|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del
15.9.2009 9:32:22   
Pikica_82
Jutro!
Cita, timy hvala za "dobrodošlico" user posted image Na Otoku smo. Pa ve?

Majchy za seznamček: Aleks se plazi 7m. Sedi tud že sam nekaj časa, sam se ne usede sam, to najbrž še ni za seznam?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3101
15.9.2009 9:33:59   
simonakr
Evo naša miss se je zbudla, še pojeva pol pa v nabavo

se tipkamo pol

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3102
15.9.2009 9:34:46   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Pikica_82

Jutro!

Majchy za seznamček: Aleks se plazi 7m. Sedi tud že sam nekaj časa, sam se ne usede sam, to najbrž še ni za seznam?
večina se jih še ne usede sami,zato kar povej od kdaj napišem da sedi

(odgovor članu Pikica_82)
Neposredna povezava do sporočila: 3103
15.9.2009 9:35:19   
Čebel@
midve greva pa na sprehod-morva po novo dudo

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3104
15.9.2009 9:37:14   
Pikica_82
Sem šla gledat oznake na seznamčku. Plazi najbrž pomeni po vseh 4 al kako? To delamo od 7m. Torej kao kobaca. Jaz drugače rečem da plazi puzanju po trebuščku, da kobaca pa premikanju po vseh 4 user posted image . No, po vseh 4 gremo od 7. mesca.

Neposredna povezava do sporočila: 3105
15.9.2009 9:37:56   
Pikica_82
Aha. Torej sedimo od 6m3t.
Hvala ti!

Neposredna povezava do sporočila: 3106
15.9.2009 9:43:46   
Katjusa
dobro jutro....
zdle me je pa skoraj kap sme šla v kuhinjo nardit mlekeca za benjamina in pridem v dnevno in on sediuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jst sem ga dala na tla na trebuščkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
BRAVO BENJAMINuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zdej mu grem dat pa jestuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 3107
15.9.2009 10:02:32   
črticaa
pri 7,5 mesecih 10690g  73cm

nasledna psvetovalnica 3.11

Neposredna povezava do sporočila: 3108
15.9.2009 10:06:44   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

jutro!

-Majkl se je zbudu ob 6h oz ga je Šime k je galamil preden je šel na šiht.....pol še Rokso...in pol še jst....smo vsaj enkrat začuda prišli v vrtec ob pol osmihuser posted image

Mogla bi u Millerja, pa sploh nimam volje do šopinga, prou sita sm štacun. Ma ne vem...rabm eno snažilko pa peglarco

Glede na to, da mi boš v soboto otroke čuvala, ti lahko tud jaz.... user posted image user posted image user posted image  Ampak  bom tok dolg pucala kolikor dolgo mi boš ti čuvala otroke.....user posted image user posted image  A ti je kul??????user posted image  

So what....

Neposredna povezava do sporočila: 3109
15.9.2009 10:07:29   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

jst si lase sušimuser posted image , mogoče se pol skidam do Mercator Šiškauser posted image

Pa ne spet na nohte........user posted image user posted image

So what....

Neposredna povezava do sporočila: 3110
15.9.2009 10:10:14   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

midve greva pa na sprehod-morva po novo dudo

Mi smo jo tudi kak teden nazaj zgubli.....user posted image user posted image  Pa sploh ne vem kje..? user posted image user posted image user posted image  Se spomnim, da sem ji jo dala v dnevni sobi, pa še na štriku je bila...zvečer ko sem jo pa dala spat, je pa nikjer nismo našli.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Čeprav sem vmes dnevno sobo zihr ene 4x pospravla, je do danes še nisem našla.... Upam, da je ni v kako luknjo zbasala.....user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3111
15.9.2009 10:16:30   
Onasiss
Nč, Onasis je šel po penzel u štacuno... Sem včeri ven padla, ker je spet "pasiven" prebivalec našega doma.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Mormo še stare grehe popravt: je za Vittov Rd ta velika sosedova punčka s svojimi črnimi nogami pustila odtise podplatov na steni pri postelji  user posted image user posted image user posted image in je še do danes vse črno in umazano...user posted image user posted image user posted image .    Tako, da je potrebno prebarvat.... No, tako je že cel mesec... pa sem rekla, da upam, da mi bo vsaj penzl kupu, da to prebarvam.... In lej ga, bo on to vse spedenu......sam!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Aja, še reakcija njene mame: ah saj ni nič hudega...... user posted image user posted image user posted image  Ja res ne, samo po 7 mesecih mormo spet sobo farvat... no, da ne govorimo, kako je pri njih doma...user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3112
15.9.2009 10:17:20   
Onasiss
Grem se učit...mi bomo zapravljal u petek..... user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3113
15.9.2009 10:41:54   
Urša08
mlea pridno se učuser posted image

bravo Benjaminuser posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3114
15.9.2009 10:59:28   
birdy
Hoj!
Mi smo pa včer zapravljal... Smo kupl Neli 7 parov hlač pa 4 majce z dolgimi rokavi. Jst sem včer namreč vse premajhne cunje končno ven iz omare vrgla in ni mela čist nč. Omara je bla skor čist prazna, sam bodiji pa majce z kratkimi rokavi so ble not. In če smo hotl otroka v kej oblečt je blo treba it v šoping. Kristi bom pa zdej oprala cunje 74 ker so ji une 68 že malček premajhne. Skratka, sam prat mormuser posted image
Kako pa ostale kej drgač, uživate?

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3115
15.9.2009 11:17:32   
Čebel@
pikica......plazenje:je premikanje po trebuščku,kobacanje:po kolenih in po rokicah(po vseh štirih)-torej pri vas kobacate,ne?user posted image
katjuša........bravo Benijuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
mlea......dudo nisva zgubili,ampak jo je bilo treba zamenjati-ta je bila 0-6m,sedaj jo ima pa 6-18m.......ampak komentaar tvoje sosede je pa adijo pametuser posted image
birdy.......pri nas sem Hani par dni nazaj menjala poletno garderobo za jesensko in ima ogromno cunjuser posted image

pogrešam:pupko in shuko

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3116
15.9.2009 11:24:56   
Urša08
Jaz kuham kosilo - bomo danes kar vsi jedli špinačo in pireuser posted image

Vreme je za user posted image , ma še malo pa bomo kurt začel, če se ne bo ogrelo.

Cunce , Žiga ima že vse oprano in ima kar precej cunc, Nejcu moram pa še omaro zrihtat, dat premajhne vn pa seveda kej dokupituser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3117
15.9.2009 11:28:58   
Čebel@
jaz tudi kuham kosilo za Hano.......imela bo pa krompir+cvetača+brokoli+piščanček

sem pozabila povedat da je Hana včeraj takoj ko je popila prekuhano(toplo) vodo-KAKALAuser posted image user posted image user posted image user posted image in pol zvečer še enkrat(do sredine hrbtauser posted image ) in prejle po zajterku tudiuser posted image user posted image user posted image user posted image sem full vesela,ker jo nič več trebušček ne boliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3118
15.9.2009 11:30:42   
Urša08
majchy super da je Hana kakalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3119
15.9.2009 11:33:43   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

majchy super da je Hana kakalauser posted image user posted image user posted image
sej mi je malo smešno,česa se veselimuser posted image ,ampak je bila res bogicauser posted image

no pa še povem da ima Hana že kakšen teden 2 obroka GHuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3120
15.9.2009 11:37:14   
tanci29
HOJ

no približno zgleda k da smo ljudje doma in ne ciganiuser posted image user posted image user posted image user posted image  mislm jest ne vem kaj je to vse navlečeno vse nametano vse nasmeteno, k da nikol noben nč ne posprav za znort

mala  spi...ponoči smo mel spet žurke erikove....zvečer predno je zaspal je trajal(sam dretje) pol pa še ponoč...nikakor za pomirit v spanju...sem ga nesla k nama pa mu je pol ratal zaspat....hana se je ene 4x zbudla ampak sem ji sam dudo naštimala pa je spala naprej...zbudil smo se ob sedmih usi skp....no tko da sem šele dons uspela vso navlako od učeri pospravt....sem pa čist zalimana...mislm če ne ustanem šestkrat na noč sem papež

ajde mejte se

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3121
15.9.2009 11:39:49   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

HOJ

no približno zgleda k da smo ljudje doma in ne ciganiuser posted image user posted image user posted image user posted image  mislm jest ne vem kaj je to vse navlečeno vse nametano vse nasmeteno, k da nikol noben nč ne posprav za znort

mala  spi...ponoči smo mel spet žurke erikove....zvečer predno je zaspal je trajal(sam dretje) pol pa še ponoč...nikakor za pomirit v spanju...sem ga nesla k nama pa mu je pol ratal zaspat....hana se je ene 4x zbudla ampak sem ji sam dudo naštimala pa je spala naprej...zbudil smo se ob sedmih usi skp....no tko da sem šele dons uspela vso navlako od učeri pospravt....sem pa čist zalimana...mislm če ne ustanem šestkrat na noč sem papež

ajde mejte se
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3122
15.9.2009 11:40:36   
timy
IZVIRNO SPOROČILO: Pikica_82

Jutro!

Mi smo zaenkrat v Novi vasi, sedaj bo eno leto, pa že razmišljamo o ponovni selitvi v center Celja. Bomo videli, kaj bo prinesel časuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3123
15.9.2009 11:41:35   
timy
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

dobro jutro....
zdle me je pa skoraj kap sme šla v kuhinjo nardit mlekeca za benjamina in pridem v dnevno in on sediuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jst sem ga dala na tla na trebuščkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
BRAVO BENJAMINuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zdej mu grem dat pa jestuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3124
15.9.2009 11:49:08   
timy
IZVIRNO SPOROČILO: črticaa

pri 7,5 mesecih 10690g  73cm

nasledna psvetovalnica 3.11

user posted image user posted image user posted image  za mere, sta pa enako velika z Evo, le da ima Eva približno 2,5kg manj.

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?