|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del
15.9.2009 11:52:48   
timy
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

jaz tudi kuham kosilo za Hano.......imela bo pa krompir+cvetača+brokoli+piščanček

sem pozabila povedat da je Hana včeraj takoj ko je popila prekuhano(toplo) vodo-KAKALAuser posted image user posted image user posted image user posted image in pol zvečer še enkrat(do sredine hrbtauser posted image ) in prejle po zajterku tudiuser posted image user posted image user posted image user posted image sem full vesela,ker jo nič več trebušček ne boliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  super za kakanje

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3126
15.9.2009 11:54:38   
timy
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Hoj!
Mi smo pa včer zapravljal... Smo kupl Neli 7 parov hlač pa 4 majce z dolgimi rokavi. Jst sem včer namreč vse premajhne cunje končno ven iz omare vrgla in ni mela čist nč. Omara je bla skor čist prazna, sam bodiji pa majce z kratkimi rokavi so ble not. In če smo hotl otroka v kej oblečt je blo treba it v šoping. Kristi bom pa zdej oprala cunje 74 ker so ji une 68 že malček premajhne. Skratka, sam prat mormuser posted image
Kako pa ostale kej drgač, uživate?

imam jaz zelo podobno situacijo, Eva tako hitro raste, da sploh ne vem več, katero številko ji naj kupim. Bom morala ta vikend malo v šoping in si narediti malo zalogeuser posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3127
15.9.2009 11:56:23   
timy
Aja, punce hvala za čestitke ob obmesečniciuser posted image  7 mesecev, ne morem verjetiuser posted image

(odgovor članu timy)
Neposredna povezava do sporočila: 3128
15.9.2009 11:56:33   
Čebel@
podarim sparky pleničke 4-9kg

(odgovor članu timy)
Neposredna povezava do sporočila: 3129
15.9.2009 12:03:20   
BarbaraGS
ojla punce :)
jaz sem cist zalimana, pa noge se mi tresejo... smo bedeli od 1h - 5h. ne vem kaj ji je bilo, ni in ni mogla spat. Zspala in se prebudila v minuti... Upam, da niso spet novi zobi user posted image

Drugace pa delam seznam kaj se rabimo za jesen in s temi stevilkami od razlicnih  firm res ne vem kako se odlocit kaj ji ni vec prav. Kako ve to prstimate...al kar vse iste stevilke na kup daste in vstran? ker meni se zdi da od majck ji je kaksna se 56 prav (v kiku so velke stevilke user posted image ).
Nasa se ne plazi. Oziroma ce ji das res super motivacijo (telekomanda, telefon...) potem se zvlece za kaksen meter in pol do svoje nagrade, drugace pa se ji ne da kaj prevec. Pa kako je jezna, ko se mora plazit jojjjj...ce mora do kaksne igracke, ker je predalec od rok se krega sitnari... Sam da ne bo kasneje tudi tak lena Bog ne daj...user posted image

V cetrtek pa dobimo t2 internet 100/10mbi. Joj komaj cakam. Pol pa bojo filmi v minutki dol :) hehe.user posted image user posted image user posted image

Nic grem se jaz malo v vodoravno postavit

Cestitke vsem februarckom za nove dosezke!!!!

(odgovor članu timy)
Neposredna povezava do sporočila: 3130
15.9.2009 12:04:22   
BarbaraGS
Aja pa kaj ve imate tako pogosto posvetovalnico????? Mi smo imeli pri 4m, pa pri 6m, zdaj pa imamo pri 9m naslednjo...torej komaj decembra user posted image

(odgovor članu BarbaraGS)
Neposredna povezava do sporočila: 3131
15.9.2009 12:07:54   
tanci29
IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS

Aja pa kaj ve imate tako pogosto posvetovalnico????? Mi smo imeli pri 4m, pa pri 6m, zdaj pa imamo pri 9m naslednjo...torej komaj decembra user posted image

sej to je normalno...vmes sam če kdo ni bil cepljen zaradi zamašenih noskov in podobnega...pol je treba mal večkrat nazaj

Neposredna povezava do sporočila: 3132
15.9.2009 12:09:32   
tanci29
številke so si zelo različne glede proizvajalcev...jest dam stran tisto kar ji ni več prav ne glede na številko al pa če mi kaj ni všeč pol tud raj kar pospravim

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3133
15.9.2009 12:10:11   
tanci29
hana spi že dve ureuser posted image  mislim da se to ni zgodil že odkar je na svetu

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3134
15.9.2009 12:13:24   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS

sej to je normalno...vmes sam če kdo ni bil cepljen zaradi zamašenih noskov in podobnega...pol je treba mal večkrat nazaj
midve imava tudi novembra pri 9muser posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3135
15.9.2009 12:14:36   
Urša08
barbarags jaz izločim kar je premajhnouser posted image poletno garderobo sem imela pa itak ločeno v tretjem predalu in ko se odločimo al bomo letos še kam šli al ne v tople kraje jo pospravimuser posted image

tanci ne bit tok pridna user posted image človek kar slabo vest dobi, pa verjemi da ni tak bum samo pri vas user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3136
15.9.2009 12:14:39   
Čebel@

številke so si zelo različne glede proizvajalcev...jest dam stran tisto kar ji ni več prav ne glede na številko al pa če mi kaj ni všeč pol tud raj kar pospravim
Hana nosi 62,68-sem ji pa pospravila kratke hlačke in veliko bodijev s kratkimi rokavi in kiklice

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3137
15.9.2009 12:15:12   
Čebel@

hana spi že dve ureuser posted image  mislim da se to ni zgodil že odkar je na svetu
mogoče je zeradi vremena bolj zaspanka danes

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3138
15.9.2009 12:19:34   
MIHAILO
Pozdravljene...Kaj se je pa meni danes naredilouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Mihaila sem dala k sebi v posteljo ob 6h ,ker se je zbujal in ob 7h me zbudi ropot,ki ga je povzrocil Mihailo ,Ko je padel s postelje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Jaz sem skocila in ga vzela najprej je jokal ,ko sem ga pa vzela se je pa takoj zacel smejati ampak sem takoj p poklicala in ga peljala k njej...pregledala ga je in rekla ,da je vse vredu...Mihailo ji je pa ta cas pel in se smejal...NIKOLIII,NIKOLI vec ga ne bom dala k sebi,res nikoli...te dneve me zmucil ,ker nic ne spi zaradi zobekov in sem verjetno zato bolj trdno spala ,da ga nisem cula da se je zbudil,kotalit se je pa tko zacel da kr gre...jaz sem cist fertik,vse je za mano prislo samo jokam se ,ko pomislim kaj bi lahko bilo in ,ko se spomnem prizora ,da je na tleh bil,jaz pa se spala in skocila se napol v sanjah...GROZNO JE BILO user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu timy)
Neposredna povezava do sporočila: 3139
15.9.2009 12:21:56   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

Pozdravljene...Kaj se je pa meni danes naredilouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Mihaila sem dala k sebi v posteljo ob 6h ,ker se je zbujal in ob 7h me zbudi ropot,ki ga je povzrocil Mihailo ,Ko je padel s postelje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Jaz sem skocila in ga vzela najprej je jokal ,ko sem ga pa vzela se je pa takoj zacel smejati ampak sem takoj p poklicala in ga peljala k njej...pregledala ga je in rekla ,da je vse vredu...Mihailo ji je pa ta cas pel in se smejal...NIKOLIII,NIKOLI vec ga ne bom dala k sebi,res nikoli...te dneve me zmucil ,ker nic ne spi zaradi zobekov in sem verjetno zato bolj trdno spala ,da ga nisem cula da se je zbudil,kotalit se je pa tko zacel da kr gre...jaz sem cist fertik,vse je za mano prislo samo jokam se ,ko pomislim kaj bi lahko bilo in ,ko se spomnem prizora ,da je na tleh bil,jaz pa se spala in skocila se napol v sanjah...GROZNO JE BILO user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pomiri se.....mali je ok........ti ga lepo opazuj še par dni in ne sikeraj se-vem da je lahko to napisati če se tebi ne zgodiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3140
15.9.2009 12:22:05   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Jaz kuham kosilo - bomo danes kar vsi jedli špinačo in pireuser posted image

Vreme je za user posted image , ma še malo pa bomo kurt začel, če se ne bo ogrelo.

Cunce , Žiga ima že vse oprano in ima kar precej cunc, Nejcu moram pa še omaro zrihtat, dat premajhne vn pa seveda kej dokupituser posted image

OJLA!
PRI NAS BO ISTO KOSILO user posted image user posted image user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3141
15.9.2009 12:22:43   
Urša08
mihailo pomiri se, sedaj je vse v redu, vse se je srečno končalo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sedaj pa obriši solzice, poglej svojga sinčka in bodi veselauser posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3142
15.9.2009 12:23:59   
Urša08
Tamika a skušaš kombinirati, da ni treba non stop posebej kuhati?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3143
15.9.2009 12:24:09   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

jaz tudi kuham kosilo za Hano.......imela bo pa krompir+cvetača+brokoli+piščanček

sem pozabila povedat da je Hana včeraj takoj ko je popila prekuhano(toplo) vodo-KAKALAuser posted image user posted image user posted image user posted image in pol zvečer še enkrat(do sredine hrbtauser posted image ) in prejle po zajterku tudiuser posted image user posted image user posted image user posted image sem full vesela,ker jo nič več trebušček ne boliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

to je tristan včeraj jedel
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3144
15.9.2009 12:31:44   
MIHAILO
Hvala punce,saj vem ,da bo bolje,ko mine kak dan in vidim da je vse ok...sej smo se z p pogovarjale in je rekla,da ce bi kaj bog ne daj bilo se ne bi smejal in ji pel....drugac pa je p rekla (a ima ze dva zobeka)sem rekla ja menda se ne ...pa je sla gledat in je rekla da se cist mal manjka da pokukakta...tko da res verjetno zato joka ponoc...vas grem malo prebrati

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3145
15.9.2009 12:33:26   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Tamika a skušaš kombinirati, da ni treba non stop posebej kuhati?

itak, ker mi drugače ne znese

aja pa hvala vsem za čestitke user posted image kako beži ta čas user posted image user posted image user posted image

mihailo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3146
15.9.2009 12:42:48   
baki
nik se je nakosilal zdaj bo šel počasi spat,okrog 13.00-13.30.

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 3147
15.9.2009 12:56:53   
simonakr
Evo midve nazaj iz trgovine - zapravle preveč user posted image . Kako hitro se tam znebiš denarja ane? user posted image user posted image

No midve sva imele cvitačo pa riž za kosilo, jest bom mela pa testenine z zelenjavo. grem tamalo zmatrat da bo zaspala user posted image

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 3148
15.9.2009 13:00:04   
rebeka84
cao!
bili smo pri p, Uroš je dobil pikico v ritko, bil je zelo priden, pohvaljen ker lepo raste!
nove mere pri 7-ih mesecih: 9050kg, 71cm, obseg glavice 46cm
naslednji pregled imamo 27.10.
tudi mi smo že pojedli kosilo: 2 krompirčka, mesek, bučko in korenček. smo prišli včeraj zvečer iz Avstrije, na rojstnem dnevu smo se imeli super, plesali smo kolo, Uroš je skakal ob zvokih harmonike.

Mihailo hvala bogu da je vse vreduuser posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 3149
15.9.2009 13:00:13   
IZVIRNO SPOROČILO: mlea

EVI IN TRISTANU VSE NAJ ZA OBMESEČJE.......

user posted image

čestitkeuser posted image user posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?