|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del
16.9.2009 8:17:12   
MIHAILO
JUTRO...na danasnji dan sem postala ZENAuser posted image ...Vkopalnici na ogledalu me je cakal listek na katerem so pisale same lepe stvari,na mihailovem stolcku pa sopek rozuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image grema vennnnnnnnn...

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3226
16.9.2009 8:18:49   
witto
jutro čveke. Evo,jast se veselim,ampak čisto potiho jeeeeeeeuser posted image user posted image ,mali je spal od 21h-do 6h,ceeeelo noč,od 23h pa do jutra v svoji posteljici,in toplo upam,da bo tudi to noč zako.
Drugače pa, ko mu je pokukala zgornja enka,sem pričakovala,in vsak dan gledala,kdaj bo še ta druga ven prilezla. Pa sem komaj včeraj videla,čorava kot semuser posted image ,da je prav odzunaj spodnja dvojka????? Zato je bil Matija, te dneve tako siten,in je ful bruhal,pa sitko,pa nemiren.

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 3227
16.9.2009 8:20:10   
witto
Ma kako lepo Michailo, je pravi romantik,ta tvoj možičekuser posted image user posted image user posted image .Pa iskrene čestitke ob obletniciuser posted image user posted image user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

JUTRO...na danasnji dan sem postala ZENAuser posted image ...Vkopalnici na ogledalu me je cakal listek na katerem so pisale same lepe stvari,na mihailovem stolcku pa sopek rozuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image grema vennnnnnnnn...

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3228
16.9.2009 8:32:38   
Čebel@
jutro!
Hanči še spi,jaz imampa malo časa za rruser posted image user posted image user posted image

milči.......pridna Klarauser posted image user posted image user posted image kako pa si ji ponudila rumenjak?
salt.......jaz imam vlažilne robčke za na pot od millerja(rumene),ker mi pampers preveč dišijo(so parfumerirani).......komi čakam  slikice krstauser posted image user posted image user posted image
tamika......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da se pozdraviš
cita......ja,je bil uspešen šopinguser posted image user posted image user posted image
mlea.......pridna si s pospravljanjemuser posted image user posted image user posted image .....glede velike riti:spravim na mojo tazadnjo VSE  hlače ki sem jih nosila pred nosečnostjouser posted image user posted image user posted image user posted image samo še buši me hecauser posted image user posted image
sunny.......sem ti folš da imate tako toplo in se lahko potepatauser posted image user posted image user posted image super nakupuser posted image user posted image user posted image aha,hvala za odgovor glede pupkeuser posted image
boma.......redko da grem v šoping in včeraj sploh nisem mislila nič zase kupit ampak samo za Hano,in takrat ko nečesa ne iščem,bom ziher dubilauser posted image user posted image user posted image
katjuša......vi ste čist divjiuser posted image user posted image user posted image user posted image kako sta Florči in Beni z zdravjem?
balonchy.......dober opraviteuser posted image user posted image user posted image
simona.......hvala za user posted image
baki......mi imamo po tleh topli pod in pomijem samo z vročo vodo
mihailo.......čestitke za obletnicouser posted image user posted image user posted image ......možek se je super izkazaluser posted image user posted image user posted image
witto.......super za prespano nočkouser posted image user posted image user posted image user posted image tudi jaz potiho,ker Hana še spiuser posted image .....a pol ima mali 2 zobka?

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 3229
16.9.2009 8:42:26   
Čebel@
AMBROŽU,EVITI,PETRU--> vse najlepše za 7 mesecev

user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3230
16.9.2009 8:48:53   
Onasiss
Hvala za čestitke.....user posted image

So what....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3231
16.9.2009 8:50:37   
Onasiss

user posted image

< Sporočilo je popravil mlea -- 16.9.2009 8:53:50 >

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3232
16.9.2009 8:51:36   
witto
majchy,Matija ima...čakaj.... 4 zobke,in peti je na poti. Zgornja enka.
Zdaj sem se spomnila, a veste ,da je umrl Patrick Swayze?user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3233
16.9.2009 8:52:38   
Onasiss
MIHAILO- lepo se je izkazal tale tvoj mož...
user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3234
16.9.2009 8:53:48   
witto

IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3235
16.9.2009 8:53:59   
Katjusa
dobrojutro nivea vam ponuja da preizkusite njihhove izdelje za dojenčke
http://www.nivea.si/imported_specials/show/16144 naročite jst sem že:)

lep danuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3236
16.9.2009 9:10:03   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: witto

majchy,Matija ima...čakaj.... 4 zobke,in peti je na poti. Zgornja enka.
Zdaj sem se spomnila, a veste ,da je umrl Patrick Swayze?user posted image
sem šla gledat na  seznam tko da je okuser posted image user posted image user posted image ........ja men je bil Patrick zakon v Umazanem plesuuser posted image

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 3237
16.9.2009 9:21:17   
baki

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image res je tapravi romantik

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3238
16.9.2009 9:29:07   
Onasiss
Katjusa-hvala...

MAJCHY ZA SEZNAM: 16.09.2009- IMAMO TRETJI ZOBEK.....user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3239
16.9.2009 9:32:01   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: mlea

Katjusa-hvala...

MAJCHY ZA SEZNAM: 16.09.2009- IMAMO TRETJI ZOBEK.....user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3240
16.9.2009 9:33:00   
Čebel@
mlea..........sem te hotla vprašat:koliko te pride faks(€)?

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3241
16.9.2009 9:52:33   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: Jutta

Tamika - upam, da se kmalu pozdraviš... Kaj te je temperaturna sprememba zdelala?
Kako pa kaj mala punčka od prijateljice, jo že paziš? Kako gre?

Surf - glede teh vlažilnih robčkov se kar strinjam. Tudi jaz Vida pri previjanju zmeraj umivam z vodo. Sem bila pa enkrat pet dni pri starših, tam pa nimam vode pri previjalni in sem ga čistila s temi robčki, pa je tretji dan že sumljivo ratala rita rdeča (Ker drugače nikoli ni imel rdeče ritke) in sem hitro prešaltala spet na vodo, pa je spet ratalo OK. Ne vem sicer, kako drugi dojenčki prenesejo te robčke, ampak pri Vidu jih od takrat naprej ne uporabljam več, razen na poti, ker takrat če bi nadaljevala, bi se mu sigurno vnelauser posted image user posted image user posted image

dan.
hvala vsem za user posted image . tudi jaz upam, da bo kmalu bolje, da se še user posted image ne nalezejo.
pupa je pridna, večino časa prespi, sam je bolj malo user posted image
čuvam pa jo ob torkih, sredah od 10:30 - 14 in ob četrtkih od 9:30 - 14.
danes izjemoma od 6:45

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Jutta)
Neposredna povezava do sporočila: 3242
16.9.2009 9:54:29   
TAMIKA3

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3243
16.9.2009 9:55:28   
TAMIKA3

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3244
16.9.2009 9:56:19   
TAMIKA3

Katjusa-hvala...

user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3245
16.9.2009 10:31:54   
rebeka84
dobro jutro!

Uroš se je danes zbudil samo ob enih in je potem spal do 8.15. malo je tečen, verjetno še od cepljenja, je včeraj dobil tudi vročino, danes je nima. zdaj pa sem ga spet uspavala na rokah, ker na postelji ni hotel zaspat in je samo jokal. včeraj sem mu kupila ene žabice in nogavičke in prve čeveljčke (pa ne za hodit, ampak tako da ima nekaj na nogicah. mu je trgovka izmerila dolžino stopala in ima številko 19,5, je rekla, da za 7 mesečnika ima veliko stopalo, no saj je tak cel dolg.user posted image v Grazu je od strica dobil pleteno jopico, kapico, rokavičke, majčko, copatke. mi se že pripravljamo na zimo, pa saj je že zdaj hladno... tam sem kupila paket plenic pampers 12o kom za 28€ in eno full luškano kapo..

mihailo čestitke za obletnico!

< Sporočilo je popravil rebeka84 -- 16.9.2009 10:32:51 >

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3246
16.9.2009 10:36:17   
Onasiss

VELIKOOOOOOOOOOOOO....user posted image

So what....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3247
16.9.2009 10:40:19   
Čebel@

VELIKOOOOOOOOOOOOO....user posted image
koliko je zate veliko?user posted image .......drug teden se mi začnejo predavanjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3248
16.9.2009 10:41:58   
baki
jst čakam da se nik zbudi pol mu nardim malo sadja in greva ven.kaj mu bom nardila za kosilo pa ne vem.zelenjavno juhico najbržuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3249
16.9.2009 10:48:20   
Onasiss
Majchy-imaš zs.user posted image

So what....

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 3250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?