Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 15.9.2009 9:32:22
|
|
|
|
Pikica_82
|
Jutro! Cita, timy hvala za "dobrodošlico" Na Otoku smo. Pa ve? Majchy za seznamček: Aleks se plazi 7m. Sedi tud že sam nekaj časa, sam se ne usede sam, to najbrž še ni za seznam?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 15.9.2009 9:33:59
|
|
|
|
simonakr
|
Evo naša miss se je zbudla, še pojeva pol pa v nabavo se tipkamo pol
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 15.9.2009 9:34:46
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikica_82 Jutro! Cita, timy hvala za "dobrodošlico" Na Otoku smo. Pa ve? Majchy za seznamček: Aleks se plazi 7m. Sedi tud že sam nekaj časa, sam se ne usede sam, to najbrž še ni za seznam? večina se jih še ne usede sami,zato kar povej od kdaj napišem da sedi
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 15.9.2009 9:35:19
|
|
|
|
Čebel@
|
midve greva pa na sprehod-morva po novo dudo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 15.9.2009 9:37:14
|
|
|
|
Pikica_82
|
Sem šla gledat oznake na seznamčku. Plazi najbrž pomeni po vseh 4 al kako? To delamo od 7m. Torej kao kobaca. Jaz drugače rečem da plazi puzanju po trebuščku, da kobaca pa premikanju po vseh 4 . No, po vseh 4 gremo od 7. mesca.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 15.9.2009 9:37:56
|
|
|
|
Pikica_82
|
Aha. Torej sedimo od 6m3t. Hvala ti!
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 15.9.2009 9:43:46
|
|
|
|
Katjusa
|
dobro jutro.... zdle me je pa skoraj kap sme šla v kuhinjo nardit mlekeca za benjamina in pridem v dnevno in on sedi jst sem ga dala na tla na trebuščka BRAVO BENJAMIN zdej mu grem dat pa jest
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 15.9.2009 10:02:32
|
|
|
|
črticaa
|
pri 7,5 mesecih 10690g 73cm nasledna psvetovalnica 3.11
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 15.9.2009 10:06:44
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo jutro! -Majkl se je zbudu ob 6h oz ga je Šime k je galamil preden je šel na šiht.....pol še Rokso...in pol še jst....smo vsaj enkrat začuda prišli v vrtec ob pol osmih Mogla bi u Millerja, pa sploh nimam volje do šopinga, prou sita sm štacun. Ma ne vem...rabm eno snažilko pa peglarco Glede na to, da mi boš v soboto otroke čuvala, ti lahko tud jaz.... Ampak bom tok dolg pucala kolikor dolgo mi boš ti čuvala otroke..... A ti je kul??????
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 15.9.2009 10:07:29
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo jst si lase sušim , mogoče se pol skidam do Mercator Šiška Pa ne spet na nohte........
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 15.9.2009 10:10:14
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 midve greva pa na sprehod-morva po novo dudo Mi smo jo tudi kak teden nazaj zgubli..... Pa sploh ne vem kje..? Se spomnim, da sem ji jo dala v dnevni sobi, pa še na štriku je bila...zvečer ko sem jo pa dala spat, je pa nikjer nismo našli..... Čeprav sem vmes dnevno sobo zihr ene 4x pospravla, je do danes še nisem našla.... Upam, da je ni v kako luknjo zbasala.....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 15.9.2009 10:16:30
|
|
|
|
Onasiss
|
Nč, Onasis je šel po penzel u štacuno... Sem včeri ven padla, ker je spet "pasiven" prebivalec našega doma..... Mormo še stare grehe popravt: je za Vittov Rd ta velika sosedova punčka s svojimi črnimi nogami pustila odtise podplatov na steni pri postelji in je še do danes vse črno in umazano... . Tako, da je potrebno prebarvat.... No, tako je že cel mesec... pa sem rekla, da upam, da mi bo vsaj penzl kupu, da to prebarvam.... In lej ga, bo on to vse spedenu......sam!!!!!!! Aja, še reakcija njene mame: ah saj ni nič hudega...... Ja res ne, samo po 7 mesecih mormo spet sobo farvat... no, da ne govorimo, kako je pri njih doma...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 15.9.2009 10:17:20
|
|
|
|
Onasiss
|
Grem se učit...mi bomo zapravljal u petek.....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 15.9.2009 10:41:54
|
|
|
|
Urša08
|
mlea pridno se uč bravo Benjamin
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 15.9.2009 10:59:28
|
|
|
|
birdy
|
Hoj! Mi smo pa včer zapravljal... Smo kupl Neli 7 parov hlač pa 4 majce z dolgimi rokavi. Jst sem včer namreč vse premajhne cunje končno ven iz omare vrgla in ni mela čist nč. Omara je bla skor čist prazna, sam bodiji pa majce z kratkimi rokavi so ble not. In če smo hotl otroka v kej oblečt je blo treba it v šoping. Kristi bom pa zdej oprala cunje 74 ker so ji une 68 že malček premajhne. Skratka, sam prat morm Kako pa ostale kej drgač, uživate?
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 15.9.2009 11:17:32
|
|
|
|
Čebel@
|
pikica......plazenje:je premikanje po trebuščku,kobacanje:po kolenih in po rokicah(po vseh štirih)-torej pri vas kobacate,ne? katjuša........bravo Beniju mlea......dudo nisva zgubili,ampak jo je bilo treba zamenjati-ta je bila 0-6m,sedaj jo ima pa 6-18m.......ampak komentaar tvoje sosede je pa adijo pamet birdy.......pri nas sem Hani par dni nazaj menjala poletno garderobo za jesensko in ima ogromno cunj pogrešam:pupko in shuko
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 15.9.2009 11:24:56
|
|
|
|
Urša08
|
Jaz kuham kosilo - bomo danes kar vsi jedli špinačo in pire Vreme je za , ma še malo pa bomo kurt začel, če se ne bo ogrelo. Cunce , Žiga ima že vse oprano in ima kar precej cunc, Nejcu moram pa še omaro zrihtat, dat premajhne vn pa seveda kej dokupit
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 15.9.2009 11:28:58
|
|
|
|
Čebel@
|
jaz tudi kuham kosilo za Hano.......imela bo pa krompir+cvetača+brokoli+piščanček sem pozabila povedat da je Hana včeraj takoj ko je popila prekuhano(toplo) vodo-KAKALA in pol zvečer še enkrat(do sredine hrbta ) in prejle po zajterku tudi sem full vesela,ker jo nič več trebušček ne boli
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 15.9.2009 11:30:42
|
|
|
|
Urša08
|
majchy super da je Hana kakala
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 15.9.2009 11:33:43
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 majchy super da je Hana kakala sej mi je malo smešno,česa se veselim ,ampak je bila res bogica no pa še povem da ima Hana že kakšen teden 2 obroka GH
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 15.9.2009 11:37:14
|
|
|
|
tanci29
|
HOJ no približno zgleda k da smo ljudje doma in ne cigani mislm jest ne vem kaj je to vse navlečeno vse nametano vse nasmeteno, k da nikol noben nč ne posprav za znort mala spi...ponoči smo mel spet žurke erikove....zvečer predno je zaspal je trajal(sam dretje) pol pa še ponoč...nikakor za pomirit v spanju...sem ga nesla k nama pa mu je pol ratal zaspat....hana se je ene 4x zbudla ampak sem ji sam dudo naštimala pa je spala naprej...zbudil smo se ob sedmih usi skp....no tko da sem šele dons uspela vso navlako od učeri pospravt....sem pa čist zalimana...mislm če ne ustanem šestkrat na noč sem papež ajde mejte se
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 15.9.2009 11:39:49
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 HOJ no približno zgleda k da smo ljudje doma in ne cigani mislm jest ne vem kaj je to vse navlečeno vse nametano vse nasmeteno, k da nikol noben nč ne posprav za znort mala spi...ponoči smo mel spet žurke erikove....zvečer predno je zaspal je trajal(sam dretje) pol pa še ponoč...nikakor za pomirit v spanju...sem ga nesla k nama pa mu je pol ratal zaspat....hana se je ene 4x zbudla ampak sem ji sam dudo naštimala pa je spala naprej...zbudil smo se ob sedmih usi skp....no tko da sem šele dons uspela vso navlako od učeri pospravt....sem pa čist zalimana...mislm če ne ustanem šestkrat na noč sem papež ajde mejte se
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 15.9.2009 11:40:36
|
|
|
|
timy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikica_82 Jutro! Cita, timy hvala za "dobrodošlico" Na Otoku smo. Pa ve? Majchy za seznamček: Aleks se plazi 7m. Sedi tud že sam nekaj časa, sam se ne usede sam, to najbrž še ni za seznam? Mi smo zaenkrat v Novi vasi, sedaj bo eno leto, pa že razmišljamo o ponovni selitvi v center Celja. Bomo videli, kaj bo prinesel čas
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 15.9.2009 11:41:35
|
|
|
|
timy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa dobro jutro.... zdle me je pa skoraj kap sme šla v kuhinjo nardit mlekeca za benjamina in pridem v dnevno in on sedi jst sem ga dala na tla na trebuščka BRAVO BENJAMIN zdej mu grem dat pa jest
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 15.9.2009 11:49:08
|
|
|
|
timy
|
IZVIRNO SPOROČILO: črticaa pri 7,5 mesecih 10690g 73cm nasledna psvetovalnica 3.11 za mere, sta pa enako velika z Evo, le da ima Eva približno 2,5kg manj.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?