|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009 2.del
15.9.2009 10:51:15   
Anonimen
Se opravičujem malo mi nagaja vse skupaj...ampak bo že..se, da prebrati pomojeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2676
15.9.2009 10:53:31   
tea85
NINĆY- čestitke še iz moje strani, pa da bosta zdrava !

prišla sem 30.10.09, težka 2.990 g, velika 48,5 cm...Taja

(odgovor članu tea85)
Neposredna povezava do sporočila: 2677
15.9.2009 10:55:58   
Februarka08
Jutrouser posted image

Preden vse preberem, je že dober danuser posted image uf, pa sem sproti že vse pozabila...
Bom probala kaj pokomentiratuser posted image

Otrdevanje trebuha - itak stalnica, samo da se meni tudi pojavljajo bolečine tam spodajuser posted image kar nekam me špika, pa zdaj ne vem, a so to šivi al kajuser posted image ful mi pritiska in zapeče. No, jutri imam pregled in CTG bomo vidli kaj bo. Edina želja je, da pridem še malo domov, nasl. teden mi bo pa g gotovo že pobrala šive ven (upam da ne že jutriuser posted image ) potem pa lahko rodim že isti dan ali pa naslednje dni... upam da se mu/ji ne bo mudilo preveč hitro venuser posted image

Spanje - nič od nič! Levi, desni, levi, desni, levi, desni bok...user posted image ponoč sem mogla na vc, potem pa ne več spatuser posted image proti jutru sem mal zadremala, itak vse slišala, mojga in vse ko je šel na šiht, se je pršu potem še k men mal stisnit pa bušija pozdravituser posted image , pol sem pa zaspala za dobre pol ure in me je tašča ustrašlauser posted image ma sem rinla v luft kot da gre za sv. vojnouser posted image sej je čist potih gor prišla, nama je prinesla frišne žemljice za zajtrkuser posted image samo jaz sem se ustrašla da je že ne vem kolk ura in da sem tamalo preslišala. Ufff.. no, tamala je itak še spala, bi lahko jaz tuduser posted image

Zdaj sem vse pozabila kaj je še blo, ker sem mogla že dol letet, je en zvonil kot trapast, je prišel vodo popisat, že tako sovražim stopnice ker me vse peče spodajuser posted image grem še 1x mal prebratuser posted image

Karmen, to pa so sanjeuser posted image jaz sem pa prejšnji dan sanjala, da sem mela UZ in to kao tako dovršen, da je pokazal sliko otroka čez npr. 2 leti kakšen bouser posted image user posted image in ko sem zagledala ta obrazek, je bil čisto Larisi podoben, iste poteze, bil je pa fantekuser posted image tako lušten da je kajuser posted image no, bomo videliuser posted image

MalaMravljica jaz mam v zibki doma narejen kovterček, oz. en kovter smo razrezali in zarobili, tako da je zdaj čist mali, ravno za v zibko. Oblečenega bom imela pa kar v oblačilo za vzglavnik, ker je iste dimenzije.user posted image

Naty6 jaz mam vzmetnico tako čudno, trdouser posted image sploh ne vem kako naj ti povem - take se spomnim, da so imeli še včasih. Je taka temno modra in nič kaj ˝elastična˝. To je pač stara zibka in sem to zraven dobila.

Crystall, ja če si oddala prejšnji mesec, potem boš ta mesec dobila nakazano, če si oddala ta mesec, boš dobila drug mesec.user posted image

Porodni načrt - nisem ga imela v 1., zdaj tudi ne. Moj načrt je samo en - čimprej dete ven spravituser posted image

Mislim, da je to to, sem se ornk poglobila v vaše čvekanjeuser posted image upam da bo sploh kera brala tele štrene... eh, pa spet me neki trebuh matra, pa želodec ker sem pač zajtrkovalauser posted image ma najbolj da sploh nič več ne jem!
Zaenkrat še ne dežuje, tako da je tamala zunaj, upam da tudi popoldne ne bo, čeprav dvomimuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 2678
15.9.2009 11:04:54   
štefy
Tako evo mene iz pregleda.Sem besna ko ris moja G je do user posted image .Mi ni povedala koliko je težek ne koliko je velik samo da je srček vredu in adijo.V četrtek 17.09.2009 imam ctg pa še prvega tako da sploh nevem kaj si misli. Najraje bi v bolnico poklicala če bi me lahko pregledali da bi malo vedela.Sploh je ne briga da imam take močne krče med nogami samo je rekla da bom mogla pa itak ga spravit ven saj večno ne more biti not.Tako da jaz pri 4 otrocih tega nebi vedela in da moram biti pripravljena na vse ker sem pač MNOGORODKA.user posted image naj jih vzame.

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2679
15.9.2009 11:08:06   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: štefy

Tako evo mene iz pregleda.Sem besna ko ris moja G je do user posted image .Mi ni povedala koliko je težek ne koliko je velik samo da je srček vredu in adijo.V četrtek 17.09.2009 imam ctg pa še prvega tako da sploh nevem kaj si misli. Najraje bi v bolnico poklicala če bi me lahko pregledali da bi malo vedela.Sploh je ne briga da imam take močne krče med nogami samo je rekla da bom mogla pa itak ga spravit ven saj večno ne more biti not.Tako da jaz pri 4 otrocih tega nebi vedela in da moram biti pripravljena na vse ker sem pač MNOGORODKA.user posted image naj jih vzame.

si predstavljam tvojo jezo, ker je pri meni največkrat podobna zgodbauser posted image
user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu štefy)
Neposredna povezava do sporočila: 2680
15.9.2009 11:08:35   
Anonimen
Štefy tudi meni ni nič povedala teže pa veličine, sem bila tudi huda kot user posted image . Ampak je rekla, da pač pogleda vse kar je nujno..jaz ji zaupam. Je pa res smotano, ko mi pa reče malo manjši je. Ma saj tudi jaz sem bolj majhna tako, da... Upam, da ti bo kmalu kaj boljše Štefy ?

(odgovor članu štefy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2681
15.9.2009 11:11:01   
boob
IZVIRNO SPOROČILO: Crystall

Punce, hvala za odgovore user posted image

Mogoče, katera ve, kako je s Katrin? So ji že naredili CR?

katrin se mi ni še nič oglasla. . takoj ko sporoči kaj in kako vam posredujem.

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 2682
15.9.2009 11:15:43   
štefy
mi nič ne bo bolje sem sedaj klicala v bolnišnico če bi mi lahko naredili en pregled sem povedala za krče mi je pa rekla da naj grem kar v 4 nadstropje v porodno.Pa ja še nisem tako daleč da bom rodila al kaj saj tile krči niso še tako hudi kot pa drugače ko sem se peljala rodit.

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 2683
15.9.2009 11:23:13   
rozilu
Jutro!

Crystall - hvala za linke, bom probala mojega prepričat, da me slika kako tako... pa mogoče brata, ki je že kar umetniški fotograf, da naju skupaj...

IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Spanje - nič od nič!

Ah, jaz sem se pa prav lepo naspala, samo 1x ponoči lulat in pol spat naprej. Je res, da me že vse boli od spanja na levi strani, 1x na noč mi pa rata se tudi obrnit na desno, ne da bi user posted image protestiral. user posted image No tako da smo potegnili do 9.30... sej po eni strani me že panika grabi, ker vem da tega luksuza potem nekaj časa ne bo user posted image . Samo ne vem zakaj se ne bi user posted image zgledoval po starših, ki sta taaaaaaaka zaspanca user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: karmen b

Čez nekaj časa sem šla, da ga nahranim in previjem in glejga zlomka....dovijem plenico in Filip ni bil več Filip, ker je mel luliko...se pravi, da sploh ni bil fantek, ampak je bla v bistvu punčka. Prej pa sploh noben ni nič gledal. Ko se je otrok rodil je bil pač Filip in pika, lulček gor al pa dol user posted image user posted image user posted image

Hehe Karmen, bo pa Filipa user posted image , pa imaš rešen tudi ime za punčko user posted image . Glede imena za user posted image sva se pa midva ravno 2 dni nazaj uskladila. Saj to ime je že več časa v igri, samo sva še kar iskala druge variante, ker je meni malce predolgo (za k dvema priimkoma). Je pa njemu ful všeč tudi Liza... saj meni tudi, ampak kaj ko imamo doma pri meni muco s tem imenom, je sicer prekrasna (bela z modrimi očmi), ampak grozna ko user posted image . Pa še mojo Roziko tepe user posted image . No, kakršnakoli je, ne morem dat hčerki istega imena user posted image . Za fantka pa... No jaz vem kaj bi dala, pa bo pač to, on se pa niti ne meni o tem.

Otrdevanje trebuha - meni se to še ne dogaja, mogoče edino ko res ful nekaj delam in prestavljam... Drugače pa ne. Sem pa začela piti malinov čajček za MV - a to je dovolj 1x dnevno (2,5 dcl), ali več?

Štefy - user posted image ... čisto razumem tvojo jezo. Moja G je tudi bolj tako, je pa res, da zaenkrta nekih problemov pa krčev nisem imela... Vprašanje kako bi na to odreagirala.

(odgovor članu karmen b)
Neposredna povezava do sporočila: 2684
15.9.2009 11:26:21   
lindi1
FEBRUARKA ne vem,kaj je bilo to,jedla sem zjutraj čokolešnik,za kosilo kruhove cmoke pa omako pa solato,za večerjo ananas,to je to,danes sem pa čisto v redu,ne moreš verjetiuser posted image sem pa vesela,ali pa je bil tako težek dan,je pa res,da sem imela utripa čez 100,mogoče je to touser posted image
Hvala vsem za info o Leonišču,saj grem mimo,ko grem na pregled v staro porodnišnico  29.09.09,pa bom kar tja se spotoma ustavila,TASSIKA,če ne najdem te pokličemuser posted image .

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 2685
15.9.2009 11:29:47   
Februarka08
Lindi, kaj mate vi vse razrito tam v vašem koncuuser posted image user posted image je šel moj včeraj v Tosamo in se vozil toliko časa do tja, kot da bi šel do MBuser posted image ma je bentil kot ne vem kajuser posted image no, važno da je dobil kar smo še nucali in da mamo zdaj vseuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu lindi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2686
15.9.2009 11:45:20   
emaa
Februarka ja iz KR do nas so vsepovsod dela na cesti, se kar načakaš. 

Neposredna povezava do sporočila: 2687
15.9.2009 12:08:07   
Anonimen
Štefy držim pesti, da bo vse OK. user posted image user posted image

(odgovor članu emaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2688
15.9.2009 12:12:30   
Februarka08
Joj, a ste vidle touser posted image user posted image

http://www.rtvslo.si/svet/12-letna-deklica-umrla-med-porodom/212336

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2689
15.9.2009 12:22:32   
naty6
Februarka08- jaz imam pa peno že tudi malo starejšo; je pa mehka in pravijo da je idealna. Toda rada bi novo in me je danes moj oče obiskal slučajno in je rekel, da se naj ne sekiram, da mi on nabavi tisto čisto ta pravo medicinsko peno, ki se rabi v bolnicah. Tako, da smo to stvar uredili.

Štefy- torej nisem edina ki ima G zauser posted image . Meni tudi preveč nič ne pove ne o težini ne o veličini. To, pa takoj opazi, da sem se v zadnjem mesecu malo preveč zredila in me je skregala in dala na neslano dieto!

Naty

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2690
15.9.2009 12:38:25   
Februarka08
Naš user posted image je pa danes čisto mirenuser posted image če bo popoldne tudi še tako, me moj pelje na CTG. Mogoče bi mogla kaj sladkega pojestuser posted image pa kaj, ko mi je slabo in se mi vse obrne, če grem zdele čokolado jestuser posted image nič, grem po mal grozdja, mogoče ga zbudimuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu naty6)
Neposredna povezava do sporočila: 2691
15.9.2009 13:25:41   
Emilly
Ninčy - čestitke tud z moje strani. To pa je veselica in seveda veselja za dvauser posted image

Štefy - drži seuser posted image user posted image . Ne se preveč jezit na g. saj zdej je pa res še čist mal za čakat...

Tud jst sem med dolgim branjem skor vse pozabila kaj ste napisaleuser posted image

Glede imen - midva mava neki okvirno izbrano za punčko, za fantka nimava pojma.... ja glede na napovedi bo kar mal presenečenja, če bo fant. Je pa tole izbiranje imen težko da ni kej, vsaj zame...user posted image

Sem se pa končno mal pozdravla, mojuser posted image  je pa še kar nekaj čuden, pa glih zdej ko mava vse na kupuser posted image

Midva čakava s prenovo stanovanja do četrtka, ker takrat greva za teden dni živet drugam, ker bomo tukaj kar nekaj časa brez vode, wc,....ja upam da se delavci res držijo rokov, ker mava tole hiško na voljo samo za teden dni in nič več....

CTGja tud jst še nisem mela, je pa tud res da mam rok šele 24.10., UZ pa HB kar pogosto, čeprav je kdaj kar na hiter, ampak vsaj tolk pogleda če je vse ok!!Sem zaenkrat zadovoljna.

Sem pa danes toook dobr spala, kot že dolgo neuser posted image user posted image user posted image se mi zdi da sem po dolgem času ko prenovljena...

Neposredna povezava do sporočila: 2692
   [Brisano sporočilo]
15.9.2009 13:38:38   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2693
15.9.2009 13:55:12   
Nej@
Naty6 in februarka jaz imam čisto tako zibko kot jo imata vedve sem že jaz spala v njej in vsi otroci iz naše družine pred mano in za mano user posted image
bi moj ati zameril če ne bi uporabila te, ker jo je v ta namen shranil user posted image , je pa shranil tudi orginalni jogi, ki je bil zraven ampak se mi zdi, da je zdaj že malo predolgo stal na podstrešju in ga zaradi tega ne nameravam uporabiti, prah in pršice se naberejo tudi če je še tako dobro zavit. Sem pa ravno danes dobila po pošti na dom nov jogi oz peno ki sem jo naročila na tej strani
http://www.posteljnine.si/si/produkti/jogiji/
naročila sem v nedeljo in že danes dobila, zraven sem naročila še rjuho in sem zadovoljna se mi zdi vredu.

Glede odločb s CSD jaz sem jo dobila v petek papirje pa oddala v sredo prejšnji teden in traja en mesec za nakazilo tak da bo nakazilo oktobra, sem pa dobila smešno cifro za nadomestilo 999,99 evrov bruto user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2694
15.9.2009 13:57:22   
ninasiki
štefy sej jst tud nism vedla nč pa sm mela 4 UZje pa mi je na zadnjem moja povedala da je težk kao ~2500 kg nč pa kolk je velik aja pa da ma obseg glavice 308 pa obseg trebuha 300 to je pa tud to nč ne vem kok je velik pa bi prou rada zvedla

moja glava že v boljšem stanju tko da lah saj gledam normalno ampak je pa začela zgaga me spet matrat user posted image  to mam pa skooooos probleme in skos donat pijem pa ne vem a je glih cool to al ne

PORODNI NAČRT jst ga tud ne bom mela k pridem tja jim bom rekla da naj mi dajo sam neki proti bolečinam v mejah normale in to je to za presredek pa je treba itak babco poslušat kokr se da tko da upam da bom sfurala tko k mam v svoji glavi user posted image  moj bo pa itak zravn kokr bo zdržu upam da do konca in da bo dubu pogum ko bo baby na svetu da popkovino prereže če jo bojo pa že oni

sm pa mojmu kupla dons mobitel ker je meu 7.9. rojstni dan in sm mal zamujala tko da komi čakam da se zbudi da mu dam čeprou bo jezn ker on ni men nč kupu sam jst pač ne morm iz svoje kože da mu nebi nč kupla

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu Emilly)
Neposredna povezava do sporočila: 2695
15.9.2009 14:01:24   
Anonimen
Februarka08a se je tvoj user posted image  že zbudil ?

Jaz imam pa tudi eno vprašanje. Včeraj se mi je 2x naredilo v razmaku 20 min., da me je tako zabolelo v trebuhu kot npr. med menstruacijo ( npr. ne krč ampak ko občutiš tako težo ene 2 dni preden jo dobiš - ma sj ne znam opisati ), pa user posted image  je bil ful aktiven. Danes pa se mi to ponavlja nekje že 3h ko to občasno začutim. Ali je možno, da so to popadki ali pa mogoče samo user posted image  kam pritiska spodaj ( glede na to, da je rekla da je čisto spodaj )? Mogoče to ve kakšna drugorodka ? user posted image user posted image  

(odgovor članu ninasiki)
  Neposredna povezava do sporočila: 2696
15.9.2009 14:27:59   
Februarka08
Naš user posted image je začel nekaj malega migat, ampak ne tako kot vednouser posted image zdej, čutila sem ga, tako da bom pozorna na njegove gibe čez dan, če jih ne bo, grem raje na CTG pa da vem da je vse ok, kot da samo tuhtam... user posted image

Sem se pa prejle na vrat na nos odločila da se grem barvat, bolje da doma hitro to naredim kot pri frizerju 2 uri sedetuser posted image sem kupla uno barvo za 10 min in sem bla fertik 1,2,3. Razlika je mal očitna, tako da se kuj mal boljš počutimuser posted image bomo vidli če bo moj kej porajtal ko pride domovuser posted image user posted image
Tamala se je zbudila, letim ji roleto dvignit, potem pa kosilo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2697
15.9.2009 14:36:48   
malaMravljica
Februarka, sedaj je pa se mene spet zaskrbelo. Moj dojencek je bil vceraj tudi tok miren. Pa sem mal po trebuhu z roko in prosila naj malo miga, pol sem se uno igralno uro dala zraven trebuha, nic. Zvecer v postelji je pol moj dal roko gor in pol je bilo mal miganja, sam ni isto kot je bilo. Ponoci je tudi bilo miganje, danes cez dan spet nic. Pregled imam v cetrtek, kaj naj user posted image user posted image user posted image  prav strah me postaja. Saj ponoci sem cutila premikanje, sam vseeno me je strah. Na koncu se baje res umirijo, sam dvomim da sem jaz ze pred porodom. Moj g vedno rece, ce bi kaj bilo naj se takoj pri njemu naslikam pa mi je mal butasto it zarad tega.
Je pa res, da sem zadnja 2 dni opazila, da mi trebuh odrdeva in mal cutim lazne popadke, tiste bolecine cist zgoraj v stegnu.

< Sporočilo je popravil malaMravljica -- 15.9.2009 14:38:13 >

Neposredna povezava do sporočila: 2698
15.9.2009 15:34:56   
Meliitak
hojla punce

zgleda da nas ma velik iste probleme, torej čutimo pomanjšane gibe user posted image ...tudi mene to skrbi, pa sem bla pri G in je rekla, da če mislim, da kaj ni v redu da grem v P, pa brez panike...

...torej bila dons na pregledu, sem ji temeljito razložila moje probleme, me je pol tud temeljito pogledala in na hitrco UZ, da vid če je vse ok, pa še bris je vzela, če so kakšne notranje bakterije zaradi izcedka in tiščanja dol, tko da sem malce pomirjena...spodaj se še nič ne dogaja, torej se bejbiki še ne da ven, plodovnice je dovolj, teže in velikosti tud men ni merla, ker sva se pogovarjale da je bejbi že v tem obdobju, da njen "švoh" UZ ne zmore zmeriti toliko velikih otročkov, tudi če bi ugibala, so odstopanja tudi do kile, njej je prioriteta da se normalno razvija...me je prijetno presenetila dons, verjetno ker sem bla bolj zgodej na vrsti in sva meli čas tud malce čvekat, da se obe sprostiva he, he...ja dobila sem spet Canesten zaradi izcedka in napotnico za CTG, katerga opravm v roku 14 dni, ko bo naslednji pregled.

Nasledni pregled: 29.9. vmes pa CTG

...pol po pregledu sem se počasi sprehodila do dm-a in v trgovino, pa sem tko hodila in sopihala kot en star konj, da ko sem domu pršla sem sam padla v postlo in seveda bejbika je bla pr mir...pa sj sm glih od G sm si misnla, nam zdej že na CTG hitela...no pa se je zdej neki začela premikat, bolj na švoh...sam ne dam se, tko kot se bejbika tud ne da...

...oh ja imena...midva sva hit opravla z imeni, sicer moj še cinca, da se mogoče še premisliva, ampak recmo da smo 90% odločeni, čeprav vem da je čist drug filing ko enkrat otroka držiš v rokah in se potem lahko premisliš...to se je zgodilo z mano ko sem se rodila, bila v čisto nekaj drugega, je pa babica vse obrnila na glavo, da se je moja mam zaljubila v njeno ime...zanimivo ane?

zdej pa mal kuhat, se tipkamo naprej

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 2699
15.9.2009 15:55:34   
Februarka08
Malamravljica, če misliš da premalo čutiš user posted image pojdi na CTG pa boš potem pomirjena. Naš je nekaj malega brcal prej, zdaj sem šla spet na levi bok, da vidimo... vem da je blo pri Larisi tud kakšen dan zatišje, naslednji dan je pa vse not prnesla, samo itak nas skrbi, ker pač ne vemo kaj bo naslednji dan, neuser posted image jaz bom zaenkrat počakala, ker ga spet ravno čutim, če bo pa slabše, se bomo pa odločali naprej.
Meliiitak, super za tak pregleduser posted image upam da bom jutri tudi jaz zadovoljnauser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Meliitak)
Neposredna povezava do sporočila: 2700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?