|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del
15.9.2009 20:30:56   
Onasiss
surf-ja tile vlažilni robčki....user posted image user posted image  Jaz včasih celo prah pobrišem z njimi, pa se mi zdi, da se le ta kasneje spet na police priseli.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Evo 3-je stroji cunj, zlikani in pospravljeni,user posted image user posted image user posted image od Evite omara oz. regal tudi pospravljen...cunje- ta male preložene.... Sam še spakiram v vrečo in sosedi odnesem, ki februarja 2010 pričakuje...user posted image

Evita spi, Vito bo zdaj večerju pol pa gre tudi on spat....user posted image user posted image user posted image  jaz pa za knjige...user posted image

Aja, še prej morm sklednik spucat, ker ga pridejo jutri namontirat.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 3201
15.9.2009 20:35:15   
Onasiss
Majchy-sedaj si moraš še nove hlače kupt, da ti skrijejo preveliko rituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Joj...naša je danes jedla jogurt z banano in je bila tudi full navdušena....user posted image user posted image user posted image

Cunje in številke- jaz imam veliko še od Vita (sicer v modri barvi) ter veliko od sosede, ki ima februarčico 2007 tako, da jih u bistvu ne kupujem, razen kako stvar, ki jo res potrebujem. Nosi kak model tudi 80, kakega pa tudi še 68... vse je odvisno kje je bilo kupljeno... Le sparky ima cifre, ki se ji starostno točno ujemajo....user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3202
15.9.2009 20:56:41   
TAMIKA3
a ni nobene user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3203
15.9.2009 21:02:43   
TAMIKA3
nič user posted image k fantom. sem vzela lekadol, upam, da bo kaj boljše user posted image

nočko user posted image naj bo mirna in prespana user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3204
15.9.2009 21:10:20   
Jutta
Tamika - upam, da se kmalu pozdraviš... Kaj te je temperaturna sprememba zdelala?
Kako pa kaj mala punčka od prijateljice, jo že paziš? Kako gre?

Surf - glede teh vlažilnih robčkov se kar strinjam. Tudi jaz Vida pri previjanju zmeraj umivam z vodo. Sem bila pa enkrat pet dni pri starših, tam pa nimam vode pri previjalni in sem ga čistila s temi robčki, pa je tretji dan že sumljivo ratala rita rdeča (Ker drugače nikoli ni imel rdeče ritke) in sem hitro prešaltala spet na vodo, pa je spet ratalo OK. Ne vem sicer, kako drugi dojenčki prenesejo te robčke, ampak pri Vidu jih od takrat naprej ne uporabljam več, razen na poti, ker takrat če bi nadaljevala, bi se mu sigurno vnelauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3205
15.9.2009 21:18:24   
Urša08
Ojla!

majchy super za nakup user posted image user posted image user posted image

Kolumbo sem naročilauser posted image user posted image user posted image

Tamika čim prej se pozdraviuser posted image user posted image user posted image user posted image

Mojedva fanta spančkata, možek je na kavču, jaz se mu grem pa pridružituser posted image

lahko nočko

(odgovor članu Jutta)
Neposredna povezava do sporočila: 3206
15.9.2009 21:56:38   
sunny24
Čer!
Uf, danes je bil dolg dan, saj sm pokonci že od 6h...Gaja je pa v celem dnevu spala točno 1 uro...user posted image  

Zjutri smo šle ven in smo skoristle sonček v nulo...malo smo šopingirale (sm ji v Benettonu kupla, majčko, hlačke in felpico), pol smo šle kofetkat s frendico, pol pa še h "tašči" na obisk k je na bolovanju. Popoldne pa nas je pršla obiskat sodelavka s punčko (ma leto in pol), malo smo ble tu pr nas, pol pa šle ven do ta druge sodelavke k ma sinčka starga mesec in pol in smo šli en krog okoli blokov.

Gaja se je danes na sprehodu cingala z mano na cinglci...Ku ji je blo fajn! user posted image user posted image user posted image  Meni pa tudi-zapasalo po dolgem času! user posted image

mihailo, uf, ta je huda...Tega se tudi jst bojim da mi kje dol telebne. Ma sam da ni z Mihailom nič hudega pa je vse v redu!!! user posted image

cunje...ma jst nisem še nič dala stran poletnega, k smo meli danes 24C in je bla Gaja kar v kratki majčki.

Hmm, zdej sm pa pozabla ostalo...

Aja, majchy ko si napisala da pupko pogrešaš...Se je že preselila na naš konc pa nimajo neta.

balonchy, v Benettonu majo kar neki bund na razpolago. Cene pa od 30-40 evrov, nekatere tudi 60. Majo pa od številke 74 dalje vse cunje.

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3207
15.9.2009 22:00:03   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

IZVIRNO SPOROČILO: Jutta

IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

rabim PDP-je od:

-hedviga
-jutta
-sjmm
-alter_ego
-sazi
-boma2

Saj mogoče je glupo, ker ne vem - a rabiš predviden datum poroda za nazaj, al kaj pomeni ta kratica?

ni glupouser posted image ja,rabim predviden datum poroda,ki si ga imela pri Vidu

ojla...

majchy... 27.02.2009

boma2 :)

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3208
15.9.2009 22:01:15   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

nič user posted image k fantom. sem vzela lekadol, upam, da bo kaj boljše user posted image

nočko user posted image naj bo mirna in prespana user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nočka želim ti mirno noč

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3209
15.9.2009 22:01:38   
Katjusa
jst vam sploh ne sledim, časa mi zmanjkuje tak, da kolaž je na 3/4 narejen ampak nimam časa.... zdle sme pa tud tok utrujena, da se mi ga ne da zrihtat... obljubim da bo kmal ker res mam mogoče še ene pol urce delauser posted image user posted image user posted image user posted image

od tega razmišljanaja okol dozidka al hišo al stanovanje mi bo glavo razneslo.... vem da je brezveze, da neki bo v bližnji al daljni prihodnosti.... zdej sma celo ugotovila da bi bil plan hiša ali stanovanje trenutno mal težko ker bi rabla kr nekaj kredita in bi mogla avtomobila oz. vsaj enega prodat....  in še to so krediti na nekje 15 let kar je kr velika doba in prevelik rizik.... tko, da nam ostane samo še dozidek ampak zdej se ne mormo zment na kateros tran hiše..... jst bi rada za hišo moj in moj ati pa ob levi strani hiše kjer bi lahko spodaj nardil 2 garaži in gor pač 2-3 sobe.....  je pa nekaj res da na tej strani je zazdidljivo območje in nebi blo treba delat spremembe namembnosti.... uhh nimam pojma..... ju3 bo mami poiskala papirje da vidmo kje so meje zazidljivega območja pol gremo pa v akcijouser posted image user posted image user posted image user posted image
aja nej povem še to, da sem mamici sam omenla da gledamo mal hiše in stanovanja... in je imele ponoči nek napad pri srcu jo je tako zgrablo, da je samo še etija zbudila no pol se je pa na srečo umirilouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , če grem od doma jo bom še pokopala, čeprav mi je sama rekla, da če bi bla ona še enkrat mlada nebi nikol bla v tej hiši (je priženjena).....

nč grem, da vam ne morim preveč....

vsem čestitam za nove zobke in vse podvigeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lepo se mejte in lahko noč

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3210
15.9.2009 22:04:02   
boma2

ojla..
majchy.... blagor tebi k si šopingirala upam, da si dobr kupila...

Katjuša.. Upam, da ste že kaj boljš.-..
Tamika.... čim prej se pozdravi

V glavnem vsem ki ste bolčkaneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,

nočkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3211
15.9.2009 23:13:38   
Balonchy
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24
balonchy, v Benettonu majo kar neki bund na razpolago. Cene pa od 30-40 evrov, nekatere tudi 60. Majo pa od številke 74 dalje vse cunje.

Sunny - HVALA!!! Jutri grem v akcijo... user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3212
15.9.2009 23:23:05   
sunny24
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy

Ni panike! user posted image

Kaj hočeš rečt, da priješ v Gorico?

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3213
15.9.2009 23:23:26   
Vidim da še kar ne spiteuser posted image user posted image user posted image no pa sej sama nisem nč boljšauser posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3214
15.9.2009 23:27:01   
sunny24
Še smo tle ponočnjaki...user posted image user posted image user posted image

Kako kaj?

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 3215
15.9.2009 23:32:25   
Balonchy

Ni panike! user posted image

Kaj hočeš rečt, da priješ v Gorico?

Ne... Jutri grem v LJ...
Mamo pregled na PK. Držte pesti, da dobro odpravimo!!! user posted image

Spotoma se bom ustaula u Benettonu...
Drug teden pa verjetno pade GO user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3216
15.9.2009 23:33:36   
Balonchy

Kako kaj?

Uuuuuuuu stara moja... razglašam te za ULTRA čvekuljo!!! user posted image
5001 rula... user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3217
15.9.2009 23:37:20   
sunny24

Kako kaj?

U mater, sej res...user posted image user posted image user posted image user posted image

Pol ko priješ sem nujno pokliči! user posted image

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3218
15.9.2009 23:38:18   
Balonchy

Kako kaj?

U mater, sej res...user posted image user posted image user posted image user posted image

Pol ko priješ sem nujno pokliči! user posted image

Itak... Veš da nama ne uide kofetkanje... ne? user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3219
15.9.2009 23:50:05   

Kako kaj?

čvekeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3220
15.9.2009 23:51:11   
Lahko nočuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 3221
16.9.2009 5:42:09   
baki
dobro jutro čvekice.....nik se je dons zbudo 100 ponoči tk da mam čist neprespano noč.naj že pridejo zobki ven da bo bolšeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 3222
16.9.2009 5:52:45   
baki
ka zdej a bote kr spale al kauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 3223
16.9.2009 7:34:53   
simonakr
Jutro!

Baki madona kolk ste zgodni, jest ji takrat še zadnič dudo dam da pol še mal potegne - po možnosti kakšne 2 ure user posted image user posted image

Evo kofetek kuhan:

user posted image

Z vso ljubeznijo user posted image user posted image

Grem pokofetkat pol pa na socialo pol pa mal okrog - si je moj zaželu da bi malo na njegov šiht pripeljala pokazat user posted image user posted image

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 3224
16.9.2009 8:03:03   
baki
povejte a se da kupit kako čistilo za po tleh na naravni bazi?

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 3225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?