Februarka08
|
Jutro Preden vse preberem, je že dober dan uf, pa sem sproti že vse pozabila... Bom probala kaj pokomentirat Otrdevanje trebuha - itak stalnica, samo da se meni tudi pojavljajo bolečine tam spodaj kar nekam me špika, pa zdaj ne vem, a so to šivi al kaj ful mi pritiska in zapeče. No, jutri imam pregled in CTG bomo vidli kaj bo. Edina želja je, da pridem še malo domov, nasl. teden mi bo pa g gotovo že pobrala šive ven (upam da ne že jutri ) potem pa lahko rodim že isti dan ali pa naslednje dni... upam da se mu/ji ne bo mudilo preveč hitro ven Spanje - nič od nič! Levi, desni, levi, desni, levi, desni bok... ponoč sem mogla na vc, potem pa ne več spat proti jutru sem mal zadremala, itak vse slišala, mojga in vse ko je šel na šiht, se je pršu potem še k men mal stisnit pa bušija pozdravit , pol sem pa zaspala za dobre pol ure in me je tašča ustrašla ma sem rinla v luft kot da gre za sv. vojno sej je čist potih gor prišla, nama je prinesla frišne žemljice za zajtrk samo jaz sem se ustrašla da je že ne vem kolk ura in da sem tamalo preslišala. Ufff.. no, tamala je itak še spala, bi lahko jaz tud Zdaj sem vse pozabila kaj je še blo, ker sem mogla že dol letet, je en zvonil kot trapast, je prišel vodo popisat, že tako sovražim stopnice ker me vse peče spodaj grem še 1x mal prebrat Karmen, to pa so sanje jaz sem pa prejšnji dan sanjala, da sem mela UZ in to kao tako dovršen, da je pokazal sliko otroka čez npr. 2 leti kakšen bo in ko sem zagledala ta obrazek, je bil čisto Larisi podoben, iste poteze, bil je pa fantek tako lušten da je kaj no, bomo videli MalaMravljica jaz mam v zibki doma narejen kovterček, oz. en kovter smo razrezali in zarobili, tako da je zdaj čist mali, ravno za v zibko. Oblečenega bom imela pa kar v oblačilo za vzglavnik, ker je iste dimenzije. Naty6 jaz mam vzmetnico tako čudno, trdo sploh ne vem kako naj ti povem - take se spomnim, da so imeli še včasih. Je taka temno modra in nič kaj ˝elastična˝. To je pač stara zibka in sem to zraven dobila. Crystall, ja če si oddala prejšnji mesec, potem boš ta mesec dobila nakazano, če si oddala ta mesec, boš dobila drug mesec. Porodni načrt - nisem ga imela v 1., zdaj tudi ne. Moj načrt je samo en - čimprej dete ven spravit Mislim, da je to to, sem se ornk poglobila v vaše čvekanje upam da bo sploh kera brala tele štrene... eh, pa spet me neki trebuh matra, pa želodec ker sem pač zajtrkovala ma najbolj da sploh nič več ne jem! Zaenkrat še ne dežuje, tako da je tamala zunaj, upam da tudi popoldne ne bo, čeprav dvomim