Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 14.9.2009 15:25:10
|
|
|
|
Maksi1
|
Živijo, bejbe! Majchy - hvala za odgovor glede plazenja. No, če je tako, potem moraš moji Zarji črvička zbrisat in ji ker dat prašička. Naša namreč že ves čas gre po vseh štirih. Nikoli ni bil trebušček po tleh. Mlea - dober hec je bil tale tvoj zjutri na račun angela varuha. Tnx za jutranjo spodbudo. Glede Kolumbovega varstva otrok - saj ti je jasno, da v tem primeru MORAŠ naredit izpit. Witto - res si imela dobro jutro - upam, da ti kafetjera ni zamerila. Moja mi je nareč glih včiri crknla, tako da danes sem na turškem, juti pa bo že nova kafetjera doma. Sedenje - moja pupka se vsede sama že skori 3 tedne, ampak se je do še pred par dnevi opirala na eno rokico, ko je sedela. Zdej pa že sedi brez opore. Hranjenje po flaški - kolkor so zadnjič druge punce napisale, moja poje najmanj mleka: 120-150 ml na obrok in v celem dnevu znese okrog 0,5 litra. Mislim, da so ostale na skori 1 litruoziroma čez 200 ml na obrok. Ma sej ti bodo ostale napisale.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 14.9.2009 15:26:07
|
|
|
|
simonakr
|
Jest pridna jest likala , tamala pa še vedno spi. Vesnozaver sej bo še cajt za dieto! Urša - naša spije med 130 in 160 na obrok in je potem sita cca 3 ure. Zvečer pa spije 180 - 200, pa spi celo noč. No grem zdej malo pogledat, glih k sm do konca napisala sm slišala da se je zbudla. Gremo malco delat!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 14.9.2009 15:27:36
|
|
|
|
lilcha
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 rabim PDP-je od: -črticaa -pikica82 -hedviga -jutta -sjmm -milči -alter_ego -lilcha -vesnozaver -sazi -boma2 -barbaraGS moj pdp 25.2
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 14.9.2009 15:28:40
|
|
|
|
lilcha
|
10.9. je moja Maša dobila prvi zobek.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 14.9.2009 16:02:32
|
|
|
|
Čebel@
|
rabim PDP-je od: -črticaa -hedviga -jutta -sjmm -milči -alter_ego -sazi -boma2
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 14.9.2009 16:11:18
|
|
|
|
tanci29
|
dannnn kje ste vse hana je končno mal popila dones...sploh nč ne pije pišuka ne vem kaj ji je...karkoli ji daš ona nebi voda jabolčni sokec čajček vse je tko tko ene 20-40 ml na dan dons sem ji dala pa kar od frutka jabolko marelica in je celga popila 125ml mislm jemo pa tud bolj tko tko zdej sploh mlečne kašice so bljak...sadje zelenjava še kar gre erik je razturil spet v vrtcu ful je faca...kar sam hodi in se sploh ne posloviva, danes je tudi pančkal tam...ni blo problema je počival spal je pa sam ene pol urce...tko da bo zvečer pomoje akcija ajde mejte se
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 14.9.2009 16:15:14
|
|
|
|
Čebel@
|
kolumbo......imaš moje pestke za simona........meso ji jutri začnem uvajati,jajčka še ni jedla,je pa na morju žvečila skorjo .........pridna si k si likala vesnozaver.......... za Aljaža cita........baje ta šum izveni tko da upam da gre čimprej stran od Lie mihailo.......upam da se vam kmalu pošlihta spanje pikica.........čestitke za selitev urša........hana spije cca.190ml mleka na obrok......po mleku je sita 3 ure maksi.......bomo popravili na seznamu jaz nikoli ne štejem,koliko Hana poje-zadnjič je imela le 3 obroke v 24 urah lilcha........kako ste? tanci........pri nas včasih full pije,kakšen dan pa nič
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 14.9.2009 16:26:21
|
|
|
|
simonakr
|
No ravnokar mi je ratalo "prepleskati" kuhinjo z sadno kašco! Je bla od hladilnika do pečice, ki sta ene 3 metre narazen, po vseh omaricah in pultu; pa po hlačah tud!. Se dobr da sm mal več skuhala drugač bi miss ostala brez malce In potem se je moja miss, ko sm že pospravljala, začela oglašat KAK, KAK, KAK!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 14.9.2009 16:30:24
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vesnozaver aja se to sem pozabila: ce se katera pridno kmetuje na fb bi jo mela za sosedo... hvala.... jOJ TOLE FB KMETOVANJE... vsi se neki delajo....... Jaz bi sam ne znam, sploh ne vem v čem je fora,ker si mi tud navodil ne da brat..... Sem pač ta pravi kmet......
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 14.9.2009 16:31:19
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr No ravnokar mi je ratalo "prepleskati" kuhinjo z sadno kašco! Je bla od hladilnika do pečice, ki sta ene 3 metre narazen, po vseh omaricah in pultu; pa po hlačah tud!. Se dobr da sm mal več skuhala drugač bi miss ostala brez malce In potem se je moja miss, ko sm že pospravljala, začela oglašat KAK, KAK, KAK! Kaj pa če je govorila FAK; FAK...pa je ti nisi razumela.....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 14.9.2009 16:43:42
|
|
|
|
simonakr
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: simonakr No ravnokar mi je ratalo "prepleskati" kuhinjo z sadno kašco! Je bla od hladilnika do pečice, ki sta ene 3 metre narazen, po vseh omaricah in pultu; pa po hlačah tud!. Se dobr da sm mal več skuhala drugač bi miss ostala brez malce In potem se je moja miss, ko sm že pospravljala, začela oglašat KAK, KAK, KAK! Kaj pa če je govorila FAK; FAK...pa je ti nisi razumela..... Ne mislm da sm jo kar dobr zastopla!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 14.9.2009 17:19:55
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo PDP 2010 , jst si ga žeimmmmm 6.12.2010 Nik ali Nina Čist me neki "utrgava" danes...no panik sm v navalu a ti si si pa kr datum zbrala:) a je kak poseben razlog za točno ta dan..... a tokrat ne bo februar.... al misliš, da ti februar prnaša samo fante sm si zmeri želela decembra rodit, sploh pa 6. ker je MILAVŽ JAZ SEM PRI TIANU IMELA PDP 5.1, PA SE JE ODLOČIL, DA BO BOŽIČEK
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 14.9.2009 19:21:50
|
|
|
|
simonakr
|
Kakšno zatišje!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 14.9.2009 19:53:36
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr Kakšno zatišje! jA, ITAK... JE BILA KOŠARKA... zmagali!!!!!!!!!!!!!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 14.9.2009 20:13:18
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: simonakr Kakšno zatišje! jA, ITAK... JE BILA KOŠARKA... zmagali!!!!!!!!!!!!! jst sem se pa potepala sem pozabla.... me je moj nahecal, da sma šla vseeno tisto hišo gledat no pa na srečo ni to to kar smo misli... v soboto gremo pa neko stanovanje bojda gledat moj je neki znorel
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 14.9.2009 20:41:07
|
|
|
|
timy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy IZVIRNO SPOROČILO: timy IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: timy Mihailo, Majchy res hvala za odgovore. Bom pogledala. A temu se reče porivalček sem prej hotela napisati, da bi mogoče tudi kaj takega, pa nisem imela pojma, kako se reče ne vem če se glih tko reče Glavno, da se razumemo, jaz sem napisala nekaj mobilnega hotela pa sem napisati že voziček, ki ga potiskamo (mislim, katerega vozička pa ne potiskamo ) porivalček je definitivno boljša beseda Poskusi s POGANJALČKOM ... Tole je še boljša verjetno res
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 14.9.2009 20:43:14
|
|
|
|
timy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa Čer..... punce držte pesti, da si kupimo svojo hišo..... mogoče ne bo nič mogoče pa bo neki imama ogledano zdej grem pa spat in sanjarit kak bi blo lepo bit na svojem lahko noč bom držala pesti!!!
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 14.9.2009 20:44:46
|
|
|
|
BarbaraGS
|
Ursa jaz sem tudi cisto nova v tem. Zdaj je drugi teden brez dojenja, ker bozica ni dobila nic od mene in se ni redila dovolj in tudi zelodcek ima skrcen (po mojem glede na to kolko pojejo ostali zalivancki). No, nasa spije priblizno od 100-120ml na obrok, ki je vsake 3 ure (dva sta sicer Gh - sadje/zelenjava in mlecna kasica). Zvecer pa spije okrog 170-190ml (160ml mleka plus 30ml vode in noter zlica kasice). To ji zadostuje do enih 1h ponoci, ki se zbudi in malce sesa dojko in potem spi do 6-7h. Na pocitnice pa ne greva. Sva malo narobe skalkulirala in ni dinarckov. Bova pa sla enkrat med letom kam...pa se vecja bo in bo bolj uzivala.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 14.9.2009 20:46:26
|
|
|
|
timy
|
IZVIRNO SPOROČILO: baki nik zaspal nazaj se je pa tok jokav da je katjo zbudo.ne vem a so zobje al vreme.dedec mi je avto odpelo je šel v službo zuni vreme za skozlat js pa pet plenic še v omari.upam da dež poneha da lahk grem v trgovino.ko pride hudič pride z mladiči........ Joj, jaz sem danes imela isto štorijo. Samo tri plenice in grozno vreme, pa brez avtomobila. No, nekako se je izšlo, sem prav čas prišla do novih plenic. Upam, da je tudi tebi uspelo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 14.9.2009 20:50:13
|
|
|
|
timy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 timy poganjalec je super zadeva. Nejc ga je dobil malo pred enim letom in je še dons zakon Hvala, res razmišljam, da bo to najboljše darilo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 14.9.2009 21:01:15
|
|
|
|
Onasiss
|
Punce-tole morte prebrat.....http://med.over.net/forum5/read.php?27,5696754 timy-če kupiš to nečaku morš tudi svoji..... Glede na to, da je fajn zadeva, upam da ne boš svoje pupe prikrajšala za to zadevo..... Maksi- absolutno, da bom naredila izpit.... Aja, naša poje....4-5 flaš mleka po cca 200 ml...... večerna je s piškotom in škrobom. Ima pa 2 obroka Gh, včasih tudi 3.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 14.9.2009 21:06:16
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea Punce-tole morte prebrat.....http://med.over.net/forum5/read.php?27,5696754 joj joj joj brez besed
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 14.9.2009 21:07:42
|
|
|
|
Urša08
|
Punce hvala za odgovore glede količine mlekca Majchy za seznamček: Žiga sedi smo šli mal do tasta in smo bili na tleh s tamalima in kar naenkrat opazim da Žiga sedi, z mojim se spogledava in ugotoviva da se je sam od sebe vsedel in, ko je to pogruntal je moral ves večer vaditi
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 14.9.2009 21:08:14
|
|
|
|
Onasiss
|
Še to... Majchy-kar se čevljev tiče.... men so na razvojni rekli, da čim kasneje, sicer vem, da bo kmalu zima, samo otroci imajo na začetku oprijemalnirefleks, to pomeni, da imajo skrčene prstke, ko stojijo na tleh.. to izgine....in s čevlji to samo zaviraš...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 14.9.2009 21:09:20
|
|
|
|
Urša08
|
Katjuša ne it v stanovanje, če si že celo življenje v hiški. Tu mate vrt, kjer otroka uživata, no to je moje mnenje
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?