|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del
15.9.2009 15:58:12   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: Jutta

IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: Jutta

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

dobro jutro....
zdle me je pa skoraj kap sme šla v kuhinjo nardit mlekeca za benjamina in pridem v dnevno in on sediuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jst sem ga dala na tla na trebuščkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
BRAVO BENJAMINuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zdej mu grem dat pa jestuser posted image user posted image user posted image user posted image

Hurauser posted image user posted image user posted image user posted image

Mi smo pa malo bolj počasni glede sedenja in plazenja. Sva bila prejsnji teden tudi na fizioterapiji, kjer sva dobila navodila, kako Vida naučit sedet, ker je še premehek v hrbtu in preveč zakrčen v ramenskem obroču.user posted image

mi se tudi ne sedimo ..sej je se cas ali???

Ja je še čas. Fizioterapevtka je rekla, da se mora naučiti sedeti do naslednjega pregleda, ki bo čez dva meseca. Je pa pomembno, da ko ga posadim k sebi na noge za sedet, da ima ravno hrbtenico in da ne sedi sključeno.

Aha potem v tvojem narocju ni imel ravno hrbtenico?jaz pa sem mislila da nasploh ne sme imeti mehke hrbtenice ...Mihailo jo itak tudi ima ,ce probam ,ce sedi sam,gre kr naprej...

(odgovor članu Jutta)
Neposredna povezava do sporočila: 3176
15.9.2009 16:51:02   
Onasiss

IZVIRNO SPOROČILO: mlea

Pozdravljene...Kaj se je pa meni danes naredilouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Mihaila sem dala k sebi v posteljo ob 6h ,ker se je zbujal in ob 7h me zbudi ropot,ki ga je povzrocil Mihailo ,Ko je padel s postelje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Jaz sem skocila in ga vzela najprej je jokal ,ko sem ga pa vzela se je pa takoj zacel smejati ampak sem takoj p poklicala in ga peljala k njej...pregledala ga je in rekla ,da je vse vredu...Mihailo ji je pa ta cas pel in se smejal...NIKOLIII,NIKOLI vec ga ne bom dala k sebi,res nikoli...te dneve me zmucil ,ker nic ne spi zaradi zobekov in sem verjetno zato bolj trdno spala ,da ga nisem cula da se je zbudil,kotalit se je pa tko zacel da kr gre...jaz sem cist fertik,vse je za mano prislo samo jokam se ,ko pomislim kaj bi lahko bilo in ,ko se spomnem prizora ,da je na tleh bil,jaz pa se spala in skocila se napol v sanjah...GROZNO JE BILO user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Naj te potolažim, da je Evita tudi meni tako padla iz postelje..ampak to takrat, ko se je šele začela plazit......user posted image user posted image user posted image user posted image

a si tudi ti spala

Aha......user posted image user posted image user posted image  zato si prav predstavljam kako te je u luft vrglo......user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3177
15.9.2009 16:53:14   
Onasiss
No midve sva imeli tudi popoldanski počitek....user posted image user posted image  in sve skoraj pozable it po Vita v vrtec....user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3178
15.9.2009 17:10:36   
MIHAILO

Pozdravljene...Kaj se je pa meni danes naredilouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Mihaila sem dala k sebi v posteljo ob 6h ,ker se je zbujal in ob 7h me zbudi ropot,ki ga je povzrocil Mihailo ,Ko je padel s postelje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Jaz sem skocila in ga vzela najprej je jokal ,ko sem ga pa vzela se je pa takoj zacel smejati ampak sem takoj p poklicala in ga peljala k njej...pregledala ga je in rekla ,da je vse vredu...Mihailo ji je pa ta cas pel in se smejal...NIKOLIII,NIKOLI vec ga ne bom dala k sebi,res nikoli...te dneve me zmucil ,ker nic ne spi zaradi zobekov in sem verjetno zato bolj trdno spala ,da ga nisem cula da se je zbudil,kotalit se je pa tko zacel da kr gre...jaz sem cist fertik,vse je za mano prislo samo jokam se ,ko pomislim kaj bi lahko bilo in ,ko se spomnem prizora ,da je na tleh bil,jaz pa se spala in skocila se napol v sanjah...GROZNO JE BILO user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Naj te potolažim, da je Evita tudi meni tako padla iz postelje..ampak to takrat, ko se je šele začela plazit......user posted image user posted image user posted image user posted image

a si tudi ti spala

Aha......user posted image user posted image user posted image  zato si prav predstavljam kako te je u luft vrglo......user posted image user posted image user posted image

ja,me je res vrglouser posted image tisti jok in pogledam posteljo ,ga ni in se mi v glavi zavrti zvok ,da je nekaj pocilo in ga vidim na tlehuser posted image user posted image user posted image a je Eva tudi takoj bila ok?si sla k zdravniku?

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3179
15.9.2009 17:38:38   
Onasiss
Ja, Evita je bila ok, sam full je jokala... Sem jo opazovala, če bi imela kakšne znake pretresa možganov ali kaj polomljeno....pa HB nič.... K zdravniku nisem hodila, ker ni imela nobenih zaskrbljujočih znakov.....

Sicer pa sem vsega hudega navajena... se je začelo z mano, nadaljevalo s sestro, da o Vitu ne govorim....user posted image user posted image user posted image  Z njim sem bila samo v letu dni-torej lani na urgenci cca 5x......user posted image

Čeprav vem, da je full šok k tkole pade iz postelje, naj te potolažim, da padci še prihajajo.....user posted image user posted image user posted image  no, pretiravam...tale iz postelje je res hud...ampak ko se bo začel postavlajti na noge, pa se ne bo dobro držu bo en kup bušk na glavici zraslo.... user posted image user posted image user posted image  Moj Onasis je reku, da bi Eviti najraje dal čelado na glavo.....user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3180
15.9.2009 17:43:44   

Cita-a si dobla?????

fulllll hvala res hvala...za zoknčke fulll hvala lepi so...hvala ti...pošlji mi svoj trr pa ko pride moj zvečer ampak pozen če ne bo danes ti bo pa jutri dopoldne...ful hvala tiuser posted image user posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3181
15.9.2009 17:44:04   

IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

jaz bom šla pa zdele user posted image ,po kosilu pa user posted image ,ko se Hanči zbudi pa v šoping dinarčke zapravljat user posted image

pa pa user posted image

uživajteuser posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3182
15.9.2009 18:08:04   
Deja
Živijo dekleta!!!!

Joj kar ne morem da ne bi napisala..... pri nas je na plan pokukal prvi zobek!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zdaj pa se šibam nazaj cartat s svojim škratom!

papa

21.6.2008-najlepši dan mojega življenja-postala sem gospa!!!
22.1.2009-smo dočakali našega princa...

http://www.ringaraja.net/sn/personalpage_user.asp?show=3&memID=1108329586

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 3183
15.9.2009 18:20:52   
baki
IZVIRNO SPOROČILO: Deja

Živijo dekleta!!!!

Joj kar ne morem da ne bi napisala..... pri nas je na plan pokukal prvi zobek!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

papa

bravo deja za zobek upam da bo pri nas tudi kmalu

(odgovor članu Deja)
Neposredna povezava do sporočila: 3184
15.9.2009 18:31:55   
simonakr

Živijo dekleta!!!!

papa

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu Deja)
Neposredna povezava do sporočila: 3185
15.9.2009 18:41:50   

Živijo dekleta!!!!

papa

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Deja)
Neposredna povezava do sporočila: 3186
15.9.2009 18:46:42   
Onasiss
SImona-a so body.ji ok???barva in velikost??

So what....

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 3187
15.9.2009 18:52:18   
simonakr

Ja barva je ok, velikost je pa tko tko - rokava ima kratka za tako velikost, po telesu je pa mal velik no pa sej bo zrasla. Hvala še enkrat

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3188
15.9.2009 18:56:03   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr

Ja barva je ok, velikost je pa tko tko - rokava ima kratka za tako velikost, po telesu je pa mal velik no pa sej bo zrasla. Hvala še enkrat

Aja, sem sam enga pogledala kok je približno velik...pa sploh nisem opazila za rokaveuser posted image user posted image

So what....

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 3189
15.9.2009 19:20:35   
BarbaraGS
Majchy bos dala na seznam 5ti zobek ?

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3190
15.9.2009 19:24:59   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS

Majchy bos dala na seznam 5ti zobek ?
veš da bomuser posted image

(odgovor članu BarbaraGS)
Neposredna povezava do sporočila: 3191
15.9.2009 19:26:09   
Čebel@
smo nazaj.......zapravili prevečuser posted image user posted image user posted image ........Hana dobila pižamico,mamica pa hudo lep polover in pas ki bo skriv šlavf na bušijuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3192
15.9.2009 19:26:45   
Čebel@

Živijo dekleta!!!!

papa

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image upam da ga ni preveč matraluser posted image

(odgovor članu Deja)
Neposredna povezava do sporočila: 3193
15.9.2009 19:28:37   
Čebel@
zdej grem pa večerjat-mi jo je mož naštimaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3194
15.9.2009 19:48:13   
Deja

Živijo dekleta!!!!

papa

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image upam da ga ni preveč matraluser posted image

ne sploh ni imel nobenih znakov, ki so baje značilni za izraščanje zob!!! No mogoče je zadnja 2 dni malo bolj nemirno spal - to pa je tudi vse (zaenkrat)

No ko boš imela čas te prosim če dodaš podatek na seznam. Pa še za sedenje - 6,5m

hvala!!!

21.6.2008-najlepši dan mojega življenja-postala sem gospa!!!
22.1.2009-smo dočakali našega princa...

http://www.ringaraja.net/sn/personalpage_user.asp?show=3&memID=1108329586

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3195
15.9.2009 19:50:40   
Čebel@

Živijo dekleta!!!!

papa

ne sploh ni imel nobenih znakov, ki so baje značilni za izraščanje zob!!! No mogoče je zadnja 2 dni malo bolj nemirno spal - to pa je tudi vse (zaenkrat)

No ko boš imela čas te prosim če dodaš podatek na seznam. Pa še za sedenje - 6,5m

hvala!!!

to je super da ni bilo večjih težavuser posted image user posted image user posted image user posted image rastejo pa baje v parih,tko da lahko v kratkem lahko pričakujete 2 zobekuser posted image .........bom dala na seznam-obojeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Deja)
Neposredna povezava do sporočila: 3196
15.9.2009 20:12:04   
milči
Evo, naša Klara je dobila pikico danes, malo pojokcala, potem čez dan pa ni bilo panikeuser posted image user posted image user posted image
Nove mere za seznamček: 8070g, 68,5cm, čisto po Jusuuser posted image user posted image user posted image
Naslednji pregled pa je 19.11.

P je rekel, da lahko že vse počasi je, razen teh stvari: beljaka, medu, jagod, kravjega mleka.
In tako je danes prvič zmazala 2 rumenjaka, sta ji šla prav v slastuser posted image user posted image user posted image

Čestitam vsem za sedenje, za zobke, za šopingiranje,...user posted image user posted image user posted image

Mihailo- vse bo v redu, tudi moji sestri je hčerka padla s postelje pri tej starosti, pa ni bilo nič posledic, pa je tudi sedela zraven nje in je samo nekaj pogledala stran, pa je bilo že prepozno. Sploh pa če ga je pregledala P, vse bo OK.

Verjetno še veliko pozabila, ker ne dohajam bratuser posted image user posted image user posted image

Pa jo imamo- princesko Klaro!!!

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3197
15.9.2009 20:14:22   
SURF
Pozdravljene.

Naša madam že skoraj sama čiča,ni še ćisto ravna v hrbtu,je pa že brez opore  kar dolgo časauser posted image ,še malo pa dobi pingotauser posted image user posted image .
Danes je prvič jedla naribano jabolko,prej sem kuhala in pasirala...joj kako jo je zmazala,pa še bi,če mamice nebi bilo strah črvičenja.

user posted image Mamice,moram vam povedat s čim mi sedaj čistimo kuhinjo,z vlažilnimi robčki pampers-clean&dry,ja prov ste prebraleuser posted image user posted image umazanijo,predvsem maščobo v nulo nese dol...in to naj bi bili robčki za dojenčkovo kožo?Sem prebrala v eko kotičku,sem morala takoj sprobat,in sem bila čisto presenečena,da so pampers robčki s tako sestavo za dojenčke...jih pa uporabljam zelo malo,samo če smo kam šli,doma imamo od tosame čistilne krpice in vodo.In sedaj jih nebom uporabljala niti tisto malo več,še plenice bom zamenjala,sem se dolgo spravljala,ampak sedajuser posted image ...user posted image user posted image

No toliko o tem,da boste tudi ve vedele,kaj prodajajo...

Drugače pa smo v polni pripravi na krst,glancamo bajto in skačemo še po zadnjih nakupih...včeraj sem si kupila en tok sexi kostimček,mmmm...se res super naletela,ker je vijolične barve si mora še moj nabavit vijolično srajcouser posted image .

Čez dan ne spimo skoraj nič,mogoče pol urice vsega skupajuser posted image user posted image ,uro za spanje pa si je prestavila na 19h,potem pa nočka,včasih vstanem 5x,včasih 2x...

........................................................
Mihailo-ojoj,samo,da je vse ok,js jo imam tudi včasih čez dan v postelji,vendar imam štiri vzglavnike in potem zalagam,pa še vseeno je rizik,najraje bi posteljo ob steno porinla...

Majchy-
mi smo tudi prešaltali na xl dudouser posted image

A je že kolaž?user posted image user posted image ne sledim več,pa se mi to zgodi jauser posted image

Vem,pa da je ena spraševala kje smo bili na dopustu,bili smo v Portorožu,ja ne moreš verjet,da je sredi takega džumbusa taka oaza miruuser posted image .Hotel Marita.

Lepo in mirno nočko.

(odgovor članu BarbaraGS)
Neposredna povezava do sporočila: 3198
15.9.2009 20:17:24   
TAMIKA3
čer.
4 mušketirji v posteljah user posted image user posted image user posted image user posted image
ati dela user posted image
mami pije čaj, ker ji bo glavo razneslo,pa z nosa ji teče user posted image
grem mal brat, kaj dogaja user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 3199
15.9.2009 20:23:25   

smo nazaj.......zapravili prevečuser posted image user posted image user posted image ........Hana dobila pižamico,mamica pa hudo lep polover in pas ki bo skriv šlavf na bušijuuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image takole rečeno uspešen šoping

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?