|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del
14.9.2009 14:05:28   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: baki

zaka še moj nik ne leze,kotali se pa po celi dnevni

florjan se ni plazu je pa shodu z 10,5 meseci.... in nič ga nisme vodla in v hojco dajala vse ja sam pogruntaluser posted image user posted image user posted image user posted image
tko, da brez skrbi eni plazijo eni pač ne....

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 3001
14.9.2009 14:06:44   
tanci29
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

dan

sem šla hitr test delat da bi povedala pdp pol pa vidim da to od feb zbirateuser posted image

no ja sej je smešno sam jest sem res šla test delat z velikanskim cmoom v grlu...hvalabogu je negativen...zdej pa ne vem user posted image  sem dobila prejšni mesec 9.8. (prvič po porodu) zdaj pa še nič, ponavadi sem imela na 28-30dni...a se to po porodu lohk zgodi da jo mal dobiš pol pa spet nčuser posted image

no to je to komentirala ne bom ker sem še malo u transu in se še kar malo tresemuser posted image kaj bi bilo šele če bi bil +

Glede na to da dojiš je lahko user posted image  čist zmešana. Jst sem jo včas mela obvezno na 25 dni, k sem pa dojila pa na 40, na 30, no, pol sem bla pa že nosečauser posted image

thanx

jest sem mela vedno točno zato mi ni nč jasno tudi po eriku sem jo dolbila tri mesece po porodu in vedno je bilo tako kot mora bit....pa sem tud hitro zanosila potem...mislim da sem ene tri mela neki tazga

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3002
14.9.2009 14:08:18   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

PDP 2010user posted image , jst si ga žeimmmmm 6.12.2010user posted image  Nik ali Nina

Čist me neki "utrgava" danes...no panik sm v navaluuser posted image user posted image

a ti si si pa kr datum zbrala:) a je kak poseben razlog za točno ta dan..... a tokrat ne bo februar.... al misliš, da ti februar prnaša samo fanteuser posted image user posted image user posted image user posted image

sm si zmeri želela decembra rodit, sploh pa 6. ker je MILAVŽuser posted image

sploh nisem porajtala, da je miklavž.... jst bi tud raje imela kak drug dan RD kot pa na miklavža..... ga pa imam 14 januarja in se mi tud ne zdi najbolj pošteno po tolkih praznikih in obdarovanjih že ponavad denarja zmanjkauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3003
14.9.2009 14:09:58   
Vesnozaver
aha sem se nekaj podabla....pdp 16.2.2009

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3004
14.9.2009 14:10:28   
Vesnozaver
u madonca mam 666 sporocil, morm hitro nekaj napisatuser posted image

(odgovor članu Vesnozaver)
Neposredna povezava do sporočila: 3005
14.9.2009 14:14:12   
BarbaraGS
PDP 26.02.2009

Claud moja je imela vse znake ki jih je Tamika nastela ko je dobila prvi zobek. Pri drugih pa so jo dlesni tak bolele, da ni pustila tikat.

Birdy tudi vidva sta full fajn. Joj ne skrbi...za enkrat je nasa se zdrava :). Po mojem je Neli kaj drazilo ali pa ji je teklo iz nosa zaradi prehoda mrzlo-toplo. Meni to skoro vedno :)

Neposredna povezava do sporočila: 3006
14.9.2009 14:15:40   
Urša08
Vesnozaver kako dieta?

Barbarags a greste na dopust?

(odgovor članu BarbaraGS)
Neposredna povezava do sporočila: 3007
14.9.2009 14:25:23   
Dan,

da se na hitro javim sem tko utrujena dobila user posted image  me je kr mal šokirala kak dan prehitro ampak sej bolje prej kot pa da je ne bi bilouser posted image user posted image user posted image user posted image kar naj redno hodi na obiske...

Imeli smo kardiologa in so nam povedali da ta šum ko je slišen ni poveazn s kakršno koli napako ampak je pač otroški šumek upajmo da tako ostane....drugače pa je Lia prvo se z mano fulll smejala potem je bila nekaj časa fulll rpidna na ultrazvoku pol pa jok in jok je ponovno v obdojnu ko nihče ne velja kot mami ati in seveda njena lubica Laura joj kako dela z Lauro sam da je pr njej ko čist poslini ščipa vleče za lase grize še dober da nima zobov...Laura pa vesela sam skoz govori mami komaj čakam da se bo plazla kdaj bo bo kmal...ampak naši Lia je mali lenušček se ji pač ne da bo že samo da je zdrava madam...je pa včeraj jedla rižeka pa meska in jo bom pohvalila je velik pojedla sem bila kar šokirana in zvečer 125ml kaše kok lepo mogoče pa bo jedla danes pa ji bom dala mal meska pire in peso...upajmo na uspeh...smo šli pa v BC po nekatere stvari in seveda je dobila eno igračo tako dobro ji bo pol bolj zanimiva ko se bo plazila...

Sedaj spi ati je šel delat jaz pa grem počivat sem čist crknjena pa vreme za spanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Mlea najlepša hvala za enkrat ZLATA SI RESuser posted image user posted image user posted image user posted image

Vsem bolančkom pa pike poke...

Čestitke za obmesečniceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3008
14.9.2009 14:25:36   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

mihailo revica user posted image očitno gre za zobke. A si si vsaj za vikend spočila ko si imela svojga doma? A ti lahko kdo med tednom kako urco pomaga - mama, sestra, svakinja,.. Spočij si, pa upam da zobka kmalu prodreta na plano. A mu mažeš s calgelom ali gengi gelom?

Ja sej mi je moj pomagala ampak je tudi v soboto delal in je zgodaj vstal ob 4h...vozi tovornjak tko da raje vidim ,da sem jaz utrujena kot da on zaspi v tovornjaku user posted image ...drugac pa ziviva z mojimi starsi(ki so trenutno v Bosni in ,ko prideta bo mami mela zjutraj Mihaila da bom jaz mal spala,ce bo tko naprej slo...Se je pa mozek popoldan ponujal ,da ga cuva in da grem jaz spati ampak nisem moglauser posted image tko ,da sem zvecer ze ob 20h hodila spat on je pa Mihaila rihtal...

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3009
14.9.2009 14:25:38   
Vesnozaver
ursa dieta sla v malorouser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3010
14.9.2009 14:27:06   
Vesnozaver
cita super, da je vse v redu z Lio in naj tako tudi ostaneuser posted image
fajn pocivaj!

Neposredna povezava do sporočila: 3011
   [Brisano sporočilo]
14.9.2009 14:32:04   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Urša08)
  Neposredna povezava do sporočila: 3012
14.9.2009 14:33:58   
Urša08
Mihailo za vožnjo more bit pa spočit, se strinjamuser posted image Upam, da se stanje urediuser posted image

cita superca , da je vse v redu user posted image user posted image user posted image user posted image

vesnozaver sej za dieto bo še čas user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3013
14.9.2009 14:34:30   

Kar se tiče daril....mi smo še živel v časih k je blo treba vse iz "Nemčije" prnestuser posted image , in smo bli res bolj občutljivi .....no zdej je igrač tako veliko na razpolago, pa tut poceni so, d bi jst še kr kakšno obdarovanje ukinla, sploh une decembrske može, ki so že čist izgubil svoj pomen....za Miklavža je blo učas piškoti pa jabuka....dons pa ....darila od vseh tet in stricev, bakic dedkkov, starih mam in atov, botrc......jst si paše vedno želim, d bi mi Milkavž prnesu največji zaklad-lahko tudi user posted image user posted image user posted image

boš mogla pa dobremu možu prišepnit kakšno darilce si pa ti želiš mogoče da pa res dobiš sej si pridna povejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

Neposredna povezava do sporočila: 3014
14.9.2009 14:34:59   
IZVIRNO SPOROČILO: Vesnozaver

cita super, da je vse v redu z Lio in naj tako tudi ostaneuser posted image
fajn pocivaj!

Hvala...ja se bom mogla spakirat iz pred compauser posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

Neposredna povezava do sporočila: 3015
14.9.2009 14:35:21   
MIHAILO
PLAZENJE...tudi moj Mihailo se tako kotali ,da puzle niso dost,razen ce je na hrbtu primiru in ima kaj v rokah da grize in se tko zamoti...drugac pa ,ce hocem kaj naredit ga morem dat v prenosno posteljico...ker ,ko se kotali se vdari v glavo ...

Neposredna povezava do sporočila: 3016
14.9.2009 14:35:52   
Urša08
kolumbo me bomo držale pesti, da ti decembrski možje prinesejo user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3017
14.9.2009 14:36:23   
MIhailo šele sedaj vidla ZS soriiiiiiuser posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3018
14.9.2009 14:36:57   
MIHAILO
Danes ma moj dragi doma,ker je moral it v labaratorij ,zobarju ...jaz grem pa zdaj testo za pizzo delat...

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3019
14.9.2009 14:41:38   
Mihailo ti pol pošljem ZS zdele me kr ven meče pa mi ni jasno zakaj....user posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3020
14.9.2009 14:42:24   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: cita

MIhailo šele sedaj vidla ZS soriiiiiiuser posted image

ni panikeuser posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 3021
14.9.2009 14:43:38   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: cita

Mihailo ti pol pošljem ZS zdele me kr ven meče pa mi ni jasno zakaj....user posted image user posted image user posted image

ok

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 3022
14.9.2009 14:48:02   
Pikica_82
Dan! Mi smo končno preseljeni v CE, zdaj pa upam, da bo malo lažje dihat. Je bla kr norišnica s vso to selitvijo.

Aleks je ok, pravi smejko je. Čeprav je danes ful tečen, so zgleda tud pri nas zobki na pohodu.

Moj PDP je bil 27.2.

Vas grem malo za nazaj še brat.

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3023
14.9.2009 14:49:35   
IZVIRNO SPOROČILO: Pikica_82

Dan! Mi smo končno preseljeni v CE, zdaj pa upam, da bo malo lažje dihat. Je bla kr norišnica s vso to selitvijo.

Aleks je ok, pravi smejko je. Čeprav je danes ful tečen, so zgleda tud pri nas zobki na pohodu.

Moj PDP je bil 27.2.

Vas grem malo za nazaj še brat.

kateri del Celja??? Bravo za selitev sedaj pa uživanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Pikica_82)
Neposredna povezava do sporočila: 3024
14.9.2009 14:57:02   
Urša08
Eto Žiga je sprejel flaško in popil 160ml user posted image   Sem pa kar malo žalostna ker sem res mislila da bom tokrat celo leto lahko dojila user posted image user posted image user posted image user posted image pa očitno ne bo šlo.  Za en obrok mi je zmanjkalo in potem sva se popoldan skoz dojila, bošček pa ni kej prida dobil od meneuser posted image  

Koliko vaši popijejo mleka na obrok? In koliko časa so siti? To je zame vse novo user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 3025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?