Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 13.9.2009 15:18:27
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Tudi Tisa zbolela...iima čino....in nobenih drugih (zaenkrat ) znakov za vse vas....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 13.9.2009 15:20:49
|
|
|
|
Onasiss
|
Mi smo bili dopoldne na Jančah...kostanj bo čez kake 3 tedne...gob ni nič... Smo se pri domu luštno igrali... Naša je danes probala malo rumenjaka in ji je bil všeč... Za kosilo pa je jedla govejo juhico s korenčkom in kolerabo in krompir za malo omakice....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 13.9.2009 15:36:45
|
|
|
|
BarbaraGS
|
Ajvy upam, da bo kmalu boljse Mlea super za jajcka Sunny kje si ti kupila ta brezrokavnik in kaksna je cena?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 13.9.2009 16:59:22
|
|
|
|
simonakr
|
Evo smo nazaj iz pogreba . Tanci 50 je bil star, je bil pa un motorist k se je ubil tle na mengeškem polju par dni nazaj, k je bla ena huda nesreča k je bil poleg njega še 1 mrtu pa 2 poškodovana Ajvy - da se hitr pozdravte gremo sončka gledat pa tamalo gujsat
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 13.9.2009 20:29:29
|
|
|
|
MIHAILO
|
AJVY pozdravite se
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 13.9.2009 20:36:04
|
|
|
|
SURF
|
Pozdravčke. Evo nekaj mejčken slikic,ker sem še dolžna iz dopusta. Kopanje po kopanju: v višave... pogled z balkona ati..kam pa gledaš?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 13.9.2009 20:39:20
|
|
|
|
SURF
|
teh slik,je nenormalno veliko,izbrala sem jin nekaj za pokušino Ajvy, Sunny-ful mi je všeč brezrokavnik
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 13.9.2009 20:39:57
|
|
|
|
timy
|
Sunny - super za cotke bom šla tudi sama malo pogledat Katjuša, Ajvy - upam, da se vajini srčki kmalu pozdravijo katjuša - tale igrica pa je zgleda res super, pa hvala, da si mi zadnjič razložila glede teh igric, samo kaj ko nimam pojma kaj je ps2 Ajvy - super za stanovanje. Sem resnično vesela za vas. kako pa kaj Tisa sprejema novo okolje? Simonakr - joj, si pa imela res žalostno nedeljo Me vedno strese, ko izvem kaj takega. Zares grozno!!!! Mihailo - jaz tudi v Kiku v Celju najdem kaj pametnega Cita - tvoji hčerki sta pa tako luštni Birdy - jaz sem tudi bandidosa včeraj zvrnila maksi - saj vem, da so ti že odgovorile to je mazilo za ritko. Imam jaz doma enako kremo in tako piše gor Pa še eno vprašanje! kaj naj kupim punčki, ki je dopolnila eno leto. Cotk ji ne bom kupovala, raje bi kakšno luštno igračo ali pa kaj mobilnega. Nimam pojma, kaj imajo otročki take starosti radi prosim dajte mi pomagat. Cena ni tako pomembna
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 13.9.2009 20:40:08
|
|
|
|
MIHAILO
|
Suny krasne cotke in Gaja je srckana.. SURF lepe slike-lepi ste
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 13.9.2009 20:42:05
|
|
|
|
SURF
|
joj...te slike me venomer nekaj zafrkavajo zadnja je zopet napačna...eh..je pa več k zadnjič Lepo in mirno nočko.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 13.9.2009 20:42:05
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: timy Sunny - super za cotke bom šla tudi sama malo pogledat Katjuša, Ajvy - upam, da se vajini srčki kmalu pozdravijo katjuša - tale igrica pa je zgleda res super, pa hvala, da si mi zadnjič razložila glede teh igric, samo kaj ko nimam pojma kaj je ps2 Ajvy - super za stanovanje. Sem resnično vesela za vas. kako pa kaj Tisa sprejema novo okolje? Simonakr - joj, si pa imela res žalostno nedeljo Me vedno strese, ko izvem kaj takega. Zares grozno!!!! Mihailo - jaz tudi v Kiku v Celju najdem kaj pametnega Cita - tvoji hčerki sta pa tako luštni Birdy - jaz sem tudi bandidosa včeraj zvrnila maksi - saj vem, da so ti že odgovorile to je mazilo za ritko. Imam jaz doma enako kremo in tako piše gor Pa še eno vprašanje! kaj naj kupim punčki, ki je dopolnila eno leto. Cotk ji ne bom kupovala, raje bi kakšno luštno igračo ali pa kaj mobilnega. Nimam pojma, kaj imajo otročki take starosti radi prosim dajte mi pomagat. Cena ni tako pomembna Timy pojdi na bc stran pod igrace in poglej kaj imajo za tako stare otroke...sigurno ne bos zgresila..imas veliko izbiro
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 13.9.2009 20:42:54
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: timy Pa še eno vprašanje! kaj naj kupim punčki, ki je dopolnila eno leto. Cotk ji ne bom kupovala, raje bi kakšno luštno igračo ali pa kaj mobilnega. Nimam pojma, kaj imajo otročki take starosti radi prosim dajte mi pomagat. Cena ni tako pomembna jaz sem nečaku kupila porivalčka(avto ki ga mora z nogicami porivat,ali pa od zadaj rinit) v milerju za 15 € in ga mali še danes (1,5l) obožuje
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 13.9.2009 20:42:56
|
|
|
|
timy
|
Surf - kak sta fajni Kje pa ste bili na dopustu?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 13.9.2009 20:43:24
|
|
|
|
Onasiss
|
Surf-hudo kopanje in lepe slikice..... simonakr-moje sožalje...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 13.9.2009 20:46:37
|
|
|
|
Onasiss
|
Evo kuham kompit in šmorn za mojo moško polovico... Evita že spi. Smo se malo sprehajali po okolici, potem pa smo šli do prijateljice, ki je invalidka...Ženska je fenomenalna... polna energije in volje do življenja.... Ima hčerko staro 9 let, ki je kot angelček... blond, skodrani laski, modre učke...... Res je kjuti.....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 13.9.2009 20:47:14
|
|
|
|
timy
|
Mihailo, Majchy res hvala za odgovore. Bom pogledala. A temu se reče porivalček sem prej hotela napisati, da bi mogoče tudi kaj takega, pa nisem imela pojma, kako se reče
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 13.9.2009 20:57:36
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: timy Mihailo, Majchy res hvala za odgovore. Bom pogledala. A temu se reče porivalček sem prej hotela napisati, da bi mogoče tudi kaj takega, pa nisem imela pojma, kako se reče ne vem če se glih tko reče
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 13.9.2009 21:04:42
|
|
|
|
simonakr
|
Jest grem spat. Nočko!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 13.9.2009 21:16:17
|
|
|
|
timy
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: timy Mihailo, Majchy res hvala za odgovore. Bom pogledala. A temu se reče porivalček sem prej hotela napisati, da bi mogoče tudi kaj takega, pa nisem imela pojma, kako se reče ne vem če se glih tko reče Glavno, da se razumemo, jaz sem napisala nekaj mobilnega hotela pa sem napisati že voziček, ki ga potiskamo (mislim, katerega vozička pa ne potiskamo ) porivalček je definitivno boljša beseda
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 13.9.2009 21:17:21
|
|
|
|
timy
|
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr Jest grem spat. Nočko! Jaz tudi, lahko nočko
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 13.9.2009 21:45:17
|
|
|
|
Balonchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: timy IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: timy Mihailo, Majchy res hvala za odgovore. Bom pogledala. A temu se reče porivalček sem prej hotela napisati, da bi mogoče tudi kaj takega, pa nisem imela pojma, kako se reče ne vem če se glih tko reče Glavno, da se razumemo, jaz sem napisala nekaj mobilnega hotela pa sem napisati že voziček, ki ga potiskamo (mislim, katerega vozička pa ne potiskamo ) porivalček je definitivno boljša beseda Poskusi s POGANJALČKOM ... Tole je še boljša
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 13.9.2009 21:54:15
|
|
|
|
Čebel@
|
claud,cita.....gre za čisto navadne iz volne štrikane copatke,katere sem na sejmu kupila za 8€.......mami mi je začela sredi ulice najedati,da je to popolnoma stran vržen denar in da najraje Hani kupim čevlje......ampak se ji nisem pustila,in ji povedala da Hani ne bom kupovala prej čevljev dokler se ne bo začela postavljati na nogice......za moje pojme naj rajš sestri mori,ker tamalmu kupuje popolnoma zanič čevlje(pretrd podplad),ne pa daj name drži surlo maksi.......plazenje:se premika po trebuščku(naprej ali pa nazaj);kobacanje:otrok je oprt na roke in kolena in gre po vseh štirih-->upam da sem ti ok razložila ajvy....... za tvoji punčki salt......full lepe slikice mlea....... za potepanje po bazarju-mi bomo šli drugo leto ko bo Hani bolj zanimivo simona........sožalje
< Sporočilo je popravil majchy23 -- 13.9.2009 21:55:05 >
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 13.9.2009 21:55:17
|
|
|
|
|
Čer, Surf lepe slikce Simona moje sožalje Avjy naj čim prej tvoji princeskse znebijo bolezni Mlea fajn da ste uživali in lepo te je bilo slišat Vsem tistih ki ste izkoristili lepo nedeljo...jaz sem likala pospravljala moji trije so bili pa zunaj popoldne sej mi je bilo hudo ko nisem šla ampak kadar sem sama z Lio ne morem likat in sem mogla danes izkoristit... Punce držte pesti da jutri izvemo same lepe novičke pr kardiologu za našo malo miss...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 13.9.2009 22:19:29
|
|
|
|
Katjusa
|
Čer..... punce držte pesti, da si kupimo svojo hišo..... mogoče ne bo nič mogoče pa bo neki imama ogledano zdej grem pa spat in sanjarit kak bi blo lepo bit na svojem lahko noč
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 13.9.2009 22:23:13
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Tudi Tisa zbolela...iima čino....in nobenih drugih (zaenkrat ) znakov za vse vas.... se podpišem kr prec...
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?