ona imela. Če je že šla rodit pa me pokliči. Nekje imam shranjen njen ZS, kjer mi je o tem pisala, pa ti ga bom poslala. Mislim pa, da je bolje, da ti sama vse v detajle razloži, če je le dosegljiva.
Torej draga glavo gor. Gremo v nove boje!
RTI user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu dysan)
Neposredna povezava do sporočila: 1815
15.9.2009 16:15:08   
cukica
Pozdravljene!
Moje poročilo kri je 0,46 endometrij 10 folikel 11 ponoven. Uz+ kri imamo v petek 18.9. Upam,da je to dober rezultat kaj pravite glede na to da sem 11 dan ciklusa,....
Lp vsem skupaj.

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 1816
15.9.2009 16:30:42   
dysan
BEBIII - ja res je, vsaka drogač reagiramo na ta zdravila... ja punca super user posted image za stopko...

nellika - menda na napotnici piše kak postopek imaš(vsaj meni je), sam, da ta user posted image pride pa lepo akcija...user posted image

zup2 - žal mi je pupika user posted image

Anonimna - čestitkeuser posted image user posted image

vrtnica.m - super za optimizem in kr drži ga, kr ni pravila, vse možnosti so, da v prvo rata, jaz tud tak upam pri naju, da v prvo rata... se trudiva že skor 10 let, in imam za seboj že kr nekaj IUIjev, prvič pa IVF.

veronci - držim pesti zauser posted image

aqua - ja bravooo za M in s polno paro naprej...

Fargi - super, si vsak dan bližje cilju...user posted image user posted image user posted image

tane - pozdravljena pupika, tebe pa že dolgo nisem nikjer zasledila, kak si, že proti koncu, ne ???

mismis - pridna pri učenju, al eno mejčkeno pauzico si pa vzemi, da ne pregoriš...

arneja - user posted image user posted image za petko...

sapi - iskrene čestitke za naravno presenečenje user posted image user posted image

Naska - naj user posted image čimprej pride...

johnie - srečno...

no upam, da se mi tole vse skupaj ne zruši kr je ta RR nepredvidljiv...

počasi pa le gre.....

Neposredna povezava do sporočila: 1817
15.9.2009 16:33:39   
dysan

IZVIRNO SPOROČILO: cukica

Pozdravljene!
Moje poročilo kri je 0,46 endometrij 10 folikel 11 ponoven. Uz+ kri imamo v petek 18.9. Upam,da je to dober rezultat kaj pravite glede na to da sem 11 dan ciklusa,....
Lp vsem skupaj.

jaz mam filing, da je to super, bodo pa punce več povedale, endometrij je pa odličen...user posted image user posted image

počasi pa le gre.....

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 1818
15.9.2009 18:16:06   
bit
ojla čačke,

kolko ve načečkate...med tem ko sem v službi.....

grem prebrat....user posted image

(odgovor članu dysan)
Neposredna povezava do sporočila: 1819
15.9.2009 18:37:34   
bit
arneja.....čestitke....sej sem vedla da bo več kot 3....čeprav je 3 pravljično število....user posted image user posted image user posted image v četrtek....pa 5 najlepših jajčec bo ata oplodiluser posted image user posted image

metuljci.
.. boš vidla 2 meseca bosta minila en dva tri...boš vidla....važna si ti

biba007.... prav rada berem tvoje pooste....si pravi zabavljačuser posted image user posted image Drgač..si dobro

barbig....upam ....ti kako si
sapi......iskrene čestitke.... nikoli ne bom pozabla...kako smo bile v aprili nesrečne 3 RR in ti med njimi.......zato ti res iz srca čestitamuser posted image user posted image user posted image pa le mirno do UZja boš vidla en lepuser posted image
naska..... no pa se tudi zate premika....user posted image user posted image

o gigi.....dobrodošla
anonimna..tako kot so ti punce že napisale....čez 2 dni ponovi test krvi..potem pa srečno nosečnostuser posted image

pikovit....user posted image user posted image najbolje da greš res še enkrat na test

aqua77,...no čestitam za prvo špikanje.....a sta se že zmenila kdo bo tisti ki ima iglo v rokiuser posted image user posted image user posted image   Ata rad godrnja..user posted image user posted image user posted image pa na pivo ne pozabiuser posted image
cukica... nisem stručko....ampak mislim da je dobrouser posted image user posted image user posted image

mismis...ja prav čudno je tukaj ko te ni....odprto glavo ti želimuser posted image user posted image

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 1820
15.9.2009 19:32:17   
Rakica_80
IZVIRNO SPOROČILO: cukica

Pozdravljene!
Lp vsem skupaj.

Super cukica, endometrij je res debel, jaz sem ga imela samo 7in folikel 18 sem bila 18 dan cikla, pa je rekla zdravnica da je super, glede na to, koliko imajo druge sem bila malo zaskrbljena, ampak ni panike, jaz zaupam DR. Pintaruser posted image Sedaj ti samo še foliklček zraste, pol pa stopkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  to bo pa jaz mislim že v petek, jupiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Anonimna, čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pikovituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Aqua, dobrodošla med drogerašicamiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lep večer vsem skupaj, ostalo za nazaj pa bom brala jutriuser posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 1821
15.9.2009 19:45:16   
gospodarica
najprej vsem en prisrčen pozdrav!
moram se vam opravičit, ker me dolgo ni bilo na forumu (to je za tiste,ki ste me vsaj malo pogrešaleuser posted image )
vzela sem si nekaj časa, da pozabim na vse skupaj, se posvetim sama sebi in naberem energije za moj (upam da zadnji) postopek.
v tem času ko me ni bilo, sem se naučila, da moramo na vse stvari gledati pozitivno in srčno upam,da tokrat uspe. ne bom brala nazaj kaj se je in kaj se dogaja, ker bi rabila cel teden, da bi mi uspelouser posted image samo,roko na srce, ste pa res ene klepetulje (mišljeno pozitivno)user posted image
da ne bom preveč blagovezila...vsem, ki je uspelo zagledati magičen plusek, želim čim lepšo nosečnost, brez zapletov....na to temo bom še dodala eno zgodbo,ampak v prihodnjih dneh,obljubim.
tiste,ki ste že doživele tisti najlepši trenutek (da ste na svet spravile nova drobna bitja) želim vse najlepše,pa veliko prespanih nočiuser posted image
tiste,ki pa se še borite, tako kot jaz...ne obupat, držim pesti za vse, upam, da se bo našla katera, ki jih bo držala tudi zame?!
v glavnem konec meseca greva z mojim k ata rešu;bomo videli kaj bo. upam da same pozitivne stvari,pa pustimo se presenetit...

aha da ne pozabim;imam še eno vprašanje glede povračila potnih stroškov.
zanima me,kam moram po tisti obrazec;osebnemu zdravniku ali jo dobim pri ginekologu in kako se obračunava kilometrina.tiste ki že imate izkušnje s tem bi vas prosila za obrazložitevuser posted image

lep večer še naprej...pa se še tipkamo kaj a ne....

Neposredna povezava do sporočila: 1822
15.9.2009 20:16:09   
lana70
nooo, lepo da si se vrnila nazaj med nas...user posted image user posted image , glede potnih stroškov pa greš po obrazek k svojemu zdravniku...katerega lepo potrjuješ vsak obisk (piši datume, ker baje ata reš nima nekih kartonov)...ko zaključiš pošlješ list podpisan in poštemplan na ZZZS, kateri ti izplačajo potne stroške. Vsak mesec se nekaj odbija, ne vem pa več točno, koliko je kilometrina...jaz sem dobila okrog 70 eur, kar sploh ni slabo...mislim da za 16 obisk, govorim na pamet, pa seveda odvisno je tudi od razdalje...tako, držim pesti, da bo ta tvoj zadnji, tudi uspešen postopek.

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu gospodarica)
Neposredna povezava do sporočila: 1823
15.9.2009 20:25:02   
arneja
Moja rita je ravnokar pokasirala stopko user posted image user posted image user posted image . Jutri bom pa koooončno lahko spala user posted image .

In zdaj grem končno prebrat, kaj vse se je danes dogajalo, sem čez dan vse samo po malem ujela.

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1824
15.9.2009 20:46:19   
sonček33
Arnejči superca za stopko...želim ti miren spanec.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 1825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?