SURF
|
Pozdravljene. Naša madam že skoraj sama čiča,ni še ćisto ravna v hrbtu,je pa že brez opore kar dolgo časa ,še malo pa dobi pingota . Danes je prvič jedla naribano jabolko,prej sem kuhala in pasirala...joj kako jo je zmazala,pa še bi,če mamice nebi bilo strah črvičenja. Mamice,moram vam povedat s čim mi sedaj čistimo kuhinjo,z vlažilnimi robčki pampers-clean&dry,ja prov ste prebrale umazanijo,predvsem maščobo v nulo nese dol...in to naj bi bili robčki za dojenčkovo kožo?Sem prebrala v eko kotičku,sem morala takoj sprobat,in sem bila čisto presenečena,da so pampers robčki s tako sestavo za dojenčke...jih pa uporabljam zelo malo,samo če smo kam šli,doma imamo od tosame čistilne krpice in vodo.In sedaj jih nebom uporabljala niti tisto malo več,še plenice bom zamenjala,sem se dolgo spravljala,ampak sedaj ... No toliko o tem,da boste tudi ve vedele,kaj prodajajo... Drugače pa smo v polni pripravi na krst,glancamo bajto in skačemo še po zadnjih nakupih...včeraj sem si kupila en tok sexi kostimček,mmmm...se res super naletela,ker je vijolične barve si mora še moj nabavit vijolično srajco . Čez dan ne spimo skoraj nič,mogoče pol urice vsega skupaj ,uro za spanje pa si je prestavila na 19h,potem pa nočka,včasih vstanem 5x,včasih 2x... ........................................................ Mihailo-ojoj,samo,da je vse ok,js jo imam tudi včasih čez dan v postelji,vendar imam štiri vzglavnike in potem zalagam,pa še vseeno je rizik,najraje bi posteljo ob steno porinla... Majchy- mi smo tudi prešaltali na xl dudo A je že kolaž? ne sledim več,pa se mi to zgodi ja Vem,pa da je ena spraševala kje smo bili na dopustu,bili smo v Portorožu,ja ne moreš verjet,da je sredi takega džumbusa taka oaza miru .Hotel Marita. Lepo in mirno nočko.
|