Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 15.9.2009 13:00:56
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikica_82 Jutro! Cita, timy hvala za "dobrodošlico" Na Otoku smo. Pa ve? Majchy za seznamček: Aleks se plazi 7m. Sedi tud že sam nekaj časa, sam se ne usede sam, to najbrž še ni za seznam? Jaz nisem več iz Celja sem po novem Laščanka drugače pa živela skoz v Celju...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 15.9.2009 13:01:14
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa dobro jutro.... zdle me je pa skoraj kap sme šla v kuhinjo nardit mlekeca za benjamina in pridem v dnevno in on sedi jst sem ga dala na tla na trebuščka BRAVO BENJAMIN zdej mu grem dat pa jest Bravo Benjamin
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 15.9.2009 13:01:53
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 HOJ no približno zgleda k da smo ljudje doma in ne cigani mislm jest ne vem kaj je to vse navlečeno vse nametano vse nasmeteno, k da nikol noben nč ne posprav za znort mala spi...ponoči smo mel spet žurke erikove....zvečer predno je zaspal je trajal(sam dretje) pol pa še ponoč...nikakor za pomirit v spanju...sem ga nesla k nama pa mu je pol ratal zaspat....hana se je ene 4x zbudla ampak sem ji sam dudo naštimala pa je spala naprej...zbudil smo se ob sedmih usi skp....no tko da sem šele dons uspela vso navlako od učeri pospravt....sem pa čist zalimana...mislm če ne ustanem šestkrat na noč sem papež ajde mejte se
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 15.9.2009 13:04:04
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO Pozdravljene...Kaj se je pa meni danes naredilo Mihaila sem dala k sebi v posteljo ob 6h ,ker se je zbujal in ob 7h me zbudi ropot,ki ga je povzrocil Mihailo ,Ko je padel s postelje Jaz sem skocila in ga vzela najprej je jokal ,ko sem ga pa vzela se je pa takoj zacel smejati ampak sem takoj p poklicala in ga peljala k njej...pregledala ga je in rekla ,da je vse vredu...Mihailo ji je pa ta cas pel in se smejal...NIKOLIII,NIKOLI vec ga ne bom dala k sebi,res nikoli...te dneve me zmucil ,ker nic ne spi zaradi zobekov in sem verjetno zato bolj trdno spala ,da ga nisem cula da se je zbudil,kotalit se je pa tko zacel da kr gre...jaz sem cist fertik,vse je za mano prislo samo jokam se ,ko pomislim kaj bi lahko bilo in ,ko se spomnem prizora ,da je na tleh bil,jaz pa se spala in skocila se napol v sanjah...GROZNO JE BILO pomiri se.....mali je ok........ti ga lepo opazuj še par dni in ne sikeraj se-vem da je lahko to napisati če se tebi ne zgodi se podpišem
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 15.9.2009 13:10:26
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO Pozdravljene...Kaj se je pa meni danes naredilo Mihaila sem dala k sebi v posteljo ob 6h ,ker se je zbujal in ob 7h me zbudi ropot,ki ga je povzrocil Mihailo ,Ko je padel s postelje Jaz sem skocila in ga vzela najprej je jokal ,ko sem ga pa vzela se je pa takoj zacel smejati ampak sem takoj p poklicala in ga peljala k njej...pregledala ga je in rekla ,da je vse vredu...Mihailo ji je pa ta cas pel in se smejal...NIKOLIII,NIKOLI vec ga ne bom dala k sebi,res nikoli...te dneve me zmucil ,ker nic ne spi zaradi zobekov in sem verjetno zato bolj trdno spala ,da ga nisem cula da se je zbudil,kotalit se je pa tko zacel da kr gre...jaz sem cist fertik,vse je za mano prislo samo jokam se ,ko pomislim kaj bi lahko bilo in ,ko se spomnem prizora ,da je na tleh bil,jaz pa se spala in skocila se napol v sanjah...GROZNO JE BILO te popolnoma razumem kako je meni je florjan padu pri 3 mesecih iz sedežne sem misla, da se še nič ne premika in sem se samo stegnla proti mizici, da bi neki vzela sem pozabla če čaj al kaj in v hupu je bil na tleh jst pa 20 centi stran ... to se hitro zgodi in ponavadni ni nič hujšega malo ga še opazuj par dni drugače pa se ne sekiraj preveč ker je za to potrebna samo stotinka sekunde lahko bi bedela pa bi se ti to neredlo.....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 15.9.2009 13:20:43
|
|
|
|
baki
|
MIHAILO.....vse bo vredu,ti se kr pomiri.tudi jst sem dons nika dajala v stol za jest pa niti ne vem kam se je udaru niti ne vem nič,uglavnem vem da ga je zabolelo ker je tulil kolk je mogu.zanimivo.saj so božčki sam včas se kej nardi,čist po nesreči saj svojim otrokom mebi storili nič hudega.nik zdaj spi.se je nakosilo pol se je pa še dobre pol ure po tleh kobalu.ob enih pa je še flašo spil pa zaspal.včasih sploh ne vem a se pri kosilu naje al ne
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 15.9.2009 13:29:07
|
|
|
|
BarbaraGS
|
punce moje zle slutnje so se uresnicile! Zrastel nam je 5-ti zobek (zgoraj), v roku kaksnega dni-dva bo prisel se 6-ti, ker je spicka ze skoro zunaj. Spodaj pa ima vse belo, ko se vidijo zobki skozi dlesni. Noro...zobov kolkor ces, tecnobe pa prav tako!!!
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 15.9.2009 13:30:59
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO Pozdravljene...Kaj se je pa meni danes naredilo Mihaila sem dala k sebi v posteljo ob 6h ,ker se je zbujal in ob 7h me zbudi ropot,ki ga je povzrocil Mihailo ,Ko je padel s postelje Jaz sem skocila in ga vzela najprej je jokal ,ko sem ga pa vzela se je pa takoj zacel smejati ampak sem takoj p poklicala in ga peljala k njej...pregledala ga je in rekla ,da je vse vredu...Mihailo ji je pa ta cas pel in se smejal...NIKOLIII,NIKOLI vec ga ne bom dala k sebi,res nikoli...te dneve me zmucil ,ker nic ne spi zaradi zobekov in sem verjetno zato bolj trdno spala ,da ga nisem cula da se je zbudil,kotalit se je pa tko zacel da kr gre...jaz sem cist fertik,vse je za mano prislo samo jokam se ,ko pomislim kaj bi lahko bilo in ,ko se spomnem prizora ,da je na tleh bil,jaz pa se spala in skocila se napol v sanjah...GROZNO JE BILO Naj te potolažim, da je Evita tudi meni tako padla iz postelje..ampak to takrat, ko se je šele začela plazit......
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 15.9.2009 13:32:24
|
|
|
|
Onasiss
|
Cita-a si dobla?????
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 15.9.2009 14:03:14
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO Pozdravljene...Kaj se je pa meni danes naredilo Mihaila sem dala k sebi v posteljo ob 6h ,ker se je zbujal in ob 7h me zbudi ropot,ki ga je povzrocil Mihailo ,Ko je padel s postelje Jaz sem skocila in ga vzela najprej je jokal ,ko sem ga pa vzela se je pa takoj zacel smejati ampak sem takoj p poklicala in ga peljala k njej...pregledala ga je in rekla ,da je vse vredu...Mihailo ji je pa ta cas pel in se smejal...NIKOLIII,NIKOLI vec ga ne bom dala k sebi,res nikoli...te dneve me zmucil ,ker nic ne spi zaradi zobekov in sem verjetno zato bolj trdno spala ,da ga nisem cula da se je zbudil,kotalit se je pa tko zacel da kr gre...jaz sem cist fertik,vse je za mano prislo samo jokam se ,ko pomislim kaj bi lahko bilo in ,ko se spomnem prizora ,da je na tleh bil,jaz pa se spala in skocila se napol v sanjah...GROZNO JE BILO Naj te potolažim, da je Evita tudi meni tako padla iz postelje..ampak to takrat, ko se je šele začela plazit...... a si tudi ti spala
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 15.9.2009 14:03:14
|
|
|
|
simonakr
|
Evo mala spi zdej mam pa ene 45 min zase! Grem pančkat če mi bo ratal!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 15.9.2009 14:04:45
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO Pozdravljene...Kaj se je pa meni danes naredilo Mihaila sem dala k sebi v posteljo ob 6h ,ker se je zbujal in ob 7h me zbudi ropot,ki ga je povzrocil Mihailo ,Ko je padel s postelje Jaz sem skocila in ga vzela najprej je jokal ,ko sem ga pa vzela se je pa takoj zacel smejati ampak sem takoj p poklicala in ga peljala k njej...pregledala ga je in rekla ,da je vse vredu...Mihailo ji je pa ta cas pel in se smejal...NIKOLIII,NIKOLI vec ga ne bom dala k sebi,res nikoli...te dneve me zmucil ,ker nic ne spi zaradi zobekov in sem verjetno zato bolj trdno spala ,da ga nisem cula da se je zbudil,kotalit se je pa tko zacel da kr gre...jaz sem cist fertik,vse je za mano prislo samo jokam se ,ko pomislim kaj bi lahko bilo in ,ko se spomnem prizora ,da je na tleh bil,jaz pa se spala in skocila se napol v sanjah...GROZNO JE BILO te popolnoma razumem kako je meni je florjan padu pri 3 mesecih iz sedežne sem misla, da se še nič ne premika in sem se samo stegnla proti mizici, da bi neki vzela sem pozabla če čaj al kaj in v hupu je bil na tleh jst pa 20 centi stran ... to se hitro zgodi in ponavadni ni nič hujšega malo ga še opazuj par dni drugače pa se ne sekiraj preveč ker je za to potrebna samo stotinka sekunde lahko bi bedela pa bi se ti to neredlo..... hvala za tako lepe besede ja prav mas tudi,ce bi bila budna bi lahko padel ker se v sekundi prekotali
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 15.9.2009 14:25:32
|
|
|
|
Čebel@
|
jaz bom šla pa zdele ,po kosilu pa ,ko se Hanči zbudi pa v šoping dinarčke zapravljat pa pa
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 15.9.2009 14:34:11
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 jaz bom šla pa zdele ,po kosilu pa ,ko se Hanči zbudi pa v šoping dinarčke zapravljat pa pa
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 15.9.2009 14:44:54
|
|
|
|
Jutta
|
MIHAILO - glavno, da je vse vredu in da je mali takšen cukrček Vsaki od nas bi se to lahko zgodilo. Vse smo kdaj tako zelo utrujene, da komaj registriramo svet okoli sebe.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 15.9.2009 14:47:07
|
|
|
|
simonakr
|
Evo pa smo budni - spala je celo pol ure! No men ni ratal niti nog gor dat Gremo vn na sončka!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 15.9.2009 14:50:12
|
|
|
|
Jutta
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa dobro jutro.... zdle me je pa skoraj kap sme šla v kuhinjo nardit mlekeca za benjamina in pridem v dnevno in on sedi jst sem ga dala na tla na trebuščka BRAVO BENJAMIN zdej mu grem dat pa jest Hura Mi smo pa malo bolj počasni glede sedenja in plazenja. Sva bila prejsnji teden tudi na fizioterapiji, kjer sva dobila navodila, kako Vida naučit sedet, ker je še premehek v hrbtu in preveč zakrčen v ramenskem obroču.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 15.9.2009 14:57:46
|
|
|
|
Čebel@
|
jutta.......rabim tvoj PDP
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 15.9.2009 15:07:19
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jutta IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa dobro jutro.... zdle me je pa skoraj kap sme šla v kuhinjo nardit mlekeca za benjamina in pridem v dnevno in on sedi jst sem ga dala na tla na trebuščka BRAVO BENJAMIN zdej mu grem dat pa jest Hura Mi smo pa malo bolj počasni glede sedenja in plazenja. Sva bila prejsnji teden tudi na fizioterapiji, kjer sva dobila navodila, kako Vida naučit sedet, ker je še premehek v hrbtu in preveč zakrčen v ramenskem obroču. mi se tudi ne sedimo ..sej je se cas ali???
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 15.9.2009 15:28:20
|
|
|
|
Jutta
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 rabim PDP-je od: -hedviga -jutta -sjmm -alter_ego -sazi -boma2 Saj mogoče je glupo, ker ne vem - a rabiš predviden datum poroda za nazaj, al kaj pomeni ta kratica?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 15.9.2009 15:29:29
|
|
|
|
simonakr
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jutta IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 rabim PDP-je od: -hedviga -jutta -sjmm -alter_ego -sazi -boma2 Saj mogoče je glupo, ker ne vem - a rabiš predviden datum poroda za nazaj, al kaj pomeni ta kratica? PDP - je predviden datum poroda!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 15.9.2009 15:29:38
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jutta IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 rabim PDP-je od: -hedviga -jutta -sjmm -alter_ego -sazi -boma2 Saj mogoče je glupo, ker ne vem - a rabiš predviden datum poroda za nazaj, al kaj pomeni ta kratica? ni glupo ja,rabim predviden datum poroda,ki si ga imela pri Vidu
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 15.9.2009 15:30:26
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO IZVIRNO SPOROČILO: Jutta IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa dobro jutro.... zdle me je pa skoraj kap sme šla v kuhinjo nardit mlekeca za benjamina in pridem v dnevno in on sedi jst sem ga dala na tla na trebuščka BRAVO BENJAMIN zdej mu grem dat pa jest Hura Mi smo pa malo bolj počasni glede sedenja in plazenja. Sva bila prejsnji teden tudi na fizioterapiji, kjer sva dobila navodila, kako Vida naučit sedet, ker je še premehek v hrbtu in preveč zakrčen v ramenskem obroču. mi se tudi ne sedimo ..sej je se cas ali??? še več kot dovolj časa je
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 15.9.2009 15:32:45
|
|
|
|
Jutta
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO IZVIRNO SPOROČILO: Jutta IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa dobro jutro.... zdle me je pa skoraj kap sme šla v kuhinjo nardit mlekeca za benjamina in pridem v dnevno in on sedi jst sem ga dala na tla na trebuščka BRAVO BENJAMIN zdej mu grem dat pa jest Hura Mi smo pa malo bolj počasni glede sedenja in plazenja. Sva bila prejsnji teden tudi na fizioterapiji, kjer sva dobila navodila, kako Vida naučit sedet, ker je še premehek v hrbtu in preveč zakrčen v ramenskem obroču. mi se tudi ne sedimo ..sej je se cas ali??? Ja je še čas. Fizioterapevtka je rekla, da se mora naučiti sedeti do naslednjega pregleda, ki bo čez dva meseca. Je pa pomembno, da ko ga posadim k sebi na noge za sedet, da ima ravno hrbtenico in da ne sedi sključeno.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 15.9.2009 15:36:29
|
|
|
|
Jutta
|
Majchy: PDP - 12. 2. 2009
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?