Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 14.9.2009 14:05:28
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: baki zaka še moj nik ne leze,kotali se pa po celi dnevni florjan se ni plazu je pa shodu z 10,5 meseci.... in nič ga nisme vodla in v hojco dajala vse ja sam pogruntal tko, da brez skrbi eni plazijo eni pač ne....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 14.9.2009 14:06:44
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 dan sem šla hitr test delat da bi povedala pdp pol pa vidim da to od feb zbirate no ja sej je smešno sam jest sem res šla test delat z velikanskim cmoom v grlu...hvalabogu je negativen...zdej pa ne vem sem dobila prejšni mesec 9.8. (prvič po porodu) zdaj pa še nič, ponavadi sem imela na 28-30dni...a se to po porodu lohk zgodi da jo mal dobiš pol pa spet nč no to je to komentirala ne bom ker sem še malo u transu in se še kar malo tresem kaj bi bilo šele če bi bil + Glede na to da dojiš je lahko čist zmešana. Jst sem jo včas mela obvezno na 25 dni, k sem pa dojila pa na 40, na 30, no, pol sem bla pa že noseča thanx jest sem mela vedno točno zato mi ni nč jasno tudi po eriku sem jo dolbila tri mesece po porodu in vedno je bilo tako kot mora bit....pa sem tud hitro zanosila potem...mislim da sem ene tri mela neki tazga
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 14.9.2009 14:08:18
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo PDP 2010 , jst si ga žeimmmmm 6.12.2010 Nik ali Nina Čist me neki "utrgava" danes...no panik sm v navalu a ti si si pa kr datum zbrala:) a je kak poseben razlog za točno ta dan..... a tokrat ne bo februar.... al misliš, da ti februar prnaša samo fante sm si zmeri želela decembra rodit, sploh pa 6. ker je MILAVŽ sploh nisem porajtala, da je miklavž.... jst bi tud raje imela kak drug dan RD kot pa na miklavža..... ga pa imam 14 januarja in se mi tud ne zdi najbolj pošteno po tolkih praznikih in obdarovanjih že ponavad denarja zmanjka
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 14.9.2009 14:09:58
|
|
|
|
Vesnozaver
|
aha sem se nekaj podabla....pdp 16.2.2009
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 14.9.2009 14:10:28
|
|
|
|
Vesnozaver
|
u madonca mam 666 sporocil, morm hitro nekaj napisat
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 14.9.2009 14:14:12
|
|
|
|
BarbaraGS
|
PDP 26.02.2009 Claud moja je imela vse znake ki jih je Tamika nastela ko je dobila prvi zobek. Pri drugih pa so jo dlesni tak bolele, da ni pustila tikat. Birdy tudi vidva sta full fajn. Joj ne skrbi...za enkrat je nasa se zdrava :). Po mojem je Neli kaj drazilo ali pa ji je teklo iz nosa zaradi prehoda mrzlo-toplo. Meni to skoro vedno :)
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 14.9.2009 14:15:40
|
|
|
|
Urša08
|
Vesnozaver kako dieta? Barbarags a greste na dopust?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 14.9.2009 14:25:23
|
|
|
|
|
Dan, da se na hitro javim sem tko utrujena dobila me je kr mal šokirala kak dan prehitro ampak sej bolje prej kot pa da je ne bi bilo kar naj redno hodi na obiske... Imeli smo kardiologa in so nam povedali da ta šum ko je slišen ni poveazn s kakršno koli napako ampak je pač otroški šumek upajmo da tako ostane....drugače pa je Lia prvo se z mano fulll smejala potem je bila nekaj časa fulll rpidna na ultrazvoku pol pa jok in jok je ponovno v obdojnu ko nihče ne velja kot mami ati in seveda njena lubica Laura joj kako dela z Lauro sam da je pr njej ko čist poslini ščipa vleče za lase grize še dober da nima zobov...Laura pa vesela sam skoz govori mami komaj čakam da se bo plazla kdaj bo bo kmal...ampak naši Lia je mali lenušček se ji pač ne da bo že samo da je zdrava madam...je pa včeraj jedla rižeka pa meska in jo bom pohvalila je velik pojedla sem bila kar šokirana in zvečer 125ml kaše kok lepo mogoče pa bo jedla danes pa ji bom dala mal meska pire in peso...upajmo na uspeh...smo šli pa v BC po nekatere stvari in seveda je dobila eno igračo tako dobro ji bo pol bolj zanimiva ko se bo plazila... Sedaj spi ati je šel delat jaz pa grem počivat sem čist crknjena pa vreme za spanje Mlea najlepša hvala za enkrat ZLATA SI RES Vsem bolančkom pa pike poke... Čestitke za obmesečnice
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 14.9.2009 14:25:36
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 mihailo revica očitno gre za zobke. A si si vsaj za vikend spočila ko si imela svojga doma? A ti lahko kdo med tednom kako urco pomaga - mama, sestra, svakinja,.. Spočij si, pa upam da zobka kmalu prodreta na plano. A mu mažeš s calgelom ali gengi gelom? Ja sej mi je moj pomagala ampak je tudi v soboto delal in je zgodaj vstal ob 4h...vozi tovornjak tko da raje vidim ,da sem jaz utrujena kot da on zaspi v tovornjaku ...drugac pa ziviva z mojimi starsi(ki so trenutno v Bosni in ,ko prideta bo mami mela zjutraj Mihaila da bom jaz mal spala,ce bo tko naprej slo...Se je pa mozek popoldan ponujal ,da ga cuva in da grem jaz spati ampak nisem mogla tko ,da sem zvecer ze ob 20h hodila spat on je pa Mihaila rihtal...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 14.9.2009 14:25:38
|
|
|
|
Vesnozaver
|
ursa dieta sla v maloro
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 14.9.2009 14:27:06
|
|
|
|
Vesnozaver
|
cita super, da je vse v redu z Lio in naj tako tudi ostane fajn pocivaj!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 14.9.2009 14:32:04
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 14.9.2009 14:33:58
|
|
|
|
Urša08
|
Mihailo za vožnjo more bit pa spočit, se strinjam Upam, da se stanje uredi cita superca , da je vse v redu vesnozaver sej za dieto bo še čas
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 14.9.2009 14:34:30
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Kar se tiče daril....mi smo še živel v časih k je blo treba vse iz "Nemčije" prnest , in smo bli res bolj občutljivi .....no zdej je igrač tako veliko na razpolago, pa tut poceni so, d bi jst še kr kakšno obdarovanje ukinla, sploh une decembrske može, ki so že čist izgubil svoj pomen....za Miklavža je blo učas piškoti pa jabuka....dons pa ....darila od vseh tet in stricev, bakic dedkkov, starih mam in atov, botrc......jst si paše vedno želim, d bi mi Milkavž prnesu največji zaklad-lahko tudi boš mogla pa dobremu možu prišepnit kakšno darilce si pa ti želiš mogoče da pa res dobiš sej si pridna povej
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 14.9.2009 14:34:59
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vesnozaver cita super, da je vse v redu z Lio in naj tako tudi ostane fajn pocivaj! Hvala...ja se bom mogla spakirat iz pred compa
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 14.9.2009 14:35:21
|
|
|
|
MIHAILO
|
PLAZENJE...tudi moj Mihailo se tako kotali ,da puzle niso dost,razen ce je na hrbtu primiru in ima kaj v rokah da grize in se tko zamoti...drugac pa ,ce hocem kaj naredit ga morem dat v prenosno posteljico...ker ,ko se kotali se vdari v glavo ...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 14.9.2009 14:35:52
|
|
|
|
Urša08
|
kolumbo me bomo držale pesti, da ti decembrski možje prinesejo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 14.9.2009 14:36:23
|
|
|
|
|
MIhailo šele sedaj vidla ZS soriiiiii
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 14.9.2009 14:36:57
|
|
|
|
MIHAILO
|
Danes ma moj dragi doma,ker je moral it v labaratorij ,zobarju ...jaz grem pa zdaj testo za pizzo delat...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 14.9.2009 14:41:38
|
|
|
|
|
Mihailo ti pol pošljem ZS zdele me kr ven meče pa mi ni jasno zakaj....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 14.9.2009 14:42:24
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita MIhailo šele sedaj vidla ZS soriiiiii ni panike
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 14.9.2009 14:43:38
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita Mihailo ti pol pošljem ZS zdele me kr ven meče pa mi ni jasno zakaj.... ok
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 14.9.2009 14:48:02
|
|
|
|
Pikica_82
|
Dan! Mi smo končno preseljeni v CE, zdaj pa upam, da bo malo lažje dihat. Je bla kr norišnica s vso to selitvijo. Aleks je ok, pravi smejko je. Čeprav je danes ful tečen, so zgleda tud pri nas zobki na pohodu. Moj PDP je bil 27.2. Vas grem malo za nazaj še brat.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 14.9.2009 14:49:35
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikica_82 Dan! Mi smo končno preseljeni v CE, zdaj pa upam, da bo malo lažje dihat. Je bla kr norišnica s vso to selitvijo. Aleks je ok, pravi smejko je. Čeprav je danes ful tečen, so zgleda tud pri nas zobki na pohodu. Moj PDP je bil 27.2. Vas grem malo za nazaj še brat. kateri del Celja??? Bravo za selitev sedaj pa uživanje
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 14.9.2009 14:57:02
|
|
|
|
Urša08
|
Eto Žiga je sprejel flaško in popil 160ml Sem pa kar malo žalostna ker sem res mislila da bom tokrat celo leto lahko dojila pa očitno ne bo šlo. Za en obrok mi je zmanjkalo in potem sva se popoldan skoz dojila, bošček pa ni kej prida dobil od mene Koliko vaši popijejo mleka na obrok? In koliko časa so siti? To je zame vse novo
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?