tea85
|
IZVIRNO SPOROČILO: rakica 2 tea85-se popolnoma strinjam s tabo,lahk mu narišem,jočem,prosim al pa pošljem nekam,odziv je vedno enak,odkar sm noseča je le še slabše,in za NAMEČEK ME PROV IZZIVA DA SE NITI NE TUŠIRA VČ IN HODI OBLEČEN SPAT-HALLLOOOO IN ČE KAJ REČEM pa pravi da težim..ah k... ga gleda...važno da je živahn,buši mi še ni dol padu,me pa kolki bolijo,dans mal manj,pa trebuh me boli tam kjer noge steguje,spanja pa ne bi omenjala-kaj je že to ????večina vas ima že zibke uštimane,jst še čakam na košaro,da jo tašča obleče,tašča pa je prekrasna,to pa morm rečt,čista 5...ah sej sm že pozabla kaj vse ste pisale jutroo zgleda imama popolnoma enak problem, pri meni je enako razen da oblečen še ne hodi spat, vse ostalo pa enako. še pogovarjat se ne morem z njim o ničemer, ker se direkt vidi kako mu ni zanimivo no, maš vsaj taščo fajn, samo obe vema da bi najboljše blo te dedce v rit brcnit me prav zanima kako bo, saj gre z mano prvič na pregled čez en teden (prej ni mogel zarad službe) in če me misli še tam jezit bom znorela ! mene tudi trebuh boli, sploh ker nekako čudno leži , spanje, tudi eno samo premetavanje... in jaaa, ne nisi edina ki še nimaš zibke poštimane, se ti kar pridružujem. jaz imam sicer kinderpet, a ga imam še doma pri naših, katerega je treba prpeljat v stanovanje, sestavit, razmislit kam postavit. tako da me že malo panika grabi glede tega, da vozička niti več ne omenjam .